dadani1 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Sziasztok! Mostanság tervezek venni egy ilyen monitort, használtan 10E Ft ért. 2 éve s monitor. Samtron 95P Mi a véleményetek errõl a monitorról? megéri ennyiért? köszi.
ProFiler Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Még éppen megéri. Persze ha nincs vele gond, mert a javítása már drága mulatság. Ciao.
dadani1 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hali! köszi Ciao! Másik: Mi a véleményetek egy ilyen monitorról? Használtan 10 E lenne ez is. Vároma véleméyneket! DELL M990 Köszi előre is
Sliders Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Elromlott a az LG monitorom, és most kényszerbõl egy nagyon régi elött ölük. Szeretnék venni egy másikat. A kérdésem az, hogy mi a különbség egész pontosan a iiYAMA VISION MASTER PRO 512 és a iiYAMA VISION MASTER PRO 514 Melyik a jobb és mennyivel? Érdemes-e a drágábbat venni? Vagy hogy látjátok. Úgy tudom ez a professzionális kategória! Ezek a monitorok hosszú élettartamúak, szóval nem csak a garanciális 3 év alatt lehet számítani a mûködésükre? Mert használtan szeretnék egyet venni. Addig amig nem lesz pénzem egy komolyabb LCD monitorra. Kérlek segítsetek nekem mi akülönség a kettõ között? A válasz sûrgõs lenne. Elõre is köszönöm!
ProFiler Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Nem kerestem rá most a monitorokra, mert iiyama CRT-k esetén felesleges - mindegyik csúcsminõség. Nekem is van egy 10 éves profi iiyama monitorom (Vision Master Pro 451), nagyon sokat van használva (évekig használtam 1600x1200-as felbontásnál 120Hz-en) és még semmi baja nem történt. Azóta már mellette rengeteg monitort elfogyasztottam, de erre még mindig azt mondom, hogy megérte azt a 400000 Ft-ot, amit akkoriban kifizettem érte. Meghibásodott iiyama monitorokat nem igazán látni. Nem hiába mondják viccesen: "Made iiyapan." Tehát röviden: mindegy, melyiket választod, az olcsó is ugyanúgy tartós darab. Ciao.
dadani1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Hellosztok! "Uj" monitor vásárlását tervezem és ezt szemeltem ki, http://www.eizo.com/support/discontinued/crt/f77.asp ! Ez egy EIZO FlexScan® F77 15 E FT lenne, mi a véleményetek errõl, megér annyit, tapasztalatotok van a monitorral? Köszi Hali
Sliders Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Hali! Hát ahhoz képest hogy egy 21"-os 1600*1200 az necces hogy csak 75hz-n tudja. Mennyit ülsz gép elött? Mert egy ilyen moncsi keményen elfárasztja majd a szemed. Én azt javaslom hogy nézz még körül. Bár azt tapsztalom hogy a CRT-k 1600*1200 felett már nem tudnak szép képet adni. De a frissítése gyenge legalább olyat keress ami 1280*1024-ben tud 100hz körüli értéket és 1600*1200-ben 85-öt.
dadani1 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ok,köszi Legalább olyat keress ami 1280*1024-ben tud 100hz körüli értéket és 1600*1200-ben 85-öt.
(S)Aint Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Sziasztok, Mostanában akartam monitort venni. Valahol hallottam egyszer, hogy korunkban az ember egyre több információhoz jut, amit nem mindig sikerül feldolgoznia, és van, hogy a sok információ gátolja a választást... Hát így vagyok én is. TFT monitort szerettem volna venni, de miután utánaolvastam egyre kevésbé vagyok biztos a dologban. Játékhoz és filmnézéshez és netezéshez is szerettem volna használni. Még soha nem volt tft monitorom, tapasztalatom gyakorlatilag 0, de annyi rosszat hallottam róla: hogy olyan nincs, ami mind a három területre jó, meg utánhúzás, meg csúnya fekete, meg pixelhiba, meg, meg ,meg... Azt hiszem inkább crt lesz... Szóval a lényeg, 55-60 ezerig szeretnék új monitort venni, tudnátok ajánlani pár crt-t? Elõre is köszönöm.
h.arpad Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Én biztosan ezt venném 50 ezerig: Samsung SyncMaster 957P (forgalmazó) Drágább, de nekem jobban teszik (ld. technikai adatok): 959NF Vagy nézd meg ezeket (pl. 19"). Nekem évek óta LG-m van.
(S)Aint Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Kicsit kevesebb rá a pénz. Hogy a játékok fussanak a gépen arra költök többet...tudsz 30 ezerért is valami jó crt monitort?
ezermester Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 up! Idehoznám a kérdést. Mit tud nekem nyújtani ez a monitor, HD terén? Van egy sima analóg csatlakozó, aztán két BNC. Az egyik HD, a másik VD. ... valamint 3 db a három színnek külön-külön. (R, G, B,) Igazából nem tudom mit tud, mert nem volt mivel próbálni, bár a csatlakozók kábelei adottak, így próbálhatnám éppen. Ha tudsz valami bővebbet, szívesen meghallgatom. A csatlakozók mibenlétét azt vágom, csak a képessége nem tiszta. Itt egy link, de nem is egyszerű találni: http://images.google.hu/imgres?imgurl=http...sa%3DN%26um%3D1 Ja és van egy service csatlakozó is. (8lyuku kis vacak)
ezermester Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Így igaz. Nem semmi volt idejuttatni, de szerencsére nem szakadt le a harmadik emelet, és az asztalom is bírja mind a négy monitort, és a két gépet. Mellesleg nem tudnánk körbeérni az asztalt 4-en sem. Természetesen maszek asztal, magam gyártottam. Vadkörte kivitel, Süsü szereti.
Recommended Posts