_Tigris_ 0 Share Posted December 28, 2009 Gondoltam nyitok egy topicot, hogy a mi régiónk is képviseltesse magát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalion 0 Share Posted January 3, 2010 Hát, jelen. Eredetileg nem vagyok ugyan debreceni, de már mondhatni ott élek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Author Share Posted January 3, 2010 Hát, jelen. Eredetileg nem vagyok ugyan debreceni, de már mondhatni ott élek. Oh yeeee! :) Nem baj én sem Debreceni vagyok hanem 20 km-el arrébb lakom. De még a környékbe beletartozunk. :) Viszont a debreceniek elég inaktívak úgy látom..... ejnye , ejnye nem ilyennek ismerem õket. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian55 0 Share Posted January 3, 2010 vagyunk egy jó páran innen :) volt régen topik is, de már nem is tudom miért ment süllyesztõbe.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Author Share Posted January 4, 2010 vagyunk egy jó páran innen :) volt régen topik is, de már nem is tudom miért ment süllyesztõbe.. Most akkor feltámasztottam. :) Remélem életképes marad. Csalódnék a híres Debreceni local patriótákban ha nem így lenne. :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blambun 0 Share Posted January 7, 2010 Üdvözlet cívisek! Ugyan eredendõen én sem Debrecenbe valósi vagyok, de tanulmányaimnak köszönhetõen most már ide is tartozom. Lenne is egy kérdésem: valamelyikõtök nem ismer Debrecenben egy jó antikvár könyvesboltot ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
9K38IGLA 0 Share Posted January 9, 2010 vagyunk egy jó páran innen :) volt régen topik is, de már nem is tudom miért ment süllyesztõbe.. OFF:Üdv ismét,visszatértem már sokadjára (ezúttal kivételesen nem kényszerpihirõl). ON:Tudtommal azért ment süllyesztõbe mert mindenki sz.rt rá már bocs a kifejezésért. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted January 11, 2010 Beköszönök már én is! :) Üdvözlet cívisek! Ugyan eredendõen én sem Debrecenbe valósi vagyok, de tanulmányaimnak köszönhetõen most már ide is tartozom. Lenne is egy kérdésem: valamelyikõtök nem ismer Debrecenben egy jó antikvár könyvesboltot ? De igen. A Piac utcán kb a csonkatemplommal szemben van egy beugró ahol le lehet menni a föld alá ... de te nem mész le (asszem ez a Gambrinus köz) hanem mlész tovább hátrafelé a lejárók mellett. (mögötted a Csonkatemplom srégen ha jó a haladási irány a sarkonm egy asszem T-Mobile bolt) na szal mész mész és bal oldalon egyszercsak lesz egy antikvárium :) (97269) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTAHunyadi 0 Share Posted January 28, 2010 Üdvözlet cívisek! Ugyan eredendõen én sem Debrecenbe valósi vagyok, de tanulmányaimnak köszönhetõen most már ide is tartozom. Lenne is egy kérdésem: valamelyikõtök nem ismer Debrecenben egy jó antikvár könyvesboltot ? ha esetleg ezalatt antik könyvet/könyveket értesz akkor az Alexandria könyvesboltot tudom mondani (pláza második emeletén a mcdonalds mellett vagy a piac utcán a volt skála helyén) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereman 0 Share Posted January 29, 2010 ha esetleg ezalatt antik könyvet/könyveket értesz akkor az Alexandria könyvesboltot tudom mondani (pláza második emeletén a mcdonalds mellett vagy a piac utcán a volt skála helyén) Ha pedig antikváriumra gondolsz az van a Gambrinusz-közben is kettõ ha nem tévedek. Hey amúgy ne csak ennyi debreceni gs-fan legyen már... ne hozzatok szégyent ránk :D Ki hova szokott járni szórakozni pl? Én a magam részérõl a péterfia utcai kocsma triumvirátust (Ibolya-Svejk-Rock Arizóna) részesítem elõnyben :rolleyes: B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Author Share Posted January 29, 2010 Ki hova szokott járni szórakozni pl? Én a magam részérõl a péterfia utcai kocsma triumvirátust (Ibolya-Svejk-Rock Arizóna) részesítem elõnyben :rolleyes: B) Mindegyik hely ismerõsen "hangzik". Mostanság viszont a fácán szokott a nyerõ lenni. