freezy Posted May 15, 2014 Author Posted May 15, 2014 Na,annyira azért nem sz@r,mint amikor először játszottam vele..bár még mindig elég nagy csalódás,de vannak momentumai. Ez legalább arra jó,hogy végignyomjam. A harcrendszer jól koreografált, igaz nem sok újítás van benne,de legalább pókemberes. A történet és a párbeszédek,karakterek szörnyűek..nagyon olcsó az egész ilyen téren (is). Legalább a grafikát már megszoktam.. Végig lehet tolni,de éppen a tűréshatáromon táncol.. :D A counter-attack rendszer miatt lényegében legyőzhetetlen vagyunk,csak jó időzítés kell és ennyi(mint az AC széria esetében is). Jól esett játszani vele minden hibája ellenére is..nyilván most kellett lemerülnie a kontrolleremnek. -_-
Razon Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Most játszottam a Deadpool levelt SDben, szerintem ez a legszarabb level a játékban (mínusz a tidal wave, azt bírtam), 20 percen át kamerákat verni, közbe ignorálni az ellenefeleket, pff :D Viszont a boss a legjobb :B
kaszman1 Posted August 24, 2022 Posted August 24, 2022 43 minutes ago, VassGabor said: Kinek hogy tetszik a spiderman újra pc-n? A kosztüm nagyon szép lett!
VassGabor Posted August 25, 2022 Posted August 25, 2022 Elfogadnék egy olyan ruhát én is mint a pókemberen van.
Recommended Posts