Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Honfoglaló

Guest GoodSpeed

Recommended Posts

Guest GoodSpeed

Honfoglaló

Akik ismerik, vagy csak most akarják megismerni, azok ide írjanak. Egy idõben elég sokat játszottam vele, mostanság nem annyira. Szóval gyertek, gyûljünk itt össze ;)

zsé

Mit irjanak?

Painkiller

Hi! Én is néha játszok vele, de most már elhanyagolom. Mi néha a haverokkal külön szobákat szoktunk csinálni. :hááát:

Guest GoodSpeed

Igazából elég gyatra ajándékok vannak...

Adani

Néha játszok vele pár kört, nagyon jó, hogy végre lehet különszobát csinálni, így ha egymással akarunk játszani egyszerűen megoldható.

Tomhud

Én nagyon szeretem a honfoglalót, de már elég rég játszottam. Ami zavar az, hogy a játék neve "Honfoglaló", holott csak a csonkított Magyarosrzágot lehet elfoglalni. :(

eremit

Egyetértek!!!! Bár én kisfiú vagyok azokhoz a kérdésekhez. Sikerélmény híján nem is játszom vele. IPB kép

ordító egér
Én nagyon szeretem a honfoglalót, de már elég rég játszottam. Ami zavar az, hogy a játék neve "Honfoglaló", holott csak a csonkított Magyarosrzágot lehet elfoglalni. :(

Meg Európát is.

Az okok egyébként a honfoglaló fórumán megtalálhatók és méltányolhatók.

Egyébként is játék öröme a lényeg, nem az, hogy az ember hányadik valamelyik ranglistán.

chipmix

Én is szoktam honfoglalózni és ha akartok egy örökvesztest mehetek. Még mostanában kezdtem és nem nagyon ismerem a kérdéseket, de játszani azt szeretek. :D

Athos

Régen sokat játszottam vele, most már csak elvétve. Néha licitálgatok is, de nem sok eredménnyel. 300 000 tallér az nem sok. :(

Painkiller

Mesélje el nekem már valaki, hogy mi az a licitálás, és hogy kell-e valódi forintot kiadnom a kezemből? :unsure:

kori

Ha van kellő mennyiségű pontod akkor azzal valamilyen tárgyra licitálhatsz- készpénz nem szükséges. Ez részletesen le van írva a weblapon is. ;)

Guest GoodSpeed

Hát az az egyik gond, hogy az ajándékok nevetségesek... van olyan hogy x számtech cég felkínál egy doboz nyers CD-t...

Adani

De néha vannak egész értékes nyeremények is. Pl: volt már DVD-író is, csak azoknak perceken belül felverik fél millió tallér fölé az árát, így aki nem játszik sokat esélye sincs.

Guest GoodSpeed

Hát megjegyzem, aki sokat játszik sem nagyon van. Voltmár hogy bőven megvolt hozzá a zsetonom, hiába licitáltam, mert pár másoderccel valaki gyorsabb volt...

Adani

Én pedig még soha nem jutottam el a végéig, mert mindig elfogyott a tallérom. Na De tudod: Ajándék lónak..

zsé

Én régen sokat játszottam vele, de amikor licitálni akartam akkor annyira túlterhelt volt a szerver, hogy egyszerűen lefagyott. Mostanában már nem játszok vele.

ordító egér

Engem hidegen hagy a licit.

Sokkal érdekesebb azt találgatni, hogy ki hány éves lehet.

A 20 év körüliek és az alattiak pl. szánalmasan gyatrák a földrajzi kérdéseknél.

google

Üdítő kivétel vagyok, de elég sok megdöbbentően hülye van regelve. És van olyan tizenéves is, aki nekem is komoly ellenfél.

ordító egér
... És van olyan tizenéves is, aki nekem is komoly ellenfél.

Szintén üdítő kivételként.

Azért egyszer játszanék Machiavelli-vel. Nem gyenge amit csinál. Belép, játszik vagy tizet, mindenkit lealáz olyan pontszámokkal, amennyit meg sem lehet szerezni, aztán megy a dolgára. Imponáló.

apacs

Mostanában nem szoktam honfoglalózni mert sok a tanulni való, de ha egyszer lenne kedvetek megmérkõzhetnénk. ;)

• 3 weeks later...
csum-pi

Én sem tudok sokat játszani vele, de én is egyet értek, hogy összeröffenhetnénk egy küzdelemre... :démonikacaj: !

Mellesleg hallottam valami olyanról, hogyha kitöltök valamit, akkor kapunk 100.000 aranytallért... az udvari bolondban utánanéztem, de nem találtam semmit :( .

Shiwer

Szerintem ez az lehet, amikor regisztrálsz, akkor küldenek egy e-mailt, és ott leírják mit kell csinálni, de ezzel csak a regisztrációkor lehet élni.

csum-pi

A fenébe... de véletlenül nincsenek egyéb lehetõségek amelyek nem kerülnek pénzbe, és bónuszokat ad? Lehet JEP, aranytallér....

• 4 weeks later...
Guest

Jó játék ez, néha játszom is, de sok ellenfél kapásból a várra megy, amit nem dijazok.

Meg vannak akik beszolnak mindefélét, meg alázzák a népet.

A hab a tortán a licitálás. Nos, engemet hidegen hagy, de ha már van, akkor mindenkinek legyen lehetõsége a licitre, és ne fagyjon ki állandoan mint az én eseteimben.

Ezekért mostanában már ritkán játszom vele :(