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereman 0 Share Posted January 29, 2010 Mindegyik hely ismerõsen "hangzik". Mostanság viszont a fácán szokott a nyerõ lenni. :) Hát nemtudom.. voltam már fácánban de nekem nem nyerte el a tetszésemet :D de biztos velem van a gond :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Author Share Posted January 30, 2010 Hát nemtudom.. voltam már fácánban de nekem nem nyerte el a tetszésemet :D de biztos velem van a gond :D :D Nem a hely miatt járok én se , hanem egyéb projektek ügyében. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blambun 0 Share Posted January 30, 2010 Na, ma vettem jégkorit. Fa.szának tûnik, holnap le is tesztelem a jégcsarnokban, remélem hozza amit elvárok. :D Az antikváriummal kapcsolatban köszönöm a segítségeteket, megnéztem, de sajnos nem találtam ott, amit kerestem. Igazából nem is számítottam másra, sok online antikváriumban szétnézve sem találtam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTAHunyadi 0 Share Posted January 31, 2010 Ha pedig antikváriumra gondolsz az van a Gambrinusz-közben is kettõ ha nem tévedek. Hey amúgy ne csak ennyi debreceni gs-fan legyen már... ne hozzatok szégyent ránk :D Ki hova szokott járni szórakozni pl? Én a magam részérõl a péterfia utcai kocsma triumvirátust (Ibolya-Svejk-Rock Arizóna) részesítem elõnyben :rolleyes: B) én is majdnem csak nekem ha szombat akkor irány a JAKAB SÖRÖZÕ, de amúgy megesik hogy a Fácánba vagy a Jagerbe a füredi úton vagy mostanában a Kisdebrecenbe is. De leginkább JAKAB :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Author Share Posted February 1, 2010 én is majdnem csak nekem ha szombat akkor irány a JAKAB SÖRÖZÕ, de amúgy megesik hogy a Fácánba vagy a Jagerbe a füredi úton vagy mostanában a Kisdebrecenbe is. De leginkább JAKAB :) A Jakabba még nem jártam, az merre fele van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTAHunyadi 0 Share Posted February 1, 2010 A Jakabba még nem jártam, az merre fele van? az ibolyán túl a Bem téren könnyen meglehet találni, mellette van egy galéria így még mûvelõdhet is az ember ha olyan állapotban van :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pettya 0 Share Posted February 1, 2010 a jakabba müvelödni, hát megvagy te örülve? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Author Share Posted February 2, 2010 az ibolyán túl a Bem téren könnyen meglehet találni, mellette van egy galéria így még mûvelõdhet is az ember ha olyan állapotban van :lol: Itt nálunk meg a mûvelõdési házban van a legjobb kocsma. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTAHunyadi 0 Share Posted February 2, 2010 a jakabba müvelödni, hát megvagy te örülve? :D mellette hogy pontosítsak :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereman 0 Share Posted February 2, 2010 Hoppá hogy fellendült a topic :D csak így tovább <_< egyszer régen voltam jakiban de... hmm... homályosak az emlékeim :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTAHunyadi 0 Share Posted February 2, 2010 Hoppá hogy fellendült a topic :D csak így tovább <_< egyszer régen voltam jakiban de... hmm... homályosak az emlékeim :rolleyes: hányszor jöttem ki én is úgy onnan :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Tigris_ 0 Author Share Posted February 3, 2010 Hoppá hogy fellendült a topic :D csak így tovább <_< Ha már rászántam két értékes percet hogy elindítsam, akkor remélem is hogy menni fog. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted February 3, 2010 hányszor jöttem ki én is úgy onnan :lol: Én csak 1-2szer voltam. Inkább Fácán párti vagyok! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin_ 0 Share Posted February 3, 2010 Hát nemtudom.. voltam már fácánban de nekem nem nyerte el a tetszésemet :D de biztos velem van a gond :D :D eh xD vajh miért... :lol: Én rengeteg helyen megfordultam, nincs különösebb kedvenc, a legtöbb helyen jól tudom érezni magamat. Egyébként jó látni hogy sokak debreceninek érzik magukat. :lol: Nem hiszem hogy másodjára is hosszú életû lesz a topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts