Lord_KROK 546 Share Posted February 9, 2009 Most indult új sorozat! Kinek hogy tetszik? Itt lehet kibeszélni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark44 1 Share Posted February 10, 2009 Szerintem jó kis sorozat :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNdRoX 0 Share Posted February 10, 2009 én még nem láttam, de mondták páran hogy jó, majd egyszer belenézek Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco045 0 Share Posted February 10, 2009 Sztem jó, bár a legelsõ rész nem tetszett, de a tegnapi egész jó volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomina 5 Share Posted February 10, 2009 Nem a tegnapi volt az 1.rész? :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Slug- 0 Share Posted February 10, 2009 Nem a tegnapi volt az 1.rész? :huh: Nem, tegnap a második volt. Am szerintem is jó kis sori. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marco045 0 Share Posted February 16, 2009 Nem volt rossz ez a rész, egyre jobban tettszik ez a sorozat a csávó Urira emlékezetet. B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gataka 1 Share Posted February 17, 2009 Nem rossz, nem rossz, de kissé House feelinges, fõleg ha a karaktereket nézzük. Jane-en kívül a többiek tök érdektelenek, még a nevüket sem tudtam megjegyezni 3 rész után, Robin Tunney meg már a Szökésben is idegesített. Mondjuk hétfõ esti lazulásra jó, NCIS-nél bármi jobb lehet.. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyu 0 Share Posted February 17, 2009 Én angolul nézem és a 15. rész felé járok.. a többi szereplõ is kialakul majd lassan, a legjobb a koreai arc.... De Jane félisten :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Author Share Posted February 17, 2009 Most néztem meg a 3.-ik részt! Nagyon tetszett ez is! Jó volt ahogy összevissza terelete a történet h ki lehet a gyanúsított... meg ahogy a tények kiderültek. A homokvárépítés meg fun volt ^^ A Heroes után ez a kedvenc sorozatom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet50 0 Share Posted March 17, 2009 zseléjó a sorozat, eddig szerintem mindet megnéztem ami ment tvbe. Kíváncsi vagyok hogy alakul az a szál ami a mentalista családját érinti :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Author Share Posted May 6, 2009 Most néztem meg a 14.-ik részt, már lassan az a gyanúm h a Mentalista sosem akad igazán emberére. tetszik h mindig merõben más (és izgalmas) a story, jónõk vannak benne és sok szép autó :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcRulez 0 Share Posted May 6, 2009 Amikor elõször hallottam ezt a mentalistát elõször azt hittem h vmi külömbözõ menta ízeket mutatnak be, aztán közben vmi pudingiról szól... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet50 0 Share Posted May 7, 2009 Amikor elõször hallottam ezt a mentalistát elõször azt hittem h vmi külömbözõ menta ízeket mutatnak be, aztán közben vmi pudingiról szól... Ez nagyon értelmes komment lett :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Author Share Posted June 29, 2009 Amikor elõször hallottam ezt a mentalistát elõször azt hittem h vmi külömbözõ menta ízeket mutatnak be, aztán közben vmi pudingiról szól... valljuk be õszintén egy nagyon érdekes fazonról, érdekes ügyekkel ... [sm40] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Share Posted June 29, 2009 Na megnéztem az évadzárót. Kiscit ellentmondásos volt ez az "erõszakos" Jane, dehát mégiscsak személyes ügy :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet50 0 Share Posted July 6, 2009 Már kíváncsi vagyok, remélem a köv évadot is leadják, ha már van egyáltalán :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Share Posted July 6, 2009 Az imdb-n csak 23 epizód van feltüntetve, szal sztem még forgatják a második évadot. Remélem én is folytatják, imádom. Csak nehogy az legyen mint az Invasionnél, hogy 1 évad után konyec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barney-16 0 Share Posted July 7, 2009 Én is megnéztem az évadzáró részt. Összességében szerintem egy kellemes, izgalmas sorozat. Jó kis évad volt és remélem mihamarabb jön a második. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet50 0 Share Posted July 9, 2009 Mostanába nemsok sorozat tetszett ennyire, még az életfogytig zsaru volt hasonló témában is, de annak is valahogy vége lett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barney-16 0 Share Posted July 10, 2009 Megnyugodhatunk, nem lesz vége egy évad után. :) Már készül a második, és elvileg angolul Szeptember 24.-én adják le az elsõ részt. :) http://en.wikipedia.org/wiki/The_Mentalist "On May 20, 2009, CBS renewed The Mentalist for a second season. The first episode of the second season will air September 24, 2009." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_KROK 546 Author Share Posted July 13, 2009 Én is megnéztem az évadzáró részt. Összességében szerintem egy kellemes, izgalmas sorozat. Jó kis évad volt és remélem mihamarabb jön a második. :) Énlemaradtam pár helyen, de most szlpen betömködtem a lyukakat már csak az évadzáró rész hiányzik. De a címédõl már gondolom h nem lesz vége a sorozatnak (Red John-t gondolom nem kapja el) Link to comment Share on other sites More sharing options...
berc00 0 Share Posted July 18, 2009 De a címédõl már gondolom h nem lesz vége a sorozatnak olyan nézettsége van, hogy jópár évig nem lesz ennek még vége. Ami nem is baj, énis most fejeztem be az évadot, jó kis sorozat, Jane meg nagyon menõ. Azért évadzáróban miután lelõtte a sheriffet, mekkora volt, ahogy eldobta a shotit :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdly 0 Share Posted July 22, 2009 Én eddig azt hittem, hogy ilyen Uri Geller szerûség lesz, de aztán láttam egy-két részt, és megtetszett. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame_of_Aiur 0 Share Posted September 24, 2009 Ééés, kint van az S02E01! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts