Hero44 0 Share Posted September 25, 2009 Újoncként ez is megérdemel egy topikot, nézettségileg is egész szépen teljesít. Közöm nem volt ezelõtt vámpíros dolgokhoz, egyszer a suliban meg kellett nézni a Twilight elsõ 1,5óráját... ami annyira szar volt, hogy jobban rám jött a hányinger mint pár abszint után:( Ami mégis rávett, hogy bepróbáljam, az Ian Somerhalder, akit nagyon megkedveltem a Lostban, + Nina Dobrev egy jó csaj, szóval mi kell még? Gondoltam. A sztori: L.J. Smith könyve alapján készül, egy jó és egy rossz vámpír küzd a szüleit autóbalesetben elvesztett 17 éves lány lelkéért. A lány meg a tragédia miatti szomorúságával küzd, próbálja elrejteni a világ elõl, miközben a jótanuló imidzse halványul. - A Sorozatjunkieról. Elsõ olvasatra gáznak tûnhet a sztori, de azért nem kell megijedni. A pilot néha Twilighti szintet(értsd:SZAR) súrol, de épp elég jó ahhoz, hogy az ember a 2. részt is bepróbálja, ami már jóval biztatóbb. Egy hardcore "vámpír-fannak" biztos csalódás (True Bloodosok véleménye alapján), de szerintem egy egész kellemes sorozat, amit nem cukroztak agyon. [Ha meg mégis kezd nagyon édesedni akkor gyorsan, nagy kegyetlenséggel kiszínak valakit, aztán no problem B) ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNdRoX 0 Share Posted September 25, 2009 Az elsõ két részt láttam. Elég meggyõzõ eddig tetszik, jó kis darkos sorozat. Még +1 sorozat amit nézni fogok a továbbiakban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted September 25, 2009 True Blood után iszonyatgáz, de mivel a 3. évadra még majdnem egy évet kell várni, így addig ez pótolja a heti vámpíradagomat. De a füst-holló kombó az hatalmas. xD :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco045 0 Share Posted September 25, 2009 Már itt pihen az új rész. ^^ eddig nálam elég közepes... még egy-két részt bevárok, aztán eldöntöm, h nézõs lesz-e a továbbiakban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hero44 0 Author Share Posted September 25, 2009 Állítólag nemsokára érkeznek még állandó szereplõk. Van olyan aki olvasta a könyvet? Az talán tudna róluk pár dolgot mesélni :P A mostani rész nagy pozitívuma számomra az volt, hogy végre meghalt az az irritáló tanár. Annyira gáz volt az az ember, de annyira.... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomina 5 Share Posted September 25, 2009 Megnéztem a pilotot, a hülye nyálas részektõl eltekintve jó volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco045 0 Share Posted September 26, 2009 No, megnéztem a harmadik részt... semmi különös... az elsõ 20perc elég altatós volt... de a végére egész jó lett. Váruk a folytatást! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hero44 0 Author Share Posted October 3, 2009 They've come back. B) Alakul a dolog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted October 3, 2009 Igen, és kb ennyi értelme volt a résznek, meg esetleg firestarter girl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista 0 Share Posted October 3, 2009 Eddig nézem, de közepes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco045 0 Share Posted October 4, 2009 Menéztem az új részt. A végén kívül nem sok érdekesség volt benne, remélem javulni fog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNdRoX 0 Share Posted October 5, 2009 ez a rész egyáltalán nem tetszett -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hero44 0 Author Share Posted October 10, 2009 Végre! Az mondjuk gáz, hogy nem tudják, hogy hol vannak a Salvatore-ok. Nehogy véletlenül is benézzenek a Salvatore REZIDENCIÁRA, áááá :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted October 10, 2009 Nah, ez a rész igazán király volt, minden fronton zajlott a zakcijó s a történés. Mondjuk Elena egy aztabüdösk.urvaéletet igazaán elengedhetett vonla amikor meglátta a 16 éves pudingiját van az 50+ éves felvételen. Vickinek meg nagyon pechje van a vámpírokkal. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hero44 0 Author Share Posted October 11, 2009 Remélem õ most végleg megdöglött, mert több már nem nagyon van a karakterében. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco045 0 Share Posted October 11, 2009 Ehh, kellett már egy ilyen jó rész, nagyon bejött. Azért ez a Damon fogvatartása tarthatott vna tovább szvsz, nem gondoltam, h ilyen könnyen kiszabadul. -_- Eddig legjobb rész nálam. 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomina 5 Share Posted October 11, 2009 Végre ez jó rész. :) Kíváncsi vagyok, Stefan elmondja-e az igazat. :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted October 17, 2009 Határozottan fejlõdést mutat a sorozat, a péntekiek közül már csak a supnatot meg a survivort nézem elõtte. Rész eleje alapján azt hittem visszaemlékezõs, idõhúzós részt kapunk, szerencsére nem így lett. A fordulatok jó része elõre kiszámítható, mégis meg tudnak lepni (Vicki átváltoztatását biztosra vettem, mégis amikor kitekerte a nyakát felugrott a szemöldököm), részegen/bevámpírvérezve táncolás enjoy the silencere meg hatalmas feelgood volt. :D Még mindig csak egy nagyon light True Blood-pótlék, de tetszik. ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hero44 0 Author Share Posted October 18, 2009 Egyetértek Hor1val, picit felpörögtek a dolgok. A visszaemlékezõs részt pedig még nem zárták le és kíváncsi is vagyok rá, mert nem gondoltam volna hogy Katherine miatt lettek vámpírok. Az sem hiszem, hogy véletlen, hogy ugyanúgy néz ki mint Elena, szerintem ez a két személy egy és ugyanaz, csak Elenával csináltak valamit. "Oops" :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomina 5 Share Posted October 18, 2009 Amikor Stefannal az ágyban voltak, annyira tudtam, hogy KAtharine meg fogja harapni. B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco045 0 Share Posted October 19, 2009 Jó rész volt megint. ^^ Nem gondoltam, hogy Vicki karakterében van még.. -engem rohadtul irritál- de, hogy vámpírt csináljanak belőle. :huh: az Elena-s, visszatekintős rész meg megint csak... :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 192 Share Posted October 20, 2009 Mu-ha-ha, 4.részben az utalás "Mi különleges van ebben a Bella lányban, amitõl Edward úgy be van gerjedve? ... Hiányzik Anne Rice stílusa" Epic oltás :lol: B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hor1 423 Share Posted October 23, 2009 Hehh, nem gondoltam volna, hogy ez a sorozat lesz ami hiányozni fog, ha nincs, és a supnat meg nem. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 192 Share Posted October 30, 2009 7.rész Nos, ennyit Vickyrõl. Jeremy amúgy is kezdett már elviselhetetlen lenni a hõs-szerelmes emózással, szal reméltem is hogy kap egy agymosást, mert az nagyon szánalom lett volna, ha emiatt berág Stefanra és csatlakozik a "vámpír-vadászokhoz" - az is micsoda amatõr banda már. Gõzük sincs a vámpírokról, de azért keménykednek (amíg Damon el nem intézi õket) Kár hogy Elena nagynénje nem kapott szerepet, kíváncsi lettem volna, hogyan kezeli hogy a pasija már megint eltûnt - ezúttal véglegesen :lol: Ja, és a boszorkányos-részt igazán kihagyhatnák, mert az már nagyon béna és erõltetett :rolleyes: Továbbra is Damon a legjobb arc B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco045 0 Share Posted October 30, 2009 Továbbra is Damon a legjobb arc B) Ebben egyetértünk. :rolleyes: Én még nem nézem, várok a magyar subra. :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts