UTFan 0 Share Posted August 21, 2010 Szép napot. Ebben a témában nem találtam még topicot miközben szerintem egy lényeges téma. Sokunk szinte mindenki szedett össze ezt azt a netrõl vagy innen onnan. Vajon miket okoznak ezek? Én ezeket találtam öcsém gépén. C:\documents and setting\Rendszergazda\Local Settings\Temp\msgpl_c688.exe WIN32 PUP-GEN C:\documents and setting\Rendszergazda\Local Settings\Temp\msgpl_75ee.exe WIN32 PUP-GEN C:\documents and setting\Rendszergazda\Application Data\Meowremotelicence\loggreatlies.exe WIN32 Malwer-GEN C:\documents and setting\Rendszergazda\Application Data\Meowremotelicence\wldljigv.exe WIN32 TROJAN-GEN Ki mit tud ezekrõl? UTFan Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted August 21, 2010 Itt a Gépünk védelme topik, pontyosan erre a célra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UTFan 0 Author Share Posted August 21, 2010 Csak ott a vírusirtókról van szó és nem a vírusokról. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted August 21, 2010 Szép napot. Ebben a témában nem találtam még topicot miközben szerintem egy lényeges téma. Sokunk szinte mindenki szedett össze ezt azt a netrõl vagy innen onnan. Vajon miket okoznak ezek? Én ezeket találtam öcsém gépén. C:\documents and setting\Rendszergazda\Local Settings\Temp\msgpl_c688.exe WIN32 PUP-GEN C:\documents and setting\Rendszergazda\Local Settings\Temp\msgpl_75ee.exe WIN32 PUP-GEN C:\documents and setting\Rendszergazda\Application Data\Meowremotelicence\loggreatlies.exe WIN32 Malwer-GEN C:\documents and setting\Rendszergazda\Application Data\Meowremotelicence\wldljigv.exe WIN32 TROJAN-GEN Ki mit tud ezekrõl? UTFan Gondolom avastot használsz. Az elsõ 2 ún potenciálisan nem kívánatos szoftver, a másik kettõ trójai(a GEN utótag meg ha nem csal az emlékezetem akkor azt jelenti hogy az adatbázisa alapján azonosította), töröltesd õket és kész. Amúgy ez simán belefért volna a gépünk védelme témába :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
UTFan 0 Author Share Posted August 21, 2010 Közben találtam még pár kis mocskot: c:\documents and setting\Rendszergazda\Local setting\Temp\bis105.exe WIN32 MALWARE-GEN C:\Program Files\Dealio Toolbar\FF\components\Dealiotoolbarff.dll WIN32 TROJAN-GEN C:\program Files\Dealio Toolbar\SSFF\components\Searchsettings.dll WIN32 TROJAN-GEN C:\windows\Resourcekit\Applytheme.exe WIN32 TROJAN-GEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted August 21, 2010 Nem kell mindent beírni ida :lol: . Csak töröltesd ki õket, majd akkor írkálj ide ha valamelyikkel nem bír ;) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
UTFan 0 Author Share Posted August 21, 2010 Gondolom avastot használsz. Az elsõ 2 ún potenciálisan nem kívánatos szoftver, a másik kettõ trójai(a GEN utótag meg ha nem csal az emlékezetem akkor azt jelenti hogy az adatbázisa alapján azonosította), töröltesd õket és kész. Amúgy ez simán belefért volna a gépünk védelme témába :) . Igen azt használok. és vajon miket okoznak ezek a kis szösszenetek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted August 21, 2010 Igen azt használok. és vajon miket okoznak ezek a kis szösszenetek? Semmit, nem indultak mert keresés közben találta meg ;) . Csak töröltesd ki őket és kész. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UTFan 0 Author Share Posted August 21, 2010 Semmit, nem indultak mert keresés közben találta meg ;) . Csak töröltesd ki õket és kész. Ezek régebb óta megvannak mert öcsém gépével ritkán foglalkozom. Szóval sokszor állt fel a rendszer ezekkel a szöszenetekel együtt. Ezért érdekel mit okoznak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted August 21, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarfree 0 Share Posted September 3, 2010 Nekem olyan problémám lenne, hogy a windows/system32 mappába mindig megjelenik egy gff6.exe nevû vírus.Kaspersky-vel mindig letörlöm de állandóan visszakerül oda. Hogyan tudnám véglegesen eltávolítani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted September 3, 2010 Nekem olyan problémám lenne, hogy a windows/system32 mappába mindig megjelenik egy gff6.exe nevû vírus.Kaspersky-vel mindig letörlöm de állandóan visszakerül oda. Hogyan tudnám véglegesen eltávolítani? Próbálj ki egy másik vírusirtót. Plusz jópár kémprogram keresõt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sugarfree 0 Share Posted September 4, 2010 Nem vagyok benne biztos és az XP-m sincs itthon úgyhogy inkább megkérdezem, hogy ezt szabad törölnöm? :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blambun 0 Share Posted November 3, 2010 Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Avast antivirus pro-t használok, verziója 5.0.507, a legfrissebb vírusdefiníciókkal. Ma, miközben egy játékot akartam elindítani, ez az üzenet ugrott fel: kép Rendben, szépen berakta a karanténba. Ezt követõen végeztem teljes scant, valamint két alakalommal rendszerindítás elõtti scant is, amibõl elsõ alkalommal talált valamit, azt letöröltem, másodjára meg már semmit nem talált. Rendben, na akkor most már ideje játszani, indítanám, erre megint felugrik ugyanez a riasztás annyi különbséggel, hogy most egy másik, nem kevésbé idióta nevû .sys fájl van megnevezve. Ha huszonötször indítanám el a játékot, huszonöt különféle fertõzött fájlt pakolna karanténba, de mint mondtam, scant lefuttatva meg semmit nem talál. Találkozott valaki már ilyennel ? Mi a fenét lehetne ezzel csinálni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted November 3, 2010 Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Avast antivirus pro-t használok, verziója 5.0.507, a legfrissebb vírusdefiníciókkal. Ma, miközben egy játékot akartam elindítani, ez az üzenet ugrott fel: kép Rendben, szépen berakta a karanténba. Ezt követõen végeztem teljes scant, valamint két alakalommal rendszerindítás elõtti scant is, amibõl elsõ alkalommal talált valamit, azt letöröltem, másodjára meg már semmit nem talált. Rendben, na akkor most már ideje játszani, indítanám, erre megint felugrik ugyanez a riasztás annyi különbséggel, hogy most egy másik, nem kevésbé idióta nevû .sys fájl van megnevezve. Ha huszonötször indítanám el a játékot, huszonöt különféle fertõzött fájlt pakolna karanténba, de mint mondtam, scant lefuttatva meg semmit nem talál. Találkozott valaki már ilyennel ? Mi a fenét lehetne ezzel csinálni ? Nem tört játékokkal kéne játszani ;) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
blambun 0 Share Posted November 3, 2010 Ezt hol olvastad, hogy tört játék ? Én ilyet nem írtam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted November 3, 2010 Ezt hol olvastad, hogy tört játék ? Én ilyet nem írtam. Nem is, ezt onnét tudom hogy a crack-ben szokott lenni egy-két meglepi ;) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
blambun 0 Share Posted November 3, 2010 Rendben. Amennyiben nem lettem volna egyértelmû, akkor explicit leírom: a játék eredeti. Ha még most is meg vagy gyõzõdve arról, hogy márpedig nem eredeti, akkor bizonnyal azt is meg tudod indokolni, hogy eddig akárhányszor játszottam vele, nem üzengetett aza avast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted November 3, 2010 Rendben. Amennyiben nem lettem volna egyértelmû, akkor explicit leírom: a játék eredeti. Ha még most is meg vagy gyõzõdve arról, hogy márpedig nem eredeti, akkor bizonnyal azt is meg tudod indokolni, hogy eddig akárhányszor játszottam vele, nem üzengetett aza avast. Akkor vakard ki a karanténból a fájlt és töltsd fel a virustotal.com-ra(ezzel kiderítheted hogy nem-e egy fals pozitív miatt ugrál az avast), vagy csak simán húzd újra a játékot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kult13 0 Share Posted November 4, 2010 Olyan problémám van, hogy 1-2 oldal igen lassú, köztük a gamestar fórum is, ez fõleg abban mutatkozik meg, hogy ha írok egy szöveget és gyorsan gépelek, akkor teljesen lemarad a szöveg, van hogy egy teljes sor még akkor íródik ki, maikor már egy mondattal arrébb tartok. Spyware doctor talált 2 trójait és 4 db vírusnak nem mondható valamit, avast semmit nem talált, így újra raktam a gépet. 2 napig okés volt, de ma megint szarakodik. Ez valami vírus lenne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted November 4, 2010 Olyan problémám van, hogy 1-2 oldal igen lassú, köztük a gamestar fórum is, ez fõleg abban mutatkozik meg, hogy ha írok egy szöveget és gyorsan gépelek, akkor teljesen lemarad a szöveg, van hogy egy teljes sor még akkor íródik ki, maikor már egy mondattal arrébb tartok. Spyware doctor talált 2 trójait és 4 db vírusnak nem mondható valamit, avast semmit nem talált, így újra raktam a gépet. 2 napig okés volt, de ma megint szarakodik. Ez valami vírus lenne? Ha ez se segített akkor el kell venni a nagyágyút: http://avptool.virusinfo.info/en/ (ez csak egy sima keresõ) Ha ez nem szedi le akkor marad az hogy felteszel egy KAV-ot és az majd szépen kipucolja a gépet :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Royalfrakk 0 Share Posted November 6, 2010 Nemtudom mennyire jó ez az ingyenes avast vírusírtó. Esetleg valami tanács? Muszáj volt kipróbálnom ezt a képmegosztós cuccot : D még sose tettem Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted November 6, 2010 Nyugodtan maradhatsz ennél szerintem, megbízható gyors és viszonylag kis rendszerigényû víruskergetõ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaliban 0 Share Posted November 6, 2010 Nyugodtan maradhatsz ennél szerintem, megbízható gyors és viszonylag kis rendszerigényû víruskergetõ. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alratar 0 Share Posted December 19, 2010 Sziasztok. Lehet, nem itt kéne kérdeznem, de a kérdésem szorosan kapcsolódik a vírusokhoz. Szerintetek melyik Virusírtó a jobb? Vipre vagy NOD32 Melyiket ajánljátok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts