jardo Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 A topik címe magáért beszél: ide jöhet minden, ami a labdarúgás legnagyobb nemzetközi eseményeivel foglalkozik, legyen az világbajnokság, Európa bajnokság, Afrika kupa, vagy bármi más. Elsõ körben szerintem lehet a téma mondjuk a 2012-es lengyel-ukrán EB selejtezõsorozata, amihez a szavazás is kapcsolódik.
_Balin_ Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 logikusabb lett volna átnevezni a VB-set erre, úgy legalább megmaradtak volna az odaírt posztok...
jardo Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 logikusabb lett volna átnevezni a VB-set erre, úgy legalább megmaradtak volna az odaírt posztok... Azt mindenképpen töröljük a hétvégén, mivel túl nagy.
_Balin_ Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 túl nagy??? 6k poszttal? Mi az h túl nagy? Amíg meg nem kezdõdött ez a nagy tisztogatás, addig is remekül futott a fórum, azóta lett törölve 20 topik, akk mirõl beszélünk? És így is lesz még csomó haszontalan törölve. Az h elKisTehén!ódtak a karakterek, meg h rossz a quickedit, meg h az avatar beállítás is fos, annak semmi köze a topikokhoz. Szóval az ésszerûség azt súgja, h egy eddig is ien eseménnyel foglalkozó topikot nevezzünk át, ami tartalmaz a témával kapcsolatos, nem is olyan régi bejegyzéseket.
a880120 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Mert 20ezer amúgy a limit (évek óta), és gondold el: Már csak 14ezer kommentárnyi hely maradna. Jó ez így.
_Balin_ Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Hát most kreáltunk 6kt. Számoljunk továbbra is ennyivel. 4 év után se telne meg, de lehet h még a 2016-os EB-re se... Lehet addigra ez a fórum se lesz, de akkor is nagyon KisTehén!a mindneki szemét ez a 6 k post!!!
Thomas89 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Szerintem meg fölösleges egy ilyen topic. A válogatottal kapcsolatban ott van a magyar foci topic, úgyis mindenki oda ír. Amikor meg EB vagy VB van akkor úgyis van nyitva annak egy külön topic, amit simán lehet törölni, ahogy a VB-set is most már nyugodtan, nem tudom miért kellen megtartani Balin, ki olvasgatja már azokat a postokat? Szal a lényeg h szerintem nem fog pörögni ez, de akkor majd úgyis törlöd jardo. :) Szerk.: oké lehet itt gondolni afrika kupára, vagy copa libertadoresre vagy klub VB-re, de azok nem akkora események, simán mehetnek a futball mindenesbe, eddig is ott volt róluk NÉHA szó.
jardo Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Ezt a topikot csak azért nyitottam, mert jelezték, talán lenne rá igény. Ha nem kell, majd töröljük. Balin: A fórum fejlesztése következtében a szabályzat is hamarosan módosulni fog, és akkor már nem a jelenlegi értékek alapján kell zárni/törölni a topikokat. Többet egyelõre nem mondhatok, legyen elég annyi, hogy (talán) a következõ hétvégén jelentõs változások lesznek ilyen téren.
jardo Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Nem kell izgulni. Tényként közöltem, hogy a VB 2010 topik zárva marad, hétvégén pedig megy a kukába. Pont. Arról nem is szólva, hogy már lejárt az a topik. Azokat meg amúgy is töröljük, nem kell elérniük a limitet.
Hanni Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Meglep hogy viszonylag reálisan látják az emberek a dolgot a szavazás alapján B) NSO-n ez fordítva szokott lenni általában :lol:
jardo Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 2012 Africa Cup of Nations Helyszín: Gabon, Egyenlítõi-Guinea Idõpont: január 21.-február 12. Résztvevõk: A csoport - Egyenlítõi-Guinea - Líbia - Szenegál - Zambia B csoport - Elefántcsontpart - Szudán - Burkina Faso - Angola C csoport - Gabon - Niger - Marokkó - Tunézia D csoport - Ghána - Botswana - Mali - Guinea Ide jöhet minden hozzászólás és vélemény az idei Afrikai Nemzetek Kupájáról.
-StiF- Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 jó kis tippmix meccsek lesznek! am. Ghánával és Szenegállal (mióta elkenték a francik száját) szimpatizálok.
jardo Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 am. Ghánával és Szenegállal (mióta elkenték a francik száját) szimpatizálok. Én a 2006-os tornát láttam elõször, akkor megszerettem Ghánát, azóta válogatott szinten õk a kedvenc csapatom. :) 2008-ban harmadikok lettek, 2010-ben másodikok, úgyhogy remélem, most már arany lesz a vége. :rolleyes: :D
gebali1991 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Egyiptom sehol? :o Ha jól emlékszem, volt valami kavarás, hogy döntetlenre játszottak, mert elég pontjuk volt. Aztán mikor vége lett a meccsnek, akkor derült ki, hogy valaki nagyon elszámolt valamit, és így nem jutottak ki. Pech. A meccseket adja valamelyik sportcsatorna?
jardo Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 A meccseket adja valamelyik sportcsatorna? Az Eurosport szokta adni, nem?
-StiF- Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Valószínû, h az fogja adni. Mindig õk közvetítették eddig. szerk.: EuroSport 2012. jan. 21. 19:30 - Labdarúgás (élõ) - Afrikai nemzetek kupája, csoportmérkõzés, Egyenlítõi Guinea - Líbia
JaniRazor2 Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Még jó, hogy itt nincs európai vendégválogatott, mert szétszopatná a szájukat :D
jardo Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Még jó, hogy itt nincs európai vendégválogatott, mert szétszopatná a szájukat :D Szerintem meg nem. :) Egyrészt mert gondolom nem a legerõsebb csapatot hívnák meg, vagy ha mégis, nyilván senki nem küldené az elsõ csapatát, fõleg nem az EB évében. :) Ráadásul szerintem semmivel sem gyengébb az afrikai foci, mint bármelyik másik kontinensé. Sõt, eddigi tapasztalataim alapján simán jobb, mint amilyen mondjuk a tavalyi Copa America volt. -_- Meg európai fociban is láttam már jóval színvonaltalanabb meccseket... Na persze itt is elõfordulnak ilyenek, de összességében semmivel sem rosszabb ez. Szerintem legalábbis.
-StiF- Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Szerintem meg kár errõl beszélni, sok értelme nincs. Mi van akkor, HA... :DD
gebali1991 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 A nyitó meccs második felét láttam, elég amatõr focit produkált a két csapat (Egyenlítõi Guinea és Líbia), de ennek ellenére, vagy épp ezért sokkal élvezetesebb volt, mint az európai klub és válogatott nagyágyúk összecsapásai.
Zoleee_The_Fanatic Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Nem tudom, mennyire fogom nézni ezt az Afrika-kupát idén, de lehet, hogy pár nevesebb meccsbe belenézek majd, ha lesz olyan, mondjuk egy Ghána-Elefántcsontpart. Bár az elég szar, hogy esélyes csapatok nem jutottak ki. :blink: Nigéria, Dél-Afrika, Kamerun, és még Egyiptom is. :ninja: Nélkülük azért szegényebb ez a torna. Viszont abból a szempontból nem baj, hogy így El.cs.partnak könnyebb dolga lehet. :D Remélem, behúzzák az ANK-t Drogbáék. :D B)
Recommended Posts