Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Szoftvert Keresek!

tommygoal

Recommended Posts

tommygoal

Keresek olyan letölthetõ szoftvert, mellyel a Battlefield zenéjét lehetne,vagy

bármelyik más játék zenéjét lehetne kiszedni.

ROPIgyerek

FRAPS!!! Elvileg ezzel is ki lehet!!!

KiW
FRAPS!!! Elvileg ezzel is ki lehet!!!

A Fraps egy videófelvev? progi vagy csak én tudom rosszul? :blink:

Hagar
A Fraps egy videófelvev? progi vagy csak én tudom rosszul? :blink:

kól tudod, az az. léehet, hogy másra is jó.

Invi
kól tudod, az az. léehet, hogy másra is jó.

Ha felveszed videóra ahogy szól a zene akkor arra is jó! :D

ROPIgyerek

Nem mert a FRAPS-al képeket is lehet szedni meg külön csak a zenét is!!!

Legalábbis nekem ezt mondták!!! Beállítod, hogy melyik billentyűvel mit csináljon,letszed a tálcára és indítot a gámát!!! Utánam meg már gyerekjáték!!! :D :wink:

OlegGontar

Tud e valaki felolvasó progit?

Csak olyan érdekel, ami magyarul is meg tudja ezt csinálni.

bdavid
Ha felveszed videóra ahogy szól a zene akkor arra is jó! :D

fogod a videot és egy "all video an' sound extractorral" kiszeded a zenét a video alol:) és kész mp3-ad:))

kovi990

Lehet hogy lámer kérdés de nem tudnátok egy progit mondani ami megírja az mdf és mds kiterjesztésq fájlokat.Próbáltam Nero-val de az nem tudta,azt írta ki hogy értelmezhetetlen fájlformátum.

Jackassbomb
Nem mert a FRAPS-al képeket is lehet szedni meg külön csak a zenét is!!!

Legalábbis nekem ezt mondták!!! Beállítod, hogy melyik billentyűvel mit csináljon,letszed a tálcára és indítot a gámát!!! Utánam meg már gyerekjáték!!! :D :wink:

Na persze..

Az a gond az egészet egybe szedi ki, nagy méretű és satöbbi, satöbbi egyéb hátrány. Fraps-al csak videóhoz jó hangot felvenni.

Jackassbomb
Lehet hogy lámer kérdés de nem tudnátok egy progit mondani ami megírja az mdf és mds kiterjesztésq fájlokat.Próbáltam Nero-val de az nem tudta,azt írta ki hogy értelmezhetetlen fájlformátum.

Próbáld meg az Alcohol 120%-al.

Stalin

hi

nekem olyan progi kéne, amivel tudok felvenni netrádióból mp3-ba... nehogy vki a frapsot mondja!!!

:smile: köszi :smile:

kovi990
Próbáld meg az Alcohol 120%-al.

Valami más esetleg nincs?.(azért köszi)

SAD_up

hello!

tudna vki egy olyan progit, amivel mp3at tudok midivé alakítani?

csengőhangnak...

azt tudom, h nem lesz az igazi, de mégis...

thx

D4v3
hello!

csengőhangnak...

thx

Előbb sztem keress neten MIDIvel foglalkozó honlapokat, rengeted mp3ból midibe konvertált szám van fent neten

OlegGontar

A neten egy csomó olyan progit találtam, ami alkalmas a szövegek felolvasására és valamilyen filebe való lementésére, de ezek csak angolul tudtak, vagy német, japán, francia nyelveken. Magyart egyet sem találtam. Nagyon kellene egy efajta progi. Megköszönném, ha valaki tudna nekem ebben segíteni, akár egy linkel, akár egy tanáccsal.

Oleg Gontar

godside
hello!

csengőhangnak...

thx

nokia mediaconverter pro-t tudnám javasolni, de inkább nem javasolnám, mert eléggé meg fogsz döbbenni az eredményen. mind1 te tudod. A helyedben, ha a teló támogatja a vaw hangot abba konvertálnám, viszont ehhez sok memória kell a telóba. Ha van benne kártya bővitési lehetőség akkor meg nagyobb memóriakari, azt kész.

OFF

Én ma konvertáltam a Happy Tree Friends zenéjét a telóra 4,81 MB lett vaw-ba :smile:

ON

godside

Ja nekem is ilyen konvertálás problémám lenne, de a következő fajta. Olyan applikációra lenne szükségem ami mp3 vagy vaw-ból tud ac3 hangot kreálni. Ide várom az infokat ha tud valaki valamit róla. Megjegyezném, hogy kb 2 éve vadászok ilyen cuccot, és még nem találtam. :sad:

MOLYIRTO

nekem olyan progi kéne ami a sim city 4 dat djlát alakítja txt-vé vagy olyanná hogy szerkeszteni lehessen a szöveget.

Jackassbomb
nekem olyan progi kéne ami a sim city 4 dat djlát alakítja txt-vé vagy olyanná hogy szerkeszteni lehessen a szöveget.

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de simán nevezd át .txt-re :D

tommygoal

A Gamestar segített!Nézegetem a Gamestar DVD-t, s mit találok: pont amit kerestem. Az októberi DVD-n a mélyvíz mappában az egyebek között van egy Any Sound nevű progi, mellyel a gépen elhangzó hangokat lehet felvenni.

Winampból, vagy bármely más videó és hanglejátszóból is felvesz. Igaz jó gép kell hozzá. A héten majd ha ráérek megpróbálom a Battlefieldből is kilopni a zenét.

BobY8

Sziasztok!

Valaki megtudná mondani hogy a little big adventure 1-2 című játékot honnan tudnám letölteni? Előre is köszi!

Hali!

Tuvok

Little Big Advanture 1 nekem is kéne, a 2 -t már végigvittem meg is volt de nemtom hova raktam el.

Tud valaki olyan helyet ahol le lehet szedni a "PC Internet Patrol" nevü progit, elég ritka és tört kéne smile.gif

Köszi!

OlegGontar

Off: Annó közel tíz éve játszottam először az LBA 1 nevű gaméval és nagyon tetszett. Azóta végigjátszottam. Nekem meg van, igaz, hogy valszeg nem az eredeti, mert betömörítve 6-7 MB, de teljes.

Tuvok

El tudnád nekem juttatni? Már küldtem is privát üzit.