Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Chuck

Stauffenberg

Elsõ kérdés: Testrészek  

51 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Stauffenberg

Chuck

Az NBC egyik nagy sikerû sorozata, mely most érkezett el a negyedik évadhoz, mely Szeptember 20-án startol! Komédiához hûen teljesen hiteltelen, ám annál szórakoztatóbb kémtörténet egy geek srácról aki véletlenül csöppent a kémek világába, majd abban is ragadt. A sorozat azonban egy drámai vonalat is visz a sztoriban, mely leginkább a hihetetlenül fantasztikus karakterkidolgozásnak köszönhetõ (a rendezõ Josh Schwartz aki a Narancsvidéket is elkövette)! Aki szereti a kémfilmeket, karakterábrázolásból fakadó rekeszizom munkáló poénokat (Jeff és Lester FTW), a videojátékos utalásokat és a híres filmjelenetek paródiáit (Keresztapa, Harcosok klubja, stb) azok nem fognak csalódni a sorozatban. Yvonne Strahovski feneke pedig már önmagában is TV készülék elé szegezõ hatással bír! ;)

Fõbb szereplõk:

Yvonne Strahovski (Sarah Walker, Jenny Burton) és Zachary Levy (Chuck Bartowski)

[GSF] Picture

Adam Baldwin (John Casey)

[GSF] Picture

Joshua Gomez (Morgan Grimes)

[GSF] Picture

Ryan McPartlin (Devon "Captain Awesome" Woodcomb) és Sarah Lancaster (Ellie Bartowski-Woodcomb)

[GSF] Picture

Scott Krinsky (Jeff Barnes) és Vik Sahay (Lester Patel) alias JEFFSTER!

[GSF] Picture

_ktamas

Nagyon várós. Mondjuk láttam egy promot, ahol felfedték Chuck édesaztat, aztán nem valami nagyon MILF :D És azt hozzá kell tennem, hogy nekem arcra Sarah Lancester sokkal jobban tetszik, mint Yvonne Strahovski. Mondjuk azt nem mondtam, hogy Yvonne Strahovski nem szép, de Sarah Lancester valahogy még õt is ûbereli :rolleyes: És egyébként a casting-os arcoknak elég jó az izlésük nõk terén, mert még egy beugrós félig-meddig Chuck barátnõt sem láttam rosszat :D

Kitérve a sorozatra, kíváncsi vagyok hogy mennyire fogják még erőltetni a Intersectes dolgot, vagy hogy tudják-e még valahová fejleszteni.

ChipLecsap

Örülök hogy végre van egy Chuck Topic :)

Amugy szépen kinõte magát a sori, igy a 3. évad második felére hálistenek, sokan pedáloznak hogy igy elsõ évad meg második évad meg ugy, de a 3. évad volt a legjobb, örülök hogy Chuck végre nem csak egy Nerd,. Tudom sokan nem kedvelik ezt az irányt, de én spec örülök hogy még inkább Kémé vált és válik szóval várom a negyedik évadot.

Elsõ elõzetes igazi elõzetes

Amugy mivel erõsen a kedvecn sorim a chuck, ha kérdésetek van csak szoljatok :) :lol:

freezy

Örülök a topicnak,mivel az egyik kedvenc sorozatom..ha nem a kedvenc:]Még pólóm is van ^_^ Várós már nagyon az új évad. Preview-t még nem néztem,de szerintem ez így is marad.

A szavazás meg érdekes.. :D Az én szívemet viszont Sarah Lancaster rabolta el...komolyan mondom szerelmes vagyok belé :D Iszonyat szép és aranyos hölgyemény.

