Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Harry Potter And The Deadly Hallows

nvblind

Recommended Posts

nvblind

A következõ Harry Potter rész, egy vérbeli akció-játéknak ígérkezik.

Trailer:

http://tv.gamestar.hu/video/harry-potter-a...ncement-trailer

Leírás:

A Harry Potter and the Deathly Hallows videójáték elsõ része eseménydús az elejétõl a végéig. Menekülnöd kell és túl kell élned az életveszélyes küldetéseket, hogy megtaláld és elpusztítsd Voldemort Horcrux-ait. Nem csak a Halálfalókkal kell küzdened, az izgalmak kedvéért még az elõzõ részek vérengzõ lényeivel is.

Nincs több tanulás, nincs több edzés. Most már a valódi veszéllyel kell szembenézned. Itt az ideje, hogy az életedért küzdj!

Az Electronic Arts egy Starcraft szerû sorozatot szán készíteni Harry hetedik - egyben utolsó (de nem hinném, hogy játékokban is utolsó) kalandjáról.

A part 1, vagyis az elsõ adag idén november 19-én kerül hazánkban forgalomba 12 ezer forintos fogyasztói áron.

JaniRazor

Starcraft?

Itt is lehetnek egységeink? B)

Chuck_Norris

szánalom.

-Gio-

Hát eléggé furán néz ki. :D

DaVeman

ha már ennyit költenek a színészek hangjának és arcuk szinkronjára valóság és játék közt , a környezetgrafikáját is megcsinálhatnák mert az nem valami nagy cucc. nem mintha grafsör lennék, de ha erõltetik ezt a lineáris, film és átvezetõ orientált játékmenetet, akkor igen is igényes legyen a graf. Philosopher's Stoneban vagy a Chamber of Secretsben keresztbe tojtam a grafra, mert annyira hangulatos lett a mászkálás Roxfortban meg a feladatok láttán is hátasokat dobtam sorra. De ez már gyalázat.

• 8 months later...
Perrier

Az elso reszeket meg kedveltem, foleg a Secret Chambert, nagyon hangulatos volt, es lekotott az egyugyu gyujtogetos, ugyessegi- jatekmenet is. Ez viszont mar valami olyasmit eroltet ami nemtom kell e egyaltalan. Roxfortban maszkalni, orakra menni, varazslatokat tanulni aranyos es fun. De ilyen linearis interaktiv film kopirozas akcio orientaltsaggal mar engem sem hoz lazba....

Iam_The_Ghost

Legjobb az elsõ 2 rész volt, akkoriban teljesen elvarázsolt és rengetegszer újra játszottam õket. A 3. szerintem már gyengébb lett, de játszható, a 4. résztõl viszont...

Perrier

Legjobb az elsõ 2 rész volt, akkoriban teljesen elvarázsolt és rengetegszer újra játszottam õket. A 3. szerintem már gyengébb lett, de játszható, a 4. résztõl viszont...

Mostansag vettem elo oket ujra. Az elso resz hangulatos, de annyira egyugyu mind a tortenet vezetes mind a feladvanyok hogy 8 eves kor felett mar nem adja vissza az elmenyt. Plussz egy csomo zavaro dolog volt benne...

A masodik reszben rengeteg idegesito dolgot kijavitottak, es vegre nem csak hangulatos volt de jatekmenetileg valtozatos is, rengeteg bonusz kartya, gyujtogetes, Roxfort felterkepezese....nagyon elvezetes jatek, a sorozat legjobbja.

A harmadik resz nagyon szajbaragos, bizonyos reszeknel ilyesztoen igenytelen, Hermione ugy magyaraz egyfolytaban mint Oprah, Ron szegeny igazan suta mamlasz lett, Harry-nel meg a legijesztobb a pislogas hianya, a dialogjaik, akarcsak a tortenet vezetes,ebben a reszben a legfajdalmasabb. Viszont nagyon letudja kotni a belefeledkezett jatekost a rengeteg Achievement amit felkell kutatni. Vissza eses a masodik utan, de osszessegeben letudott megis kotni.

A negyedik sokkal nehezebb akcio orientalt gamma lett, a hangulat szorosabban koveti a filmet, a jatekmenet viszont se a tortenet fele se semmihez nem tart iranyt. Egymas utan dobalt teruletek. Nincs mar a bebarangolhato Roxfort. Vannak benne jo dolgok, de osszesegeben meg a harmadiknal is rosszabb, parszor meghaltam benne,es le is toroltem. Teljesen felejtheto

5,6,7.....ezekkel meg meg nem mentem, de nem is tervezem.

Iam_The_Ghost

Nyilván teljesen más mai szemmel, de anno hihetetlenül élveztem az elsõ epizódokat. :) Az 1. Nekem jobban bejött, áradt belõle a gyermeki varázslatos hangulat, talán ezért sem akarom újra elõvenni, lehet ma már ez teljesen elveszne. Imádtam benne pl. a kvidicset is, nagyon egyszerûen volt megoldva, mégis szerettem szabadon repkedni és követni az aranycikesz nyomvonalát. Ehhez képest már a 2. részben lebutították, mikor emlékeim szerint nem lehetett szabadon repülni, hanem magától ment egy adott útvonalon, néha meg kellett rúgdosni 1-2 ellenfelet, aztán egy adott pillanatban megragadni a cikeszt. A további részekben ez csak rosszabbodott, de a 2.-ban a párbajozást szerettem igazán.

A 4. igazi förtelem volt, említésre se méltó, 5.-ben úgy emlékszem azért volt néhány pozitívum (a varázslási technikák, Roxfort bejárhatósága), csak éppen kegyetlenül untam. 6.-ra nem annyira emlékszem, csakhogy voltak benne jópofa minigamek. 7.-hez már hozzá se szagoltam, annak ellenére, hogy eddig mindegyik részt kipróbáltam, végig is vittem. Talán majd unalmasabb pillanatomban nekigyûrkõzöm.

Perrier

Nyilván teljesen más mai szemmel, de anno hihetetlenül élveztem az elsõ epizódokat. :) Az 1. Nekem jobban bejött, áradt belõle a gyermeki varázslatos hangulat, talán ezért sem akarom újra elõvenni, lehet ma már ez teljesen elveszne. Imádtam benne pl. a kvidicset is, nagyon egyszerûen volt megoldva, mégis szerettem szabadon repkedni és követni az aranycikesz nyomvonalát. Ehhez képest már a 2. részben lebutították, mikor emlékeim szerint nem lehetett szabadon repülni, hanem magától ment egy adott útvonalon, néha meg kellett rúgdosni 1-2 ellenfelet, aztán egy adott pillanatban megragadni a cikeszt. A további részekben ez csak rosszabbodott, de a 2.-ban a párbajozást szerettem igazán.

A 4. igazi förtelem volt, említésre se méltó, 5.-ben úgy emlékszem azért volt néhány pozitívum (a varázslási technikák, Roxfort bejárhatósága), csak éppen kegyetlenül untam. 6.-ra nem annyira emlékszem, csakhogy voltak benne jópofa minigamek. 7.-hez már hozzá se szagoltam, annak ellenére, hogy eddig mindegyik részt kipróbáltam, végig is vittem. Talán majd unalmasabb pillanatomban nekigyûrkõzöm.

Teljesen megertem amit mondasz, egyik legnagyobb jatek elmenyem volt anno a HP1, teljesen elvarazsolt. Ezert vettem elo ujra, szoval abban a korban nekem is mindent vitt az elso resz, kisse csodalkoztam is hogy most mennyire nem tudott magaval ragadni....

• 8 years later...
VassGabor

Most mivan ezzel a harry potteres gameval?,úgy volt,hogy tavaly bejelentették mutattak egy képet róla azóta hullaszag. Törölték a játékot?

• 2 months later...
VassGabor

Na az E3-on lett volna a bemutatása remélem nem késik.

• 2 months later...
VassGabor

Csak lesz valami bejelentés féle felröppent újra a game.

• 2 weeks later...
VassGabor

Elég érdekes lesz ez 18-as karikásan meg pláne :D:D:D Csak legyen jó is és ne szarják el.

kaszman1

Érdekes lesz mi van ha elszarják és nem lesz jó :sleep:

VassGabor

Akkor menjenek az északi sarkra a jegesmacikhoz és felzabálják őket vacsorára.

kaszman1

Hát az a minimum, ajánlom hogy ne szarják el!!!

XCube

Szerintem se szarják el. Akkor lesz jó, ha jó lesz.

kaszman1

Ezek után már csak nem szarják el!

• 3 weeks later...
VassGabor

Na ez még másfél év mire megjelenik, hát Ledér! hosszú várakozás lesz ez még mindig.

Hor1

Szerencsére ezekkel a kommentekkel enyhíted a várakozás hosszú hónapjainak fájdalmát.

• Haha 4

XCube

Jelen esetben nem érzem rossz ötletnek, hogy az Avalanche fejleszti a címet.

kaszman1
51 minutes ago, XCube said:

Jelen esetben nem érzem rossz ötletnek, hogy az Avalanche fejleszti a címet.

Csak el ne szarják!

• 2 months later...
VassGabor

Végre megtörtént a bejelentés, de ezzel hogy semmi köze nem lesz potternek eléggé fura megoldás.

payskin

Miért? A világ megáll a saját lábán is, ebben sokkal több szabadság van, ráadásul a saját karaktereddel tolhatsz végig egy eddig el nem mesélt, új sztorit, ahelyett, hogy a lerágott csont Potter-legendát dolgoznák fel n+1. alkalommal...

• Upvote 1