ProFiler 0 Share Posted May 5, 2005 Megjelent a Winamp 5.09! Ahhoz képest, hogy a megszűnést hangoztatták - ez gyorsan kijött megint. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted May 5, 2005 Nembaj, ennek én csak örülök, hogy a kedvenc programom nem tűnik el a süllyesztőben. Van benne valami újdonság, vagy csak hibajavítások. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George 0 Share Posted May 5, 2005 Változások az új verzióban: * A Media Library-ben való törlés a fájlt a Lomtárba küldi. * WMA lejátszásakor már együttműködik a WaveOut modullal. * Videó lejátszása alatt a feliratok gombnyomásra ki/bekapcsolhatóak. * Hibajavítások OGG/Vorbis internetes adások hitelesítésekor. * WMA fájlok lejátszásakor hallható hanghibák kiküszöbölve. * Fogd és Vidd funkció javítva a Megnyitás ablakban. * NSV Video bufferelése alatt tapasztalható hibák kijavítva. * Javított automatikus képátméretezés videóknál. * Frissített CD Ripping Library * Frissített Online Media könyvtárfa, mely dinamikusan épül fel. * Egyéb hibajavítások, optimalizálások. Szal nagy újítás nincs benne,csak foltozgatás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Painkiller 0 Share Posted May 8, 2005 Először én is nagy rajongója voltam, de amióta megjelent a windows Media Player 10, inkább azt használom, és szerintem a zenekezelés szempontjából a legjobb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egyszerű Felhasználó 0 Share Posted May 8, 2005 Sziasztok! Saját magam által felvett videókat hirtelen nem tudom lejátszani a Winamp 5.07-tel. Pontosabban hangja van, a videó nem megy. Eddig működött, most meggondolta magát. (Emlékezetem szerint nem telepítettem, sőt nem is töröltem semmit menet közben.) Újratelepítettem, vírusellenőriztem, és itt az én tudományom megállt... :blink: Kérlek segítsetek, mert biztos nagyon egyszerű, csak nem nekem. Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirfrancisd 0 Share Posted May 8, 2005 Nézd meg az Options/references/File Types-ba (jobb egérgombbal), hogy az általad kívánt video kodekjének lejátszása engedélyezve van- e, vagy ha biztosra akarsz menni, akkor bejelölöd az "All"-t, és akkor minden formátumot támogat, persze ha a videoid kodekje nincs esetleg már fönn, akkor ez sem segít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoodSpeed Share Posted May 9, 2005 Na ,majd letöltöm, de én a Jet Audio Playert használom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted May 9, 2005 Akármit mondjon valaki, én a 2.91-es változatot használom. Tökéletesen megfelel. Nem tudom, milyen pluszt adna az 5.x-es változat a 2-eshez képest, amit használnék is? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egyszerű Felhasználó 0 Share Posted May 10, 2005 Nagyon köszönöm a segedelmet!!!!! Működik!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ordító egér 0 Share Posted May 11, 2005 Akármit mondjon valaki, én a 2.91-es változatot használom. Tökéletesen megfelel. Nem tudom, milyen pluszt adna az 5.x-es változat a 2-eshez képest, amit használnék is? Szerintem 5.xx Lite fürgébb mint a 2.91. (És Nucleo skin ugyanolyan jó rá. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted May 11, 2005 Még meggondolom ezt az 5-ös Winampet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bencce 0 Share Posted May 16, 2005 Hát nem tudom nekem elég lassú az 5ös winamp, pedig nincs egy lassú gépem... És szerintem zabálja a memóriát, ennek utána is fogok nézni mostmár Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Share Posted May 17, 2005 Ahhoz képest, hogy a megszűnést hangoztatták - ez gyorsan kijött megint. Justin Frankel és csapatának (az eredeti Winamp programozóinak, fejlesztőinek) már semmi köze hozzá. Az AOL-nál foltozgatják verzióról verzióra, ennyit tudnak tenni, hogy életben tartsák. Meg volnék lepve, ha valaha is kijönne belőle egy 6-os változat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted May 20, 2005 Winamp 5.0.9.1 Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Share Posted May 20, 2005 Visszavonták! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted May 21, 2005 Ez nem semmi! Bár valami nekem gyanús volt, ugyanis zenehallgatás közben folyton lefagyasztotta a gépet. Inkább ne tegye fel senki, aki már leszedte volna. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marczy1 0 Share Posted May 26, 2005 Sziasztok. Elõször is, tetszik az új fórum, gratula Amiért írok a következõ: Most próbáltam on-line rádiót hallgatni Winamp-pal (5.091), és végre találtam egy nekem való adót. Az lenne a kérdésem, hogy el tudnám-e menteni valahogy-valahova magát az "adót", mint egy linket (programon belül), hogy kelljen mindíg kesesgetni. Próbáltam, de nem találtam, vagy én nem vettem észre erre vonatkozó parancsot. Amúgy az XTC Radio London-ról van szó, és címnek ezt írja ki: http://206.19.69.69:443 Elõre is köszi a segítséget Marczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted May 26, 2005 Próbáld meg a playlistet elmenteni, miközben hallgatod, aztán ha legközelebb hallgatni akarod betöltöd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machado 0 Share Posted May 26, 2005 Akármit mondjon valaki, én a 2.91-es változatot használom. Tökéletesen megfelel. Nem tudom, milyen pluszt adna az 5.x-es változat a 2-eshez képest, amit használnék is? Én is a jó öreg 2.91-est használom (mellette a Mediaplayer 9-et és az MSN 6.2-t, szeretem a jól bevált verziókat ) . Amúgy gyorsabb is mint az 5.0X verziók . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted May 27, 2005 Amúgy gyorsabb is mint az 5.0X verziók . Nem akarok vitatkozni, de szerintem semmi különbség nincs. Az 5-ös verzió is pillanatok alatt elindul, nem szenved semmivel. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted May 27, 2005 Szerintem is. Nálam is most 5-ös van fent, és egyáltalán nem lassú, prociidõt is alig eszik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirfrancisd 0 Share Posted May 28, 2005 Valami baki lehetet benne, mert az ominózus, visszavont 5.091, mely azután mégis csak kijött, most rögtön kapott egy 5.092- es utódott pár nappal rá! Link to comment Share on other sites More sharing options...
janowolf 0 Share Posted May 28, 2005 Sziasztok! @Marczy: Bookmark? Üdv JanowolF Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile=) 0 Share Posted May 30, 2005 Hi! Nekem is a 2.91 van fennt és tényleg mindenre jó! Az 5-ös is király :!: A melóhelyen az van fennt egy jóval gyengébb gépen, mint az enyém és addig nem is tudtam, hogy nem 2.91-es amíg meg nem néztem a verziószámát. Tényleg nem lassabb a 2.kilencvenegyesnél. A 3-as viszont egy használhatatlan, géplassító, memóriazabáló ......mindegy Úgy belassította a P4-emet, hogy a total commander 2 perc alatt nyílt meg, amikor futott :!: Ennyit fûznék hozzá csao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Dávid ( Davs ) 0 Share Posted June 3, 2005 Hy! hogyan tudnék Winampon online, ingyenes rádiót hallgatni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts