Jelan Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Most jött meg a kedvem a Halo-hoz :ph34r: :o OMGWTFBBQ
mark44 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 OMGWTFBBQ Mondjuk az egyikbe se tetszett hogy a Covenantok kicsit komolytalanok :unsure:
Norbi101 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Nekem kedden hozzák az ODST-t ( meg még egy pár embernek ) :) már számolom a napokat, annyira várom hogy huuu, jó kis 24 multi pálya az mesés lesz, az alap pályákat már 600 meccs után kissé unom. :) meg persze az ODST single kampány is jó lesz. B)
Jelan Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Nekem kedden hozzák az ODST-t ( meg még egy pár embernek ) :) már számolom a napokat, annyira várom hogy huuu, jó kis 24 multi pálya az mesés lesz, az alap pályákat már 600 meccs után kissé unom. :) meg persze az ODST single kampány is jó lesz. B) MÁ MEG IS JELENIK????? Akkor gyorsan elõ kell rendelni. HAbár kétlem, hogy még van a 3 játékos packból... Megnéztem és az N3 helyett Sega Superstars Tenist adnak hozzá :D .
Norbi101 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 MÁ MEG IS JELENIK????? Akkor gyorsan elõ kell rendelni. HAbár kétlem, hogy még van a 3 játékos packból... Megnéztem és az N3 helyett Sega Superstars Tenist adnak hozzá :D . Jaja rendeld, majd a hunbaly is jön, és toljuk mint atom. B)
Jelan Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Jaja rendeld, majd a hunbaly is jön, és toljuk mint atom. B) Done.
Meridius Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 ÉS hogy hogy magyar? :blink: :unsure: Itt forgatták. Meg gondolom cél is volt, hogy idegen nyelven legyen ^^
Gamu Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ha lesz ODST klán, szívesen csatlakoznék én is! Extra, hogy rendelekezem erõs Halo3 Liveos múlttal :)
Jelan Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ha lesz ODST klán, szívesen csatlakoznék én is! Extra, hogy rendelekezem erõs Halo3 Liveos múlttal :) Khm stick, khm.... Amúgy ODST klán nem lesz, mert össze van vonva a multi a Halo3-éval, max majd Firefightolunk :) . (Ami nemtom, de mivel mindenhol emlegetik, csak jó meg csak coop :D )
Gamu Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Khm stick, khm.... Amúgy ODST klán nem lesz, mert össze van vonva a multi a Halo3-éval, max majd Firefightolunk :) . (Ami nemtom, de mivel mindenhol emlegetik, csak jó meg csak coop :D ) Szal az ODST multija 1 az 1-ben a Halo3 multija? Vagy nemértem teljesen... :unsure:
Jelan Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Szal az ODST multija 1 az 1-ben a Halo3 multija? Vagy nemértem teljesen... :unsure: Szerintem közös mivel adják ODST-hez a 3 pályáit is.
Norbi101 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Na már csak 1-et kell aludni és ittvan, alig várom hogy meghozza a postás , a tokkal fogok aludni. :lol:
Jelan Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Halljátok srácok, ez az ODST nagyon tetszett. Az egyetlen bajom, hogy rövid volt, de ezt ellensúlyozza pl a Firefight, ami kegyetlen jó. És ilyen nehéz is. Kb a GoW2 Horde módja csak 1-4 fõs ODST osztagokkal kell helytállni. A játékmenet, pedig a szokásos Halo, csak figyelni kell rá, hogy nem Master Chief vagy. Kicsit hosszabb kampánnyal külön játéknak is elmenne, én élveztem az elejétõl a végéig. Említésre méltó még, hogy visszajöttek a HP csomagok. Majd az elkövetkezendõkben írok valami szösszenetet a megfelelõ topicba.
Jelan Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 vki tudja h mégis mijez a halo reach? :o Új játék :o
Norbi101 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 hát... ennyit én is tudok. A pusztán Xbox 360-ra fejlesztett Halo Reach a sorozat következõ része és egyben a Halo: Combat Evolved (az elsõ rész) elõtörténete. A játék eseményei a Halo: The Fall of Reach és a Halo: First Stirke regények idõszakában játszódnak. kb ennyit lehet eddig tudni róla, meg tavasszal lesz egy beta, azoknak akik ODST-t vettek.
efperel Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Heh, mikor észrevettem, sírtam a röhögéstõl :lol:
Jelan Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Heh, mikor észrevettem, sírtam a röhögéstõl :lol: Ezjóóóóóóóó [sm23]
Bullittt Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Megnézném, hogy egy angol hogy olvassa ki a csodaszarvast :lol:
efperel Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Megnézném, hogy egy angol hogy olvassa ki a csodaszarvast :lol: Kszodhéjshzedörvez, vagy valami ilyesmi
Hares Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 A Halo 2ben a célkereszt kicsit lentebb van,ez normális vagy bug?
Jelan Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 A Halo 2ben a célkereszt kicsit lentebb van,ez normális vagy bug? Normális. Nem tudom miért. Így van.
Hares Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Normális. Nem tudom miért. Így van. Érdekes elképzelés,mind1,megszoktam,ahogy olvasom a 3ban is így van...bárcsak lehetne játszani vele PCn. :(
All117 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Hellosztok, új vagyok a fórumon is meg a H3-ban is. :D Nos az a problémám lenne hogy nem tudok csatlakozni multiplayerrre. Mármint én tudok indítani meg minden megy csak nem találom hol léphetek be én más "szerverére" vagyis más által indított Matchmaking/Costum Game/Camping-ra. :unsure: Elõre is kösz a választ. :)
Recommended Posts