Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Ajánlom magamat!

web

Recommended Posts

web

No. Ha már van megint ilyen akkor, itt van egy kollégium saját gyártmány.

priby

Alakul!

De szerintem az tök idegesítő, hogy a hover miatt a link mérete így ugrál... ;)

benkovics

Nekem személy szerint nem tetszik... :upsz:

eremit

Nekem tetszik a kinézete. Amit kifogásolok, azt meg is indoklom (nem csak egy egyszerű "nem tetszik"-kel intézem el).

Nyilván még átalakítás alatt van, mert szaggat nálam, ha görgetem az oldalt.

A bejelentkező képben a linkre kattintva ugrándozik a sor, az eredeti szöveg nagyságát kellene a rákattintottéra növelni. Vagy: két, képbe írt szöveggel megoldani a MouseOver dolgot.

Néhány helyesírási hiba is becsúszott, nyilván felfigyeltetek már rájuk. Javítani illik. (készül, rendesen, <ezeket így kell írni>, ... az oldallal kapcsolatban, <ide vessző kell>, ... kérlek írj! <felkiáltójel>, április <kisbetűvel, mert köznév>, szavalóverseny <egy szó>,

stb ).

Kérlek, ne vedd ezeket okoskodásnak! Jobbító szándékkal írtam. Látszik, hogy sok munkátok van benne.

További sok sikert!

benkovics
Nekem személy szerint nem tetszik.... :upsz:

Elnézést, de azthiszem bővebb magyarázatot kell adjak!

Ez a topic eredetileg a "Szép Weboldalak - Ajánló" -ból ( Az eredeti topic! Nézd meg légyszíves a régi fórumon is, hogy mik vannak ott! ;) ) lett idetéve! Ott a hozzászólásom megálta a helyét, hiszen ott tényleg a legszebb honlapokat gyűjtjük!

Itt már más a helyzet! Valóban kezd alakulni, de van még benne hiba, nem is kevés!

Tomi!

Miért nem halgatsz rám? Biflázd már be azt a nyavajás HTML-t! Neked, amilyen gyorsan tanulsz, kb. öt nap alatt menne! ;)

master

Link

Nemsokára... saját gyártmány. :huh:

A linket javítottam. A "http://" feliratú gombbal tudsz a jövőben linket beszúrni. <PF>

web

@benkovics

Nem értem a HTML-lel a gondodat.

@mindenki

Meg tudná mondani valaki, hogy miért esik szét az oldal egy hosszabb szövegnél? Mert php-san csinálom, csak szét esik.

benkovics

Nem! Rossz a html! Ezt magyarázom, már három hónapja! Ezért is szóltam! Bocs!

web

Nincsen semmi baj. Csak kérdeztem, megnézem, hogy hol hibás.

pap árpád

Sziasztok! Ajánlom én is magamat. Két oldalam is van, egy családi és egy másik:

Családi oldalam egyik oldalam

web

Hello! A koli honlappal kapcsolatba még egy kérédés lenne. Miért esik szét? Például: Koli

cereal180

Nekem egyben van az egész. Operával néztd már, mert nekem azzal tökéletes.

Végre elkészültünk az evezős klubbunk weblapjával és a domain-regisztrációs hercehurcának is vége van. Szeretném ha megnéznétek, hogy milyen.

Weblap

Fórum

Hírportál

A weblap megtekintéséhez flash-plugin szükséges!

Gigah3rtz

Szép! Te csináltad? Mivel?

cereal180

A weboldalat nagy részt a fejlesztőtársam csinálta, én inkább a php-s dolgokat, meg a designt csináltam, mert ahhoz jobban értek, mint a Flash-hez, meg a HTML-hez.

Macromedia Flash MX, Dreamweaver MX, Fireworks MX, Photoshop 7.0, Mix-FX, notepad +php-nuke portálmotor, phpBB fórummotor.

Köszi!

@apacs:

Maga a fórum jó, de szerintem még a kinézeten van mit csiszolni. Miért nem raksz be egy egyedi logo-t?

apacs

Mert lusta voltam még rajzolni egyedit. ;)

payskin

Utóbbi oldalra reagálva kérdezném, hogy ugye azért a WebStyle-t megvetted? Ha már a Xara sablonjait használod sajátodként, ami önmagában sem túl szép, azért remélem ezt a gesztust megtetted a fejlesztők felé, ugye? :hááát:

cereal180

Elvileg a második weblap sablonja csak a fizetős verzióban van benne.

web

Én csak annyit teszek hozzá idézőjelben, hogy ha Xara Webstyle programmal csinálod a honlapokat, ami az oldaladon van, mint sablon már azért is nem éri meg, mert ha valaki rájön, hogy ez Webstyle progival van, akkor az jön elő, hogy "én is miért ne tudnék ilyet csinálni vele".

Javaslatom:

Ha tudod kezeleni a Photoshop progit és tudsz benne rajzolni mint pl.:

Kollégium

Katolikus Iskola Tapolca

Saját oldalam

Ha ezzel csinálnád és a sablonokat raknál fel akkor azzal tényleg lehet kaszálni eléggé sokat, meg jól kell programozni az oldalt (pl.:html, php, stb).

Amiket felsoroltam oldalakat, azokat mind a photoshop progival csináltam.

cereal180

Én is szoktam használni néhány elemet a Xaraból, mert vannak benne jó dolgok, de teljesen átszoktam szabni az egészet, szerintem fel sem lehet ismerni ezeket egy jó kis átgyúrás után.

benkovics

Hát... :pislog: Nem tudom!

A hibás oldal is rossz oldal, és a szabványos (mármint a szabvány után készült) is rossz oldal... Szóval.... A Xara-ból inkább tanulni kéne, stílust...

web

Oké!

De nem azt mondtam, hogy nem lehet felhasználni elemeket hanem én a sablonról beszélek azaz a honlapsablonról.

Lehet bármit csak én szoltam.

Sanzi

Ha már itt vagyok, én is szeretném, hogyha véleményt mondanátok az oldalamról.

RealOnline

Az oldalt nem én csinálom egyedül, de a nagyrésze az én érdemem. Az osztályunknak akartunk egy weboldalt csinálni, és ez lett belőle.

web

Jónak jó, tetszik nekem, csak egy nagy baj van: van az oldaladon olyan, hogy regisztráció, ami ok. De küld automatikussan egy e-mailt regisztráció után, ami nem jött meg, és ennek oka, hogy az uw-n van és csak naponta 30 db e-mait tudd küldeni a regisztráltaknak.

Sanzi

ÖÖÖ, nem tudom. Naponta 30? Ez a weboldal soha nem bonyolít le ekkora forgalmat regisztráció terén. Van, hogy nem küld rögtön, de előbb-utóbb biztos, hogy érkezik. Idáig senki se panaszkodott.