Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Nézzétek mit találtam!!! :)

Az Object Dock nevû progival a Mac-es oprendszer startmenüjét lehet az XP felületére varázsolni. Itt is a látványos "nagyítós" effektus lép életbe. Lehet kicsinyíteni, nagyítani, átlátszóvá tenni a menü hátterét és még sorolhatnám... A program szinte a végletekig testreszabható. Érdemes kipróbálni! A program letölthetõ innen .

Szívesen várom a véleményeket. :hááát:» KÉP «

Guest GoodSpeed
Posted

Nah, megsasoljuk, de szerintem ez már volt a régi fórumon, sőt lehet én mutattam , de az biztos, hogy hasonló volt.

benkovics
Posted

Nem! Te nem ezt mutattad, hanem egy hasonlót! ;)

Guest GoodSpeed
Posted

Én még nem raktam fel. Tomi Te már ezt felraktad ? Ha igen, akkor a hőmérséklet kijelzés működik?

Posted

Erre lehet már start menü ikont rakni?

Guest GoodSpeed
Posted

Én mondjuk a Start menüt nem szeretném lecserélni, elég lenne ha csak fent lenne egy plussz menüként, és ott lenne benne a hőmérséklet kijelzés, akkor lehet lecserélném a Kapsulest.

Gigah3rtz
Posted

Nagyon tetszik ;)

Posted
...és ott lenne benne a hőmérséklet kijelzés...

Nálam nem ment a hőmérsékelt kijelzés, és plusz menüként szolgál. ;)

Guest GoodSpeed
Posted

Akkor nem pakolom fel :)

boros_peter
Posted

Nagy erőforrás igénye van?

Posted

Szerintem olyan óriási nem de azért nem árt egy kicsi tartalék. ;)

Posted
Nagy erőforrás igénye van?

Nem olyan vészes! P4 1600-zal, és 512 MB RAM-mal, nem is veszed észre, hogy működik.....

Posted

Hi!

Én StyleXp-t használok!

Teljesen testraszabható bár nem csinál mac-es felületű menüt viszont a stílusát(ikonok színek mappák...)rá lehet "húzni" az uncsi xp-sre :D

• 1 month later...
Posted

@Zsé

Hogyan lehet a start menü ikonját rárakni?

Nagyon király :!: :!: :!:

Posted

Configure Dock :nyíl: Create :nyíl: New 'Start menu' Entry

• 2 weeks later...
Posted

:?: Sziasztok! :üdv:

Rég jártam erre, de most megint itt vagyok, rögtön 2 kérdéssel:

1. Addig bûvészkedtem ezzel az Objectdockkal, Iconpackager-rel, meg a Style Xp-vel, míg sikeresen eltüntettem a Tálcáról azt a gombot, amivel egyszerre minden futó alkalmazást le lehet kicsinyíteni a Tálcára. Eredetileg egybõl a Start gomb mellett lenne. Ezt hogyan lehet visszaaplikálni :?:

2. Annyira megtetszett ez a Tiger feeling, hogy szívesen kipróbálnám. Van ez a Virtual Pc 2004 nevû szoftver, ha ezt felrakon, meg egy Mac Os X Tigert, tudom-e majd használni? A Microsoft szerint fordítva mûködik - tehát Macen lehet emulálni az Xp-t - de a Pc-re nem írják. Most akkor lehet, vagy nem lehet :?:

A válaszaitokat elõre is köszi.

Posted

1. Megoldás.

2. Ha egy kicsit belegondolsz a dologba, szerintem számodra is világos lesz. A Virtual PC egy virtuális PC-t hoz létre. Van már PC-re Mac OS X? Nincs. Akkor nem.

Posted
1. Megoldás.

2. Ha egy kicsit belegondolsz a dologba, szerintem számodra is világos lesz. A Virtual PC egy virtuális PC-t hoz létre. Van már PC-re Mac OS X? Nincs. Akkor nem.

Köszönöm a gyors választ.

1. Pontról pontra végigcsináltam, nem jött be. :Sír: Végül is nem nagyon hiányzik, mert a Tálcán jobb gombra elõjövõ menübõl is le lehet kicsinyíteni egyszerre minden alkalmazást.

2. Nem szeretnék vitatkozni, de belegondoltam. :hááát: Mac-re van Xp? Legjobb tudomásom szerint nincs, mégis van egy Virtual Pc for Mac nevû Microsoft program, aminek segítségével - a honlapjuk tanúsága szerint - a csak win-re készült alkalmazások is szaladnak Macen. Tehát, ha odafelé mûködik, visszafelé is mûködHETNE??

Van már PC-re Mac OS X? Nincs.

Már javában készül - jövõre itt az Intel procis MAc - , s ha értesüléseim helyesek, Torrenten már tölthetõ is. :titok: Más kérdés, hogy csak mazoista és szuicid hajlamúaknak ajánlott még most a letöltése. :)

Tehát addig még kihúzom valahogy, márcsak azért is, mert idõközben találtam egy programot, ami az Xp-t tiszta Tigerré alakítja. A boot képernyõtõl kezdve a bejelentkezõ képernyõn át az ablakok árnyékolásáig, az ikonok, az ablakok gördítõsávja, a kurzorok, a dock, a menük minden olyan, mint a Tigerben.

Kísérletezõ kedvüek innen tölthetik:

Flyakite

Mellékhatások tekintetében, kérjük forduljon rendszergazdájához, szoftverészéhez! ;)

Posted
Mac-re van Xp?

Nem, nem, rossz a kérdés!

Min fut az XP? PC-n. Mit csinál a Virtual PC program: egy virtuális PC-t. Macintoshon is, PC-n is. Tehát, Magintoshon is és PC-n is tudsz Windows XP-t telepíteni a virtuális PC-dre, eddig oké? De ebbõl még nem következik, hogy ez fordítva is igaz! Ahhoz Virtual Mac program kéne, ilyen meg, tudtommal, nincs.

Akkor ezt meg is beszéltük. :)

Posted

Ez az Object Dock elég kis érdekes program!

Csak az abaj nem igazán ismerem. Csak próbálkozom vele. De valaki segítene testre szabni. Illetve létezik ennek a proramnak magyarosítása?

Posted

Halli mindenkinek!

Aki Maces XP szeretne csinálni, annak ezt a linket ajánlom: Mac

Egyeteln hárány egy kissé régi, de azért meglehet csinálni más progarmokkal is. :)

Jó Macezést mindenkinek! :D