The_Reaper_CooL Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Üdvözletem mindenkinek! Látom nincs a Borderlands-nek topikja, ezért gondoltam kreálok egyet :D Aki nemtudná mi is ez a játék: A Borderlands egy Poszt Apokaliptikus világban játszódó FPS, amiben sok RPG elem található. A játékban 4 karakter közül választhatunk, mindenkinek egyedi története van, de egy közös bennük: Azért jöttek Pandora bolygójára (mint sokan mások), hogy megleljék a rejtélyes Vault-ot, ami mögött hatalmas kincs rejtõzik. Csakhogy senki se tudja mi van benne, és egyáltalán hol van. Sokan próbálták megkeresni, de eddig mindenki vagy meghalt, vagy feladta a reményt, és a küzdelmek roncsaiból építettek maguknak városokat és egyéb helyeket. Nekünk is itt kell élnünk, vagyis inkább túlélnünk ezt a kemény világot. Erre persze nagy segítséggel lesz a játék által folyamatosan generált fegyverarzenál, aminek segítségével több mint 650.000 fegyver van a játékban, mindegyik teljesen véletlenszerûen generálva. Kell egy olyan Sniper Rifle ami lézert lõ ki? Vagy egy Revolver ami rakétákat? Netán egy hentesbárd aminek pengéje helyett motorosfûrész van? ITT MINDENT MEGTALÁLSZ!!! Az egészben a legjobb az, hogy az egész játékot lehet 4 játékos Cooperative módban játszani, így bárkihez lehet csatlakozni menet közben (drop-in, drop-out), és fegyvereket cserélni, együtt küldetésezni és miegymás. A karakterünk állandó, vagyis ha belépünk máshoz és szerzünk fegyvert akkor azt használhatjuk más játékosoknál, vagy akár Singleplayer-ben is! A 4 karakter akivel lehetünk: Roland, egy néger bácsi aki képes Medic-ként szerepelni vagy Turret-eket lerakni, Lilith, egy csaj aki képes a technológiát használni (mintha varázsolna), Mordekai, egy vékony csávó aki jól bánik a mesterlövészpuskákkal, valamint van egy állatkája, egy kis sárkányszerû lény, valamint Brick, akinek a nevébõl eredendõen jó nagy termete és izmai vannak, mindenkit szétzúz. Persze lehet szinteket is lépni, új képességeket szerezni és még megannyi mindent. A játék Októberben jelenik meg, és én személy szerint várom. És ti hogy vagytok ezzel? :D
otvosa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 pár kép az Xboxos változatról jónak tûnik, bár ez a 650.000 fegyver kicsit sok :P Találok majd egy fegyvert, a nevét véletlen elfelejtem és soha többet nem találok rá..
The_Reaper_CooL Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Találok majd egy fegyvert, a nevét véletlen elfelejtem és soha többet nem találok rá.. Ezért kell felvenni :D Meg nemhiszem hogy mindegyik fegyverre szükséged lesz/lenne. Kinézel magadnak egy stílust, és úgy mész. De gondolom biztosan van egy bázis vagy valami ahová berakhatod azokat a fegyvereket amiket megtartanál, és késõbb visszamennél értük. Legalábbis én így hiszem :)
The_Reaper_CooL Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Senki se várja a játékot? Csak azért mert sokan benéznek ide, de nem írkálnak (vagy akik várják nemtudják hogy van ilyen topik is :D). Személy szerint én várom, olyan jókat fogok vele mókázni Cooperative módban a haverokkal hogy csak na. Fõleg hogy lesz benne LAN Multiplayer, így öcsémmel is tudok zúzni laggolás nélkül (miért játszanék Online az öcsémmel, úgy laggol mint atom, viszont közvetlen kapcsolaton keresztül (LAN) nem laggol :) ).
Balee Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Egyelõre nem várom, de megnézem majd ha kijön, érdekesnek tûnik ez az FPS-RPG keverék. B) A Gearbox neve is garancia, hogy nem egy gagyi játék lesz. :)
The_Reaper_CooL Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Egyre jobb dolgok derülnek ki a játékkal kapcsolatban. Ugyebár a fegyverek száma 650.000 kb. (állítólag ez már 1 millió felett is jár, de a 650k az biztosabb érték, mindenesetre ez se kevés :D), lehet 4 karakterrel játszani, Cooperative módban bárki lehet bármelyik karakterrel. És állítólag semmilyen "Tether" nincs, vagyis lehet bárhová menni bármelyik játékosnak, nincs megkötés hogy "Most legyetek xy távolságon belül, különben nem mozdulhattok sehová". Véleményezzétek a játékot, és írjátok le hogy miért jó vagy nemjó szerintetek. És valaki magyarázza már el nekem azt, hogy mit számít az hogy a játéknak megváltozik a grafikája és attól lesz s**r, mert nemértem. Õk aztmondták hogy így szebb lesz a játék, jobban kitudják dolgozni grafikailag az egész gamét. Felõlem lehet 2D-s is, ha a JÁTÉKÉLMÉNY a toppon lesz.
The_Reaper_CooL Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Gameplay videó Igaz ez egy kicsit régi, DE legalább láthatjátok hogyan is néz ki a game (aki még nem látta volna), ezzel is elõsegíteném azt hogy beszélgessünk róla :D
The_Reaper_CooL Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Senki se ír, így írok egy szééép naaagy információ-zuhatagot :D Mivel már tudtok pár dolgot, így kevés újdonsággal tudok szolgálni. A játék alapvetõen FPS, RPG elemekkel. Ugyanúgy vannak benne grindolós elemek, 3 fajta skillfa a karaktereknek, dungeon-ök, boss-ok, unique tárgyak, szal minden ami egy ilyen gaméba kell. A fegyvereket véletlenszerûen generálja a játék, tehát 650.000 fajta fegyver létezik. Ez jelentheti azt is, hogy van 1 fegyver, de annak hosszabb a csöve, így pontosabban céloz, vagy nagyobb a tára, így több töltény lehet benne. De az is lehet hogy 2 csöve van, kétszer akkora, netán másfajta töltényeket lõ. Multiplayer-ben, pontosabban Cooperative módban is lehet vele játszani. Bárhová csatlakozunk a karakterünk megmarad, tehát haverhoz belépve és ott tárgyakat szerezve ha visszalépünk Singleplayer-be vagy másik játékoshoz lépünk akkor azok ugyanúgy megmaradnak, akárcsak a skilljeink. 4 fõbb karakter van: -Roland: Õ az átlagos emberke. Izmos négerbácsi, aki sokat szeret lövöldözni, ez mellett Turret-eket képes lerakni amik különbözõ dolgokra képesek, és akár Medic-et is fejleszthetünk belõle. -Lilith: Az egyedüli nõnemû személy a csapatban, Lilith képes felhasználni az idegenek technológiáját, így olyan érzésünk van mintha varázsolna. Képes láthatatlanná válni és egyéb érdekes dolgokat csinálni. -Mordecai: Vékony emberke, ennek ellenére egész jól bírja a hatalmas mesterlövészpuskákat, mivel ez az -erõssége. Van egy kis sólyomszerû háziállatkája is, aki segít neki a harcban. -Brick: A nevébõl eredendõen õ egy hatalmas, kigyúrt, brutális fickó, õ tölti be a csapatban a tank szerepét. Inkább tör be pár koponyát pusztakézzel mint lövöldözne egy fegyverrel. Cooperative módban nemcsak egymással, de egymás ellen is játszhatunk. Ez úgy mûködik, hogy vannak arénák, amiket felkeresve megkûzdhetünk egymás ellen életre-halálra. De ha úgy tartja kedvünk megüthetjük a másik játékost, és ha õ viszonozza ezt a szívességet akkor leereszkedik egyfajta rács, bárhol is legyünk a világban, így a játék rögtönöz nekünk egy arénát ahol elintézhetjük egymást. Persze Pandora világa hatalmas (és egyes részei véletlenszerûen generáltak), így muszáj lesz valamilyen járgányra szert tennünk. Ezt a járgányt lehet alakítgatni, festegetni, és akár 4 ember is belefér. Helyet lehet cserélni menet közben is, ha netán úgy érezzük hogy jobbak vagyunk a gépágyú használatában mint társaink. Semmilyen "összetartó" erõ nincs a játékban, ezt nem úgy értem hogy senki se akar majd együttmûködni, hanem úgy hogy bárki bárhová elmehet Coop-ban, nemmuszáj mindig egymás mellett haladni. Ha én úgyérzem hogy a világ másik végére akarok elmenni akkor azt nyugodtan megtehetem. A játékidõ változó, attól függ ki mennyire akarja követni a fõbb történeti szálakat, ami olyan 25-30 küldetésbõl áll, teljesítésük lehet 15-25 óra is. Persze nagy hangsúly van a Freeroam-ra nézve, így sok felfedeznivalót/látnivalót találhatunk. Nehézségét tekintve változó lehet, függ az adott szituációtól, a játékosok számától és egyéb dolgoktól is. Az ellenfelek nem változnak az adott terepen ha mi nagyobb szintûek vagyunk mint õk, maximum akkor ha több játékos van, ilyenkor ugyanis erõsebbek lesznek. Végezetül két kép a játékból, ami Concept Art Style-lal készült, és NEM Cel-Shaded technológiával. Nagyon hasonlít rá, de nem az (éppen ezért mellékelek még pár, Cel-Shaded játékból képet). Borderlands interjú (új, gameplay is van benne, bár kevés) Borderlands kép 1 Borderlands kép 2 Cel-Shaded játékokról kép: Legend of Zelda - Wind Waker Naruto - Rise of a Ninja XIII Prince of Persia (ami egy kicsit hasonlíthat rá, de mégse) Most hogy láttátok a grafikáját, és a játékot is mozgás közben, megállapíthatjátok, hogy a játék remekül néz ki, és kb. 1000x jobban ki van dolgozva a Cel-Shaded grafikán túl is. Nagyon hasonlít rá, tény, de ha megnézitek sokkal jobban ki vannak dolgozva a karakterek, a modellek és a világ is. Ottvan remek példaként a Prince of Persia: Szép játék az is, de ha ezt megnézitek akkor ezerszer jobban van kidolgozva minden. Olyan, mintha egy Concept Art-ot néznétek, és higgyétek el, mozgás közben is üt! Ezekután elvárom hogy legalább egy ember szólaljon meg rajtam kívül :lol: :D
Chuck_Norris Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Na, jólvan megmentelek :D Nekem eddig Lilith karaktere tetszik, a cellshaded graf.al nincs baj, mert én pozitívan csalódtam a Pop4ben is vele kapcsolatban. Bár mondjuk annak nincs sok értelme, hogy coop ban összevissza elmászkálhatunk, hiszen azért megyünk coopba haverral, hogy egymást segítsünk (vagy idegesítsük).... :D
The_Reaper_CooL Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Na, jólvan megmentelek :D Nekem eddig Lilith karaktere tetszik, a cellshaded graf.al nincs baj, mert én pozitívan csalódtam a Pop4ben is vele kapcsolatban. Bár mondjuk annak nincs sok értelme, hogy coop ban összevissza elmászkálhatunk, hiszen azért megyünk coopba haverral, hogy egymást segítsünk (vagy idegesítsük).... :D Köszönöm Chuck_Norris! :D Coop-ban mászkálhatunk össze-vissza, ez igaz, viszont mivel Cooperative játék így össze kell fognia a játékosoknak, ami érthetõ. Viszont ahogy Randy Pitchford is mondta: Az összetartás miatt lesznek együtt a játékosok, de miért ne lehetne szétszéledniük, mint a Diablo 2-ben? Ezért is alakítottuk így ki a játékot. És ez sztem csak jó így :)
Chuck_Norris Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Köszönöm Chuck_Norris! :D Coop-ban mászkálhatunk össze-vissza, ez igaz, viszont mivel Cooperative játék így össze kell fognia a játékosoknak, ami érthetõ. Viszont ahogy Randy Pitchford is mondta: Az összetartás miatt lesznek együtt a játékosok, de miért ne lehetne szétszéledniük, mint a Diablo 2-ben? Ezért is alakítottuk így ki a játékot. És ez sztem csak jó így :) Lehetne vmi megjelenési dátum vagy legalább pár új videó... mondjuk egy karakter bemutató videó vagy vmi hasonló... B)
GAMEZ Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 elvileg még idén kijön de hát mint tudjuk Gearboxnál semmi sem 100%
The_Reaper_CooL Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Párszor már elhalasztották a játékot, de most Október közepén kell hogy megjelenjen. Gameplay videó 1 Gameplay videó 2 Gameplay videó 3 MEGJEGYZÉS: Ezek szinte mind ugyanazok, de hamarosan lesz egy újabb videó is :D
Chuck_Norris Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Az jó poén lenne, ha összelehetne rakni 1 saját fegyot azokból a fegyverekbõl amiket felszedünk a játék során vagy ki "loot"olunk.. szép álom... B)
The_Reaper_CooL Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Az jó poén lenne, ha összelehetne rakni 1 saját fegyot azokból a fegyverekbõl amiket felszedünk a játék során vagy ki "loot"olunk.. szép álom... B) Valami hasonló lesz benne elvileg. Nektek milyen az álomfegyveretek? :D
Chuck_Norris Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Valami hasonló lesz benne elvileg. Nektek milyen az álomfegyveretek? :D Mini nuke fallout3ból :lol: Remélem lehet majd a karaktert is "formálni", másik armort felvenni stb... nem csak fegyokat és nade eket... :)
The_Reaper_CooL Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 Mini nuke fallout3ból :lol: Remélem lehet majd a karaktert is "formálni", másik armort felvenni stb... nem csak fegyokat és nade eket... :) Valahogy lehet formálni a karaktert, hogy mennyire azt még nemtudni, de képzeld el azt mikor 4-en vagytok egy szerón és mindenki mondjuk Brick-kel van. Full ugyanúgy nem nézhettek ki, a nevetek okés hogy lebegni fog felettetek, de ez kevés. Biztos lesz MINIMUM színváltás, de új ruhák is jöhetnének, úgy a jó :) Egyébként mennyire van benne atomfegyver azt nemtudom, viszont Disintegrator-szerû biztos van (az atomjaira hullatja az ellenfelét :D)
The_Reaper_CooL Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Nos gyerekek, találtam egy "újabb" videót, ahol már vágás nélkül lehet GamePlay-t látni, szerintem árasztja magából az Awesome hangulatot :D
Chuck_Norris Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Nos gyerekek, találtam egy "újabb" videót, ahol már vágás nélkül lehet GamePlay-t látni, szerintem árasztja magából az Awesome hangulatot :D Már csak egy felirat kéne alá.... De továbbra is várom. :)
JaniRazor Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Európában október 23-án, Amerikában oktöber 20-án jelenik meg.
The_Reaper_CooL Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Európában október 23-án, Amerikában oktöber 20-án jelenik meg. Igen, már tudjuk, és várjuk szeretettel :D
fpeter Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 <_< Tetszik, csak kicsit még odébb van a megjelenés..
Chuck_Norris Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Jó trailer..továbbra is várom és továbbra is a csaj a legjobb! :D ;)
Recommended Posts