Maledict 0 Share Posted July 19, 2010 Úgy érzem ez a játék megérdemli, hogy topikot emeljünk a számára. Épp most, nagyjából 2 óra játék után léptem ki belõle, ami megmagyaráz egyet s mást. Ezért a játékért simán kérhettek volna pénzt, de a Valve már csak egy ilyen gavallér játékfejlesztõ csapat, emelem kalapom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Share Posted July 20, 2010 Én most töltöm, nem vártam meg az éjféli megjelenést. Durva, valaki 3 és fél órát játszott vele már most friendjeim közül :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted July 20, 2010 Sebaj DaVe, én tegnap este megvártam hogy gyorsan hozzáadjam a listámhoz (gondolván arra hülye módon, hogy mi van ha "korlátozott példányszámban ingyenes", pff okos voltam megint ^_^), erre tegnap este "steam servers are too busy". lolz. 13:00-tól bepótoljuk, ugyebár :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki10 0 Share Posted July 20, 2010 Még jó, hogy nem nyitottam topicot, mert látom megelõztek :). A játékot most töltöm, kiváncsi leszek, mennyire jön be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Share Posted July 20, 2010 Sebaj DaVe, én tegnap este megvártam hogy gyorsan hozzáadjam a listámhoz (gondolván arra hülye módon, hogy mi van ha "korlátozott példányszámban ingyenes", pff okos voltam megint ^_^), erre tegnap este "steam servers are too busy". lolz. 13:00-tól bepótoljuk, ugyebár :). Az szép :lol: Naná :) Leszedem mielõtt elmegyek, aztán hazajövök nyomhatjuk. Stipi stopi medic :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki10 0 Share Posted July 20, 2010 Majd egyszer én is mennék (ha Necreont nem zavarom). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imishark 0 Share Posted July 20, 2010 Nekem is lejött már, majd kipróbálom, oszt' ha jó, mehetünk írtani a mockos kisz hobbitokat... izé éljeneket. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaltyDave 490 Share Posted July 20, 2010 Majd egyszer én is mennék (ha Necreont nem zavarom). Sorry, már tegnap megszerveztük a 4 emberkével... Az szép :lol: Naná :) Leszedem mielõtt elmegyek, aztán hazajövök nyomhatjuk. Stipi stopi medic :D Én még a fõmenüig se jutottam el, nekem már az is spoiler, mert tudom ha belépek úgysem tudom megállni hogy el ne kezdjem, és úgy akarom hogy veletek legyen friss az élmény ^_^. Ebbõl kifolyólag fogalmam sincs a classokról, de pl. medic úgyse lettem volna, részemrõl a 1shot1kill stílus érvényesül, biztos kitaláltak rá valamit. Ha meg nem, akkor valami spéci support (AoE "buffot" lerak vagy tudom is én). Amúgy a 2. kampány utáni achi TF2-ben ad egy kis alien sapit ^_^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki10 0 Share Posted July 20, 2010 Sorry, már tegnap megszerveztük a 4 emberkével... Tudom, azért írtam, hogy egyszer :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisgarzo 0 Share Posted July 20, 2010 WÁáááá , hogy milyen játék Az utolsó pályán 1 ember élt és csak nem mászott be a hajóba... Meglett volna. aztán inkább hagytuk a francba! Amúgy jó játék ha van hozzá +3 ember Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellerman 0 Share Posted July 20, 2010 Kuuurva jó volt B) Ahhoz képest,hogy nem bírom az ilyen játékokat és csak a tf sapi miatt kezdtem el,eléggé leragadtunk :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fletley9 0 Share Posted July 20, 2010 Nincs ötlete valakinek miért lehet az, hogy elkezd tölteni a játék aztán kapok egy fekete képernyõt és ledob az asztalra minden hibaüzenet nélkül? Már 3* felraktam és még mindig...lehet a notival van baja vagy nemtom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted July 20, 2010 WÁáááá , hogy milyen játék Az utolsó pályán 1 ember élt és csak nem mászott be a hajóba... Meglett volna. aztán inkább hagytuk a francba! Amúgy jó játék ha van hozzá +3 ember Mondjuk kb pont addigra jött meg a hajó mire lejárt az idõ és szerencsétlennek esélye se volt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razon 30 Share Posted July 20, 2010 Ha majd valaki akar coopozni szóljon :D De mikrofonom az nincs :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellerman 0 Share Posted July 20, 2010 Ha majd valaki akar coopozni szóljon :D De mikrofonom az nincs :/ Ehhez nem kell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki10 0 Share Posted July 20, 2010 Nekem is only pozitív a véleményem, még a playerekrõl is, segítenek írtam, hogy elfogyott a lõszerem, és adott egy fegyót, közbe ott volt az utánpótlás... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted July 20, 2010 És van topicja is.... B) Ha valakinek van kedve játszani Athesz néven megtalál. Eddig kétszer játszottam vele egyszer random teammel easyn futva mentünk az uccsó mapig ott persze mind meghaltunk ....szar volt. Meg necreon, Daveman meg Sam meg én és összedolgozva normálisan haladva sokkal hangulatosabb mint ha egy totál más játék lenne. Mondjuk annyi átKisTehén!ás van a dologban h még sincs single része pedig azt mondták. Nem azért mert online sokkal királyabb. :D Ja és lángszóró iz dö beszt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki10 0 Share Posted July 20, 2010 Ha majd valaki akar coopozni szóljon :D De mikrofonom az nincs :/ Na, tényleg összeülhetnénk majd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kellerman 0 Share Posted July 20, 2010 Mondjuk annyi átKisTehén!ás van a dologban h még sincs single része pedig azt mondták. Nem azért mert online sokkal királyabb. :D Offline practice? Vagy legalábbis mintha láttam volna ilyesmit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athesz 0 Share Posted July 20, 2010 Offline practice? Vagy legalábbis mintha láttam volna ilyesmit. Igen de az (nállam) beadja azt a pályát mikor kiszállunk a hajóból odáig h lemegyünk a liftel és kilép.Bár igaz nincs mit sajnálni rajta h nincs single player rész mert a liftben már meghalnak általában a botok. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
efperel 0 Share Posted July 20, 2010 Mondjuk offline practice-ban se achievementeket, se xp-t nem kapsz Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Share Posted July 20, 2010 Ez nagyon jó volt. :) Hardon megszedtük magunkat XPvel aztán túllépve az elsõ 5 szinten már olajozottabban ment. Egyedül az a rossz, hogy a meghalt medic medikitjét nem lehet felvenni, de nem halálosan vészes (vagyis de, mert ha õ elesik akkor cinkesebb sokkal). Nálam kedvenc eddig a Rail Rifle, több szörnyet átvisz és megöl 1 lövésbõl. Irányítás elsõre nehézkés volt, de átraktam másik gombra 1-2 dolgot, meg megszoktam már. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuraay 0 Share Posted July 20, 2010 Ja és lángszóró iz dö beszt :D Poroltó ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barney-16 0 Share Posted July 20, 2010 Kipróbáltam, tényleg nagyon jópofa kis játék. Eléggé meglepõdtem, hogy totál ingyenes. :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelan 0 Share Posted July 20, 2010 Ja és lángszóró iz dö beszt :D Dehogyis! Tesla Gun :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts