Guest GoodSpeed Share Posted May 8, 2005 Honfoglaló Akik ismerik, vagy csak most akarják megismerni, azok ide írjanak. Egy idõben elég sokat játszottam vele, mostanság nem annyira. Szóval gyertek, gyûljünk itt össze Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsé 0 Share Posted May 8, 2005 Mit irjanak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller 0 Share Posted May 8, 2005 Hi! Én is néha játszok vele, de most már elhanyagolom. Mi néha a haverokkal külön szobákat szoktunk csinálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoodSpeed Share Posted May 8, 2005 Igazából elég gyatra ajándékok vannak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted May 9, 2005 Néha játszok vele pár kört, nagyon jó, hogy végre lehet különszobát csinálni, így ha egymással akarunk játszani egyszerűen megoldható. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomhud 0 Share Posted May 9, 2005 Én nagyon szeretem a honfoglalót, de már elég rég játszottam. Ami zavar az, hogy a játék neve "Honfoglaló", holott csak a csonkított Magyarosrzágot lehet elfoglalni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted May 9, 2005 Egyetértek!!!! Bár én kisfiú vagyok azokhoz a kérdésekhez. Sikerélmény híján nem is játszom vele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ordító egér 0 Share Posted May 9, 2005 Én nagyon szeretem a honfoglalót, de már elég rég játszottam. Ami zavar az, hogy a játék neve "Honfoglaló", holott csak a csonkított Magyarosrzágot lehet elfoglalni. Meg Európát is. Az okok egyébként a honfoglaló fórumán megtalálhatók és méltányolhatók. Egyébként is játék öröme a lényeg, nem az, hogy az ember hányadik valamelyik ranglistán. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipmix 0 Share Posted May 9, 2005 Én is szoktam honfoglalózni és ha akartok egy örökvesztest mehetek. Még mostanában kezdtem és nem nagyon ismerem a kérdéseket, de játszani azt szeretek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted May 9, 2005 Régen sokat játszottam vele, most már csak elvétve. Néha licitálgatok is, de nem sok eredménnyel. 300 000 tallér az nem sok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller 0 Share Posted May 9, 2005 Mesélje el nekem már valaki, hogy mi az a licitálás, és hogy kell-e valódi forintot kiadnom a kezemből? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted May 9, 2005 Ha van kellő mennyiségű pontod akkor azzal valamilyen tárgyra licitálhatsz- készpénz nem szükséges. Ez részletesen le van írva a weblapon is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoodSpeed Share Posted May 9, 2005 Hát az az egyik gond, hogy az ajándékok nevetségesek... van olyan hogy x számtech cég felkínál egy doboz nyers CD-t... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted May 10, 2005 De néha vannak egész értékes nyeremények is. Pl: volt már DVD-író is, csak azoknak perceken belül felverik fél millió tallér fölé az árát, így aki nem játszik sokat esélye sincs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoodSpeed Share Posted May 10, 2005 Hát megjegyzem, aki sokat játszik sem nagyon van. Voltmár hogy bőven megvolt hozzá a zsetonom, hiába licitáltam, mert pár másoderccel valaki gyorsabb volt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted May 10, 2005 Én pedig még soha nem jutottam el a végéig, mert mindig elfogyott a tallérom. Na De tudod: Ajándék lónak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsé 0 Share Posted May 10, 2005 Én régen sokat játszottam vele, de amikor licitálni akartam akkor annyira túlterhelt volt a szerver, hogy egyszerűen lefagyott. Mostanában már nem játszok vele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ordító egér 0 Share Posted May 10, 2005 Engem hidegen hagy a licit. Sokkal érdekesebb azt találgatni, hogy ki hány éves lehet. A 20 év körüliek és az alattiak pl. szánalmasan gyatrák a földrajzi kérdéseknél. Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted May 10, 2005 Üdítő kivétel vagyok, de elég sok megdöbbentően hülye van regelve. És van olyan tizenéves is, aki nekem is komoly ellenfél. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ordító egér 0 Share Posted May 11, 2005 ... És van olyan tizenéves is, aki nekem is komoly ellenfél. Szintén üdítő kivételként. Azért egyszer játszanék Machiavelli-vel. Nem gyenge amit csinál. Belép, játszik vagy tizet, mindenkit lealáz olyan pontszámokkal, amennyit meg sem lehet szerezni, aztán megy a dolgára. Imponáló. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacs 0 Share Posted May 11, 2005 Mostanában nem szoktam honfoglalózni mert sok a tanulni való, de ha egyszer lenne kedvetek megmérkõzhetnénk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Share Posted May 30, 2005 Én sem tudok sokat játszani vele, de én is egyet értek, hogy összeröffenhetnénk egy küzdelemre... ! Mellesleg hallottam valami olyanról, hogyha kitöltök valamit, akkor kapunk 100.000 aranytallért... az udvari bolondban utánanéztem, de nem találtam semmit . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiwer 0 Share Posted May 30, 2005 Szerintem ez az lehet, amikor regisztrálsz, akkor küldenek egy e-mailt, és ott leírják mit kell csinálni, de ezzel csak a regisztrációkor lehet élni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Share Posted June 4, 2005 A fenébe... de véletlenül nincsenek egyéb lehetõségek amelyek nem kerülnek pénzbe, és bónuszokat ad? Lehet JEP, aranytallér.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted July 1, 2005 Jó játék ez, néha játszom is, de sok ellenfél kapásból a várra megy, amit nem dijazok. Meg vannak akik beszolnak mindefélét, meg alázzák a népet. A hab a tortán a licitálás. Nos, engemet hidegen hagy, de ha már van, akkor mindenkinek legyen lehetõsége a licitre, és ne fagyjon ki állandoan mint az én eseteimben. Ezekért mostanában már ritkán játszom vele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts