SasOri-Sama Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Na, megnyitom a topikot, remélem nem lesz túlságosan inaktív. Meg így hátha több rajongót tud szerezni Magyarországon is. :D --- Elsõ két szavazás eredménye: Ki a kedvenc mellékszereplõd? Sarah Jane Smith [ 2 ] ** [6.25%] Rose Tyler [ 10 ] ** [31.25%] Martha Jones [ 4 ] ** [12.50%] Donna Noble [ 1 ] ** [3.12%] Face of Boe [ 3 ] ** [9.38%] Mickey Smith [ 0 ] ** [0.00%] Harriet Jones [ 0 ] ** [0.00%] Jackie Tyler [ 1 ] ** [3.12%] K-9 [ 2 ] ** [6.25%] Captain Jack Harkness [ 9 ] ** [28.12%] Ki a kedvenc ellenséged? Dalek [ 13 ] ** [40.62%] Cybermen [ 0 ] ** [0.00%] Sontaran [ 1 ] ** [3.12%] Cult of Scaro [ 0 ] ** [0.00%] Davros [ 2 ] ** [6.25%] The Master [ 14 ] ** [43.75%] Slitheen [ 0 ] ** [0.00%] Family of Blood [ 0 ] ** [0.00%] Macra [ 0 ] ** [0.00%] Carrionite [ 0 ] ** [0.00%] Krillitane [ 0 ] ** [0.00%] Ood [ 2 ] ** [6.25%]
UC Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Na, király. Lesz ennek jövõje, bár idéy elég sovány a felhozatal, de karácsonykor és szilveszterkor a legdurvább lezárás jön elvileg a sorozat történetében, majd arról dumálunk addig :) Nameg most ment le a csonka Torchwood 3. évad, jövõre jön a negyedik, plusz 5. évad DW új dokival, új utitárssal, új íróval. Én meg amúgy épp a Torchwood 2. évadát kezdem majd nézni a napokban :)
SasOri-Sama Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Na, adtam hozzá szavazást is. :D Torchwood-ot én épp ma kezdtem el nézni, pilot alapján elég jónak tûnik, azt furcsálltam, hogy sokkal erõszakosabb mint a Doctor Who, látszik, hogy ezt felnõtteknek szánták. Az új részeket az évadból meg én is baromira várom. :D Lesz asszem egy 7x6 perces animációs mini, aztán The Waters of Mars, és egy kétrészes Christmas special, amit már baromira várok. :D Ez a 11. doktor így elsõ blikkre nem tûnik túl szimpinek, meg kicsit túl fiatal, nem? Plusz David Tennant után úgyse találnak jobb doktort. :D Szerk: Egy moderátor ki tudná javítani a szavazást? Captain Jack Harkness neve egyel feljebb került, így ő lett az alcím a szavazásban. :D
UC Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Na, adtam hozzá szavazást is. :D Torchwood-ot én épp ma kezdtem el nézni, pilot alapján elég jónak tûnik, azt furcsálltam, hogy sokkal erõszakosabb mint a Doctor Who, látszik, hogy ezt felnõtteknek szánták. Az új részeket az évadból meg én is baromira várom. :D Lesz asszem egy 7x6 perces animációs mini, aztán The Waters of Mars, és egy kétrészes Christmas special, amit már baromira várok. :D Ez a 11. doktor így elsõ blikkre nem tûnik túl szimpinek, meg kicsit túl fiatal, nem? Plusz David Tennant után úgyse találnak jobb doktort. :D Szerk: Egy moderátor ki tudná javítani a szavazást? Captain Jack Harkness neve egyel feljebb került, így õ lett az alcím a szavazásban. :D Jó ötlet volt, szavaztam is :) (Egyébként lehet, hogy újra kéne néznem, mert most így hirtelen nem tudom hova tenni az ellenfelek közül a Macra-t és a Carrionite-ot) A Torchwood-ot ne add fel, lesz 1-2 elég ratyi rész, de összességében nagyon jó és a végén egy ügyes csavarral illeszkedik be a DW 3. évadába. :) Az tény, hogy felnõtt korosztály, van olyan rész, ami nem is kicsit (Countrycide), de a történetek itt nagyon jók (persze a DW részei überelhetetlenek). Az új dokitól én is félek kissé, de õszintén szólva bízom a készítõkben, eddig nem okoztak csalódást :) Meg az sem elhanyagolható, hogy Moffat lesz a fõ író, tehát alapsztoriban én nagyon brutál részekre számítok :)
SasOri-Sama Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Jó ötlet volt, szavaztam is :) (Egyébként lehet, hogy újra kéne néznem, mert most így hirtelen nem tudom hova tenni az ellenfelek közül a Macra-t és a Carrionite-ot) A Torchwood-ot ne add fel, lesz 1-2 elég ratyi rész, de összességében nagyon jó és a végén egy ügyes csavarral illeszkedik be a DW 3. évadába. :) Az tény, hogy felnõtt korosztály, van olyan rész, ami nem is kicsit (Countrycide), de a történetek itt nagyon jók (persze a DW részei überelhetetlenek). Az új dokitól én is félek kissé, de õszintén szólva bízom a készítõkben, eddig nem okoztak csalódást :) Meg az sem elhanyagolható, hogy Moffat lesz a fõ író, tehát alapsztoriban én nagyon brutál részekre számítok :) Carrionite-ok a boszorkányok a Shakespeare-es részbõl (The Shakespeare Code), a Macra pedig a autópályás (Gridlock) részbe volt. Most gyorsan megnéztem, hogy melyeket írta Moffat, és woah. :D The Empty Child/The Doctor Dances, The Girl in the Fireplace, Blink, Silence in the Library/Forest of the Dead, ezek szinte mind a kedvenc részeim. :D Plusz õ írta a legjobb Children in Need epizódot.
UC Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Carrionite-ok a boszorkányok a Shakespeare-es részbõl (The Shakespeare Code), a Macra pedig a autópályás (Gridlock) részbe volt. Most gyorsan megnéztem, hogy melyeket írta Moffat, és woah. :D The Empty Child/The Doctor Dances, The Girl in the Fireplace, Blink, Silence in the Library/Forest of the Dead, ezek szinte mind a kedvenc részeim. :D Plusz õ írta a legjobb Children in Need epizódot. Köszi, tényleg :) Nekem is ezek a kedvenc részeim. De a Blink ráadásul elég széles körben is ismert (mondjuk jót tesz neki, hogy önmagában is nézhetõ), és Moffat tudtommal pár díjat is bezsbelt érte. Ja, amúgy akartam kérdezni: amirõl itt lejjebb írtál, 7x6 prces valami az micsoda és mikor lesz? Még nem hallottam róla :unsure:
SasOri-Sama Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Köszi, tényleg :) Nekem is ezek a kedvenc részeim. De a Blink ráadásul elég széles körben is ismert (mondjuk jót tesz neki, hogy önmagában is nézhetõ), és Moffat tudtommal pár díjat is bezsbelt érte. Ja, amúgy akartam kérdezni: amirõl itt lejjebb írtál, 7x6 prces valami az micsoda és mikor lesz? Még nem hallottam róla :unsure: Dreamland lesz a címe, ez is animációs lesz mint az Infinite Quest, és ugyanúgy nem lesz szoros kapcsolata a sorozatbeli történesekhez, csak egy egyszerû filler lesz tudtommal. Valamikor õsszel fog jönni. De még ennyinek is örülök. :D
UC Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Dreamland lesz a címe, ez is animációs lesz mint az Infinite Quest, és ugyanúgy nem lesz szoros kapcsolata a sorozatbeli történesekhez, csak egy egyszerû filler lesz tudtommal. Valamikor õsszel fog jönni. De még ennyinek is örülök. :D Aha. Hát akkor majd belenézek, bár nem vagyok oda az animációs filmekért. Meglátjuk. Majd azért szólj, ha kijött, mert tuti elfelejtem :)
SasOri-Sama Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Dalek rules. B) EXTERMINATE! Tényleg, hol tartasz Thunder?
Thunderstick_is_not_dead Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Dalek rules. B) EXTERMINATE! Tényleg, hol tartasz Thunder? 1X07. Kb 20 percbe telt mire Simon Pegg-get felismertem benne :D
SasOri-Sama Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 1X07. Kb 20 percbe telt mire Simon Pegg-get felismertem benne :D Ja, én is ott kamilláztam hogy ki a faszom ez, és miért ilyen ismerõs. :D Csak nehéz volt megállapítani mert bezavart a Mr. Freeze dizájn. Majd kiváncsi leszek hogy mit fogsz szólni az 1x9-1x10-tõl, egyik legjobb rész, és abba hozzák be a kedvenc mellékszereplõm. :rolleyes:
Thunderstick_is_not_dead Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Rose egy hülye pitsa, ez most már biztos. Hogy lehet valaki annyira felelõtlen, hogy figyelmeztetés ellenére is érintkezik a múltbeli önmagával? De már a Dalekes részben se bírta ki, hogy ne tapogasson össze mindent, mert végülis baromi biztonságos hozzányúlni egy azonosítatlan ûrlényhez, nem? Majdnem el is pusztult miatta a fél világ.
SasOri-Sama Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Rose egy hülye pitsa, ez most már biztos. Hogy lehet valaki annyira felelõtlen, hogy figyelmeztetés ellenére is érintkezik a múltbeli önmagával? De már a Dalekes részben se bírta ki, hogy ne tapogasson össze mindent, mert végülis baromi biztonságos hozzányúlni egy azonosítatlan ûrlényhez, nem? Majdnem el is pusztult miatta a fél világ. Én se bírtam Rose-t az elsõ évadban, a másodikban javulni fog, de a többi kísérõ sokkal jobb lesz. :D És folytasd, most jön két kurvajórész, mondjuk bármi, amit Moffat mester írt, az zseniális.
SasOri-Sama Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Írok egy watching order-t, hogy nehogy valaki rossz sorrendbe nézze aztán elrontsa magának az élményt: :D 1x01 Rose 1x02 The End of the World 1x03 The Unquiet Dead 1x04 Aliens of London (Part 1) 1x05 World War Three (Part 2) 1x06 Dalek 1x07 The Long Game 1x08 Father's Day 1x09 The Empty Child (Part 1) 1x10 The Doctor Dances (Part 2) 1x11 Boom Town 1x12 Bad Wolf (Part 1) 1x13 The Parting of The Ways (Part 2) 2x00.1 Special No.1: Children in Need: Born Again 2x00.2 Special No.2: The Christmas Invasion 2x01 New Earth 2x02 Tooth and Claw 2x03 School Reunion 2x04 The Girl in the Fireplace 2x05 Rise of the Cybermen (Part 1) 2x06 The Age of Steel (Part 2) 2x07 The Idiot's Lantern 2x08 The Impossible Planet (Part 1) 2x09 The Satan Pit (Part 2) 2x10 Love & Monsters 2x11 Fear Her 2x12 Army of Ghosts (Part 1) 2x13 Doomsday (Part 2) 3x00 Special: The Runaway Bride 3x01 Smith and Jones (Az Infinite Quest rajzfilmet ezután a rész után a 3. évad során bárhol megnézhetjük) 3x02 The Shakespeare Code 3x03 Gridlock 3x04 Daleks in Manhattan (Part 1) 3x05 Evolution of the Daleks (Part 2) 3x06 The Lazarus Experiment 3x07 42 3x08 Human Nature (Part 1) 3x09 The Family of Blood (Part 2) 3x10 Blink 3x11 Utopia (Part 1) 3x12 The Sound of Drums (Part 2) 3x13 Last of the Lime Lords (Part 3) 4x00.1 Time Crash (7 perces mini, nincs jelentõsége, de nagyon szórakoztató :D) 4x00.2 Voyage of the Damned 4x01 Partners in Crime 4x02 The Fires of Pompeii 4x03 Planet of the Ood 4x04 The Sontaran Stratagem (Part 1) 4x05 The Poison Sky (Part 2) 4x06 The Doctor's Daughter 4x07 The Unicorn and the Wasp 4x08 Silence in the Library (Part 1) 4x09 Forest of the Dead (Part 2) 4x10 Midnight 4x11 Turn Left 4x12 The Stolen Earth (Part 1) 4x13 Journey's End (Part 2) 4x14 Christmas Special: The Next Doctor 4x15 Special: Planet of the Dead És meg lesz egy rajzfilm special, egy second special, és egy Christmas special még az évben. Kifehérítettem a spoileres címeket.
UC Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Sorozatjunkie-n találtam: http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandra...st-picture.html Elég "érdekesen" néz ki, eddig nem igazán hatott meg a dolog, de azért kíváncsi vagyok.
SasOri-Sama Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Nemtom, nekem ennyi alapján tetszik a grafika, bejön a képregényes stílus. De én már a karácsonyi special-re vagyok ráizgulva, hatalmas lesz szerintem. :rolleyes: Thunderstick, hol tartasz?
Thunderstick_is_not_dead Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Nemtom, nekem ennyi alapján tetszik a grafika, bejön a képregényes stílus. De én már a karácsonyi special-re vagyok ráizgulva, hatalmas lesz szerintem. :rolleyes: Thunderstick, hol tartasz? 1X10... most egy pár napig különféle okok miatt szünetet tartok, de majd augusztus végén folytatom.
Thunderstick_is_not_dead Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Befejeztem az elsõ évadot, frankó volt. B) A Dickenses rész volt a leggyengébb, a kettõ (három) Dalekes pedig a legjobb :) Viszont kár, hogy Eccleston nem lesz többet :( Nehéz lesz átszokni Tennantra.
SasOri-Sama Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Befejeztem az elsõ évadot, frankó volt. B) A Dickenses rész volt a leggyengébb, a kettõ (három) Dalekes pedig a legjobb :) Viszont kár, hogy Eccleston nem lesz többet :( Nehéz lesz átszokni Tennantra. Én is így voltam vele, de a Christmas Invasion special végén rájöttem, hogy Tennant iz ö mádörfakin dzsíniösz.
Thunderstick_is_not_dead Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 A The Second Comingot vágod amúgy? Russel T. Davies írta azt is, és Eccleston játssza benne Jézust. :D
UC Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Én is így voltam vele, de a Christmas Invasion special végén rájöttem, hogy Tennant iz ö mádörfakin dzsíniösz. Ez pontosan így van :) Egyébként nekem a Dickens-es rész nagyon tetszett. Nekem egyértelmûen a Boom Town tetszett legkevésbé az évadban, és urambocsá' a Dalek c. rész jött a második helyre. (A "Hát ez meg miféle ördögi fantazmagória?" pedig egynémely ismerõseim szava járásai is lett hála Dickensnek :))
SasOri-Sama Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Új avatar. ... Thunder, folytasd a Doctor Who-t mert ki fog halni a topik. :D
UC Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Új avatar. ... Thunder, folytasd a Doctor Who-t mert ki fog halni a topik. :D Nagyon jó! :D Majd amúgy jön az animációs cucc, meg a Waters of Mars, az csak fellendíti kicsit. :unsure:
SasOri-Sama Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Na, nekiálltam a Torchwood - Childen of Earth-nek, hát igen durva. :D Fõleg a végén, a We Are Coming...BACK rész, hát én maj' bepisiltem. :D Megyek is folytatni.
Recommended Posts