Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Arsenal

Lonkosz

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Kellerman

Fabianski rulz.

-Gabe-

Nem látom Koscielny-ben eddig a 10millás védõt. Nem elõször nyomják el és nem egy gólt kaptunk már róla. Elég vézna ahoz hogy középhátvéd legyen Angliában. Lepattan a csatárokról...

Kellerman

És nem elõször állítják ki. Bár most nagyon más választása nem volt.

otamas

A szezon elején vagyunk még, srácok.

Reméljük a legjobbakat.

Ez a csapat verte a City-t 3-0-ra, ne feledjük.

Most van a Ledér! kritikus november, minden évben szarul megy ilyenkor.

Lonkosz

A kudarcot nem magyarázni kell hanem kijavítani. Pont olyan mint a Drogba dolog. Mindig gólt kapunk tõle, mégsem csinál semmit a mester évrõl évre hogy megelõzze. Szerezzen komolyabb játékosokat, mert ettõl a rapszodikus, romantikus francia "toulatou" mentalitástól már hányok.

Alashrad

Még mindig jók a cikkeid Lonk. A mester egy kicsit eltaktikázta a meccset. Wilshere helyett Fabregast kellett volna lehozni. JET-et ki lehetne próbálni több meccsen is, akár kezdõként. Ha jól láttam 6 meccsen 10 gólnál jár nem igazi befejezõ csatár létére a tartalék bajnokságban...

Az igazolásokról: szerintem nincs szükség új igazolásokra. A keret rendben van, csak most is sok a sérült, valamint mentálisan visszaesett néhány játékos: Fab, Nasri, valamint páran eleve nem nyújtanak megfelelõ teljesítményt: Ros, Denílson.

Megfelelõ az utánpótlás, kapusnak ott van Szcesny, védõnek Bartley és Nordtveit, a középpályára már így is sok játékosunk van, elõlre pedig ha kifogynánk a csatárokból, beküldhetjük Chuck Aneke-t, aki 7 meccsbõl 6 gólnál jár.

Szóval a keret jó, és a kiesõket is lehet pótolni. Akkor mi a baj?

Nincsenek fejben rendbe rakva a játékosok és néha úgy érzem az edzõ sem... lehet a nõügyei miatt szívunk most? Öregember nem vén ember! :)

-Gio-

Még mindig jók a cikkeid Lonk. A mester egy kicsit eltaktikázta a meccset. Wilshere helyett Fabregast kellett volna lehozni. JET-et ki lehetne próbálni több meccsen is, akár kezdõként. Ha jól láttam 6 meccsen 10 gólnál jár nem igazi befejezõ csatár létére a tartalék bajnokságban...

Az igazolásokról: szerintem nincs szükség új igazolásokra. A keret rendben van, csak most is sok a sérült, valamint mentálisan visszaesett néhány játékos: Fab, Nasri, valamint páran eleve nem nyújtanak megfelelõ teljesítményt: Ros, Denílson.

Megfelelõ az utánpótlás, kapusnak ott van Szcesny, védõnek Bartley és Nordtveit, a középpályára már így is sok játékosunk van, elõlre pedig ha kifogynánk a csatárokból, beküldhetjük Chuck Aneke-t, aki 7 meccsbõl 6 gólnál jár.

Szóval a keret jó, és a kiesõket is lehet pótolni. Akkor mi a baj?

Nincsenek fejben rendbe rakva a játékosok és néha úgy érzem az edzõ sem... lehet a nõügyei miatt szívunk most? Öregember nem vén ember! :)

Én nem értek túlságosan az Arsenal-hoz, nem is nézek túl sûrûn meccset tõlük. De így külsõsként szerintem pont ezért vagytok ott ahol. Mert igazolások helyett inkább olyan ifistákra meg suhancokra bízzátok a fontos szerepeket, akik nem hogy képességeik terén nem, de még mentálisan sem érettek ekkora feladatra. Bartley-ról, Aneke-rõl és társairól beszélsz... A tartalékbajnokságban lehet, hogy Németh Krisztián is király volt, azóta már görögben sínylõdik. Tehát nem egy és ugyanaz a szint. Ezt csak így zárójelben jegyezném meg. Ez a túlságos fiatalítás a trófeákba kerül már évek óta. Hiába a szép, kombinatív foci. A kemény és nagy ellenfelek megeszik a sok ifista gyerkõcöt. Wilshere Anglia egyik, ha nem a legnagyobb tehetsége. De még mindig nem hiszem, hogy rendszersen a kezdõben a helye. Már most is ad hihetetlen passzokat de a piros lap jól tükrözi, hogy õ sincs még mentálisan a toppon.

Lonkosz

Szerintem a piros lap azt tükrözi, hogy minden labdáért hajlandó harcolni.

-Gio-

Szerintem a piros lap azt tükrözi, hogy minden labdáért hajlandó harcolni.

Jó ez tényleg furán adta ki magát. De például én is rá tudnék csúszni mindenkire 2 méterrõl. ;)

De továbbra is tartom, hogy más nagy csapatoknak is vannak tehetségeik. De õket nem dobják egybõl a mélyvízbe. Koscielny is nagyon be volt harangozva, hát még a tavaszi szellõ is elfújja, Squilacci is sokszor bizonytalankodik ahogy figyeltem... Kettõjük árából jöhetett volna egy jobb CD.

-Gabe-

Jó ez tényleg furán adta ki magát. De például én is rá tudnék csúszni mindenkire 2 méterrõl. ;)

De továbbra is tartom, hogy más nagy csapatoknak is vannak tehetségeik. De õket nem dobják egybõl a mélyvízbe. Koscielny is nagyon be volt harangozva, hát még a tavaszi szellõ is elfújja, Squilacci is sokszor bizonytalankodik ahogy figyeltem... Kettõjük árából jöhetett volna egy jobb CD.

Valóban nem értesz az Arsenalhoz. Squilacci eddig nagyon megbízható.

Alashrad

:) Tartom magam ahhoz, hogy nem a kerettel van gond, legalábbis, ha mindenki azt nyújtaná amit tud, akkor nem lenne vele gond.

-Gio-

Valóban nem értesz az Arsenalhoz. Squilacci eddig nagyon megbízható.

Eddig 2 meccsen láttam. Az egyiken (tán cselzi ellen) Anelkának utolsó emberként úgy odatette a labdát, hogy öröm volt nézni. Emellett nálam nem egy olyan védõ az etalon, aki Sevillában hol tolja, hol nem + francia válogatott közelében nem igen volt utóbbi idõben. Ez igaz Koscielny-re is. A kettõ együtt volt 15 millió körül, ha nem több. Abból már lehet egy tisztességes védõt venni.

-Gabe-

Ez a forduló eddig a miénk. A Chelsea is vesztésre áll. :)

elindir

Eddig 2 meccsen láttam. Az egyiken (tán cselzi ellen) Anelkának utolsó emberként úgy odatette a labdát, hogy öröm volt nézni. Emellett nálam nem egy olyan védõ az etalon, aki Sevillában hol tolja, hol nem + francia válogatott közelében nem igen volt utóbbi idõben. Ez igaz Koscielny-re is. A kettõ együtt volt 15 millió körül, ha nem több. Abból már lehet egy tisztességes védõt venni.

Két meccs alapján tényleg meg lehet ítélni egy játékost, igazad van.

Észrevehetnéd már, hogy Wenger nem fog olyan játékosokat igazolni, amilyenekrõl te beszélsz. Az Arsenalnak a nyáron minimum két hátvédre szüksége volt, ebbõl a szempontból kettõjük leigazolása jó húzás volt. Egyik se volt egyelõre rossz igazolás, de miért is jártatom neked a számat? Amikor Koscielny-t leigazolása hivatalos lett, akkor is megjelentél pofázni, de érdemben nem tudtál reagálni a hozzászólásodra reagálók kommenjeire, amikben felsorolták leigazolásának okait.

Tehát Koscielny azért rossz játékos, mert gyenge a fizikuma? Úgy beszélsz, mintha csak b*szott nagy feka hátvédeket lehetne játszatni.

-Gabe-

Mondjuk Koscielnyvel én sem vagyok megelégedve. Persze fiatal, meg új bajnokság, szóval kell neki idõt hagyni, hogy egy kcisit beleszokjon, meg megerõsödjön ( mert valljuk be 3-4 kiló izom még ráférne), ha jövõre is ennyit fog hibázni akkor azt mondom rossz igazolás volt. De legyünk türelmesek, nem lehet mindenki egy Vermaelen aki az elsõ perctõl klasszis szinten játszik.

Alashrad

Szerintem sokkal több jó meccse volt, mint rossz.

Amúgy, ha úgy vesszük, akkor nem 2, hanem 3 CD-vel erõsödtünk, hiszen Djourou felépült. És egész jól is játszik. :)

-Gio-

Figyelj, különbözik a véleményünk, de ettõl még nyugodtan "jártathatod a szád", mert igenis kíváncsi vagyok a véleményedre, mert mégiscsak te vagy az arsenalos. Én pedig nem okoskodom, csak a véleményemet mondom. Lehet hogy a francia fejlõdõképes és nem bakizik nagy százalékban, de egy klasszis hátvéd azért klasszis hátvéd, hogy egy szezonban egyszer, vagy kétszer hibázzon ilyeneket. Koscielnyrõl arsenalosoktól hallottam néha nem túl pozitív kritikát. Bayernnél ugyan ez a gond. Mindenki azt mondogatta tavaly, hát mit panaszkodsz, ott vagytok a BL-döntõben. Aztán meg is lehet nézni, hogy 45 perc alatt a két védõ mekkora hibát vétett és ki is kaptunk 2-0-ra... Ez azóta is gond arrafele.

És lehet egy védõ jó, 50 kg-al is. Ez tény. De az Arsenalnak évek óta az a gondja, hogy például a Chelsea ellen képtelenek nyerni. És nem azért, mert rosszak a támadók, vagy ügyetelnek. Hanem, mert pl. Drogbát a mindenkori (elmúlt 4-5 évben) belsõ védõk egyszerûen nem tudják fogni. De ehhez nem kell Drogba, elég egy nagyobb fizikummal rendelkezõ Drogba-klón. Hangsúlyozom ez az én véleményem. Jobbna jártatok volna egy Hangelanddal.

-Gabe-

Szerintem sokkal több jó meccse volt, mint rossz.

Amúgy, ha úgy vesszük, akkor nem 2, hanem 3 CD-vel erõsödtünk, hiszen Djourou felépült. És egész jól is játszik. :)

Nem egy hálás poszt a középhátvéd, mert hiába játszol 3 meccset hibátlanul, ha a következõ rajtad megy el. Az emberekben a rossz könnyebben megmarad.

-Gio-

Nem egy hálás poszt a középhátvéd, mert hiába játszol 3 meccset hibátlanul, ha a következõ rajtad megy el. Az emberekben a rossz könnyebben megmarad.

Így van. És az emelkedik az átlagos fölé, aki szinte sosem hibázik. ;)

Hanni

Bocs hogy bele vau-vauzok de ezt a hozzászólást elolvastatnám azokkal is akik a tegnapi Sunderland gyõzelemre verik a nyálukat, csak arról elfelejtkeznek hogy Terry-Alex-Essien nem volt.

Bocsánat a bepofátlankodásért.

Kellerman

Bocs hogy bele vau-vauzok de ezt a hozzászólást elolvastatnám azokkal is akik a tegnapi Sunderland gyõzelemre verik a nyálukat, csak arról elfelejtkeznek hogy Terry-Alex-Essien nem volt.

Ettõl még nyerhettetek volna mondjuk 4-3-ra.

elindir

Nem kellett volna eladni Carvalhót. Ideje volt már, hogy a Chelsea-nél is megsérüljenek a hátvédek, szóval nincs okod panaszkodni. Egyébként meg hadd örüljünk már, ha kisz*p a mocskos Chelsea otthon 3-0-ra.

Figyelj, különbözik a véleményünk, de ettõl még nyugodtan "jártathatod a szád", mert igenis kíváncsi vagyok a véleményedre, mert mégiscsak te vagy az arsenalos. Én pedig nem okoskodom, csak a véleményemet mondom. Lehet hogy a francia fejlõdõképes és nem bakizik nagy százalékban, de egy klasszis hátvéd azért klasszis hátvéd, hogy egy szezonban egyszer, vagy kétszer hibázzon ilyeneket. Koscielnyrõl arsenalosoktól hallottam néha nem túl pozitív kritikát. Bayernnél ugyan ez a gond. Mindenki azt mondogatta tavaly, hát mit panaszkodsz, ott vagytok a BL-döntõben. Aztán meg is lehet nézni, hogy 45 perc alatt a két védõ mekkora hibát vétett és ki is kaptunk 2-0-ra... Ez azóta is gond arrafele.

És lehet egy védõ jó, 50 kg-al is. Ez tény. De az Arsenalnak évek óta az a gondja, hogy például a Chelsea ellen képtelenek nyerni. És nem azért, mert rosszak a támadók, vagy ügyetelnek. Hanem, mert pl. Drogbát a mindenkori (elmúlt 4-5 évben) belsõ védõk egyszerûen nem tudják fogni. De ehhez nem kell Drogba, elég egy nagyobb fizikummal rendelkezõ Drogba-klón. Hangsúlyozom ez az én véleményem. Jobbna jártatok volna egy Hangelanddal.

Nem igazán érdekel más, úgynevezett arsenalosok véleménye. Ez most f*szságnak hangzik, de mivel valószínûleg NSO-huszárokról van szó, nyugodt szívvel kimondom.

Egyébként meg álomvilágban élsz, és nem fogom elmondani még egyszer, hogy Wenger nem fog olyan presztizsû játékosokat igazolni, amilyenekrõl te beszélsz. Az már nem az õ stílusa, és különben is, nem csak sok pénzbõl lehet jó csapatot építeni.

Másrészt pedig elég valószínûnek tartom, hogy nem csak a hátvédek minõsége a probléma, hanem az is, ahogy Wenger és az egész coaching staff edzi a csapatot.

Az, pedig hogy tipikus módon pont Hangelandot hozod fel, csak azt bizonyítja, hogy mennyire keveset is tudsz a témáról.

-Gio-

Felhozhatnám Vertonghent, Mertesackert, Mexest... Nem értem mi ez a "nem tudsz semmit a témáról". Nem kell ehhez enciklopédiákat olvasgatnom, az eredmények és a látottak mellette beszélnek.

peter135

Nem fogok mindenkinek egyesével válaszolni, de azt azért mindenképp meg kell említenem, hogy Koscielny egyszerûen Ledér!jó. A fejjátékával vannak kisebb gondolok, de 1-1 ellen szinte verhetetlen. Egyszerûen élvezet nézni a játékát. Nagyon nagy igazolás volt.

Ahogy így átfutottam még a hozzászólásokat, arra mindenképp fel kell hívnom a figyelmet, hogy Aneke nem csatár, és hogy Squillaci az a Squilacci.

Az meg akkora baromság, hogy Wilshere még nincs kész a kezdõcsapatra. A szezon eddigi része alapján az egyik legjobb játékosunk kb.

Üdvözletem, és olvassatok sok útwengert.