Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Halo sorozat

Recommended Posts

Posted

Most jött meg a kedvem a Halo-hoz :ph34r: :o

OMGWTFBBQ

Posted

OMGWTFBBQ

Mondjuk az egyikbe se tetszett hogy a Covenantok kicsit komolytalanok :unsure:

Posted

Nekem kedden hozzák az ODST-t ( meg még egy pár embernek ) :) már számolom a napokat, annyira várom hogy huuu, jó kis 24 multi pálya az mesés lesz, az alap pályákat már 600 meccs után kissé unom. :) meg persze az ODST single kampány is jó lesz. B)

Posted

Nekem kedden hozzák az ODST-t ( meg még egy pár embernek ) :) már számolom a napokat, annyira várom hogy huuu, jó kis 24 multi pálya az mesés lesz, az alap pályákat már 600 meccs után kissé unom. :) meg persze az ODST single kampány is jó lesz. B)

MÁ MEG IS JELENIK????? Akkor gyorsan elõ kell rendelni. HAbár kétlem, hogy még van a 3 játékos packból...

Megnéztem és az N3 helyett Sega Superstars Tenist adnak hozzá :D .

Posted

MÁ MEG IS JELENIK????? Akkor gyorsan elõ kell rendelni. HAbár kétlem, hogy még van a 3 játékos packból...

Megnéztem és az N3 helyett Sega Superstars Tenist adnak hozzá :D .

Jaja rendeld, majd a hunbaly is jön, és toljuk mint atom. B)

Posted

Jaja rendeld, majd a hunbaly is jön, és toljuk mint atom. B)

Done.

Posted

ÉS hogy hogy magyar? :blink: :unsure:

Itt forgatták. Meg gondolom cél is volt, hogy idegen nyelven legyen ^^

Posted

Ha lesz ODST klán, szívesen csatlakoznék én is!

Extra, hogy rendelekezem erõs Halo3 Liveos múlttal :)

Posted

Ha lesz ODST klán, szívesen csatlakoznék én is!

Extra, hogy rendelekezem erõs Halo3 Liveos múlttal :)

Khm stick, khm....

Amúgy ODST klán nem lesz, mert össze van vonva a multi a Halo3-éval, max majd Firefightolunk :) . (Ami nemtom, de mivel mindenhol emlegetik, csak jó meg csak coop :D )

Posted

Khm stick, khm....

Amúgy ODST klán nem lesz, mert össze van vonva a multi a Halo3-éval, max majd Firefightolunk :) . (Ami nemtom, de mivel mindenhol emlegetik, csak jó meg csak coop :D )

Szal az ODST multija 1 az 1-ben a Halo3 multija? Vagy nemértem teljesen... :unsure:

Posted

Szal az ODST multija 1 az 1-ben a Halo3 multija? Vagy nemértem teljesen... :unsure:

Szerintem közös mivel adják ODST-hez a 3 pályáit is.

Posted

Na már csak 1-et kell aludni és ittvan, alig várom hogy meghozza a postás , a tokkal fogok aludni. :lol:

Posted

Halljátok srácok, ez az ODST nagyon tetszett. Az egyetlen bajom, hogy rövid volt, de ezt ellensúlyozza pl a Firefight, ami kegyetlen jó. És ilyen nehéz is. Kb a GoW2 Horde módja csak 1-4 fõs ODST osztagokkal kell helytállni. A játékmenet, pedig a szokásos Halo, csak figyelni kell rá, hogy nem Master Chief vagy. Kicsit hosszabb kampánnyal külön játéknak is elmenne, én élveztem az elejétõl a végéig. Említésre méltó még, hogy visszajöttek a HP csomagok. Majd az elkövetkezendõkben írok valami szösszenetet a megfelelõ topicba.

Posted

vki tudja h mégis mijez a halo reach? :o

Posted

vki tudja h mégis mijez a halo reach? :o

Új játék :o

Posted

hát... ennyit én is tudok.

A pusztán Xbox 360-ra fejlesztett Halo Reach a sorozat következõ része és egyben a Halo: Combat Evolved (az elsõ rész) elõtörténete. A játék eseményei a Halo: The Fall of Reach és a Halo: First Stirke regények idõszakában játszódnak. kb ennyit lehet eddig tudni róla, meg tavasszal lesz egy beta, azoknak akik ODST-t vettek.

• 2 months later...
Posted

Megnézném, hogy egy angol hogy olvassa ki a csodaszarvast :lol:

Posted

Megnézném, hogy egy angol hogy olvassa ki a csodaszarvast :lol:

Kszodhéjshzedörvez, vagy valami ilyesmi

• 2 weeks later...
Posted

A Halo 2ben a célkereszt kicsit lentebb van,ez normális vagy bug?

Posted

A Halo 2ben a célkereszt kicsit lentebb van,ez normális vagy bug?

Normális. Nem tudom miért. Így van.

Posted

Normális. Nem tudom miért. Így van.

Érdekes elképzelés,mind1,megszoktam,ahogy olvasom a 3ban is így van...bárcsak lehetne játszani vele PCn. :(

• 1 month later...
Posted

Hellosztok, új vagyok a fórumon is meg a H3-ban is. :D Nos az a problémám lenne hogy nem tudok csatlakozni multiplayerrre. Mármint én tudok indítani meg minden megy csak nem találom hol léphetek be én más "szerverére" vagyis más által indított Matchmaking/Costum Game/Camping-ra. :unsure: Elõre is kösz a választ. :)