ProFiler 0 Share Posted May 3, 2005 Tápegység vásárlásával kapcsolatos kérdések, információk. A régi fórumban megkezdett topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator 0 Share Posted May 4, 2005 Hi Klassz az új fórum. Vetem egy alaplapot ASUS A7N8X-E Deluxe. De venni szeretnék egy tápot is a kérdésem a következő. ASUS ATLAS A36-H táp ehezz mit szoltok én ezt venném jó vagy nem jó a táp választás. Légyszíves máskor ne nyiss új topikot meglévő témának - és főleg ne olyan helyen, ahova egyátalán nem való! <PF> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted May 4, 2005 Ez a táp milyen árkategóriában van? Azon kívül, hogy zajosak az ASUS-ok mást nem tudok róluk. Csak azt vettem észre, hogy a suliban néha-néha kihullnak. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cereal180 0 Share Posted May 4, 2005 Ebben a kategóriában a 350 W-os FSP Blue Storm-ot ajánlanám figyelmedbe! Kb. 11000 Ft-ért nagyon korrekt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator 0 Share Posted May 4, 2005 Bocsi nem néztem meg elég figyelmesen az új topicokat. Kb 11000ft Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neohacker 0 Share Posted May 4, 2005 Ennyi pénzből futja egy igazán jóra! Nézz körül a http://www.depo.hu -n! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vikitorony 0 Share Posted May 4, 2005 Hali! Gondolkodom én is egy új táp vásárlásán, csak tanácsatalan vagyok. Ilyen lapom van: Leírás (német) Kép Láttam egy Chieftec 360W-os tápot 8 ezerért, csak annak 24 tűs csatlakozója van! És a lapomon meg 20+4 tűs csatik vannak. Haver mondta, h ha lefűrészelem a +4-et akkor jó lesz, de olyat meg már csak nem csinálok! :unsure: És lehet, h év vége felé beszerzek egy új gépet, ami lehet, h már 64 bit-es lesz. Az újabb lapokon meg már gondolom 24 tűs csatlakozó van, szóval ahhoz meg jó lenne az a táp. A konfigom: ASUS P4B533-E, P4 2 GHz, 256+512 MB RAM, GF3 Ti200 (128 MB), 2x 160 GB Samsung HDD, LG CD-RW, Sony DRU-500A Ja a mostani tápom Codegen! Eddig szépen szuperált, bár nem régiben szállt el a Maxtor vinyóm több mint 2 év után (valami kattanást hallottam, aztán lefagyott a gép...) meg a dvd-író is csinál sok különös dolgot, amit próbálok a tápra fogni, bár nem tudom, hogy joggal, vagy sem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cereal180 0 Share Posted May 4, 2005 Az, hogy 24 tűs nem probléma, mert 99%, hogy adnak hozzá 24-->20 tűs átalakítót. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vikitorony 0 Share Posted May 5, 2005 Hogy én erre nem gondoltam! Azért rákérdezek, nehogy aztán mégse adjanak... De azért Kösz, h ilyen jót szóltál hozzá! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cereal180 0 Share Posted May 5, 2005 Nincs mit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted May 5, 2005 Hogy én erre nem gondoltam! Azért rákérdezek, nehogy aztán mégse adjanak... De azért kösz, h ilyen jót szóltál hozzá! Ha nem adnak hozzá, akkor meg az utolsó 4et lelógatod róla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulala 0 Share Posted May 5, 2005 Az, hogy 24 tűs nem probléma, mert 99%, hogy adnak hozzá 24-->20 tűs átalakítót. 100%-ra javítanám. A régi enermaxom 24 tűs és adtak hozzá szép nagy átalakítót, ami 20 tűssé varázsolja. Azóta nehézkes egy kicsit a házban elférnem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted May 5, 2005 Ha nem adnak, akkor meg lehet venni. Nálam egyébként úgy van, hogy 4 tű lelóg. Először nem hittem, hogy ezt így szabad, de még is csak megy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted May 6, 2005 Főleg mert az alaplapon ott a helye. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machado 0 Share Posted May 7, 2005 Ebben a kategóriában a 350 W-os FSP Blue Storm-ot ajánlanám figyelmedbe! Kb. 11000 Ft-ért nagyon korrekt. Én is ezt a tápot néztem ki, bár szerintem egyáltalán nem 11000Ft. Én olyan 14000Ft-ért tudnám beszerezni. Tényleg megéri ez a táp? Elég a 350W-os egy 3 GHz-es P4-hez, meg két winchihez és két optikai meghajtóhoz? Ui.: Nem nagyon jönnek be ezek az új smiley-k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sz.jános 0 Share Posted May 7, 2005 Én is ezt a tápot néztem ki, bár szerintem egyáltalán nem 11000Ft. Én olyan 14000Ft-ért tudnám beszerezni. Itt még olcsóbban is megveheted! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machado 0 Share Posted May 7, 2005 Kösz a tippet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornél 0 Share Posted May 14, 2005 Chieftec 360W HPC-360-202-DF tápom van, ABIT IC7-G/P4-3GHz/ASUS6600GT-TOP/SATA-HDD/DVD-RW-hez, összerakás alatt. Fél szemmel még nézegetem a tápokat, szívem szerint 12cm-es tápot vettem volna a hangereje miatt, talán még meg tudom oldani a cserét. De eddig csak siklócsapágyasat láttam. Létezik e golyóscsapágyas, aktiv PFC-s, ATX2.0...stb, ne legyen rosszabb mint a Chieftec, minőségben és árban sem. Egyáltalán igaz, hogy a golyócsapágyas tartósabb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
highlander81 0 Share Posted May 14, 2005 Én a minap vettem egy Chiftec-et. Azon is 24 tűs csatlakozó van DE le lehet pattintani a +4-et Egyébként nekem is Asus a7n8x-e deluxe lapom van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matesz 0 Share Posted May 18, 2005 Mi a véleményetek az Aopen tápokról, és konkrétan erről? Ilyet éredemes venni inkább vagy Chieftec-et? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted May 18, 2005 Biztos jó, mert a név kötelez! De van ilyen tudású, minőségű táp már olcsóbban is! ( az Aopen-ek valójában FSP-k!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted May 18, 2005 Egy része. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cereal180 0 Share Posted May 18, 2005 Aerocool Aeropower 350 W Ehhez mit szóltok? Jobb mint a 350-es Fortron Blue Storm? Ha igen, akkor egy ilyen lesz a következő drágaságom, nem pedig egy olyan. Feltéve, hogy 24 tűs ATX csatija van, nem pedig 20-as; erre nem találtam választ a leírásból. Szerk.: Közben találtam egy tesztet, ahol az egyik képen megszámoltam a csatlakozók számát és 20 volt. Ilyenbe érdemes még beruházni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sz.jános 0 Share Posted May 18, 2005 Mi a véleményetek az Aopen tápokról, és konkrétan erről? Ilyet éredemes venni inkább vagy Chieftec-et? Nekem kb egy éve, hogy AO350-12APNF tápom van és tökéletesen müködik! Stabil, halk és még az extrem terheléseket is símán birja. De a topic első oldalán belinkeltem ennek a tápnak az eredetijét (FSP), ami most akciósan nagyon jó áron kapható!!! Döntés a tiéd, de én e kettő közül választanék. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornél 0 Share Posted May 19, 2005 Ez is segíthet a döntésben: "Táp táblázat" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts