Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Melyik Játékot Fogod Megvásárolni A Közeljövőben?

Balee

Recommended Posts

jardo

Nekem úgy rémlik, hogy kontrollerrel is megy, és akkor azt fogja gitárnak érzékelni. Más kérdés, hogy úgy aztán valóban nincs semmi értelme. Ez nem olyan, mint az autós játékok, hogy kormánnyal jobb, de kontrollerrel is jó. Ennek a kontroller a lényege gyakorlatilag. (Ma reggel is elnyomtam a Disposable Heroest indulás elõtt. B) )

Elindítottam a GH5 demót, de csak azt írta, amit Jelan is mondott: kérte a mikrofont vagy a fülest. Mást nem tudtam csinálni. Bár azt nem tudom, ha rákötöm a headsetet, akkor használható lesz-e a kontroller.

Mondjuk ez amúgy is fapados megoldás lenne. :D De a játékot kipróbálni tökéletes. :rolleyes:

jardo

Leon (vagy akárki, aki tudja a választ), ha megveszem a GH5-t, akkor ahhoz tudom használni pl. a Metallicás vagy akármelyik másik kiegészítõ pakkot? Vagy ezek a játékok hogyan kompatibilisek egymással?

Leon121

Leon (vagy akárki, aki tudja a választ), ha megveszem a GH5-t, akkor ahhoz tudom használni pl. a Metallicás vagy akármelyik másik kiegészítõ pakkot? Vagy ezek a játékok hogyan kompatibilisek egymással?

Mármint a hardvert?

Ahhoz itt van egy kompatibilitási lista, melyik mivel mûködik (görgess fel).

Vagy a számokra gondolsz? Ott alapvetõen nincs átjárás tudtommal, néhány kivétellel. De ezt pontosan nem tudom én sem.

jardo

Mármint a hardvert?

Ahhoz itt van egy kompatibilitási lista, melyik mivel mûködik (görgess fel).

Vagy a számokra gondolsz? Ott alapvetõen nincs átjárás tudtommal, néhány kivétellel. De ezt pontosan nem tudom én sem.

Igen, igen. Szóval hogy egy GH: World Tour gitár jó-e a többi szoftverhez. De ahogy nézem a listát, a WT és a GH5 gitárja is jó az összes játékhoz. De amit a Metallicához adnak? Vagy a Warriors of Rock-hoz? Azok vajon milyen gitárok? Mert azok nincsenek benne a listában. :unsure:

Még egy kérdés: a gitáron az a hosszú, "space"-szerû billentyû (vagy inkább kallantyú :D) mire való? Néztem YT videókat, és az emberek annyira verték, hogy alig bírta a kezük. :unsure: :D

-Dan-

Még egy kérdés: a gitáron az a hosszú, "space"-szerû billentyû (vagy inkább kallantyú :D) mire való? Néztem YT videókat, és az emberek annyira verték, hogy alig bírta a kezük. :unsure: :D

Szerintem amire gondolsz, ott pengetik a gitárt :)

Amúgy megrendeltem a DiRT2-t, és a Force Unleashed 1-et, szerdán hozzák õket :rolleyes:

jardo

De annak van gyakorlati funkciója is a játékban, vagy csak dísznek van?

-Dan-

De annak van gyakorlati funkciója is a játékban, vagy csak dísznek van?

Nem csak dísznek van.

A Guitar Hero úgy mûködik, hogy le kell fognod a hangot (színt), és amikor meg kell szólalnia a hangnak, akkor kell lepengetned. Így próbálták meg gondolom visszaadni az igazi gitár feelinget, hogy nem elég lefogni a hangot, meg is kell pengetni - csak a valóságban azért ez nem ilyen egyszerû :)

Csakis pengetéskor szólal meg a játékbeli gitár is.

Balee

Amúgy megrendeltem a DiRT2-t, és a Force Unleashed 1-et, szerdán hozzák õket :rolleyes:

TFU 1-et nekem sem ártana már. Novemberben lehet hogy megejtem.

-Dan-

TFU 1-et nekem sem ártana már. Novemberben lehet hogy megejtem.

Most nagyon jó az ára PC-re, 2990Ft. Konzolra nem tudom mennyi, szerintem olyan 7-8 ezer környékén lehet :unsure:

jardo

Értem, köszi.

És akkor már csak Leon válasza kell, ha tud segíteni:

Igen, igen. Szóval hogy egy GH: World Tour gitár jó-e a többi szoftverhez. De ahogy nézem a listát, a WT és a GH5 gitárja is jó az összes játékhoz. De amit a Metallicához adnak? Vagy a Warriors of Rock-hoz? Azok vajon milyen gitárok? Mert azok nincsenek benne a listában. :unsure:

Balee

Most nagyon jó az ára PC-re, 2990Ft. Konzolra nem tudom mennyi, szerintem olyan 7-8 ezer környékén lehet :unsure:

PC-re akarom. :)

Leon121

Értem, köszi.

És akkor már csak Leon válasza kell, ha tud segíteni:

Na igen, tehát az a "space-szerû" gomb teszi a kontrollert szintetizátorból gitárrá, ahol nem elég csak a gombokat nyomni. :)

Azt a táblázatot meg szerintem függõlegesen is lehet értelmezni. Tehát ahogy pl a Rock Band gitárja jó a Warriors of Rock-hoz, úgy gondolom a Warriors of Rock gitárja is megfelel a Rock Bandhez, stb. Meg amúgy is, szerintem pl a Guitar Hero-sorozat gitárjai kompatibilisek visszafelé egymással.

Délután/este ha minden jól megy biztosan meg fogom neked tudni mondani, hogy a Metallica gitárja jó-e a GH3-hoz meg a World Tourhoz, illetve hogy a GH3 gitárja jó-e a Metallicához meg a World Tourhoz. :)

Ja meg szerintem ha nem teljes a kompatibilitás, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lehet használni, hanem lehet csak annyit, hogy nem tudod minden funkcióját kihasználni pl egy régi gitárral a játéknak. A Metallicában is van olyan rész, ahol a nyakon kell külön játszani egy vékony, érintõs csíkon (ott lehet wah-pedált szimulálni, Kirk Hamettnél az ugyebár elengedhetetlen :lol: ), de ha régebbi a gitár, akkor a tutorial szerint meg lehet oldani pengetéssel is azokat a részeket, legfeljebb nem lesz annyira feelinges, a pontszámot nem rontja, nem számít hibának. Hasonlóan pl valamelyik dobszettnél (talán a Rock Band szettjénél) kevesebb helyen lehet ütni, ezt a Guitar Hero újabb, dobos részében állítólag felismeri a program, és annyival kevesebb sávot ad be játék közben.

jardo

Este vagy holnap meg akkor majd mondd meg, hogy tényleg megy-e a dolog. :)

Most nem tudom, honnan jött ez nekem, de nagyon mozgatja a fantáziámat, lehet, hogy végül én is veszek egyet (Metallicát és Warriors of Rockot tudnék szerezni, 11-12k körüli áron), plusz akkor azokhoz a játékok beszerzése már nem lenne probléma.

Egyébként mennyire könnyû ebbe belejönni? Ami videókat néztem YT-n, az emberek annyira nyomták, hogy a végén már belezsibbadt a szemem abba, ahogy az ujjaikat néztem. :D :unsure: Ez az, ami kicsit elbizonytalanít: annyit úgysem játszanék vele, hogy profi legyek, de úgymond casual szinten meg lehet, hogy inkább frusztráló lenne, mint szórakoztató. :unsure:

(Na meg valódi gitárt se fogtam még életemben a kezemben, nem hogy játszani tudnék rajta... :lol:)

ashtm

Mass Effect 2 - 2k-ért már szinte ajándék

Star Wars Force Unleashed Ultimate Sith Edition - ezért mondjuk már borsosabb a 3k, de a második része nagyon bejött és idegesít, hogy nem igazán tudom, mik az elõzmények

Leon121

Este vagy holnap meg akkor majd mondd meg, hogy tényleg megy-e a dolog. :)

Most nem tudom, honnan jött ez nekem, de nagyon mozgatja a fantáziámat, lehet, hogy végül én is veszek egyet (Metallicát és Warriors of Rockot tudnék szerezni, 11-12k körüli áron), plusz akkor azokhoz a játékok beszerzése már nem lenne probléma.

Egyébként mennyire könnyû ebbe belejönni? Ami videókat néztem YT-n, az emberek annyira nyomták, hogy a végén már belezsibbadt a szemem abba, ahogy az ujjaikat néztem. :D :unsure: Ez az, ami kicsit elbizonytalanít: annyit úgysem játszanék vele, hogy profi legyek, de úgymond casual szinten meg lehet, hogy inkább frusztráló lenne, mint szórakoztató. :unsure:

(Na meg valódi gitárt se fogtam még életemben a kezemben, nem hogy játszani tudnék rajta... :lol:)

Nah, szóval GH3-as meg Metallicás gitár gond nélkül ment GH3 és Metallica alatt is. World Tour-t nem hozott most, majd máskor.

Ami a belejövést illeti: Easy fokozaton, könnyebb számokkal kezdve nem fog nehézséget okozni, sõt Metallicában még asszem Beginner is van, ami tán még könnyebb. Haverom se gitározott, de könnyen belejött (persze még csak Easy-n többnyire :) ).

jardo

Mindegy, majd meglátom. Most egyelõre azt a csomagot akarom megrendelni, amit lentebb (vagyis az elõzõ topikban) írtam (igaz, az a bizonyos utolsó játék még mindig nincs meg - talán majd pont a GH lesz az :D), és majd max. utána a GT-t.

Balee

Deathspank Thongs of Virtue jövõ héten

Adi86

Mindegy, majd meglátom. Most egyelõre azt a csomagot akarom megrendelni, amit lentebb (vagyis az elõzõ topikban) írtam (igaz, az a bizonyos utolsó játék még mindig nincs meg - talán majd pont a GH lesz az :D), és majd max. utána a GT-t.

Miért nem veszed meg az Uno-t Xbox Live-on?

jardo

Végül a The Simpsons lett a befutó. :)

Ha megjött a csomag, majd rakok képeket.

Cori

gyerekek olyan buta vagyok... eddig a 250gb-os box slimen törtem az agyam, de tul soknak véltem az árat... erre kb 3 honap fejtörés utan rajövök, h van 4gb-os arcade slim... omgomg... igy mar mindjart mas a helyzet, mer akkor egy ilyennel ajandekozom meg magam karacsonyra... na de majd meglassuk :D (+Halo Reach ofc)

Jelan

gyerekek olyan buta vagyok... eddig a 250gb-os box slimen törtem az agyam, de tul soknak véltem az árat... erre kb 3 honap fejtörés utan rajövök, h van 4gb-os arcade slim... omgomg... igy mar mindjart mas a helyzet, mer akkor egy ilyennel ajandekozom meg magam karacsonyra... na de majd meglassuk :D (+Halo Reach ofc)

Ne flasheld, könyörgöm, ne. :ph34r:

Balee

Végül a The Simpsons lett a befutó. :)

Ha megjött a csomag, majd rakok képeket.

Jó döntés, baromi jó játék. :)

Cori

Ne flasheld, könyörgöm, ne. :ph34r:

nono... multizni akarok ezzel a sz@r játékkal. ha majd megveszem... talán... :P

jardo

Jó döntés, baromi jó játék. :)

Már csak egy plusz kontrollert kell vennem, és tudunk is ketten játszani. :rolleyes:

Tényleg, ilyenkor osztott képernyõn megy a dolog? Vagy hogy? (Ugyanez a kérdésem fennáll a LEGO játékokkal kapcsolatban is.)