Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Titanfall

smoke04

Recommended Posts

smoke04

Sziasztok!

Mivel vészesen közeleg a megjelenés és gyakorlatilag ez az egyetlen multiplayer fps már jó ideje ami felkeltette az érdeklõdésem gondoltam ideje nyitni neki egy topicot!

ITT találjátok a játék hivatalos weboldalát és gondolom már tudtok róla, hogy pénteken indul a béta és ezen az oldalon tudtok feliratkozni rá ha ki akarjátok próbálni! Én is feliratkoztam, remélem sikerül bekerülni mert ha annyira tetszene a játék élesben is mint így videók alapján akkor már rendelném is! :)

wYth-NRG

Nem is tudtam, hogy lesz béta, kösz az infót.

Adi86

Holnap osztják a kulcsokat?

smoke04

Szívesen! :)

Igen elvileg holnap délig osztják ki a kulcsokat! Bár azt nem tudom, hogy milyen idõzónában számolták ezt!

djlaczoka

Kapott már itt valaki ? Nekem sajna nem jött, pedig elsõk között regeltem :(

wYth-NRG

Még nem kaptam, de van még 3 nap rá

smoke04

Igen elvileg hullámokban engedik be az embereket a bétára úgyhogy amíg tart bármikor kaphatunk a hétvége folyamán!

wYth-NRG

Twitch streamen írta egy respawnos tag:

eviicrow: Signups end today at 4pm Pacific, keys will be going out until the 17th. Keys are mainly going to be sent on the weekends.

Szóval holnaptól lehet reménykedni :P

K1llrzzZ

Aki nem kapott még kulcsot és nem bírja kivárni annak ajánlom hogy live chateljen egyet az EA supporttal és hozzáadják az origin accjához a Titanfall bétát,eddig ha jól láttam mindenki kapott,tényleg hihetetlenül jófejek :)

Jelan

Én kaptam ma 2 kulcsot ögüü

Razon

Én kaptam ma 2 kulcsot ögüü

Adj egyet :D

Aki nem kapott még kulcsot és nem bírja kivárni annak ajánlom hogy live chateljen egyet az EA supporttal és hozzáadják az origin accjához a Titanfall bétát,eddig ha jól láttam mindenki kapott,tényleg hihetetlenül jófejek :)

Ezt hol kell? Próbáltam rákeresni de csak ilyen send request dolgokat találtam.

Jelan

Csak az egyik Origines, a másik XBonera van :troll:

smoke04

Csak az egyik Origines, a másik XBonera van :troll:

az origines nekem jöhet! :)

Jelan

az origines nekem jöhet! :)

Úgy látszik nem ment át a vicc. Mindegy.

K1llrzzZ

Ezt hol kell? Próbáltam rákeresni de csak ilyen send request dolgokat találtam.

Itt írja az illetõ. Csak rámész a linknél a live chat-re,elég sokat kell várni,de tényleg nagyon rendesek,olyat még nem hallottam hogy valakinek nem akartak adni.

smoke04

Úgy látszik nem ment át a vicc. Mindegy.

Gondoltam, hogy használod az originest!:)De egy próbát megért! :)

Razon

Na én is kaptam titanfallt a supporttól, de 12 giga :blink: Talán éjjel leszedem

_Greb_

én is kaptam tõlük,de nem bírom letölteni sem,mert úgy tûnik a 32 bites windowst nem támogatja. :(

smoke04

én is kaptam tõlük,de nem bírom letölteni sem,mert úgy tûnik a 32 bites windowst nem támogatja. :(

jah csak 64 biten megy! Nekem adnád a kulcsot légyszíves? Én nagyon ki akarom próbálni mert ha tetszik akkor meg is rendelném!

_Greb_

jah csak 64 biten megy! Nekem adnád a kulcsot légyszíves? Én nagyon ki akarom próbálni mert ha tetszik akkor meg is rendelném!

az accounthoz csatolta a srác,nem kulcsot adott.

smoke04

Na már nem kell, kaptam én is kulcsot! :) Vagyis nekem is hozzáadták a fiókomhoz!

Jelan

Játszottam most egyet és érdekes. Van egy kis MOBA beütése a mozgás meg nagyon király.

smoke04

Na eddig nekem is bejön a játék! Az elején valamiért mindig kifagyott pályabetöltés közben meg kilépett timed out-al, de most már mûködik! Valószínûleg az oldotta meg, hogy levettem a textúrákat insane-rõl high-ra, mert azt olvastam ahhoz elvileg 3 gb-s vga kell majd! Mondjuk azért csinosíthatnának valamit a grafikán mert elég csúnyácska még, de legalább nem akad!

wYth-NRG

Tetszik a játék, újnak hat és ötletes. De idõvel ez is átlag shooter lesz. Ha pc-n esetleg kiemelkedõ lesz a játékosszám, akkor talán megfontolom vételt.