Jump to content
GSForum - Segélyvonal

GTA: San Andreas

Adani

Recommended Posts

Adani

Olvassátok el ezt a cikket:

http://www.sg.hu/cikkek/36614

Már nem kell sokáig várni és megjelenik a játék. Jelentem egy hónapon belül vagyunk!!!!

Greene

PS2-re már régen megjelent, tehát amit írtál az csak a PC-s verzióra vonatkozik. Xboxra is hamarosan ki fog jönni. A játékról jókat hallottam, de játszottam is vele, igaz csak PS2-n. A képe ott nem volt valami szép, remélhetőleg ez a PC-s változatban már nem így lesz ;)

• 4 weeks later...
Gereby

Tegnap láttam a játékot PS2-n. Már ps2-n nagyon jó és nagyon élvezetes volt vele játszani. Utánanéztem elõrendelésre 12000ft. Szerintem biztos megéri annyiért megvenni. Ha egy játék ennyire jó és ennyire szeretjük akkor illik megtisztelni a készítõk fáradozásait.

Greene

Mondjuk a GTA az tényleg az a játék ami megéri a pénzt. Én az elsõ részt is megvettem, a második nem tetszett, de ingyenesen letölthetõ, a harmadikkal még nem játszottam, és a Vice City-t meg kölcsönkaptam és lusta voltam megvenni.

A San Andreas-nak elöbb hardvert kéne kerítenem, aztán szívesen megvenném, KIVÉVE ha igénytelen csomagolása van.

Az Unreal 2003-at is megvettem (1 Euro-ért, amit Benkovics fizetett ki :upsz: ) és milyen jó 8);) . Teljesen alapváltozat, de mégis sikerült a gyártónak egy DVD tokba beletennie mindhárom CD-t, igényesen. De pl. a magyarországon kiadott HL2-nél hallottam, hogy nem igazán jött össze a dolog a gyártónak :hááát:

Shiwer

Elvileg DVD-s lesz. :ötlet:

Gereby

Nem csak elvileg hanem gyakorlatilag is

Adani

Biztosan DVD-s lesz, ez már egy megerősített infó, magától a gyártótol. DVD-5 formátumú lemezen fog megjelenni.

Adani

Európában még 3 napot várni kell rá. :( De a héten itt is megjelenik. :D

payskin

A Westendben levõ 576-ban már kapható.

Gereby

Már mindenfelé lehet kapni. (Ha minden igaz nekem ma már meg lesz.) :)

Adani

Én is be fogom szerezni valahonnan.

manguszta

Bocs, hogy most szólok, de hétfõtõl már kapható a Limited Edition Magyarországon.

Benne: 76 oldalas színes könyv (bizony, kemény kötésben), térképposzter és persze a DVD a játékkal. Ára 11990 Ft

A Standard Edition hamarosan jön, ára 9990 Ft. Megjelenési dátum még nincs.

CD Galaxis info

Képek a dobozról, tartalmáról:

Kép 1

Kép 2

Kép 3

Kép 4

Aneurysm

Én már nyomtam a haveromnál, hát igen a grafika szerintem szebb volt a Vice City-ben (lehet hogy csak azért mert ott csillogott-villogott minden).

Viszont észrevettem egy érdekes dolgot: nem lehet hátrafele gyalogolni/futni, és ez engem nagyon felidegesített. Meg az is zavaró hogy amikor nagyot kanyarodsz kocsival (pl. egybõl indulás után 180fokot) akkor túl sokáig látod a kocsi oldalát/elejét és könnyedén karambolozol.

Tehát most a szájízem nem a legjobb :S

Utonium
...a grafika szerintem szebb volt a Vice City-ben...

Ez komoly? :pislog: Én a Vice City-t azért töröltem le már elsõ nap, mert halálra röhögtem magam a grafikáján. Szerintem már az is szánalmasnak számított az akkori játékok mellett, de ha azt mondod hogy szebb mint a San Andreas-é, akkor arra már nem is vagyok kíváncsi. :nemoké:

Machado

A Vice Citynek szerintem semmi baja se volt grafikailag. :pislog:

smile=)

@utonium

Nem egy Doom 3 vagy egy HL2 szintű játékhoz kell hasonlítani a grafikáját. A GTA nem erről szól. Nem a grafika a lényeg, hanem a feeling és az bőven megvolt a Vice City-ben is és biztos, hogy a San Andreasban is ott lesz a toppon!!! :oké:

Nézzétek meg a Driver 3-at! Mire mentek a szép grafikával :!: :hááát: Amúgy a VC-nek jobb volt a grafikája mint a GTA3-nak és sok más akkori játéknak!!!! :D

payskin
Én már nyomtam a haveromnál, hát igen a grafika szerintem szebb volt a Vice City-ben (lehet hogy csak azért mert ott csillogott-villogott minden).

Érdekes, nekem is ez a meglátásom.

A poligonszámon persze emeltek bõven, de a textúrák meg az egész világ olyan, mintha kimosták volna... olyan... fakó. Ami viszont még jobban idegesít -- bár otthon csak az intrót megnézni volt idõm eddig --, hogy ATI 9800 Prón 1024×768-ban, kikapcsolt antialiassal csúnyán szaggat. Elmennek a francba, ha e mögött a játék elején megjelenõ NVIDIA logó áll. :S

Machado

Szaggat? Akkor az én konfigommal (aláírás) se fog menni? :Sír: :dühös:

payskin

Nyugalom, mondom, hogy a fentieket az egy darab intro megnézése alapján állítom. Van benne egy rész, ahol a rendõrautó keresztbe megy fentrõl lefelé a képernyõn, és az bizony csúnyán beszaggatott. Majd ma megpróbálom kicsit kitesztelni, milyen lehetõségeink vannak.

Greene

@Uti: A GTA Vice City-ben nem a grafikán van a hangsúly, hanem a játékélményen. Engem pl. hidegen hagy a Doom3 a hiperszuper grafikájával, mert egy trágyadomb játék. A VC viszont egyböl megfogott. Kicsit szokni kell, hogy néha nem rendereli le ami előtted van, de annyira nem gáz. A fizikája és a játékmenet viszont fantasztikus. Motorozni is imádok. 8)

Tomhud

A VICE CITY-nek semmi baj a grafikájával, nekem nagyon bejön!!!

Kovács Dávid ( Davs )

GeForce4 MX 440 with AGP8X 64MB

Ezzel lenne valami esélyem?

Machado

Szerintem vinni fogja... :)

Adani

Az egyik portálon azt olvastam, hogy az MX videókarikat nem szereti, aztán egy másikon meg azt, hogy ez kacsa. Akinek MX-e van leírhatná mi igaz ezekből.

goldinho

Nekem működik, Geforce MX 440-esem van simán megy vele.

Edited by Spányik Balázs