wYth-NRG 9 Share Posted November 21, 2013 Rövid leírás: A Steam egy tartalomtovábbító és -kezelõ rendszer, amelyet a Valve Software fejlesztett ki. A program a tartalomkezelésen túl kommunikációra és vásárlásra is képes. Teljes leírásért kattints a linkre lentebb (wiki)! Hivatalos Steam csoportok Hasznos linkek: Hivatalos oldal: http://store.steampowered.com/ Magyar community oldal: http://www.steampowered.hu/ Wiki: Angol, Magyar Link to comment Share on other sites More sharing options...
MailMan 281 Share Posted November 22, 2013 A hétvégén még él ez az akció. A lényege: kapsz 5 darab Steam kupont tök jó indie játékokhoz (te választod ki 35 cím közül, melyikhez). Ha hármat felhasználsz belőlük, az egyik játékhoz kapsz egy Steam-kulcsot :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Author Share Posted November 26, 2013 Nagyon tetszik az új Review rendszer (csak a pontozás hiányzik ), régóta ilyenre vártam. Filterek is vannak, ami külön öröm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikimano 0 Share Posted November 26, 2013 Nagyon tetszik az új Review rendszer (csak a pontozás hiányzik ), régóta ilyenre vártam. Filterek is vannak, ami külön öröm olvashatom a magyar véleményeket, hûbazzeg Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted November 27, 2013 Lehet hogy csak nekem volt új, de teljesen meglepett: Autumn Sale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killermonkey 2 Share Posted November 27, 2013 Lehet hogy csak nekem volt új, de teljesen meglepett: Autumn Sale! Pedig nagyon régen ki"leakelõdött" a dátum :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malleus 172 Share Posted November 27, 2013 Azért a déli félteki Spring Sale-en besírtam :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszman1 1,064 Share Posted November 27, 2013 Nagyon tetszik az új Review rendszer (csak a pontozás hiányzik ), régóta ilyenre vártam. Filterek is vannak, ami külön öröm Tényleg kellett már ilyen, fõleg a megbízhatatlan metacritic-es értékelések miatt. Igaz egy az egyben a GoG review rendszerét nyúlták le, de ha valami mûködik, akkor mûködik :) Ha a community részbe itt is beleheggesztenének egy reputation rendszert (lehetne minden user-nek + vagy - reputationt adni az egyes fórum hozzászóllásokhoz, guide-hoz, stb bejegyzésekhez) akár kis körültekintéssel ki lehetne szûrni a normális tagokat és a tápláléklánc aljára tolni a hülyéket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted November 27, 2013 Tényleg kellett már ilyen, főleg a megbízhatatlan metacritic-es értékelések miatt. Igaz egy az egyben a GoG review rendszerét nyúlták le, de ha valami működik, akkor működik :) Ha a community részbe itt is beleheggesztenének egy reputation rendszert (lehetne minden user-nek + vagy - reputationt adni az egyes fórum hozzászóllásokhoz, guide-hoz, stb bejegyzésekhez) akár kis körültekintéssel ki lehetne szűrni a normális tagokat és a tápláléklánc aljára tolni a hülyéket. Van like / dislike a guide-oknál (szoktam írni, sőt, szeretnék az SF témán kívül is, csak megfelelő alanyt nem találtam még), workshop item-eknél, képeknél, videóknál, most már a review-knál is. Csak a discussions részről hiányzik, de oda fölösleges is. Az nem egy GSO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted November 27, 2013 Azért a déli félteki Spring Sale-en besírtam :lol: Ha, észrevettem én is, csak nem néztem figyelmesen :D Jó! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszman1 1,064 Share Posted November 27, 2013 Van like / dislike a guide-oknál (szoktam írni, sõt, szeretnék az SF témán kívül is, csak megfelelõ alanyt nem találtam még), workshop item-eknél, képeknél, videóknál, most már a review-knál is. Csak a discussions részrõl hiányzik, de oda fölösleges is. Az nem egy GSO. Amire én gondoltam egyfajta személyre szólló reputation/respect pontszám ami az illetõ tekintélyét, hírnevét és népszerûségét mutatná egyben. Ezzel is buzdítva az embereket jó és hasznos review-k megírására. GoG-on ez már van évektõl és akik sokat segítenek fórumokon, és igényes értékeléseket írnak kaphatnak a többi felhasználótól ilyen REP visszajelzéseket, ami alapján növekszik, vagy csökken a hírnevük. A legsegítõkészebb felhasználókat pedig az oldal ingyen játékokkal jutalmazza idõnként. Ez persze fordítva is mûködik: aki trollkodik, anyázik, vagy pl ír egy rasszista, vagy debil értékelést az mínusz REP-ben részesül a többiektõl és gyakorlatilag kinézik az illetõt, nem segítenek olyan szívesen és a moderátorok sem bánnak vele kesztyûs kézzel. Nagyon jól mûködik a dolog és tényleg érezhetõen jobb a community. Steam-en ez fõleg jól jönne, ha pl trade-el az ember legalább látná kiféle/miféle a másik. Vagy online klánoknál tagfelvételkor, barát felvétele/letiltása, stb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fishyfrost 0 Share Posted November 28, 2013 Kellemes meglepetésként ért az autumn sale, gyorsan be is zsebeltem egy Mark of the Ninja dlc-t, és ha már 1 euró megnézem mitõl alakult ki ekkora kultusz a Secret of the Magic Crystals körül B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted November 28, 2013 Amúgy... ez a hónap végi sale elég szerencsétlen idõben van -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikimano 0 Share Posted November 28, 2013 Amúgy... ez a hónap végi sale elég szerencsétlen idõben van -_- nem nagy durranás, nyakunkon a téli leárazás, azok nagyobbak, inkább azt kivárom <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razon 30 Share Posted November 28, 2013 nem nagy durranás, nyakunkon a téli leárazás, azok nagyobbak, inkább azt kivárom <_< Gondolom megint nem lesz széngyűjtés, anno annyit szart összeszedtem hogy ingyen BF3 meg csomó más játék jött ki belőle :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted November 28, 2013 Elég gyenge ez a sale. Daily deal-ben is drágábbak a játékok mint egy jó sale-nél amúgy lenni szoktak. Azt hittem nem látom már többet a Dead Island-et 4.99-nél többért, erre 10 euró, annak ellenére hogy már mindenkinek megvan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malleus 172 Share Posted November 28, 2013 Dark Souls nyáron 7,5 euró volt, most 10. Amazonon meg 7,5 dollár. Okay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razon 30 Share Posted November 28, 2013 Elég gyenge ez a sale. Daily deal-ben is drágábbak a játékok mint egy jó sale-nél amúgy lenni szoktak. Azt hittem nem látom már többet a Dead Island-et 4.99-nél többért, erre 10 euró, annak ellenére hogy már mindenkinek megvan. Én 4.99ért látom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellerman 0 Share Posted November 28, 2013 Itt 6. :D Mármint Dark Souls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malleus 172 Share Posted November 28, 2013 Én 4.99ért látom. Áááá, javították! Akkor az én előző post-om sem ér... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razon 30 Share Posted November 28, 2013 Áááá, javították! Akkor az én előző post-om sem ér... :D Én Dead Islandra értettem :D Dark Souls nekem meg se jelenik, nincs GFWL támogatás nálunk :D De látom már 6€ az is. Amúgy GMGn is akció van, 4 óránként változnak a dealek, és ingyen játékot is kapsz ha veszel valamit (The Thirty Nine Steps az ajándék most, nemtom fog-e változni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malleus 172 Share Posted November 28, 2013 Én Dead Islandra értettem :D Én mindkettõre. Az összes ár más volt elsõre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted November 28, 2013 Én mindkettőre. Az összes ár más volt elsőre. Volt pofájuk 7.5-ért adni a Final Fantasy VII-et. Egy 16 éves játékért :D. De már lement az is. Dark Souls-t egyébként ne vegyetek, ha nem lesz GfW Live, márpedig lelövik nem sokára, akkor szívás. Majd ha átportolják steamworks alá, akkor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi86 0 Share Posted November 28, 2013 Dark Souls-t egyébként ne vegyetek, ha nem lesz GfW Live, márpedig lelövik nem sokára, akkor szívás. Majd ha átportolják steamworks alá, akkor... Már steamworks-ös. 2 hónappal a megjelenés után az lett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malleus 172 Share Posted November 28, 2013 Már steamworks-ös. 2 hónappal a megjelenés után az lett. Nem. Továbbra is kell GfWL account hozzá. Annyi történt csak, hogy minden kód (a dobozos is) aktiválható steam-en. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts