_Greb_ 7 Share Posted July 22, 2008 Mivel nem találtam eddig neki topikot ezért nyitottam 1-et. Remélem hallotatok már ti is a játékról mely november 7.-én fog megjelenni idehaza (persze valószínûleg szerény hazánkba késni fog. <_< ) De persze Steam-en is meglehet majd venni annak aki lusta és nem akar ilyen dobozt a polcára ami így fog kinézni. :) És Source motor hajtja ami jó hír,mert valószínûleg nem kell olyan über gép a futtatásához,mint a Crysis-nek. Persze van is meg, Videó az E3-ról. kis gameplay az E3-ról és videó a GS-rõl 4fõs csapatokkal írthatjuk a zombikat,remélem ti is megveszitek,mert én 100% hogy elmegyek érte a boltba. :D Ha megveszitek akkor majd találkozunk a zombi özönben. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metzger 0 Share Posted July 22, 2008 énis 100 h megveszem :D ha negyedoyan jó mint amiennek kinéz már hatalmas lesz :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Author Share Posted July 22, 2008 énis 100 h megveszem :D ha negyedoyan jó mint amiennek kinéz már hatalmas lesz :D :D :D sztem jobb is lesz,fõleg haverokkal majd. :D De persze a Single-be is belefogok nézni. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metzger 0 Share Posted July 22, 2008 jóhogy :D ha már megwan :D lehet hogy kicsit arrébbteszi majd egy idõre a CS-t a polcomon :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie 0 Share Posted July 22, 2008 Már nagyon régóta várom a játékot, csak azt sajnálom, hogy sikerült mindig eltolni a megjelenést, ezáltal egyre kevésbé érdekel a játék. A Valve nagyon mostohán bánik a Left 4 Dead-del és csak akkor tudnak megvigasztalni, ha remek játék lesz a L4D. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 0 Share Posted July 22, 2008 dobozkép: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Author Share Posted July 22, 2008 Biztos jó game lesz,a Valve nemfog csalódást okozni nekünk és ne is tegyék mert a L4D miatt késik a HL2EP3,szal jó legyen. :) Most ezt a játékot várom a legjobban (persze Diabloval egyszinten) . :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaiL 0 Share Posted July 22, 2008 dobozkép: http://cache.kotaku.com/assets/images/kota...dead_boxart.jpg Nekem nagyon bejön :) Azthittem h valami szürke, sötétes, átlagos, unalmas borító lesz, mint az ilyesmi játékoknak, de kellemes meglepetés :) Szeressük a Valve-ot XD Bár nem mert EP3 mikor lesz még :D Már rég ki kellett volna jönni normál esetben :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Author Share Posted July 22, 2008 Nekem nagyon bejön :) Azthittem h valami szürke, sötétes, átlagos, unalmas borító lesz, mint az ilyesmi játékoknak, de kellemes meglepetés :) Szeressük a Valve-ot XD Bár nem mert EP3 mikor lesz még :D Már rég ki kellett volna jönni normál esetben :D Csak azzal lehet minket vígasztalni hogy nagyon jó játék lesz és ez nemsokára itt van. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted July 22, 2008 Nekem nagyon bejön :) Azthittem h valami szürke, sötétes, átlagos, unalmas borító lesz, mint az ilyesmi játékoknak, de kellemes meglepetés :) Szeressük a Valve-ot XD Bár nem mert EP3 mikor lesz még :D Már rég ki kellett volna jönni normál esetben :D de ezt a játékot fejlesztették Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Author Share Posted July 22, 2008 Ha kijön akkor steamre kéne még1 klán ahol majd a zombik írtása lesz a célunk. :D Bár egyszerre csak 4-en tudnak játszani,de legalább ott megtudjuk beszélni hogy hol henteljük õket. :) Kíváncsi vagyok az árára,szal ha meglesz az új gépem akkor kezdek félretenni valamennyit erre is,szerintetek mennyi lesz?Remélem nem 12ezer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaiL 0 Share Posted July 22, 2008 Tudom, tudom, h ezt fejlesztették, de azért én az Ep 3mat jobban várom, de szerintem ezzel elégtételt tesznek :) Sztem amúgy kb 7 990 lesz max Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Author Share Posted July 22, 2008 Tudom, tudom, h ezt fejlesztették, de azért én az Ep 3mat jobban várom, de szerintem ezzel elégtételt tesznek :) Sztem amúgy kb 7 990 lesz max Remélem annyi lesz mint a TF2 és 6 990-ért kapható lesz. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaiL 0 Share Posted July 22, 2008 Remélem annyi lesz mint a TF2 és 6 990-ért kapható lesz. :D Nemlenne rossz, csak most Clear Sky fog befigyelni, aztá meg a Prodigy :rolleyes: Ezek tuti vételek :) Legalábbis a Pordigy az tuti. A CS meg 99% :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Author Share Posted July 22, 2008 ja bocs,TF2 7500,mind1 6990 jobb lenne. :D Nekem meg D3,de mivel még messze van,így elsõ helyen marad a L4D. :D Bárcsak November lenne vagy téli szünet,akkor már lehetne tolni. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepperoni 0 Share Posted July 22, 2008 most láttam a fõoldalon. Iszonyat jól néz ki a dobozkép. :D És a játék is jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 0 Share Posted July 22, 2008 Biztos jó game lesz,a Valve nemfog csalódást okozni nekünk és ne is tegyék mert a L4D miatt késik a HL2EP3,szal jó legyen. :) Most ezt a játékot várom a legjobban (persze Diabloval egyszinten) . :) a left 4 dead-et a counter-strike fejlesztõi fejlesztik, akiket a valve megvett... nem hiszem h az ep3-on is õk dolgoznak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Author Share Posted July 22, 2008 a left 4 dead-et a counter-strike fejlesztõi fejlesztik, akiket a valve megvett... nem hiszem h az ep3-on is õk dolgoznak. Azthiszem HL2-es topikban olvastam vagy 1 cikk volt,hogy most teljes gõzzel a L4D-n dolgoznak és majd csak utána lendülnek bele az EP3-ba igazán. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metzger 0 Share Posted July 22, 2008 ja de az EP3-at tuti nem a Turtle Rocks fejleszti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepperoni 0 Share Posted July 22, 2008 ja de az EP3-at tuti nem a Turtle Rocks fejleszti... hja, egy ekkora játékot csak nem ad ki a kezei közül a Valve ... remélem. :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuMa01 0 Share Posted July 22, 2008 hja, egy ekkora játékot csak nem ad ki a kezei közül a Valve ... remélem. :huh: a the orange box ps3-s változatát speciel az ea egy belsõ csapata készítette. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-StiF- 7 Share Posted July 23, 2008 Nagy játék lesz az biztos. Mikor olvastam róla egy konzol újságban, egybõl megjött hozzá a kedvem. Azt írták, h lesz oyln küldetés ami 1,5 óráig is eltarthat B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Author Share Posted July 23, 2008 hja, egy ekkora játékot csak nem ad ki a kezei közül a Valve ... remélem. :huh: A Turtle rocks is a Valve tagja vagy nem,én ezt olvastam. Amúgy másfél óra haverokkal nagyon pudinga lesz,márcsak arra vagyok kíváncsi milyen küldetések lesznek. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Share Posted July 23, 2008 Nagy játék lesz az biztos. Mikor olvastam róla egy konzol újságban, egybõl megjött hozzá a kedvem. Azt írták, h lesz oyln küldetés ami 1,5 óráig is eltarthat B) képzeld el másfél órán át zombik rohamoznak, úristen XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meridius 0 Share Posted July 23, 2008 képzeld el másfél órán át zombik rohamoznak, úristen XD Ez nekem való játék, egyszerûen erre vágytam. Csapatban írtani a zombikat, áh B) xD Ugye FPS lesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts