ProFiler 0 Share Posted May 3, 2005 Nyomtatóvásárlással kapcsolatos kérdések. A régi fórumban megkezdett topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissjanko 0 Share Posted May 8, 2005 Az volna a kérdésem, hogy ki használ, vagy ki ismeri a HP Photosmart 7450-es nyomtatót? Érdemes-e ilyet venni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted May 8, 2005 Nekem egész jó tapasztalataim vannak vele. Nagyon szépen nyomtat és gazdaságos is. A nyomtatószoftverrel sincs probléma. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissjanko 0 Share Posted May 8, 2005 Jelenleg ez a nyomtató 24.990 Ft-ért lehet megvenni akár sulinetre is. Megér-e ennyit vagy ennyi pénzért van-e jobb? Ja, és még egy F1-es BMW távirányítós autó is járhozzá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissjanko 0 Share Posted May 8, 2005 Sikerült kipróbálni egy ilyen nyomtatót. Nekem bejön, csak azt szeretném tudni, hogy van-e ilyen árban jobb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted May 8, 2005 Megéri ez ennyiért. Esetleg külföldön ugyanennyiért Canon Pixma iP4000. Egyébként még egy külföldi áras ajánlatot tudnék: ami jobb gép, az a DeskJet 6540 - átszámítva 20000 Ft-ért. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissjanko 0 Share Posted May 8, 2005 Az a "külföld" konkrétan mit takar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakatos Gergely [Sti 0 Share Posted May 8, 2005 Pl.: Ausztria Egyébiránt egyedi ízlés alapján nekem az Epson nyomtatók képei tetszenek, bár az új Canonok is nagyon jók. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Share Posted May 8, 2005 Sajnos a külföld olcsóbb kijelentés nem mindig állja meg a helyét. Ne felejtsük el beleszámolni az utazási időt és költséget. Ha valaki nem tudja megoldani, hogy esetleg behozassa valakivel és ráadásul arra még ne is tegyen rá hasznot, akkor sok esetben ott vagyunk, hogy nem érdemes külföldről beszerezni. Ahogy rájön az utazási költség és idő már sajnos nem éri meg. 4000-5000 Ft-ért nem érdemes kimenni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted May 8, 2005 Ezért érdemes ott lakni... OFF vége Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csikós Gábor 0 Share Posted May 9, 2005 Sajnos a külföld olcsóbb kijelentés nem mindig állja meg a helyét. Ne felejtsük el beleszámolni az utazási időt és költséget. Ha valaki nem tudja megoldani, hogy esetleg behozassa valakivel és ráadásul arra még ne is tegyen rá hasznot, akkor sok esetben ott vagyunk, hogy nem érdemes külföldről beszerezni. Ahogy rájön az utazási költség és idő már sajnos nem éri meg. 4000-5000 Ft-ért nem érdemes kimenni. Miért nem? Egy kis kirándulás (pl. a családdal), amely nem hogy pénzbe kerülne, de még pár ezrest "hoz" is a zsebedbe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted May 9, 2005 A kirádulás meg ingyen van? De ez tényleg OFF: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spark 0 Share Posted May 9, 2005 Sziasztok! Olcsó mono lézernyomtatót szeretnék vásárolni, és két típust találtam, ami jónak tűnik. HP LJ 1020, és Samsung ML-1520. Ha valakinek lenne tapasztalata, az kérem ossza meg velem, mert az ár alapján (nyomtató + toner) a Samsung tűnik elérhetőnek. De nem tudom, hogy van-e más szempont, amivel jó ha tisztában lennék. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted May 9, 2005 A HPt ismerem, így arról lebeszélnélek. Hamar elfárad a lapadagolója. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted May 9, 2005 Hasonló a tapasztalatom a munkahelyemen. HP 1010-es, igaz rengeteget nyomtatunk vele. Beszorul a lap, ha kétoldalas nyomtatásra használjuk. Nagyon felforrósítja a lapot. Biztos van jobb. Ez . Link to comment Share on other sites More sharing options...
csum-pi 0 Share Posted May 23, 2005 Hát igen! Max akkor éri meg kimenni 4-5 ezer forintos különbség esetén, ha a határnál lakunk és látjuk az utcára kiállva a másik országban levő számtech üzletet ! A kirándulással meg szerencsédnek kell lennie, hogy pont akkor mentek ki külföldre, amikor szükséged van ilyesmi(k)re! Én egy HP DeskJet 3745-et használok, nekem kitűnően megfelel arra a célra amire nekem kell, mert naponta kinyomtatok 5-6 "fekete" oldalt és hetente kb ugyanennyi színeset... De hozzászólva a Canon iP4000-hez, nagyon jó kis gép. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted May 28, 2005 Tudtok ajánlani valami jó Canon színes tintasugaras nyomtatót? olyan 20-40E között. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOSAIC 0 Share Posted May 28, 2005 Canon Pixma IP2000! Itt egy link, hogy mit tud és mennyibe kerül! Amúgy én pár hete vettem egyet a munkahelyemre és nagyon csendes és gyors! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted May 28, 2005 Tényleg jónak néz ki, azthiszem õ lesz a befutó. Köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted May 29, 2005 Esetleg a 4000est, mert az még belefér. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted May 29, 2005 Tényleg jónak néz ki, azthiszem õ lesz a befutó. Köszi. Nekem is ilyen van! Nem rossz, bár amennyit én nyomtatok! Ez a hivatalos oldala: Canon Pixma IP2000 >> Bubble Jet nyomtatók >> Pixma IP2000 És itt van hozzá tintapatron: Canon Pixma IP2000 tintapatron Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted May 30, 2005 Én a HP.-t nem ajánlanám, és nem azért mert elégedetlen vagyok a minõségével, hanem azért mert vérlázító a garancia utáni ügyintézése! Jótállás után hivatalos forrásból nem lehet hozzá alkatrészeket beszerezni, így az üzleti árnál néhány ezer forinttal olcsóbban vehetsz a szervizben egy újat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Author Share Posted May 30, 2005 Külföldön még nem próbáltad? Bár még az ismeretségi körömben egy HP sem mondta fel a szolgálatot, de szerintem minden megoldható kinnt. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted June 9, 2005 Sajnos a HP-nál ez egész Európára vonatkozó gyakorlat semmit, ismétlem semmit nem javítanak, és ha a kezedbe veszel egy felhasználói tájékoztatót abban szerényen közlik veled, hogy TERMÉSZETVÉDELMI okokból õk mûködõ, de használt alkatrészeket úgymond újrahasznosítanak és ezt az :!: új termékeikbe :!: felhasználják. Még hozzáteszik ezt jogod van tudomásul venni. Egyébként mindezt a 2003-ban elfogadott, és uniós ajánlás alapján megváltoztatott fogyasztóvédelmi törvény teszi lehetõvé! E törvényt megelõzõleg a MAGYAR fogyv. törv. minden gyártónak elõírta,az eladástól számított öt évig biztosítani kell az alkatrész ellátást. Lehet hogy az ismerõseid még a 2003 szeptemberi törvénymódosítást megelõzõ szállítmányokból vásároltak. Még ide tartozik, hogy a sok eurokrata rájött ez mekkora marhaság, és most a változtatáson törik a fejüket. Kérdés melyik lobbi lesz erõsebb, a civil vagy a gazdasági? Mi addig Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemeth43 0 Share Posted June 9, 2005 Sziasztok! Olcsó mono lézernyomtatót szeretnék vásárolni, és két típust találtam, ami jónak tûnik. HP LJ 1020, és Samsung ML-1520. Ha valakinek lenne tapasztalata, az kérem ossza meg velem, mert az ár alapján (nyomtató + toner) a Samsung tûnik elérhetõnek. De nem tudom, hogy van-e más szempont, amivel jó ha tisztában lennék. Nekem HP LJ 1020 nyomtatóm van. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Egy toner 8000 lap nyomtatására alkalmas. Az új toner a Metróban 17000.-Ft. lehet, hogy máshol van olcsóbb is, nem tudom, hogy a gyári utántöltött mennyibe kerül és nem károsítja-e a nyomtatót. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts