Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Left 4 Dead sorozat

Recommended Posts

Posted

Mivel nem találtam eddig neki topikot ezért nyitottam 1-et.

Remélem hallotatok már ti is a játékról mely november 7.-én fog megjelenni idehaza (persze valószínûleg szerény hazánkba késni fog. <_< ) De persze Steam-en is meglehet majd venni annak aki lusta és nem akar ilyen dobozt a polcára ami így fog kinézni. :)

És Source motor hajtja ami jó hír,mert valószínûleg nem kell olyan über gép a futtatásához,mint a Crysis-nek.

Persze van

is meg,

Videó az E3-ról.

kis gameplay az E3-ról

és videó a GS-rõl

4fõs csapatokkal írthatjuk a zombikat,remélem ti is megveszitek,mert én 100% hogy elmegyek érte a boltba. :D Ha megveszitek akkor majd találkozunk a zombi özönben. :)

Posted

énis 100 h megveszem :D ha negyedoyan jó mint amiennek kinéz már hatalmas lesz :D :D :D

Posted

énis 100 h megveszem :D ha negyedoyan jó mint amiennek kinéz már hatalmas lesz :D :D :D

sztem jobb is lesz,fõleg haverokkal majd. :D

De persze a Single-be is belefogok nézni. :)

Posted

jóhogy :D ha már megwan :D lehet hogy kicsit arrébbteszi majd egy idõre a CS-t a polcomon :D :D :D

Posted

Már nagyon régóta várom a játékot, csak azt sajnálom, hogy sikerült mindig eltolni a megjelenést, ezáltal egyre kevésbé érdekel a játék. A Valve nagyon mostohán bánik a Left 4 Dead-del és csak akkor tudnak megvigasztalni, ha remek játék lesz a L4D. :P

Posted

Biztos jó game lesz,a Valve nemfog csalódást okozni nekünk és ne is tegyék mert a L4D miatt késik a HL2EP3,szal jó legyen. :)

Most ezt a játékot várom a legjobban (persze Diabloval egyszinten) . :)

Posted

Nekem nagyon bejön :) Azthittem h valami szürke, sötétes, átlagos, unalmas borító lesz, mint az ilyesmi játékoknak, de kellemes meglepetés :) Szeressük a Valve-ot XD Bár nem mert EP3 mikor lesz még :D Már rég ki kellett volna jönni normál esetben :D

Posted

Nekem nagyon bejön :) Azthittem h valami szürke, sötétes, átlagos, unalmas borító lesz, mint az ilyesmi játékoknak, de kellemes meglepetés :) Szeressük a Valve-ot XD Bár nem mert EP3 mikor lesz még :D Már rég ki kellett volna jönni normál esetben :D

Csak azzal lehet minket vígasztalni hogy nagyon jó játék lesz és ez nemsokára itt van. :)

Posted

de ezt a játékot fejlesztették

Posted

Ha kijön akkor steamre kéne még1 klán ahol majd a zombik írtása lesz a célunk. :D

Bár egyszerre csak 4-en tudnak játszani,de legalább ott megtudjuk beszélni hogy hol henteljük õket. :)

Kíváncsi vagyok az árára,szal ha meglesz az új gépem akkor kezdek félretenni valamennyit erre is,szerintetek mennyi lesz?Remélem nem 12ezer.

Posted

Tudom, tudom, h ezt fejlesztették, de azért én az Ep 3mat jobban várom, de szerintem ezzel elégtételt tesznek :)

Sztem amúgy kb 7 990 lesz max

Posted

Tudom, tudom, h ezt fejlesztették, de azért én az Ep 3mat jobban várom, de szerintem ezzel elégtételt tesznek :)

Sztem amúgy kb 7 990 lesz max

Remélem annyi lesz mint a TF2 és 6 990-ért kapható lesz. :D

Posted

Remélem annyi lesz mint a TF2 és 6 990-ért kapható lesz. :D

Nemlenne rossz, csak most Clear Sky fog befigyelni, aztá meg a Prodigy :rolleyes: Ezek tuti vételek :) Legalábbis a Pordigy az tuti. A CS meg 99% :rolleyes:

Posted

ja bocs,TF2 7500,mind1 6990 jobb lenne. :D

Nekem meg D3,de mivel még messze van,így elsõ helyen marad a L4D. :D

Bárcsak November lenne vagy téli szünet,akkor már lehetne tolni. :)

Posted

most láttam a fõoldalon. Iszonyat jól néz ki a dobozkép. :D

És a játék is jó.

Posted

Biztos jó game lesz,a Valve nemfog csalódást okozni nekünk és ne is tegyék mert a L4D miatt késik a HL2EP3,szal jó legyen. :)

Most ezt a játékot várom a legjobban (persze Diabloval egyszinten) . :)

a left 4 dead-et a counter-strike fejlesztõi fejlesztik, akiket a valve megvett... nem hiszem h az ep3-on is õk dolgoznak.

Posted

a left 4 dead-et a counter-strike fejlesztõi fejlesztik, akiket a valve megvett... nem hiszem h az ep3-on is õk dolgoznak.

Azthiszem HL2-es topikban olvastam vagy 1 cikk volt,hogy most teljes gõzzel a L4D-n dolgoznak és majd csak utána lendülnek bele az EP3-ba igazán.

Posted

ja de az EP3-at tuti nem a Turtle Rocks fejleszti...

Posted

ja de az EP3-at tuti nem a Turtle Rocks fejleszti...

hja, egy ekkora játékot csak nem ad ki a kezei közül a Valve ... remélem. :huh:

Posted

a the orange box ps3-s változatát speciel az ea egy belsõ csapata készítette.

Posted

Nagy játék lesz az biztos. Mikor olvastam róla egy konzol újságban, egybõl megjött hozzá a kedvem. Azt írták, h lesz oyln küldetés ami 1,5 óráig is eltarthat B)

Posted

A Turtle rocks is a Valve tagja vagy nem,én ezt olvastam.

Amúgy másfél óra haverokkal nagyon pudinga lesz,márcsak arra vagyok kíváncsi milyen küldetések lesznek. :)

Posted

Nagy játék lesz az biztos. Mikor olvastam róla egy konzol újságban, egybõl megjött hozzá a kedvem. Azt írták, h lesz oyln küldetés ami 1,5 óráig is eltarthat B)

képzeld el

másfél órán át zombik rohamoznak, úristen XD

Posted

képzeld el

másfél órán át zombik rohamoznak, úristen XD

Ez nekem való játék, egyszerûen erre vágytam. Csapatban írtani a zombikat, áh B) xD

Ugye FPS lesz?