Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Ms Office

a-ki

Recommended Posts

a-ki

Office XP-s Wordben hogy lehet beállítani azt, hogy ha képet szúrok be akkor a "kép beszúrása" ablakban a fájlok mindig a "részletek” nézetben jelenjenek meg?

Elõre is köszi:

A-ki

a-ki

Ide lehet írni minden kérdést, kérést a Microsoft Office-szal kapcsolatban.

Iam_The_Ghost

Hi,

Word-ben kéne egy kis segítség. Azt hogy tudnám megoldani, hogy van két köröm és ahol ezek érintkeznek, ott legyen egy kisebb "kör", vagyis ahol megtalálható ennek a kettõnek a közös pontja? Mert az egyik kör mindig fedi a másikat, ha rárakom. :unsure:

Szerk.: Már megvan, Venn-diagram a neve. :)

• 3 weeks later...
GustyX

Lenne egy kis gondom: feltettem win7-re az Office 2003-at, de sajna minden alá van húzva pirossal, javításként pedig angol szavakat ajánl fel, pedig magyar verzió. Korábban XP-n nem csinálta ezt, azon mûködött rendesen.

Tipp?

Másik, hogy nyomtatási nézetben két oszlopban van a szöveg, de én egyet szeretnék. A rendszer 1080-on van, esetleg ez lehet a probléma?

• 1 month later...
arazu

Excel 2007:

Melyik függvény segítségével tudom meghatározni egy adott tömb leggyakoribb, 2. leggyakoribb, n-edik leggyakoribb elemét?

Móduszt már találtam, de csak számokra lehet alkalmazni.

• 1 year later...
jagdtigger

Akadt egy rövidke kérdésem, ms oldalán ezt írják az otthoni verzió 1 gépes változatához:

"1 számítógéphez Válassza ezt a lehetõséget, ha csak egyetlen számítógépre kívánja telepíteni az Office 2010 rendszert. Egyetlen számítógépet használó egy felhasználó esetén alkalmazandó. A licenc nem vihetõ át másik számítógépre."

Ez akkor azt jelenti hogy olyan mint mondjuk egy OEM w7? :unsure:

kaliban

Akadt egy rövidke kérdésem, ms oldalán ezt írják az otthoni verzió 1 gépes változatához:

"1 számítógéphez Válassza ezt a lehetõséget, ha csak egyetlen számítógépre kívánja telepíteni az Office 2010 rendszert. Egyetlen számítógépet használó egy felhasználó esetén alkalmazandó. A licenc nem vihetõ át másik számítógépre."

Ez akkor azt jelenti hogy olyan mint mondjuk egy OEM w7? :unsure:

Azt :)

jagdtigger

Azt :)

Hát elég gusztustalan egy egy megoldás... [GSF] Picture

• 4 weeks later...
BajuszGG

Olyan gondom lenne, hogy van egy origi Office 2007 Ultimate-om (Win8, x64), amiben a Word egy darabig tök jól mûködött. Utána néha-néha elõjött, hogy nyitottam új dokumentumot, és teljesen összebarmolta az oldalbeállításokat. A legidegesítõbb, hogy ugye ha írok-írok, akkor egy idõ után automatikusan be kéne szúrnia az új oldalt és simán ott folytatnám az írást stb., de itt nem teszi meg ezt. Befejezek egy oldalt és ami már új oldalra kerülne, az egyszerûen eltûnik és 1 oldal van össz-vissz. Ha nyomok egy lap beszúrást, akkor is eltûnik az új oldal, ha odaérek a szöveggel. A másik, hogy margókat abszolút nem lehet állítani. Valahányszor állítani akarok valamit, mindig azt dobja ki, hogy "Ha megnöveli a jobb margót, az utolsó hasáb bizonyos szakaszokban túl keskeny lesz." (Hogy lehetne keskeny, ha egyszer, csökkenteném a margót (pl. 1,5-rõl 0,5-re), tehát a hasábnak növekednie kéne, meg egyébként is mi a Puding! köze van hozzá, ezelõtt sose akadt fenn ilyenen.)

Elég zavaró, mert bár próbálkoztam OpenOffice-al alternatívaként, ott azért pl. az egyenletszerkesztés messze nem olyan gördülékeny mint az Officeban.

Tippek esetleg, vagy elõfordult már bárkinél ilyesmi?

• 1 month later...
hmisi15

Lenne egy olyan kérdésem, hogy az új officeba 2013 megszünt a képszerkesztõ vagy ha van, akkor milyen néven? Nem találom, pedig imádtam a 2003-2010be.