Shia-ko 0 Share Posted May 6, 2005 Gyönyörű, nameg kinek-kinek a maga fenevada Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoPe.hu 0 Share Posted May 7, 2005 Tökéletes, profi! A zene is, meg a kisérőhangok is. Olyan kreatív, mintha amerikaiak (vagy maga Gates ) csinálta volna, aztán látom, csupa európai csinálta. Ez igen, ez tutti! A film címét még nem találtam meg... :blink: Úgy látom a film is európai-western. Jó, nagyon jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Author Share Posted May 7, 2005 Azon kívül, hogy a vadnyugaton játszódik, semmi köze a westernhez. A címe: Blueberry Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoPe.hu 0 Share Posted May 7, 2005 Igen, a címlapon ott van nagy betűkkel a cím (a legnagyobbakkal) BLUEBERRY, :blink: - a főszereplő neve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ordító egér 0 Share Posted May 11, 2005 ... Olyan kreatív, mintha amerikaiak (vagy maga Gates ) csinálta volna, aztán látom, csupa európai csinálta... Az amerikaiak nem kreatívak. Amerikában az elszipkázott agyak kreatívak. A többi stimmel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigah3rtz 0 Share Posted May 11, 2005 ÖÖ! Nem mind "nem kreativ" csak a nagy általánosság Amúgy ne feledjük! Az amerikaiak ősei angolok Link to comment Share on other sites More sharing options...
cereal180 0 Share Posted May 11, 2005 Ilyenből már nincs túl sok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Author Share Posted May 11, 2005 Az amerikaiak ősei angolok Is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted May 11, 2005 40millió ír. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Author Share Posted May 18, 2005 Kegyetlen Játékok Egy régi klasszikus, szigorúan kerülni kell a aDVDn lévő szinkront, és feliratot, akinek nem megy az angol, az keresse meg a neten az egyetemisták által készített első feliratot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted May 18, 2005 Képzeld Gabi, nekem megvan a gépemen! Nem is tudtam róla. Na, majd megnézem, ha már úgy ajánlottátok! De holnap Fehér zaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted May 18, 2005 Ha holnap időben végzek, akkor Star Wars lesz éjjel a program! Ha nem, akkor csak a hétvégén! Már alig várom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirfrancisd 0 Share Posted May 19, 2005 Most először vagyok kénytelen elhalasztani egy Star Wars film bemutatóját, itthon nézem most meg, és kénytelen vagyok bevárni vasárnapig a haverokat, addig meg küszködöm a vággyal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted May 19, 2005 Tegnap éjszaka, végignéztem néhány bemutatót! Nem semmi látvány! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirfrancisd 0 Share Posted May 19, 2005 Aki ezekután rosszat szól... Link to comment Share on other sites More sharing options...
google 0 Share Posted May 19, 2005 Az én lennék, szóval inkább hallgatok ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted May 19, 2005 Mit nem szabad szólni? Valaki mondja meg, hogy milyen legyen az ízlésem! Keménykalap és krumpliorr. Aki tud jobbat a kategóriájában, kérem, jelentkezzen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 12 Share Posted May 19, 2005 Megint megőrültek az emberek. Mi ez a nagy Star Wars láz? Az egész sztori olyan sekélyes, hogy az már-már vicc. Én is meg fogom nézni moziban (a hanghatások miatt), de nem rohanok, örjöngök, idegeskedek. Majd ha épp úgy esik elmegyek és megnézem. Van több ismerősöm is aki szabadnapot vett ki, csahogy elmenjen megnézni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted May 19, 2005 @Greene Azzal a különbséggel, hogy én nem tervezem megnézni. Félő, hogy elaludnék. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 12 Share Posted May 19, 2005 Én szeretem nézni a nagy fénykardos csatákat, meg bírom ahogy surrog a levegőben a kard . De azon én is elalszom, amikor Yoda mester a két órás filmben tízpercenként megjegyzi: "zavart érzek az erőben". Az Űrgolyhók viszont nagyon tetszett Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Author Share Posted May 19, 2005 Talán kevesebb vitát vált ki, mert egyértelműen csodálatos a Júlia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted May 19, 2005 Azért a Star Wars nem egy olyan film (sorozat), amin el lehet aludni! Ez is olyan, mint a többi, vagy megérint, és átérzed, és akkor lázban égsz, vagy nem érint meg, akkor meg csak úgy megnézed, ha megnézed... Sok alap film van, persze ez is szubjektív, hogy kinek mi az alap! Nemrég néztem meg a Keresztapa trilógiát (Al Pacino, Robert De Niro, Marlon Brando, Andy Garcia), iszonyatosan jó! De imádtam a "Ryan közlegény megmentése"-t, az "Elit alakulat" minisorozatot, a "Sólyom végveszélyben"-t, meg még "mittudomén" még mennyit A sorozatok közül: X-akták, J.A.G., Csillagkapu, Millenium, mert ilyen beállítottságú vagyok! De másnak ezek nem jönnek be, mert ő más, ezen nincs mit vitatkozni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 12 Share Posted May 19, 2005 A JAG-et én is nézem. Mindenki tudja, hogy vasárnap fél hattól fél hétig nem foglalkozom semmi mással A Keresztapa trilógiát még nem láttam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted May 19, 2005 A JAG-et én is nézem. Mindenki tudja, hogy vasárnap fél hattól fél hétig nem foglalkozom semmi mással Ez egyértelmű! Ha vasárnap dolgozom, akkor hurcolom be a kis TV-met, és nézem ezerrel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirfrancisd 0 Share Posted May 20, 2005 Na akkor reagálok egyet; a JAG- et én is szeretem, de amig nézem ki kell kapcsoljam magam, mert 1: rohadtul semmi köze a jogi munkához, de még hírből se, 2: az amerikaiak etéren nem végeznek semmi helyismereti munkát( amilyen buták, nekik simán eladható Kansas Panamaként ), 3: mikor fröcsög a propaganda, akkor egy nagy hányinger fog el. A Star Wars- t nem kell szeretni, én azt egy szóval se mondom, de ha én tisztelem más ízlését, akkor vice versa elvárom ugyanazt. Én se kezdem el szidni egyik feminista nyálcsúrgatót sem, pedig azokba közelről se fektetnek bele annyi szaktudást :!: Igen kérem szaktudást! Az egyik barátoméknak nagy könyvkiadójuk van, hatalmas hollywood- i kapcsolatrendszerrel, és ők a megmondhatói, hogy írói szinten milyen különbség van egy Star Wars, és egy tucatfilm között, és akkor még nem is beszéltem a minőségellenőrzésről, melyen ez a filmeposz, és a hozzá kapcsolódó kereskedelmi és technikai tevékenység átmegy :!: Azokat a tucatfilmeket tucat forgatókönyvekből írják, melyeket nem is igazi profik, hanem marketingszakemberek kreálnak vásárlói tömegpszichológiára építve. Nulla művészi érték! Példákat szándékosan nem mondok, mert én toleráns vagyok, ezért kérem no pocskondia! Természetesen mindenki joga kritikát alkotni, de azért objektívan csak szakemberek tudnak ítélni, és nekik bejön a film :!: Kicsit arra hasonlít a dolog, mikor laikusok elkezdik értelmezni (jó politikai tőkét is kovácsolva ) a bírósági döntéseket, evidens hogy lehet, de milyen kútfőből. A rajongás pedig valami szépért inkább becsülendő dolog, ebben az amúgy is sivár világban, és ebben a befásult kis országban :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts