Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Ingyenes Mmorpg-k

Recommended Posts

Posted

Azért csináltam ezt a topikot,hogy a kisseb játékok foruma ne haljon ki.

Igy gondoltam egy játék leirását:

@Név

@Játék rövid ismertetése

@Honlap

@Kliens

Hozzászolásoknál:

@Játék név

-hozzászolás

Például:

Maple Story

Ez egy két dimenzios MMO. Kicsit Mários feelingje van az embernek amikor játszik ,mert ugrálgatni és manuálisan kell harcolni.

Távol-keleti játékhoz híven kasztváltos. NOOB-FIRST JOB-SECOND JOB-THIRD JOB

Honlap

Kliens

Posted

Infinity Online

Egy szót mondok PvP. Erre épül ez az igen látványos és szórakoztató MMOG. Leginkább a Rakion-hoz hasonlítanám. Elõször csak 4 karaktert választhatunk (késõbb vehetünk még 5-öt ingame pénzért). WASD irányítás + egér. Bal és jobb klikk a támadás. Ezeket bonyolíthatjuk látványos combokká. Jelenleg CB státuszban van de hamarosan OB. Bõvebb infó:

Honlap

Kliens

Posted

Ragnarok Online

Kelet-Ázsiában népszerû. Felülnézetes MMO. Itt is job-okat kell váltani.

Van magyar szerver is.

Magyar oldal.

Regisztálni az oldalon kell és akkor tudod leszedni.

Posted

Sziasztok!

Én ismerek egy elég jó ugyan csak 2D-s de ingyenes játékot. Több 10000-en jáccanak vele. A játék lényege hogy falut kell építs magadnak és hogy az minnél fejlettebb legyen. A játékban az a jó hogy kevés játékkal is lehecc a legjobb ugyanis, még alszol, az embereid "dolgoznak" és gyûlnek a nyersanyagjaid. :smile:

Ugyanakkor nagy taktikai érzék kell hozzá. Bevallom az eleje kicsit unalmas, mikor várni kell az anyagok gyûlésére, de olyan 100-as lakosság körül beindul az élet.

Akinek megtetszett az regeljen: http://www.travian.hu/?uc=hu5_35967

Ui.: Én az 5-ös serveren vagyok :D

Posted

Sziasztok!

Én ismerek egy elég jó ugyan csak 2D-s de ingyenes játékot. Több 10000-en jáccanak vele. A játék lényege hogy falut kell építs magadnak és hogy az minnél fejlettebb legyen. A játékban az a jó hogy kevés játékkal is lehecc a legjobb ugyanis, még alszol, az embereid "dolgoznak" és gyûlnek a nyersanyagjaid. :smile:

Ugyanakkor nagy taktikai érzék kell hozzá. Bevallom az eleje kicsit unalmas, mikor várni kell az anyagok gyûlésére, de olyan 100-as lakosság körül beindul az élet.

Akinek megtetszett az regeljen: http://www.travian.hu/?uc=hu5_35967

Ui.: Én az 5-ös serveren vagyok :D

http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=10758

itt a topicja, és az stratégia, köze nincs az rpg-hez

• 3 weeks later...
Posted

Infinity Online

Egy szót mondok PvP. Erre épül ez az igen látványos és szórakoztató MMOG. Leginkább a Rakion-hoz hasonlítanám. Elõször csak 4 karaktert választhatunk (késõbb vehetünk még 5-öt ingame pénzért). WASD irányítás + egér. Bal és jobb klikk a támadás. Ezeket bonyolíthatjuk látványos combokká. Jelenleg CB státuszban van de hamarosan OB. Bõvebb infó:

Honlap

Kliens

Cannot connect to lobby server -> mi a fene ez? Mert felkeltette a játék a kíváncsiságom, de erõsen lekorlátoz, hogy nem lehet bejelentkezni

Posted

Nem tudom pontosan mi a helyzet. Azt tudom, hogy jelenleg IP Block van azoknak akik a CB után regisztráltak. Nem tudom miért? :blink: .Én betudtam lépni, (és sajnos azt tapasztaltam, hogy wipe volt. :sad:)mivel én már CB elött regeltem .

Posted

Nem tudom pontosan mi a helyzet. Azt tudom, hogy jelenleg IP Block van azoknak akik a CB után regisztráltak. Nem tudom miért? :blink: .Én betudtam lépni, (és sajnos azt tapasztaltam, hogy wipe volt. :sad:)mivel én már CB elött regeltem .

Valójában a probléma abban gyökerezett, hogy nem emlékeztem milyen felhasználói néven regeltem, és rosszal próbáltam belépni. Azóta játszottam, és meg kell mondjam, rohadtu tetszik a game. A Voyage mellé tök ideális, az végig nyugi, ez meg végig pergõ akció.

Posted

Infinity Online

Honlap

Kliens

Én is infinity onlinezek csak sajna most minden elveszett(lvl,cuccok) :angry: :angry:

Posted

találtam egy érdekes "mmo-t"

Rakion névre hallgat.

van PvE és PvP része.

A pve részben cabal szerüen kell instákon idöre végirohanni. Ez sikerülhet D-S rankig. Ez alapján kapunk xpt.

Vannak partys insták is.

A pvp részen capture the flag van átalakitva kicsit. a sárga gólemet kinyirni, majd a megszerzett kalapáccsal szétzúzni az ellenfél gólemének pofiját.

A pvp után is kapunk xpt. ezzel lehet kiegésziteni az instában megszerzett xpmennyiséget a szintlépéshez.

A játékban nincsen város, semmi. szobákat lehet létrehozni vagy csatlakozni a már létrehozott szobákhoz.

Rengeteg szerver van és midengyiken megtalálhatóak a karakterek.

A legjobbat hagytam a végére :smile:

Nincsenek skillek. tehát nem az 1,2,3,4,5,6 gombokat nyomkorászod hanem kombókat kell bevinni.

pl: bal+jobb egér = AoE , W+W+bal = knock down stb.

Minden karakternek van range és melee attackja.

Pici kliense van, és összességében nem rossz játék. Tessék kipróbálni :smile:

Posted

Rakion és Infinity. Egy a közös bennük.: mindkettõben nagyon lealáznak engem. :D Nagyon bénán játszok velük, de mégis szeretem õket.

Posted

Rakion és Infinity. Egy a közös bennük.: mindkettõben nagyon lealáznak engem. :D Nagyon bénán játszok velük, de mégis szeretem õket.

a részvétel a fontos :rolleyes:

Posted

(nem mintha az mmorpgknek lenne bármi köze is az rpgkhez:))

több mint egy web stratégiának, meg miaz hogy nincsköze?

Posted

Sziasztok!

Ismeri valaki a MU nevezetû MMORPG-t, és ha igen, akkor ingyenes-e vagy sem?

Posted

Sziasztok!

Ismeri valaki a MU nevezetû MMORPG-t, és ha igen, akkor ingyenes-e vagy sem?

Ingyenes alapvetõen, legalábbis van ingyenes szervere a hivataloson. Nem tudom pontosan milyenek a körülmények, legutoljára mikor érdeklõdtem még lvl60-ig lehetett menni az ingyenesen, és nem voltak eventek. A többi szerver premiumos volt, ahol tovább lehetett fejlõdni.

Nem tudom most hogy megy.

• 2 weeks later...
Posted

Rakion névre hallgat.

van PvE és PvP része.

A pve részben cabal szerüen kell instákon idöre végirohanni. Ez sikerülhet D-S rankig. Ez alapján kapunk xpt.

Vannak partys insták is.

A pvp részen capture the flag van átalakitva kicsit. a sárga gólemet kinyirni, majd a megszerzett kalapáccsal szétzúzni az ellenfél gólemének pofiját.

A pvp után is kapunk xpt. ezzel lehet kiegésziteni az instában megszerzett xpmennyiséget a szintlépéshez.

A játékban nincsen város, semmi. szobákat lehet létrehozni vagy csatlakozni a már létrehozott szobákhoz.

A legjobbat hagytam a végére :smile:

Nincsenek skillek. tehát nem az 1,2,3,4,5,6 gombokat nyomkorászod hanem kombókat kell bevinni.

Pici kliense van, és összességében nem rossz játék. Tessék kipróbálni :smile:

SZóval ez olyan mind a Gunz online?(vagy csak hasonlitt)

Posted

több mint egy web stratégiának, meg miaz hogy nincsköze?

Az hogy a mai mmorpgk nagy részébe lehetetlen RPznim (WoWba fõleg, LotROba szerencsére megadták hozzá a lehetöségeket, ingyenes mmorpgbe meg végképp nem lehet)

Posted

Rakion névre hallgat.

van PvE és PvP része.

Vannak partys insták is.

A legjobbat hagytam a végére :)

Pici kliense van, és összességében nem rossz játék. Tessék kipróbálni :)

Ezt ismerem,eleinte tök fun,de 1 idõ után kezd uncsi lenni.

Posted

a rakionba régen nagyon bele voltam betegedve :D

ha kiismered a kasztod (fõleg a ninját) nagyon jó leszel benne :D

Posted

a rakionba régen nagyon bele voltam betegedve :D

ha kiismered a kasztod (fõleg a ninját) nagyon jó leszel benne :D

Én kb 2-3éve játszottam asszem vele,fain kis game,de valahogy beleuntam. :)

Posted

vki egy mmot pls halálra unom az agyam.

Posted

Pár hét és jön a Rohan OB!

Posted

ez a rohan ez mi? nem találtam semmi infót róla