Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Alaplapvásárlás

Recommended Posts

Kicsi Sims
Posted

Tisztelt PC World és fórumozok!

Szeretnék egy új alaplapot vásárolni, ami legyen olcsó és Socket A! A következõ alaplapokra gondoltam:

- MSI K7N2 Delta-L

- Chaintech 7NJL6/L

Mi a véleményetek? Kérlek segítsetek!

Posted

Chaintec-et én nem ajánlanám. Hiába nagy márka a Chaintec, de 2 haverom is vett ilyen alaplapot és még most is szívnak vele. :(

Az eredeti gyári BIOS ami az alaplapban volt az annyira fölémérte a proci hőmérsékletet, hogy állandóan letiltott az alaplap. Egy "újabb" BIOS frissítéssel már 12-13 celsius fokot sikerült lefaragni a kamu hőmérsékletből, de még így is 58-60 fokokat mér holott közel sincs annyi nekik (tapintásra langyos a borda és megfelelően van felszerelve).

2000+ Tbred-A és 2100+ Palomino procikat használnak bennük.

Szóval: MSI

Kicsi Sims
Posted

Köszi a jó tanácsot! További jó fórumozást kívánok! :lol:

Posted

A Chaintechet én sem ajánlom. Az MSI jobb választás, de megbízhatóbb nála egy ASUS A7N8X-E alaplap.

Ciao.

Kicsi Sims
Posted

Hellosztok megint van egy problémám!

Tételezzük fel, hogy nem kapok MSI K7N2 Delta-L alaplapot,akkor milyet vegyek? A következõ alaplapokra gondoltam:

- ASUS A7V880

- ASUS A7N8X

- ASUS A7N8X-X

Szerintetek melyiket vegyem meg, ha nem kapok MSI-t?

Posted

Szerintem ASUS A7N8X. B)

Kicsi Sims
Posted

Köszi most akarok épp alaplapot venni! Mégegyszer köszi :hááát:

Posted

Azért egy ABIT NF7-tel sem jársz rosszúl az biztos.

Posted

Akkor az A7N8X, de semmiképp ne az X-X-et!

Ciao.

Kicsi Sims
Posted

Hellosztok!

Nos egy ASUS A7N8X alaplapot rendeltem! Na mit szóltok hozzá, szerintetek jó választás volt?

Posted

Igen. De ugye nem A7N8X-X-eset, hanem "simát"?!

Kicsi Sims
Posted

Igen simát rendeltem.

Posted
Nos egy ASUS A7N8X alaplapot rendeltem! Na mit szóltok hozzá, szerintetek jó választás volt?

Temészetesen! ;)

Ciao.

Kicsi Sims
Posted

Végre megjött ma a várva várt alaplap!!!!!!!

ASUS A7N8X :D

Soldierpeti
Posted

Használd egészséggel és minél tovább! :)

Posted

Haverom venne a P4e alá egy új lapot, mert 1,5 évesen végleg meghalt, hosszú szenvedés után a P4P800a.

Én jó szívvel egy új platformot ajánlanék neki, de írjatok légyszi ötleett a lapra.

Akár a C800 is lehet. :upsz:

Posted

P4C800-E Deluxe, bár egy kicsit borsos az ára, ezért már tényleg nem rossz ötlet a processzor lecserélése sem. Egy kicsit olcsóbban, hasonló teljesítménnyel: MSI 875P Neo-FISR.

Új rendszer vásárlása esetén pedig azt ajánlom, hogy érdemes lenne kivárni az i945 és i955 chipkészleteket. Ha ezt mégsem szeretné, akkor vegyen nForce4 AMD-t, vagy Intelt. Még nem is lenne árban olyan vészes az előbbi.

Ciao.

Posted

Én is MSI-re gondoltam, illetve erre az ASUS-ra, mert az Abithoz képest valamivel jobb a körítés, miközben a teljesítmény dettó.

AMDre lehetetlen rábeszélni, ha megszûnne az Intel, akkor soha többet nem venne gépet. :hááát:

Putty Mutty
Posted

Sziasztok !

Már a SEX-ben (régi segélyvonal) írtam, hogy kikérem a véleményeteket:

(kicsit ktsg. kímélõ a cuccos - (tudjátok, hogy nem a játék a legfontosabb nekem, de azért a VGA-ról is elmondhatnátok a véleményetek)

A konkrét elképzelés: P5GD1 Pro + N5750 128MB VGA (az ATA, SATA, RAID miatt) (ha jól értelmeztem akkor a mostani IDE vinyókat is ráköthetem :?: )

http://www.gepbolt.hu/termek.php?t=58726267&f=MBO&o=0

Intel P4 3,0 GHz kérnék segítséget. Kb. 50.000 Ft-ig.Ehhez az alaplaphoz.

(Nem kell Sulinetesnek lennie, ez már úgy sem fér bele.)

Posted

Az alaplaphoz szeretnél egy P4 processzort :?:

Posted

Én a 630-ast választanám. --> 64bit 3GHz Depo vagy ha hozzájutsz a 620-ast 64bit 2,8GHz

JanowolF

Putty Mutty
Posted

Ez a 64 bites jól hangzik.Megnézem. (478-as 2,4-esem van most.) Az a baj,hogy mindent le kell cserélni.

A memóriánál melyik a jobb érték : a CL 2 vagy a 3

Posted
Az a baj,hogy mindent le kell cserélni

Nem a P5GD1 Pro + N5750 -hez kértél proci javaslatot? Már ha megveszed. CL2 a jobb.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...