jagdtigger 283 Share Posted May 5, 2009 Nos bevezetõ írásához nam nagyon értek így inkább nem próbálkozom, de topik címe mindent elmond szerintem :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanteXV 0 Share Posted May 5, 2009 volt már ilyent totyik, és asszem inaktivitás miatt delete. :D btw, lehet nyomok be pár képet, cseppet alakult a szobám a legutolsó fotózkodás óta. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Author Share Posted May 5, 2009 Akkor jól emlékeztem én hogy volt ilyen :D , reméljük ez nem végzi úgy :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted May 5, 2009 LOL volt már ilyen topic! (lehet még most is megvan) Az a nagy óra jagdtigger-nél a gép mellett nem semmi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Author Share Posted May 5, 2009 LOL volt már ilyen topic! (lehet még most is megvan) Az a nagy óra jagdtigger-nél a gép mellett nem semmi! Az csak úgy ott van, épp a "kivégzésre" vár(már nem jó), de mindig akad más dolgom :D . Amúgy 3-szor végignéztem az Arénát és már nincs meg a topik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted May 5, 2009 Az csak úgy ott van, épp a "kivégzésre" vár(már nem jó), de mindig akad más dolgom :D . Amúgy 3-szor végignéztem az Arénát és már nincs meg a topik. Pedig jólnéz ki! Szerintem inkább javítasd meg! Ez meg itt az én környezet(szennyezés)em : Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Author Share Posted May 5, 2009 Szép hely, csak egy kicsit rumlis :D , ha jól látom ugyanolyan a gépházunk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted May 5, 2009 Szép hely, csak egy kicsit rumlis :D , ha jól látom ugyanolyan a gépházunk. Hát rumlis, de remélem pár héten belül fel lesz újjítva a szoba, szal most így mindegy :D A gépház meg szerintem csak hasonló, de íme itt az enyém : Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Author Share Posted May 5, 2009 Hát rumlis, de remélem pár héten belül fel lesz újjítva a szoba, szal most így mindegy :D A gépház meg szerintem csak hasonló, de íme itt az enyém : Tényleg csak hasonló :D (Az oldalán a 12 cm-es hely az meg nem gyári, kicsit melege volt a gépemnek [sm52] ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted May 5, 2009 Volt, volt, az én topikom volt az, de szartatok rá... :lol: igaz több mint egy évig élt és jó pár száz kép került fel oda xD :lol: Mindenesetre jó hogy van újra! :) :unsure: [sm23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
moody 672 Share Posted May 5, 2009 jah, arra emlékszek is. dondroxal mennyit röhögtünk a képeken xD Pedig jólnéz ki! Szerintem inkább javítasd meg! Ez meg itt az én környezet(szennyezés)em : tányér azér ottvan a gép mellett, amarha :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_kEke_ 0 Share Posted May 5, 2009 Volt, volt, az én topikom volt az, de szartatok rá... :lol: igaz több mint egy évig élt és jó pár száz kép került fel oda xD :lol: Mindenesetre jó hogy van újra! :) :unsure: [sm23] Jó kis topic volt.... :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted May 5, 2009 jah, arra emlékszek is. dondroxal mennyit röhögtünk a képeken xD tányér azér ottvan a gép mellett, amarha :D Igen, mert a gép mellett szoktam kajálni ha megtehetem. Most mondjuk csak ottfelejtettem xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted May 5, 2009 Jó kis topic volt.... :'( igen [sir] :D :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNdRoX 0 Share Posted May 5, 2009 Pedig jólnéz ki! Szerintem inkább javítasd meg! Ez meg itt az én környezet(szennyezés)em : lol régi fülesem, és régi monitorom ugyanilyen volt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted May 5, 2009 lol régi fülesem, és régi monitorom ugyanilyen volt :D Belinea monitor igaz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted May 5, 2009 Belinea monitor igaz? LG Studioworks 57I (2005ben kaptam szülinapomra Bangyee-tól B) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_L_ 0 Share Posted May 5, 2009 tányér azér ottvan a gép mellett, amarha :D Nekem áûsványvíz van a gépemben :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Author Share Posted May 5, 2009 Nekem áûsványvíz van a gépemben :) Nálam általában kólásüveghalom XD , a változatosság kedvéért most az ágynemûtartóban dugdosom holnap meg viszem a kukába. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_L_ 0 Share Posted May 5, 2009 Nálam általában kólásüveghalom XD , a változatosság kedvéért most az ágynemûtartóban dugdosom holnap meg viszem a kukába. Nekem kiwan szedwe az odd hejen lewo kis szarok, na ott wan mindig egY masfel lityos flakon, mert a szekrol azt konyeb elerni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Share Posted May 5, 2009 Nálam általában kólásüveghalom XD , a változatosság kedvéért most az ágynemûtartóban dugdosom holnap meg viszem a kukába. Ásványvizes palack és az ágyam alatt szokott lenni xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcRulez 0 Share Posted June 11, 2009 Az én gépem körül általában poharak és sörös üvegek szoktak lenni :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Author Share Posted June 11, 2009 Az én gépem körül általában poharak és sörös üvegek szoktak lenni :lol: Képet nem akarsz berakni? (vagy csak a sörösüvegfaladat látnánk? :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcRulez 0 Share Posted June 11, 2009 Képet nem akarsz berakni? (vagy csak a sörösüvegfaladat látnánk? :D ) Ahhoz kikéne túrni a fényképezõt az üvegek alól, de akkor ledõlne a fal :D majd legközelebb :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Author Share Posted June 11, 2009 Ahhoz kikéne túrni a fényképezõt az üvegek alól, de akkor ledõlne a fal :D majd legközelebb :) Én épp most "aknamentesítettem" a csatateret [sm52] .(Holnap lesz tesóm ballagása ezért muszáj volt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts