-Dan- 0 Share Posted October 29, 2010 MODERÁTORI KÖZLEMÉNY: Bizonyára észrevettétek, hogy a napokban jelentõs takarításba kezdtünk a fórumon. Hamarosan a szabályzat is módosulni fog, aminek értelmében ezentúl egy topik akkor telik meg, ha eléri a 100 oldalt, vagy az 5000 hozzászólást. Az új szabály életbe lépése természetesen a jelenlegi topikokat is érinti, így a hétvége folyamán minden olyan topik zárásra kerül, ami elérte a maximumot. A legfontosabb, legnépszerûbb topikokat azonban nem fogjuk törölni, ezek archiválásra kerülnek, és a késõbbiekben is olvashatóak elérhetõek lesznek. A bezárt topikokat minden további nélkül újra lehet nyitni (a további hozzászólásokat is oda kéretik írni). Egy dologra figyeljetek, hogy az új topik címe és alcíme egyezzen meg a jelenlegi topik címével és alcímével, értelemszerûen egy vol.2 vagy második felvonás vagy hasonló betoldással. Folytatás innen: Test Drive Unlimited 1-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted October 29, 2010 Huhú, most hétvégén végig lesz béta, ki lehet próbálni mindent. :) Nekem most egy 753 megás javítást is leszedett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabor777 0 Share Posted October 30, 2010 Én töltöm a downloaderrel a betat, de tetü lassú....30kb/sec. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
UC 119 Share Posted October 30, 2010 Huhú, most hétvégén végig lesz béta, ki lehet próbálni mindent. :) Nekem most egy 753 megás javítást is leszedett. Köszi, hogy szóltál, már kezdett elmenni a kedve, mert sosem volt mikor próbálni akartam... Megyek is, belenézek :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted October 30, 2010 Hejj, akkor kéne is egy gyors TDU 2 krúz. :D Ma kinek jó? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UC 119 Share Posted October 30, 2010 Nekem, elvileg. Bár mivel most fogok tudni elõször játszani, ha mondtok egy helyet, semmit nem fogok róla tudni :) Amúgy most fogom indítani,. sak épp tölt valami 700 megás frissítést... <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
HD2 53 Share Posted October 30, 2010 Nekem, elvileg. Bár mivel most fogok tudni elõször játszani, ha mondtok egy helyet, semmit nem fogok róla tudni :) Amúgy most fogom indítani,. sak épp tölt valami 700 megás frissítést... <_< Az autószalon elõtt, abból úgyis csak egy van. :D (Nem a matricázó, hanem ahol a kocsikat lehet venni) Vannak azért durván kinézõ helyek. KÉP Nekem ez a környezet jobban bejön, végre vannak körforgalmak is, de a kreszt még most sem ismerik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UC 119 Share Posted October 30, 2010 Az autószalon elõtt, abból úgyis csak egy van. :D (Nem a matricázó, hanem ahol a kocsikat lehet venni) Vannak azért durván kinézõ helyek. KÉP Nekem ez a környezet jobban bejön, végre vannak körforgalmak is, de a kreszt még most sem ismerik. Na, bent vagyok, nagyjából beállítottam, az autószalon körül keringek a szokásos néven (ucnlm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellerman 0 Share Posted October 30, 2010 Azt írja nekem,hogy server update in progress. Nektek sem jó? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imishark 0 Share Posted October 30, 2010 Benne vagyok, Uc-nak ment egy inv :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UC 119 Share Posted October 30, 2010 Á nem fogok altabbal kijönni, mert azután elszáll az egér... Csak egy gyors kérdés: hogy kell a Q7-tel elindulni? :D Üresben minden oké, felváltok egyesbe, nyomom a gázt de csak erõlködik, a fordulatszámmérõ 1 milimétert mozdul... :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imishark 0 Share Posted October 30, 2010 Annak bugos a manual váltója nemtom miért :/ Nekem a kép is elszáll alttab után :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nandesz 0 Share Posted October 30, 2010 Azt írja nekem,hogy server update in progress. Nektek sem jó? Itt is ugyanez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UC 119 Share Posted October 30, 2010 Na, hát az elsõ benyomások nálam is elég rosszak voltak... Amit már sokan említettek, az az irányítás, hát az valami egészen borzalmas. Idegesítõ, fárasztó, de nem tudnám igazán elmondani, hogy mi vele a bajom, az egész valami szörnyen rossz. A force feedback erejének állítgatása semmit nem ér, nagyon nehéz tekerni a kormányt bármit csinálok, ráadásul szinte semmilyen lényeges FF hatást nem éreztem, így az egésznek sok értelme sincs. Gondoltam, akkor kikapcsolom a FF-et, de semmi nem változott észrevehetõen. A grafika alapjába véve nem lenne rossz: az autók és az utak nagyon szépen néznek ki, de a többi - környezet, ég, fények már egyáltalán nem tûnik szépnek, ráadásul elég egyhangú és sivár is minden így elsõre. Mindehez társul, hogy 1280*1024-es felbontáson, minden beállítás High-on, AA nélkül 25-30 FPS a maximum, amit szeritem egyáltalán nem indokol a létvány. 2xAA-val már csak 20-22 FPS-em volt. Elég lehangoló. Egyenesen a nevetséges kategória, hogy manuális váltóval az Audi Q7 egyszerûen nem akar elindulni, tudom, hogy béta meg minden, de legalább az utók menjenek egy autós játékban. Egyedül úgy tudtam használni manuális váltóval a kocsit, hogy ha valaki hátulról meglökött, hogy kapjak egy kis kezdõ sebességet... Az ígéret és általam nagyon várt apróságok közül egyedül az index van benne, de arra már nem jutott energia, hogy a bekapcsolásához egy kis hanghatás is társuljon, belsõ nézetbõl pedig jelezze a mûszerfalon. Így vezetve egyáltalán nem lehet tudni, hogy indexel-e az ember és merre. Hol vannak a ki-be kapcsolható lámpák, hol a kifogyó benzin, az ablaktörlõ? Hogy lehet, hogy még most sem tudták megoldani, hogy az ablakokat csak bizonyos fokig húzzuk le (ahogy a garázsban és szalonban pl)? Ha már a hangoknál tartunk: a játék halk, egyhangú, sivár, szinte olyan volt, mintha nem is lenne hangja a játéknak. Az egyetlen dolog amit feltûnt, az a jól ismert állandó "TDU csipogás". Itt egyenesen idegesítõ, miután minden más hanghatás tompa, monoton és észrevehetetlen. Ez a játék számomra egyelõre az egyik legnagyobb csalódás az elmúlt években, pedig okozott párat a játékipar monstanság. Nem éreztem azt, hogy szívesen mennék még órákat mindenfelé, és semmi késztetésem nincs tovább játszani vele. Persze biztos fogok, de eddig ez így kevés és nagyon harmatos. A korábbi véleményeket olvasva számítottam rá, hogy nem lesz az igazi, de még felkészülten is csalódnom kellett... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindcontrol 0 Share Posted October 30, 2010 Amit már sokan említettek, az az irányítás, hát az valami egészen borzalmas. Mindehez társul, hogy 1280*1024-es felbontáson, minden beállítás High-on, AA nélkül 25-30 FPS a maximum, amit szeritem egyáltalán nem indokol a létvány. 2xAA-val már csak 20-22 FPS-em volt. Elég lehangoló. Ezen részekkel tökéletesen egyetértek. Az autó nem akar rendesen kanyarodni. 200-al megyek a FORD GT-mel bármelyik autómmal, és nem akarja bevenni a kanyart. Nem veszik be elég élesen, olyan mintha nem tudná jobban eltekerni a kormányt. Siralmas. A grafikáról pedig annyit, hogy nekem egyedül lowon fut renden (Intel Core2Duo 2,53 ghz, 3gb ram, ati radeon hd 4800-as széria, windows xp), így kb egy szinten áll az elsõ részével. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damnedking 0 Share Posted October 31, 2010 Az enviroment-es grafikai bealitast ne rakjatok full-ra,nekem minden max 4xAA az envi van csak high-on(mert aszhem a very high a max de ha aztis maxra rakom akkor 20-30fps) és 40-60fps... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabor777 0 Share Posted October 31, 2010 Péntek este óta töltöm a TDU2Dowloaderrel, és még csak 68%...mire lejön, már vége a beta tesztnek... <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellerman 0 Share Posted October 31, 2010 Nekem tegnap este ~4 óra alatt jött le.Nem érte meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabor777 0 Share Posted October 31, 2010 Nekem tegnap este ~4 óra alatt jött le.Nem érte meg. 20kb/sec a sebesség...és még van hátra 1300mb. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nandesz 0 Share Posted October 31, 2010 Nálam meg állandóan az a "server update in progress" üzenet jön be. A launcherbe pedig elérhetõnek írja a szervereket. Kaptam kódot, aktiváltam is, szóval elvileg "hivatalosan" mûködik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabor777 0 Share Posted October 31, 2010 69,80% B) Szerintem mire lejön, már nem fognak menni a serverek. Megéri ennyit b4szakodni vele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyom191--- 0 Share Posted October 31, 2010 Leszedtem én is hogy kipróbáljam, kijavították e már a deadzone os problémát, de nem tudom elindítani, "Offline mode not allowed in the BETA", tûzfal kikapcsolva, vírusirtó is, valakinek valami tipp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UC 119 Share Posted October 31, 2010 Nálam meg állandóan az a "server update in progress" üzenet jön be. A launcherbe pedig elérhetõnek írja a szervereket. Kaptam kódot, aktiváltam is, szóval elvileg "hivatalosan" mûködik. Tegnap mikor írtátok nekem sem ment, de az elõbb bennegedett. Lehet, hogy csak nem bírja a szerver a tefhelést, végülis mindenhol hosszú hétvége van, tuti rengetegen játszanak. 69,80% B) Szerintem mire lejön, már nem fognak menni a serverek. Megéri ennyit b4szakodni vele? Ennyit biztos nem... Ha kikapcsolod a letöltést, késõbb folytatja? Nekem majd egy MB/s sebességgel szedte le. Igaz, hogy egy hete volt, lehet, hogy ez, és a serverek szarakodása összefügg. Én pihentetném a helyedben, esetleg próbálkozz éjjel, vagy hajnalban (bár annyit végképp nem ér :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabor777 0 Share Posted November 1, 2010 Na most újabb 730 mb, átlag 20kb/sec sebességgel..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nandesz 0 Share Posted November 1, 2010 Na most újabb 730 mb, átlag 20kb/sec sebességgel..... Csak aztán nehogy "pofára ess", mint én. Kipróbálás nélkül törlöm is, hétvégén igen sokszor próbáltam, és sosem tudtam csatlakozni. Persze valószínû a probléma nálam van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts