Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Far Cry sorozat

wYth-NRG

Recommended Posts

• 1 month later...
Charger18

Így sok értelme van folytatni a topikot...

Chuck_Norris

Így sok értelme van folytatni a topikot...

Amíg nincs hír a 3. részről mivel spamoljuk tele a topicot mégis? :)

(amúgy szép a kép a topic elején :D)

-Arch-

Szerintem a 2-be több fajta állatot kellett volna tenni :) Amúgy annyira nem volt rossz, csak nagyon egyszerû játék volt...

Chuck_Norris

Szerintem a 2-be több fajta állatot kellett volna tenni :) Amúgy annyira nem volt rossz, csak nagyon egyszerû játék volt...

Én is hiányoltam õket, meg a madarakat.........de fogjuk rá, hogy sivatag........

(teve se volt :D)

Jelan

48 órán keresztül lefoglalt. Nem sok fps single képes erre manapság. :unsure:

vmiki88

48 órán keresztül lefoglalt. Nem sok fps single képes erre manapság. :unsure:

ebbõl a 48 órából minimum 40 óra az utazással telt :lol:

wYth-NRG

Én baromi sokat elvoltam a játékkal, igaz a sztori a nagy szabadság miatt ellaposodott. Meg poén volt egy karambolból erdõtüzet csinálni :lol:

Jelan

ebbõl a 48 órából minimum 40 óra az utazással telt :lol:

Sokáig tartott minden gyémántot összeszedni :ph34r: .

Charger18

Najó a 3. részig tele rakhatjuk a topikot hogy ki mit hiányolt a 2bõl :D

Olvastam valamikor hogy eredetileg lett volna valami betájolós minijáték is, hogy el navigáld magadat valami alapján, de végül kivették :( pedig térkép nélkül hamar eltévedtem. Azt is marhaságnak tartom hogy alapból van térképünk, rajta minden fontos helyszínel, kellett volna valami "felfedezed és utána térképen már látod" rendszer, mint a F3-ban is. Aszem még a játék kézikönyvében is írják hogy csak gyémántokat szabad elfogadni(mint ha lenne más fizetõ eszköz <_< ) Na jó de akkor legyen már valami lefizetõs opció is hogy ne keljen minden határ átkelõn sz@rrá lövetni magadat csak hogy átjuss <_< Lehetett volna sokkal több mellék küldetés infókért vagy felszerelésekért cserébe. Nem ártott volna változatosabb jármû park, ha már annyit kell vezetni. Na meg ami nekem egy alap FPSbõl nem hiányozhat: térdel,hasal,lopakodik,kihajol oldalra :rolleyes: Azért anno a FCban és a Crysisban is többet el játszottam a lopakodással... itt meg inkább a kitervelt Rambozás megy még mindig ;)

• 2 weeks later...
arazu

Na jó de akkor legyen már valami lefizetõs opció is hogy ne keljen minden határ átkelõn sz@rrá lövetni magadat csak hogy átjuss <_<

arról nem is beszélve, hogy ezeken a határátkelõkön félóránként van respawn, és fantasztikus volt, amikor 5-6 ilyenen át kellett vágnod magad hogy A-ból B-be juss...

Chuck_Norris

arról nem is beszélve, hogy ezeken a határátkelõkön félóránként van respawn, és fantasztikus volt, amikor 5-6 ilyenen át kellett vágnod magad hogy A-ból B-be juss...

Ezt a "problémát" sok helyen leírták már, valószínûnek tartom, hogy a 3. részben nem lesz ilyen.

+ lesznek madarak és több "földi" állat is. B)

Charger18

Valami olyat is olvastam már anno hogy a 3. rész is Afrikai helyszínen játszódna :huh:

Chuck_Norris

Valami olyat is olvastam már anno hogy a 3. rész is Afrikai helyszínen játszódna :huh:

Ez így van.

Legalábbis amikor kijött a 2. rész akkor még ez a hír járta......... :unsure:

Charger18

Újból tolom a 2 multiját, de továbbra se tetszik <_< Egyenesen undorító, hogy nincs hasalás! Igaz, hogy ez fõleg a pálya tervezõk hibája, de sok mapon a fedezék úgy van kialakítva hogy mögé guggolva nem látsz semmit és így lõni is csak max felállva tudsz, ami meg persze tuti Censored!. De az hogy egy tag elbúj egy gagyi fa fedezék mögé és onnan sehogy se tudod kiszedni azért az elég nagy f@szság, nem tudom miért kellet annyira erõltetni ezt a tûz dolgot, ha közben ilyen kamu a fizika <_< Ami még felb@ssza az agyamat az az, hogy sarok mögül amikor alig látsz ki néha a lövések úgymond belemennek a falba, pedig a fegyverrel nem is oda célzol és persze ilyenkor ki kell mozdulni a pozíciódból, hogy még véletlenül se legyen könnyû dolgod. Az is elég tréé hogy respawnál van hogy melléd rakja be a csapattársat és 2-en ott lökdösitek egymást, senki se megy sehova csak feltartjátok egymást.

Most lehet azt hiszitek hogy camper vagyok, de én csak sniper szeron játszok és ott ezek a problémák néha nagyon idegesítõek.

GustyX

Ez így van.

Legalábbis amikor kijött a 2. rész akkor még ez a hír járta......... :unsure:

Én Antarktiszt olvastam ( :huh: :unsure: :huh: )

Chuck_Norris

Én Antarktiszt olvastam ( :huh: :unsure: :huh: )

Érdekes helyszín lenne. :D

arazu

Érdekes helyszín lenne. :D

legalábbis unalmas :D

Charger18

Lehet én is marhaságot mondok most :D de asszem a HL2 episode 3 esetében beszéltek valami havas pályáról ami lehet akár az Antarktisz-on is :D De ebbõl se lesz semmi sztem <_< :(

Chuck_Norris

Végülis mind1, hogy homokban kell furikázni vagy hóban. Talán most lesz benne jegesmaci is. :lol:

smoke04

Lehet én is marhaságot mondok most :D de asszem a HL2 episode 3 esetében beszéltek valami havas pályáról ami lehet akár az Antarktisz-on is :D De ebbõl se lesz semmi sztem <_< :(

Nekem is ez rémlik! Sõt volt egy kis trükk is ahol "noclip"-el ki lehetett menni az egyik pályáról és ott volt egy havas rész asszem valamenyik episodben ahol G-MAN beszélt!

wYth-NRG

Nekem is ez rémlik! Sőt volt egy kis trükk is ahol "noclip"-el ki lehetett menni az egyik pályáról és ott volt egy havas rész asszem valamenyik episodben ahol G-MAN beszélt!

Mivel real-time-ban csinálták meg azt a jelenetet és nem lejátszották, ahogyan az összeset a sorozatban, de ez már nagyon off.

vm93

Melyik FarCry 2-t érdemesebb megvenni? Az alapot vagy a Fortune-t?

Jelan

Melyik FarCry 2-t érdemesebb megvenni? Az alapot vagy a Fortune-t?

Mi van? A Fortune valami egy DLC, nem külön játék.

vm93

Mi van? A Fortune valami egy DLC, nem külön játék.

Igen DLC de a PC-s versióhoz csak teljes játékkal együtt kapható digitális úton. Külön nem tölthetõ le.

Steam

Games For Windows