azoxign 0 Share Posted January 25, 2008 Azért csináltam ezt a topikot,hogy a kisseb játékok foruma ne haljon ki. Igy gondoltam egy játék leirását: @Név @Játék rövid ismertetése @Honlap @Kliens Hozzászolásoknál: @Játék név -hozzászolás Például: Maple Story Ez egy két dimenzios MMO. Kicsit Mários feelingje van az embernek amikor játszik ,mert ugrálgatni és manuálisan kell harcolni. Távol-keleti játékhoz híven kasztváltos. NOOB-FIRST JOB-SECOND JOB-THIRD JOB Honlap Kliens Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenoMano 0 Share Posted January 30, 2008 Infinity Online Egy szót mondok PvP. Erre épül ez az igen látványos és szórakoztató MMOG. Leginkább a Rakion-hoz hasonlítanám. Elõször csak 4 karaktert választhatunk (késõbb vehetünk még 5-öt ingame pénzért). WASD irányítás + egér. Bal és jobb klikk a támadás. Ezeket bonyolíthatjuk látványos combokká. Jelenleg CB státuszban van de hamarosan OB. Bõvebb infó: Honlap Kliens Link to comment Share on other sites More sharing options...
azoxign 0 Author Share Posted January 30, 2008 Ragnarok Online Kelet-Ázsiában népszerû. Felülnézetes MMO. Itt is job-okat kell váltani. Van magyar szerver is. Magyar oldal. Regisztálni az oldalon kell és akkor tudod leszedni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odyn 0 Share Posted February 3, 2008 Sziasztok! Én ismerek egy elég jó ugyan csak 2D-s de ingyenes játékot. Több 10000-en jáccanak vele. A játék lényege hogy falut kell építs magadnak és hogy az minnél fejlettebb legyen. A játékban az a jó hogy kevés játékkal is lehecc a legjobb ugyanis, még alszol, az embereid "dolgoznak" és gyûlnek a nyersanyagjaid. Ugyanakkor nagy taktikai érzék kell hozzá. Bevallom az eleje kicsit unalmas, mikor várni kell az anyagok gyûlésére, de olyan 100-as lakosság körül beindul az élet. Akinek megtetszett az regeljen: http://www.travian.hu/?uc=hu5_35967 Ui.: Én az 5-ös serveren vagyok :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamageDealer 0 Share Posted February 3, 2008 Sziasztok! Én ismerek egy elég jó ugyan csak 2D-s de ingyenes játékot. Több 10000-en jáccanak vele. A játék lényege hogy falut kell építs magadnak és hogy az minnél fejlettebb legyen. A játékban az a jó hogy kevés játékkal is lehecc a legjobb ugyanis, még alszol, az embereid "dolgoznak" és gyûlnek a nyersanyagjaid. Ugyanakkor nagy taktikai érzék kell hozzá. Bevallom az eleje kicsit unalmas, mikor várni kell az anyagok gyûlésére, de olyan 100-as lakosság körül beindul az élet. Akinek megtetszett az regeljen: http://www.travian.hu/?uc=hu5_35967 Ui.: Én az 5-ös serveren vagyok :D http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=10758 itt a topicja, és az stratégia, köze nincs az rpg-hez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalash 0 Share Posted February 21, 2008 Infinity Online Egy szót mondok PvP. Erre épül ez az igen látványos és szórakoztató MMOG. Leginkább a Rakion-hoz hasonlítanám. Elõször csak 4 karaktert választhatunk (késõbb vehetünk még 5-öt ingame pénzért). WASD irányítás + egér. Bal és jobb klikk a támadás. Ezeket bonyolíthatjuk látványos combokká. Jelenleg CB státuszban van de hamarosan OB. Bõvebb infó: Honlap Kliens Cannot connect to lobby server -> mi a fene ez? Mert felkeltette a játék a kíváncsiságom, de erõsen lekorlátoz, hogy nem lehet bejelentkezni Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenoMano 0 Share Posted February 22, 2008 Nem tudom pontosan mi a helyzet. Azt tudom, hogy jelenleg IP Block van azoknak akik a CB után regisztráltak. Nem tudom miért? .Én betudtam lépni, (és sajnos azt tapasztaltam, hogy wipe volt. )mivel én már CB elött regeltem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalash 0 Share Posted February 22, 2008 Nem tudom pontosan mi a helyzet. Azt tudom, hogy jelenleg IP Block van azoknak akik a CB után regisztráltak. Nem tudom miért? .Én betudtam lépni, (és sajnos azt tapasztaltam, hogy wipe volt. )mivel én már CB elött regeltem . Valójában a probléma abban gyökerezett, hogy nem emlékeztem milyen felhasználói néven regeltem, és rosszal próbáltam belépni. Azóta játszottam, és meg kell mondjam, rohadtu tetszik a game. A Voyage mellé tök ideális, az végig nyugi, ez meg végig pergõ akció. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dante_zoli 0 Share Posted February 22, 2008 Infinity Online Egy szót mondok PvP. Erre épül ez az igen látványos és szórakoztató MMOG. Leginkább a Rakion-hoz hasonlítanám. Elõször csak 4 karaktert választhatunk (késõbb vehetünk még 5-öt ingame pénzért). WASD irányítás + egér. Bal és jobb klikk a támadás. Ezeket bonyolíthatjuk látványos combokká. Jelenleg CB státuszban van de hamarosan OB. Bõvebb infó: Honlap Kliens Én is infinity onlinezek csak sajna most minden elveszett(lvl,cuccok) :angry: :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SikAllaT 0 Share Posted February 22, 2008 találtam egy érdekes "mmo-t" Rakion névre hallgat. van PvE és PvP része. A pve részben cabal szerüen kell instákon idöre végirohanni. Ez sikerülhet D-S rankig. Ez alapján kapunk xpt. Vannak partys insták is. A pvp részen capture the flag van átalakitva kicsit. a sárga gólemet kinyirni, majd a megszerzett kalapáccsal szétzúzni az ellenfél gólemének pofiját. A pvp után is kapunk xpt. ezzel lehet kiegésziteni az instában megszerzett xpmennyiséget a szintlépéshez. A játékban nincsen város, semmi. szobákat lehet létrehozni vagy csatlakozni a már létrehozott szobákhoz. Rengeteg szerver van és midengyiken megtalálhatóak a karakterek. A legjobbat hagytam a végére Nincsenek skillek. tehát nem az 1,2,3,4,5,6 gombokat nyomkorászod hanem kombókat kell bevinni. pl: bal+jobb egér = AoE , W+W+bal = knock down stb. Minden karakternek van range és melee attackja. Pici kliense van, és összességében nem rossz játék. Tessék kipróbálni Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenoMano 0 Share Posted February 22, 2008 Rakion és Infinity. Egy a közös bennük.: mindkettõben nagyon lealáznak engem. :D Nagyon bénán játszok velük, de mégis szeretem õket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SikAllaT 0 Share Posted February 22, 2008 Rakion és Infinity. Egy a közös bennük.: mindkettõben nagyon lealáznak engem. :D Nagyon bénán játszok velük, de mégis szeretem õket. a részvétel a fontos Link to comment Share on other sites More sharing options...
seN 0 Share Posted February 22, 2008 http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=10758 itt a topicja, és az stratégia, köze nincs az rpg-hez (nem mintha az mmorpgknek lenne bármi köze is az rpgkhez:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamageDealer 0 Share Posted February 23, 2008 (nem mintha az mmorpgknek lenne bármi köze is az rpgkhez:)) több mint egy web stratégiának, meg miaz hogy nincsköze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dozsa 0 Share Posted February 25, 2008 Sziasztok! Ismeri valaki a MU nevezetû MMORPG-t, és ha igen, akkor ingyenes-e vagy sem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agares69 0 Share Posted February 25, 2008 Sziasztok! Ismeri valaki a MU nevezetû MMORPG-t, és ha igen, akkor ingyenes-e vagy sem? Ingyenes alapvetõen, legalábbis van ingyenes szervere a hivataloson. Nem tudom pontosan milyenek a körülmények, legutoljára mikor érdeklõdtem még lvl60-ig lehetett menni az ingyenesen, és nem voltak eventek. A többi szerver premiumos volt, ahol tovább lehetett fejlõdni. Nem tudom most hogy megy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiben 0 Share Posted March 11, 2008 találtam egy érdekes "mmo-t" Rakion névre hallgat. van PvE és PvP része. A pve részben cabal szerüen kell instákon idöre végirohanni. Ez sikerülhet D-S rankig. Ez alapján kapunk xpt. Vannak partys insták is. A pvp részen capture the flag van átalakitva kicsit. a sárga gólemet kinyirni, majd a megszerzett kalapáccsal szétzúzni az ellenfél gólemének pofiját. A pvp után is kapunk xpt. ezzel lehet kiegésziteni az instában megszerzett xpmennyiséget a szintlépéshez. A játékban nincsen város, semmi. szobákat lehet létrehozni vagy csatlakozni a már létrehozott szobákhoz. Rengeteg szerver van és midengyiken megtalálhatóak a karakterek. A legjobbat hagytam a végére Nincsenek skillek. tehát nem az 1,2,3,4,5,6 gombokat nyomkorászod hanem kombókat kell bevinni. pl: bal+jobb egér = AoE , W+W+bal = knock down stb. Minden karakternek van range és melee attackja. Pici kliense van, és összességében nem rossz játék. Tessék kipróbálni SZóval ez olyan mind a Gunz online?(vagy csak hasonlitt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
seN 0 Share Posted March 11, 2008 több mint egy web stratégiának, meg miaz hogy nincsköze? Az hogy a mai mmorpgk nagy részébe lehetetlen RPznim (WoWba fõleg, LotROba szerencsére megadták hozzá a lehetöségeket, ingyenes mmorpgbe meg végképp nem lehet) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted March 14, 2008 találtam egy érdekes "mmo-t" Rakion névre hallgat. van PvE és PvP része. A pve részben cabal szerüen kell instákon idöre végirohanni. Ez sikerülhet D-S rankig. Ez alapján kapunk xpt. Vannak partys insták is. A pvp részen capture the flag van átalakitva kicsit. a sárga gólemet kinyirni, majd a megszerzett kalapáccsal szétzúzni az ellenfél gólemének pofiját. A pvp után is kapunk xpt. ezzel lehet kiegésziteni az instában megszerzett xpmennyiséget a szintlépéshez. A játékban nincsen város, semmi. szobákat lehet létrehozni vagy csatlakozni a már létrehozott szobákhoz. Rengeteg szerver van és midengyiken megtalálhatóak a karakterek. A legjobbat hagytam a végére :) Nincsenek skillek. tehát nem az 1,2,3,4,5,6 gombokat nyomkorászod hanem kombókat kell bevinni. pl: bal+jobb egér = AoE , W+W+bal = knock down stb. Minden karakternek van range és melee attackja. Pici kliense van, és összességében nem rossz játék. Tessék kipróbálni :) Ezt ismerem,eleinte tök fun,de 1 idõ után kezd uncsi lenni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
craft-star 0 Share Posted March 14, 2008 a rakionba régen nagyon bele voltam betegedve :D ha kiismered a kasztod (fõleg a ninját) nagyon jó leszel benne :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted March 14, 2008 a rakionba régen nagyon bele voltam betegedve :D ha kiismered a kasztod (fõleg a ninját) nagyon jó leszel benne :D Én kb 2-3éve játszottam asszem vele,fain kis game,de valahogy beleuntam. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SikAllaT 0 Share Posted March 14, 2008 vki egy mmot pls halálra unom az agyam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackassbomb 2 Share Posted March 14, 2008 Fiesta online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenoMano 0 Share Posted March 14, 2008 Pár hét és jön a Rohan OB! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SikAllaT 0 Share Posted March 15, 2008 ez a rohan ez mi? nem találtam semmi infót róla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts