Adani 1 Share Posted May 9, 2005 Olvassátok el ezt a cikket: http://www.sg.hu/cikkek/36614 Már nem kell sokáig várni és megjelenik a játék. Jelentem egy hónapon belül vagyunk!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 12 Share Posted May 9, 2005 PS2-re már régen megjelent, tehát amit írtál az csak a PC-s verzióra vonatkozik. Xboxra is hamarosan ki fog jönni. A játékról jókat hallottam, de játszottam is vele, igaz csak PS2-n. A képe ott nem volt valami szép, remélhetőleg ez a PC-s változatban már nem így lesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted June 5, 2005 Tegnap láttam a játékot PS2-n. Már ps2-n nagyon jó és nagyon élvezetes volt vele játszani. Utánanéztem elõrendelésre 12000ft. Szerintem biztos megéri annyiért megvenni. Ha egy játék ennyire jó és ennyire szeretjük akkor illik megtisztelni a készítõk fáradozásait. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 12 Share Posted June 5, 2005 Mondjuk a GTA az tényleg az a játék ami megéri a pénzt. Én az elsõ részt is megvettem, a második nem tetszett, de ingyenesen letölthetõ, a harmadikkal még nem játszottam, és a Vice City-t meg kölcsönkaptam és lusta voltam megvenni. A San Andreas-nak elöbb hardvert kéne kerítenem, aztán szívesen megvenném, KIVÉVE ha igénytelen csomagolása van. Az Unreal 2003-at is megvettem (1 Euro-ért, amit Benkovics fizetett ki ) és milyen jó . Teljesen alapváltozat, de mégis sikerült a gyártónak egy DVD tokba beletennie mindhárom CD-t, igényesen. De pl. a magyarországon kiadott HL2-nél hallottam, hogy nem igazán jött össze a dolog a gyártónak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiwer 0 Share Posted June 5, 2005 Elvileg DVD-s lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted June 5, 2005 Nem csak elvileg hanem gyakorlatilag is Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Author Share Posted June 5, 2005 Biztosan DVD-s lesz, ez már egy megerősített infó, magától a gyártótol. DVD-5 formátumú lemezen fog megjelenni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Author Share Posted June 7, 2005 Európában még 3 napot várni kell rá. De a héten itt is megjelenik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 940 Share Posted June 7, 2005 A Westendben levõ 576-ban már kapható. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted June 8, 2005 Már mindenfelé lehet kapni. (Ha minden igaz nekem ma már meg lesz.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Author Share Posted June 8, 2005 Én is be fogom szerezni valahonnan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manguszta 0 Share Posted June 8, 2005 Bocs, hogy most szólok, de hétfõtõl már kapható a Limited Edition Magyarországon. Benne: 76 oldalas színes könyv (bizony, kemény kötésben), térképposzter és persze a DVD a játékkal. Ára 11990 Ft A Standard Edition hamarosan jön, ára 9990 Ft. Megjelenési dátum még nincs. CD Galaxis info Képek a dobozról, tartalmáról: Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneurysm 0 Share Posted June 8, 2005 Én már nyomtam a haveromnál, hát igen a grafika szerintem szebb volt a Vice City-ben (lehet hogy csak azért mert ott csillogott-villogott minden). Viszont észrevettem egy érdekes dolgot: nem lehet hátrafele gyalogolni/futni, és ez engem nagyon felidegesített. Meg az is zavaró hogy amikor nagyot kanyarodsz kocsival (pl. egybõl indulás után 180fokot) akkor túl sokáig látod a kocsi oldalát/elejét és könnyedén karambolozol. Tehát most a szájízem nem a legjobb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted June 8, 2005 ...a grafika szerintem szebb volt a Vice City-ben... Ez komoly? Én a Vice City-t azért töröltem le már elsõ nap, mert halálra röhögtem magam a grafikáján. Szerintem már az is szánalmasnak számított az akkori játékok mellett, de ha azt mondod hogy szebb mint a San Andreas-é, akkor arra már nem is vagyok kíváncsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machado 0 Share Posted June 8, 2005 A Vice Citynek szerintem semmi baja se volt grafikailag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile=) 0 Share Posted June 8, 2005 @utonium Nem egy Doom 3 vagy egy HL2 szintű játékhoz kell hasonlítani a grafikáját. A GTA nem erről szól. Nem a grafika a lényeg, hanem a feeling és az bőven megvolt a Vice City-ben is és biztos, hogy a San Andreasban is ott lesz a toppon!!! Nézzétek meg a Driver 3-at! Mire mentek a szép grafikával :!: Amúgy a VC-nek jobb volt a grafikája mint a GTA3-nak és sok más akkori játéknak!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 940 Share Posted June 9, 2005 Én már nyomtam a haveromnál, hát igen a grafika szerintem szebb volt a Vice City-ben (lehet hogy csak azért mert ott csillogott-villogott minden). Érdekes, nekem is ez a meglátásom. A poligonszámon persze emeltek bõven, de a textúrák meg az egész világ olyan, mintha kimosták volna... olyan... fakó. Ami viszont még jobban idegesít -- bár otthon csak az intrót megnézni volt idõm eddig --, hogy ATI 9800 Prón 1024×768-ban, kikapcsolt antialiassal csúnyán szaggat. Elmennek a francba, ha e mögött a játék elején megjelenõ NVIDIA logó áll. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machado 0 Share Posted June 9, 2005 Szaggat? Akkor az én konfigommal (aláírás) se fog menni? ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 940 Share Posted June 9, 2005 Nyugalom, mondom, hogy a fentieket az egy darab intro megnézése alapján állítom. Van benne egy rész, ahol a rendõrautó keresztbe megy fentrõl lefelé a képernyõn, és az bizony csúnyán beszaggatott. Majd ma megpróbálom kicsit kitesztelni, milyen lehetõségeink vannak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 12 Share Posted June 9, 2005 @Uti: A GTA Vice City-ben nem a grafikán van a hangsúly, hanem a játékélményen. Engem pl. hidegen hagy a Doom3 a hiperszuper grafikájával, mert egy trágyadomb játék. A VC viszont egyböl megfogott. Kicsit szokni kell, hogy néha nem rendereli le ami előtted van, de annyira nem gáz. A fizikája és a játékmenet viszont fantasztikus. Motorozni is imádok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomhud 0 Share Posted June 9, 2005 A VICE CITY-nek semmi baj a grafikájával, nekem nagyon bejön!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Share Posted June 9, 2005 GeForce4 MX 440 with AGP8X 64MB Ezzel lenne valami esélyem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machado 0 Share Posted June 9, 2005 Szerintem vinni fogja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Author Share Posted June 9, 2005 Az egyik portálon azt olvastam, hogy az MX videókarikat nem szereti, aztán egy másikon meg azt, hogy ez kacsa. Akinek MX-e van leírhatná mi igaz ezekből. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldinho 0 Share Posted June 9, 2005 (edited) Nekem működik, Geforce MX 440-esem van simán megy vele. Edited January 14, 2007 by Spányik Balázs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts