smoke04 0 Share Posted February 12, 2014 Sziasztok! Mivel vészesen közeleg a megjelenés és gyakorlatilag ez az egyetlen multiplayer fps már jó ideje ami felkeltette az érdeklõdésem gondoltam ideje nyitni neki egy topicot! ITT találjátok a játék hivatalos weboldalát és gondolom már tudtok róla, hogy pénteken indul a béta és ezen az oldalon tudtok feliratkozni rá ha ki akarjátok próbálni! Én is feliratkoztam, remélem sikerül bekerülni mert ha annyira tetszene a játék élesben is mint így videók alapján akkor már rendelném is! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted February 12, 2014 Nem is tudtam, hogy lesz béta, kösz az infót. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi86 0 Share Posted February 13, 2014 Holnap osztják a kulcsokat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke04 0 Author Share Posted February 13, 2014 Szívesen! :) Igen elvileg holnap délig osztják ki a kulcsokat! Bár azt nem tudom, hogy milyen idõzónában számolták ezt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted February 13, 2014 AngryJoe már egy ideje streamel: http://www.twitch.tv/angryjoeshow Link to comment Share on other sites More sharing options...
djlaczoka 0 Share Posted February 14, 2014 Kapott már itt valaki ? Nekem sajna nem jött, pedig elsõk között regeltem :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted February 14, 2014 Még nem kaptam, de van még 3 nap rá Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke04 0 Author Share Posted February 14, 2014 Igen elvileg hullámokban engedik be az embereket a bétára úgyhogy amíg tart bármikor kaphatunk a hétvége folyamán! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted February 14, 2014 Twitch streamen írta egy respawnos tag: eviicrow: Signups end today at 4pm Pacific, keys will be going out until the 17th. Keys are mainly going to be sent on the weekends. Szóval holnaptól lehet reménykedni :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1llrzzZ 0 Share Posted February 15, 2014 Aki nem kapott még kulcsot és nem bírja kivárni annak ajánlom hogy live chateljen egyet az EA supporttal és hozzáadják az origin accjához a Titanfall bétát,eddig ha jól láttam mindenki kapott,tényleg hihetetlenül jófejek :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelan 0 Share Posted February 15, 2014 Én kaptam ma 2 kulcsot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razon 30 Share Posted February 15, 2014 Én kaptam ma 2 kulcsot Adj egyet :D Aki nem kapott még kulcsot és nem bírja kivárni annak ajánlom hogy live chateljen egyet az EA supporttal és hozzáadják az origin accjához a Titanfall bétát,eddig ha jól láttam mindenki kapott,tényleg hihetetlenül jófejek :) Ezt hol kell? Próbáltam rákeresni de csak ilyen send request dolgokat találtam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelan 0 Share Posted February 15, 2014 Adj egyet :D Csak az egyik Origines, a másik XBonera van Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke04 0 Author Share Posted February 15, 2014 Csak az egyik Origines, a másik XBonera van az origines nekem jöhet! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelan 0 Share Posted February 15, 2014 az origines nekem jöhet! :) Úgy látszik nem ment át a vicc. Mindegy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K1llrzzZ 0 Share Posted February 15, 2014 Adj egyet :D Ezt hol kell? Próbáltam rákeresni de csak ilyen send request dolgokat találtam. Itt írja az illetõ. Csak rámész a linknél a live chat-re,elég sokat kell várni,de tényleg nagyon rendesek,olyat még nem hallottam hogy valakinek nem akartak adni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke04 0 Author Share Posted February 15, 2014 Úgy látszik nem ment át a vicc. Mindegy. Gondoltam, hogy használod az originest!:)De egy próbát megért! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razon 30 Share Posted February 15, 2014 Na én is kaptam titanfallt a supporttól, de 12 giga :blink: Talán éjjel leszedem Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted February 15, 2014 én is kaptam tõlük,de nem bírom letölteni sem,mert úgy tûnik a 32 bites windowst nem támogatja. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke04 0 Author Share Posted February 15, 2014 én is kaptam tõlük,de nem bírom letölteni sem,mert úgy tûnik a 32 bites windowst nem támogatja. :( jah csak 64 biten megy! Nekem adnád a kulcsot légyszíves? Én nagyon ki akarom próbálni mert ha tetszik akkor meg is rendelném! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted February 15, 2014 jah csak 64 biten megy! Nekem adnád a kulcsot légyszíves? Én nagyon ki akarom próbálni mert ha tetszik akkor meg is rendelném! az accounthoz csatolta a srác,nem kulcsot adott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke04 0 Author Share Posted February 15, 2014 Na már nem kell, kaptam én is kulcsot! :) Vagyis nekem is hozzáadták a fiókomhoz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelan 0 Share Posted February 15, 2014 Játszottam most egyet és érdekes. Van egy kis MOBA beütése a mozgás meg nagyon király. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smoke04 0 Author Share Posted February 15, 2014 Na eddig nekem is bejön a játék! Az elején valamiért mindig kifagyott pályabetöltés közben meg kilépett timed out-al, de most már mûködik! Valószínûleg az oldotta meg, hogy levettem a textúrákat insane-rõl high-ra, mert azt olvastam ahhoz elvileg 3 gb-s vga kell majd! Mondjuk azért csinosíthatnának valamit a grafikán mert elég csúnyácska még, de legalább nem akad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted February 15, 2014 Tetszik a játék, újnak hat és ötletes. De idõvel ez is átlag shooter lesz. Ha pc-n esetleg kiemelkedõ lesz a játékosszám, akkor talán megfontolom vételt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts