smoke04 Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Sziasztok! Mivel vészesen közeleg a megjelenés és gyakorlatilag ez az egyetlen multiplayer fps már jó ideje ami felkeltette az érdeklõdésem gondoltam ideje nyitni neki egy topicot! ITT találjátok a játék hivatalos weboldalát és gondolom már tudtok róla, hogy pénteken indul a béta és ezen az oldalon tudtok feliratkozni rá ha ki akarjátok próbálni! Én is feliratkoztam, remélem sikerül bekerülni mert ha annyira tetszene a játék élesben is mint így videók alapján akkor már rendelném is! :)
wYth-NRG Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Nem is tudtam, hogy lesz béta, kösz az infót.
smoke04 Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 Szívesen! :) Igen elvileg holnap délig osztják ki a kulcsokat! Bár azt nem tudom, hogy milyen idõzónában számolták ezt!
wYth-NRG Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 AngryJoe már egy ideje streamel: http://www.twitch.tv/angryjoeshow
djlaczoka Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Kapott már itt valaki ? Nekem sajna nem jött, pedig elsõk között regeltem :(
smoke04 Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 Igen elvileg hullámokban engedik be az embereket a bétára úgyhogy amíg tart bármikor kaphatunk a hétvége folyamán!
wYth-NRG Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Twitch streamen írta egy respawnos tag: eviicrow: Signups end today at 4pm Pacific, keys will be going out until the 17th. Keys are mainly going to be sent on the weekends. Szóval holnaptól lehet reménykedni :P
K1llrzzZ Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Aki nem kapott még kulcsot és nem bírja kivárni annak ajánlom hogy live chateljen egyet az EA supporttal és hozzáadják az origin accjához a Titanfall bétát,eddig ha jól láttam mindenki kapott,tényleg hihetetlenül jófejek :)
Razon Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Én kaptam ma 2 kulcsot Adj egyet :D Aki nem kapott még kulcsot és nem bírja kivárni annak ajánlom hogy live chateljen egyet az EA supporttal és hozzáadják az origin accjához a Titanfall bétát,eddig ha jól láttam mindenki kapott,tényleg hihetetlenül jófejek :) Ezt hol kell? Próbáltam rákeresni de csak ilyen send request dolgokat találtam.
Jelan Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Adj egyet :D Csak az egyik Origines, a másik XBonera van
smoke04 Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 Csak az egyik Origines, a másik XBonera van az origines nekem jöhet! :)
Jelan Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 az origines nekem jöhet! :) Úgy látszik nem ment át a vicc. Mindegy.
K1llrzzZ Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Adj egyet :D Ezt hol kell? Próbáltam rákeresni de csak ilyen send request dolgokat találtam. Itt írja az illetõ. Csak rámész a linknél a live chat-re,elég sokat kell várni,de tényleg nagyon rendesek,olyat még nem hallottam hogy valakinek nem akartak adni.
smoke04 Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 Úgy látszik nem ment át a vicc. Mindegy. Gondoltam, hogy használod az originest!:)De egy próbát megért! :)
Razon Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Na én is kaptam titanfallt a supporttól, de 12 giga :blink: Talán éjjel leszedem
_Greb_ Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 én is kaptam tõlük,de nem bírom letölteni sem,mert úgy tûnik a 32 bites windowst nem támogatja. :(
smoke04 Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 én is kaptam tõlük,de nem bírom letölteni sem,mert úgy tûnik a 32 bites windowst nem támogatja. :( jah csak 64 biten megy! Nekem adnád a kulcsot légyszíves? Én nagyon ki akarom próbálni mert ha tetszik akkor meg is rendelném!
_Greb_ Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 jah csak 64 biten megy! Nekem adnád a kulcsot légyszíves? Én nagyon ki akarom próbálni mert ha tetszik akkor meg is rendelném! az accounthoz csatolta a srác,nem kulcsot adott.
smoke04 Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 Na már nem kell, kaptam én is kulcsot! :) Vagyis nekem is hozzáadták a fiókomhoz!
Jelan Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Játszottam most egyet és érdekes. Van egy kis MOBA beütése a mozgás meg nagyon király.
smoke04 Posted February 15, 2014 Author Posted February 15, 2014 Na eddig nekem is bejön a játék! Az elején valamiért mindig kifagyott pályabetöltés közben meg kilépett timed out-al, de most már mûködik! Valószínûleg az oldotta meg, hogy levettem a textúrákat insane-rõl high-ra, mert azt olvastam ahhoz elvileg 3 gb-s vga kell majd! Mondjuk azért csinosíthatnának valamit a grafikán mert elég csúnyácska még, de legalább nem akad!
wYth-NRG Posted February 15, 2014 Posted February 15, 2014 Tetszik a játék, újnak hat és ötletes. De idõvel ez is átlag shooter lesz. Ha pc-n esetleg kiemelkedõ lesz a játékosszám, akkor talán megfontolom vételt.
Recommended Posts