Hor1

No mostmár ilyenünk is van. :) Szeressük nagyon. Bárcsak tényleg nagysikerû lenne. :)

-Dan-

Én is szerettem volna Chuck topicot nyitni, de mondom megvárom vele az évad kezdését... Na most már mindegy, örülök neki, hogy más is szereti ennyire a sorozatot ^^ :)

Stauffenberg

No mostmár ilyenünk is van. :) Szeressük nagyon. Bárcsak tényleg nagysikerû lenne. :)

Hogy is mondjam: Neten nagy sikerû, TV-ben viszont kevésbé. Pontosabban szólva az elsõ két évadnak kellõen stabil nézettsége volt, a harmadik évad elsõ fele meg mindent felülmúlt, a legnagyobbak között volt, lenyomta a How I Met Your Mother-t is, majd a második felére kikoptak az emberek és a végén a 2 milliós nézettséggel pedig minden korábbit alulmúlt. Csoda egyébként, hogy megrendelték a negyedik évadot, de várhatóan ez lesz az utolsó (bár ez nem feltétlenül baj, ha korrektül elvágják a sztorit és egy szép kerek befejezést kap, akkor amúgy sem lehet már hova nyújtani).

Hor1

Stabilnak stabil volt, de már a második évad berendelése is kérdéses volt anno. Valaki NBCnél nagyon szereti a Chuckot. Vagy inkább Yvonnet. :D

Stauffenberg

Én is szerettem volna Chuck topicot nyitni, de mondom megvárom vele az évad kezdését... Na most már mindegy, örülök neki, hogy más is szereti ennyire a sorozatot ^^ :)

Én is csak azért bátorkodtam megnyitni, mert rengeteg embernél látok Chuckos avatart és/vagy aláírást.

Más: Tudtok valamit arról, hogy nekünk, európai pórnépnek mikor lesz elérhetõ a Jeff és Lester fõszereplésével készült spinoff? Úgy olvastam arról szól, hogy a két hülye hogyan menekül a rendõrök elõl! :D Musthave! :D

Ja és a harmadik évad DVD-jén lévõ Jeffster interjút láttátok? Az sem piskóta! :D

ChipLecsap

Hogy is mondjam: Neten nagy sikerû, TV-ben viszont kevésbé. Pontosabban szólva az elsõ két évadnak kellõen stabil nézettsége volt, a harmadik évad elsõ fele meg mindent felülmúlt, a legnagyobbak között volt, lenyomta a How I Met Your Mother-t is, majd a második felére kikoptak az emberek és a végén a 2 milliós nézettséggel pedig minden korábbit alulmúlt. Csoda egyébként, hogy megrendelték a negyedik évadot, de várhatóan ez lesz az utolsó (bár ez nem feltétlenül baj, ha korrektül elvágják a sztorit és egy szép kerek befejezést kap, akkor amúgy sem lehet már hova nyújtani).

Egy kommentbe süritek mindet szóval sorry ha hoszu lessz :)

Shaw a probléma Shaw volt :) Ugy értem, 2 éven keresztül nem Chuck te nem vagy Kém Bryc kém volt ezért voltunk együt te meg csak egy védenc.

És mikor Chuck kém akar lenni akkor Sarah elakar szökni, vele, aztán pedig pont egy másik kémmel jön össze, egy olyanal aki pont olyan amiené nem akarja hogy Chuck váljon, aztán a 14. részben meg Chuck nem szökhetünk el ottvan Devon Ellie Morgan Casey. De nem indult roszul, csak értelmetlen volt 13 részre huzni azt amit tuladjon kép a 14 részben egyetlen értlemes társalgásal megoldotak. Ugy értem ot az Állomáson nem igaz hogy Chuck nem tudta elmondani Sarah-nak azt amit egy részel késöb a videó felvételen Sarah lát, ami ugyan akkor nem vezetet sehova , szóval :rolleyes:

Mert az a poén hogy abban a percben mikor ösze rakták õket és aba hagyták ezt a Narancsvidék Gossip Girl nyáladzsát, a Show valami elképesztõ dologá vált, az utol 6 rész félelmetes

Akik a 14 rész után meg kilépet mondván megkaptam mindent amit akartam, és nem akarom hogy szakítson Chuck és Sarah igy nem nézem tovább, nos ..... Álitolag ami jön ahoz képest a 14 rész gyerek játék volt, igy hallotam legalábbis :)

Õ Más

Bizonyos szempontbl jó hogy a Chuck ugy nevezet Buborék Show vagy mi, mert mivel álandóan veszélyeztetve votl atól hogy végetér, ezért kénytelenek voltak elõre mozditani a történetet uj irányt adni neki. Ha ez stabil 10 milliós nézetségel birna, akor pl Chuck és Sarah még mindig egymást kerülgetné, és nem vzetne sehova a story, mint a Dr. Csont kb.

ezt Chuck és Sarah val nem lehet eljátszani Zac és Yvonne-miat, mert elképesztõ öszhatás van köztük :)

Más :

Csak anyit, hogy a sorit ez a kicsi de lojális, rajiogó bázis menti meg ujra meg ujra, pl a 2. évad végén a Subway szendvicsek vásárlásával kampányoltak, a 3. évad-ban is ovlt valami kampány féle, még a finale elõzetesében is volt egy felirat hogy " köszönet a rajongóknak "

Az NBC is szeretheti valamien szinten persze, de példának okáért, a 4. évadot szinte nem is pormozák, ugy értem egy igazi promo ment le eddig csak egy. A 3 évadot erõsen promozták meg is lett az eredménye az elsõ néhány részben ahogy elötem említik :)

A 4. évadra megpróbálnak a Vednég Sztárokkkal oiperálni, ugy értem, a teljesség igény nélkül a következõk lesznek az elsõ 6 részben,

Linda Hamilton Chuck muterja azt gondolom tudjátok :) Lessz pár régebrõl is ismert vendég :)

Spoiler :)

Olivia Munn, Dolph Lundgren, Harry Dean Stanton, Lou Ferrigno, Isaia Mustafa, Bronson Pinchot, Karolina Kurková, Nicole Richie, Stacy Keibler, Steve Austin, Armand Assante , Tia Texada, Dave Batista, Eric Roberts, Joel David Moore, Robert Englund, Timothy Dalton,

Stauffenberg

mcgrape: Ez most nem ide tartozik, de könyörgöm, nyiss már ki egy nyelvtan könyvet és korrepetáld magad, borzalmas kínokat okoz egy ilyen posztot úgy végigolvasni, hogy egy helyesen leírt mondat sincs benne! :(

Nem cseszegetés, csak a te és a mi érdekünkben mondom!

De, hogy ne offoljak:

Szerintem nem volt eddig sem gond a Chuck és Sarah között lévõ fura szerelmi viszonnyal, két és fél évadot kibírt a dolog és sokszor hozott érdekes szituációkat. Onnan, hogy összejöttek az egész show egy teljesen más irányvonalat vett fel, Chuck már egy cseppet sem az a geek akit megszerettünk, ez már inkább olyan, mint a "Mr & Mrs Smith" vagy mondhatnám úgy is, hogy "Mr & Mrs Bartowski". Persze ezzel sincs baj, nekem ez a változás is bejön, de könnyen lehet, hogy a többség pont emiatt hagyta ott a sorozatot (legalább is a harmadik évadot pont amiatt bírája a legtöbb rajongó, mert már nem az a geek-parádé, mint az elsõ kettõben).

Negyedik évad és a reklámok:

Én errõl csak annyit tudok (lévén igyekszem elzárkózni minden spoilertõl, ezért nem nagyon szoktam az új évadoknak utánaolvasni), hogy nem lesz több "yoghurt-time", az Orange Orange kikerül a sorozatból a helyére pedig a Subway jön, ami eddig is szeretett hirdetni, most meg állandó díszletként lesz jelen.

Ante

Engem csak az zavart, hogy a harmadik évad végére teljesen háttérbe került a Buy More és fõleg Jeff és Lester :(

Stauffenberg

Engem csak az zavart, hogy a harmadik évad végére teljesen háttérbe került a Buy More és fõleg Jeff és Lester :(

Ez egy ördögi kör. A sztorira jótékony hatással volt, hiszen 3 éven keresztül folyamatosan tûzpárbajok voltak, számos alkalommal lebuktak az ellenséges hírszerzési szervezetek elõtt, hogy itt kémek dolgoznak fedésben és ahogy a Fulcrumnak is feltûnt, rengeteg saját kémük tûnt el ebben a Buy More-ban. Az már tarthatatlan lett volna, ha továbbra is ez lenne a legtöbb cselekmény helyszíne.

De az tény, hogy pont a Buy More volt az elsõ két évad legjobban szerethetõ helyszíne, de én a részemrõl örültem a párizsi, washingtoni vagy éppen afrikai kiruccanásnak, mert végre nem egy elektronikai bolt polcait kellett megint bámulni.

Mindenesetre (valószínûleg a költségvetés megnyírása miatt) több jelenet fog játszódni ismét a Buy More-ban az új évadban, mint a harmadikban. Szerintem ez iszonyatosan béna húzás... de mindegy, eddig sem a kémkedõs rész miatt imádtam a sorozatot, mert abban nagyon gyenge szegény, ha lesznek megint sziporkázó párbeszédek és tudnak újat mutatni az egyébként jól kidolgozott karakterekbõl akkor áldásom rá!

ChipLecsap

Akkor Spoiler :) Nem nagy de azért az :)

A Buy More felett átveszi az írányítást a CIA szóval ez most ténylegesen egy CIA bázis lessz, minden alkalmazott CIA ügynök. Sõt miden héten lessz egy új ügynök akinek attól függetlenûl hogy NÕ vagy Férfi, a fedõneve GRETA lessz, Ha nõ akkor a Nerd Herd részlegen lessz, ha meg férfi akor Zöld pólos lessz :) .

A kérdés, hogy majd hogyan hozzák vissza Jeffet és Lestert, is Big Mike-ot, mert attól nem kell félni hogy nem térnek vissza, és érdekes lesz őket ebben a közegben látni :D

Chuck sneak peek 4 darab. Nem nagy Spoilerek, de aki tényleg nem akar semmti lelõlni, pl a Buy More uj külsejével kapcsolatban , az ne nézze :) De azért Oliva Munn miat az elsõt igazán meg lehet nézni :)

A 3. és 4. azért erõsebb picit a Spoilerekben, de hátha van köztetek olyan mint én akit érdekel :lol: Az első kettő az Buy More :)

Chuck Season 4 Premiere - Sneak Peek 1

Chuck Season 4 Premiere - Sneak Peek 2

Chuck Season 4 Premiere - Sneak Peek 3

Chuck Season 4 Premiere - Sneak Peek 4

Helyes írásért meg ............ Sorry :)

Stauffenberg

Már csak hármat kell aludni és hivatalosan is itt a negyedik évad! :D

Már megy ezerrel a bemelegítés az elsõ három évad soundtrackjével (amit mellesleg baromira eltaláltak, most éppen Sam Isaac - Bears c. dala pörög), plusz már csak pár rész van hátra a harmadik évadból, úgy tervezem, hogy pont akkor fejezzem be, mikor már nézhetem egybõl utána a S04E01-t! :D

ChipLecsap

Már csak hármat kell aludni és hivatalosan is itt a negyedik évad! :D

Már megy ezerrel a bemelegítés az elsõ három évad soundtrackjével (amit mellesleg baromira eltaláltak, most éppen Sam Isaac - Bears c. dala pörög), plusz már csak pár rész van hátra a harmadik évadból, úgy tervezem, hogy pont akkor fejezzem be, mikor már nézhetem egybõl utána a S04E01-t! :D

Én is igy tervezem, csak én az összes évad darálását tervezem a hétvégén :D , ma éjfél után elkezdem az elsõ évadot, de lehet hogy csak holnap, még nem tudom, tökéletesen szeretném eltalálni hogy max, csak a letöltési idõt keljen megvárni :D.

Bár én már tudom szinte az egész elsõ részt annyira bele lendültek most a promózásba, nah persze jobb későn mint soha, ugy értem még egy sima Teaser poster sem jött ki , aztán most 3 nap alatt akarnak promózni, nagyon kiváncsi leszek a nézettségre :)

Az elsõ 3 rész nagyon oda fog tenni az fix.

Stauffenberg

Én is igy tervezem, csak én az összes évad darálását tervezem a hétvégén :D , ma éjfél után elkezdem az elsõ évadot, de lehet hogy csak holnap, még nem tudom, tökéletesen szeretném eltalálni hogy max, csak a letöltési idõt keljen megvárni :D.

Bár én már tudom szinte az egész elsõ részt annyira bele lendültek most a promózásba, nah persze jobb késõn mint soha, ugy értem még egy sima Teaser poster sem jött ki , aztán most 3 nap alatt akarnak promózni, nagyon kiváncsi leszek a nézettségre :)

Az elsõ 3 rész nagyon oda fog tenni az fix.

Én múlthéten kezdtem. Nekem ott van az egyetem, meg három helyen melózom, szóval nincs annyi idõm. Napi átlag 3-4 résszel (néha többel) pedig így is hamar megvolt a három évad, fõleg, hogy mobilon is átlag 2 részt néztem meg utazás közben. Majd utána The Sopranos 6 évadjának állok neki, meg van 1-2 sorozat amit még nem kóstoltam (Modern Family és Breaking Bad), de ez már úgy sem ide tartozik. :)

Az amúgy nekem is fura, hogy eddig nem nagyon promózták a negyedik évadot, pedig a harmadik esetében még a csapból is az folyt. Egyedül Zachary szokott Facebookon és Twitteren elhinteni néhány apró infót, de ezzel kb ki is fújt.

Stauffenberg

Zachary ezt most osztotta meg Facebookon, egy kicsit lol! :lol:

"Dear @joshuaegomez, I will be jumping online to assist you in Halo Reach as soon as I finish filming this scene with Linda Hamilton..."

-Dan-

Más: Tudtok valamit arról, hogy nekünk, európai pórnépnek mikor lesz elérhetõ a Jeff és Lester fõszereplésével készült spinoff? Úgy olvastam arról szól, hogy a két hülye hogyan menekül a rendõrök elõl! :D Musthave! :D

Fent van youtube-on

Stauffenberg

Kösz! :D Nem olvasok Sorozatjunkie-t vagy Commentet, lévén viszonylag kevés sorozatot nézek, szóval lehet csak késve jutott volna el hozzám ha nem linkeled! :D

Gruffersten

Stabilnak stabil volt, de már a második évad berendelése is kérdéses volt anno. Valaki NBCnél nagyon szereti a Chuckot. Vagy inkább Yvonnet. :D

Harmadik évad is csak egy szendvicsgyártó cég miatt készült el :D Mindenesetre öröm látni, hogy kerülnek elõ a Chuckos avatarok és aláírások, mert a chuck...zseniális. B) Nerd herd ftw

Ante

Hát ez elég ratykó volt :( Ilyenkor mindig megkérdezem magamtól, hogy mért is nézem ezt a sorozatot...

berc00

Nekem tetszett, Chuckos hangulat szerintem simán megvolt. Viszont mother-választásnak nem örülök.

Ejnoyin-Qwebeh-Yenmon

Hát ez elég ratykó volt :( Ilyenkor mindig megkérdezem magamtól, hogy mért is nézem ezt a sorozatot...

Ja, nem igazán tetszett nekem sem.

Ugyanaz van, mint a harmadik évaddal, csak kétszeresen.

Még nem írom le a sorozatot, de nagyon úgy tûnik, hogy az elsõ két évad fog megmaradni bennem. :(

Ja igen, a rész vége meg egy jókora példány hatásvadász förmedvény. :lol: