jardo 51 Share Posted October 27, 2010 A topik címe magáért beszél: ide jöhet minden, ami a labdarúgás legnagyobb nemzetközi eseményeivel foglalkozik, legyen az világbajnokság, Európa bajnokság, Afrika kupa, vagy bármi más. Elsõ körben szerintem lehet a téma mondjuk a 2012-es lengyel-ukrán EB selejtezõsorozata, amihez a szavazás is kapcsolódik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Balin_ 0 Share Posted October 27, 2010 logikusabb lett volna átnevezni a VB-set erre, úgy legalább megmaradtak volna az odaírt posztok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Author Share Posted October 27, 2010 logikusabb lett volna átnevezni a VB-set erre, úgy legalább megmaradtak volna az odaírt posztok... Azt mindenképpen töröljük a hétvégén, mivel túl nagy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Balin_ 0 Share Posted October 27, 2010 túl nagy??? 6k poszttal? Mi az h túl nagy? Amíg meg nem kezdõdött ez a nagy tisztogatás, addig is remekül futott a fórum, azóta lett törölve 20 topik, akk mirõl beszélünk? És így is lesz még csomó haszontalan törölve. Az h elKisTehén!ódtak a karakterek, meg h rossz a quickedit, meg h az avatar beállítás is fos, annak semmi köze a topikokhoz. Szóval az ésszerûség azt súgja, h egy eddig is ien eseménnyel foglalkozó topikot nevezzünk át, ami tartalmaz a témával kapcsolatos, nem is olyan régi bejegyzéseket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a880120 0 Share Posted October 27, 2010 Mert 20ezer amúgy a limit (évek óta), és gondold el: Már csak 14ezer kommentárnyi hely maradna. Jó ez így. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Balin_ 0 Share Posted October 27, 2010 Hát most kreáltunk 6kt. Számoljunk továbbra is ennyivel. 4 év után se telne meg, de lehet h még a 2016-os EB-re se... Lehet addigra ez a fórum se lesz, de akkor is nagyon KisTehén!a mindneki szemét ez a 6 k post!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas89 0 Share Posted October 27, 2010 Szerintem meg fölösleges egy ilyen topic. A válogatottal kapcsolatban ott van a magyar foci topic, úgyis mindenki oda ír. Amikor meg EB vagy VB van akkor úgyis van nyitva annak egy külön topic, amit simán lehet törölni, ahogy a VB-set is most már nyugodtan, nem tudom miért kellen megtartani Balin, ki olvasgatja már azokat a postokat? Szal a lényeg h szerintem nem fog pörögni ez, de akkor majd úgyis törlöd jardo. :) Szerk.: oké lehet itt gondolni afrika kupára, vagy copa libertadoresre vagy klub VB-re, de azok nem akkora események, simán mehetnek a futball mindenesbe, eddig is ott volt róluk NÉHA szó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Author Share Posted October 27, 2010 Ezt a topikot csak azért nyitottam, mert jelezték, talán lenne rá igény. Ha nem kell, majd töröljük. Balin: A fórum fejlesztése következtében a szabályzat is hamarosan módosulni fog, és akkor már nem a jelenlegi értékek alapján kell zárni/törölni a topikokat. Többet egyelõre nem mondhatok, legyen elég annyi, hogy (talán) a következõ hétvégén jelentõs változások lesznek ilyen téren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Balin_ 0 Share Posted October 27, 2010 non izgulok Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Author Share Posted October 27, 2010 Nem kell izgulni. Tényként közöltem, hogy a VB 2010 topik zárva marad, hétvégén pedig megy a kukába. Pont. Arról nem is szólva, hogy már lejárt az a topik. Azokat meg amúgy is töröljük, nem kell elérniük a limitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanni 0 Share Posted October 27, 2010 Meglep hogy viszonylag reálisan látják az emberek a dolgot a szavazás alapján B) NSO-n ez fordítva szokott lenni általában :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomina 5 Share Posted October 27, 2010 Szerintem felesleges a topik. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Author Share Posted January 15, 2012 2012 Africa Cup of Nations Helyszín: Gabon, Egyenlítõi-Guinea Idõpont: január 21.-február 12. Résztvevõk: A csoport - Egyenlítõi-Guinea - Líbia - Szenegál - Zambia B csoport - Elefántcsontpart - Szudán - Burkina Faso - Angola C csoport - Gabon - Niger - Marokkó - Tunézia D csoport - Ghána - Botswana - Mali - Guinea Ide jöhet minden hozzászólás és vélemény az idei Afrikai Nemzetek Kupájáról. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted January 15, 2012 jó kis tippmix meccsek lesznek! am. Ghánával és Szenegállal (mióta elkenték a francik száját) szimpatizálok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Author Share Posted January 15, 2012 am. Ghánával és Szenegállal (mióta elkenték a francik száját) szimpatizálok. Én a 2006-os tornát láttam elõször, akkor megszerettem Ghánát, azóta válogatott szinten õk a kedvenc csapatom. :) 2008-ban harmadikok lettek, 2010-ben másodikok, úgyhogy remélem, most már arany lesz a vége. :rolleyes: :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunocsi 189 Share Posted January 15, 2012 Egyiptom sehol? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebali1991 227 Share Posted January 15, 2012 Egyiptom sehol? :o Ha jól emlékszem, volt valami kavarás, hogy döntetlenre játszottak, mert elég pontjuk volt. Aztán mikor vége lett a meccsnek, akkor derült ki, hogy valaki nagyon elszámolt valamit, és így nem jutottak ki. Pech. A meccseket adja valamelyik sportcsatorna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Author Share Posted January 15, 2012 A meccseket adja valamelyik sportcsatorna? Az Eurosport szokta adni, nem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted January 16, 2012 Valószínû, h az fogja adni. Mindig õk közvetítették eddig. szerk.: EuroSport 2012. jan. 21. 19:30 - Labdarúgás (élõ) - Afrikai nemzetek kupája, csoportmérkõzés, Egyenlítõi Guinea - Líbia Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaniRazor2 0 Share Posted January 16, 2012 Még jó, hogy itt nincs európai vendégválogatott, mert szétszopatná a szájukat :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jardo 51 Author Share Posted January 17, 2012 Még jó, hogy itt nincs európai vendégválogatott, mert szétszopatná a szájukat :D Szerintem meg nem. :) Egyrészt mert gondolom nem a legerõsebb csapatot hívnák meg, vagy ha mégis, nyilván senki nem küldené az elsõ csapatát, fõleg nem az EB évében. :) Ráadásul szerintem semmivel sem gyengébb az afrikai foci, mint bármelyik másik kontinensé. Sõt, eddigi tapasztalataim alapján simán jobb, mint amilyen mondjuk a tavalyi Copa America volt. -_- Meg európai fociban is láttam már jóval színvonaltalanabb meccseket... Na persze itt is elõfordulnak ilyenek, de összességében semmivel sem rosszabb ez. Szerintem legalábbis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted January 18, 2012 Szerintem meg kár errõl beszélni, sok értelme nincs. Mi van akkor, HA... :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebali1991 227 Share Posted January 21, 2012 A nyitó meccs második felét láttam, elég amatõr focit produkált a két csapat (Egyenlítõi Guinea és Líbia), de ennek ellenére, vagy épp ezért sokkal élvezetesebb volt, mint az európai klub és válogatott nagyágyúk összecsapásai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted January 21, 2012 szenegál csúnyán ég...! :o :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoleee_The_Fanatic 0 Share Posted January 22, 2012 Nem tudom, mennyire fogom nézni ezt az Afrika-kupát idén, de lehet, hogy pár nevesebb meccsbe belenézek majd, ha lesz olyan, mondjuk egy Ghána-Elefántcsontpart. Bár az elég szar, hogy esélyes csapatok nem jutottak ki. :blink: Nigéria, Dél-Afrika, Kamerun, és még Egyiptom is. :ninja: Nélkülük azért szegényebb ez a torna. Viszont abból a szempontból nem baj, hogy így El.cs.partnak könnyebb dolga lehet. :D Remélem, behúzzák az ANK-t Drogbáék. :D B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts