Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Sportfogadás

MrBaggins

Recommended Posts

Posted

Na gondoltam megér egy új próbálkozást (a régi topik kb egy éve megszûnt), hátha mára többen lettünk akik ûzik a dolgot :D

Jöhet ide tippmix, netes fogadások, tippek, tanácsok, élmények, remények vagy kérdések azoktól akik valamit nem értenek :smile:

Én neten játszok (sportingbet), hobbiból, nem a pénzszerzés a lényeg csak a szórakozás. A hétvége mérlege nálam :D :

Buktam az MU-City-n, de nyertem a Derby-Tottenhamen és azon, hogy az Inter legalább 2-vel veri a Cataniát :D Ezzel minimális nyereséggel jöttem ki, mert az MU-ra kicsit többet tettem :lol: :wacko:

Posted

Imádok tippmixelni, mert móka és kacagás, ja, és meg is gazdagodhatsz rjta, ahogy én már számtalanszor tettem. :rolleyes: B)

Posted

Imádok tippmixelni, mert móka és kacagás, ja, és meg is gazdagodhatsz rjta, ahogy én már számtalanszor tettem. :rolleyes: B)

Hol marad a többes szám elsõ személy? :huh: B)

:lol:

Posted

Nem gondolod, hogy beteges lenne több személyként gondolni magamra? :ph34r:

Posted

Az persze nem beteges, hogy folyamatosan E/3-ban beszélsz magadról xD

Amúgymeg mindig akkor gazdagszunk meg, mikor együtt fogadunk :rolleyes: xD

Posted

Elindir...én nem tennék ilyet. xD

Ja, b*szd meg, mert sz*eul fogadsz. <_< xD

DeMorAliZaToR
Posted

Még jó h mikor kreáltam kb 2 hónapja egy ilyen topicot az elsõ 20 ember rögtön beszólt h minek....

Amúgy szeretni fogom ezt a topicot fõleg ha elemezgetünk is nem csak hasra csapva tippmixelünk...

Posted

Volt ilyen topik 2 hónapja? :blink: Én észre se vettem :unsure: Pedig régóta gondolkozok rajta, hogy kéne.

_Jolly_Joker_
Posted

Bátortalanok vagytok. Én elárultam Begginsznek a titkot. Jelzálog és fel a házat NBA meccs, döntetlen. B) B) B) B)

Posted

Én tegnap nyertem a Juvén és Egyiptomon 2,5k-t B) De buktam az Ajax-on 1k-t :sad: Mind1, ígyis +400 ft lett az eredménye B)

DeMorAliZaToR
Posted

Én tegnap nyertem a Juvén és Egyiptomon 2,5k-t B) De buktam az Ajax-on 1k-t :sad: Mind1, ígyis +400 ft lett az eredménye B)

Mostanában mikor Herenvenn tolja szinte 5-bõl 4szer over 2.5et simán meglehet rakni,de talán még 3.5et is és átlagba 2es körüli szorzója van..

Posted

Én is nagy tippmixer vok :smile: Nem neten játszom, hanem itthon a jó kis 200 :angry: eseményes tippmixen. Nagyon ritkán nyerek, általában 2-3-400 forintért játszom, ebbõl következik h minimum 3-4 eseményre fogadok egy szelvényen h valami értékelhetõ profit legyen.(bárcsak sokszor lenne :sad: ) Kombinációk közül csak 4/3at szoktam játszani, ezzel volt decemberben egy "jó" szériám, 3 egymást követõ héten bejött 3 meccs a négybõl így megdupláztam a tétet :smile: (mindig csak egy gólon múlott a 4ik meccs)Aztán az összejött 2500 forintot feltettem a Charlton-W.Bromwichra (F.A. kupa) vendégre..Döntetlen lett. Legutóbb pedig az ausztrál open férfi döntõére fogadtam ekkora téttel, Tsongára tettem fel 2000HUFt.. Már a Youzhny elleni meccs után eldöntöttem h szimplán felteszek rá nagyobb összeget Nadal ellen, akármekkora odds lesz rá, mert ahogy játszott sima 3szettre gondoltam,be is jött, de elfelejtettem feladni.. :sad: Úgy gondolkodtam ha Nadalt így megverte, nem akármilyen játékkal, akkor Djokovic gyerekjáték lesz. Csak szerintem az volt a baj h ez a döntõ volt..Meg nem is jöttek azok az álomröpték amik Nadal ellen.

A hétvégi szelvényem:

Frankfurt-Bielefeld H >>2-1

Angers-Boulogne H >>2-1

Derby-Tottenham V >>0-3

Everton-Reading H >>1-0

West Ham-Birmingham H >>1-1

Chelsea-Liverpool H >>0-0

Négyet találtam el a hatból.. 300ra 6800körüli lett volna a nyeremény. Vagy így szoktam játszani, közepes oddsokkal(1,40-1,90) 5-6 meccset, vagy pedig 4/3 általában 2 feletti oddsokkal, kicsit meglepetésszerû tippekkel.

Posted

Ritkán fogadok akkoris 1kötésûre, általában BL meccsre.

DeMorAliZaToR
Posted

Mostanában én nem woltam a helyi fogadóirodánál sem hiszem most pénteken újraindítják a netes játékukat ahol ingyen lehet regelni személyi számmal és minden nap lehet tippelni és aki ott a legtöbb pontot szedi azok rendes zsetont kapnak :tongue:

Jah és fateromnak vmeik nap meglesz mastercardja szal mostmár néha befogok fizetni vmeik netes fogadóirodánál is,ha mindenigaz :tongue:

Posted

Sztetek megéri Arsenalra tenni?

008 *(0-1) Arsenal - Blackburn labdarúgás 1.70 3.15 2.90

DeMorAliZaToR
Posted

Sztetek megéri Arsenalra tenni?

008 *(0-1) Arsenal - Blackburn labdarúgás 1.70 3.15 2.90

Hát hendikeppel már nem igazán sztem 1 gólos Arsenal gyõzelem lesz annyira nem rossz csapat a Blackburn...v max egy épp h 2 gólos,de sztem nem éri meg annyit izgulni,menj biztosra.

Posted

Hát hendikeppel már nem igazán sztem 1 gólos Arsenal gyõzelem lesz annyira nem rossz csapat a Blackburn...v max egy épp h 2 gólos,de sztem nem éri meg annyit izgulni,menj biztosra.

Másra tettem inkább. Nantesra. Bejött B) Remélem hajnalban a Dallas is elveri a Phoenix-et :rolleyes:

DeMorAliZaToR
Posted

Pont bejött amit tippeltem... uccsó percbe lett meg a 2. gól :wink:

_Jolly_Joker_
Posted

Én biztos voltam a többgólos gyõzelemben. :smile:

Posted

Dallas is bejött B) Jól megy most a szekér :D

Posted

A hétvégi szelvényem:

Frankfurt-Bielefeld H >>2-1

Angers-Boulogne H >>2-1

Derby-Tottenham V >>0-3

Everton-Reading H >>1-0

West Ham-Birmingham H >>1-1

Chelsea-Liverpool H >>0-0

Grat hozzá, jó szelvény volt, amik elmentek, azok nekem is elmentek volna :D Chelsea-Pool legalábbis biztosan...

Én biztos voltam a többgólos gyõzelemben. :smile:

De te nem számítasz :wink: xD

1.7-es szorzóért szerintem se érte volna meg kockáztatni, attól függetlenül hogy a végére csak meglett a 2 gól.

Posted

Természetesen neten fogadok: unibet, sportingbet,interwetten,gamebookers,bwin ahol most akad pénzem. Szvsz tippmix egy darab fos. Eljutottam már oda a 3 év alatt, hogy nem 200-500 forintokért, hanem nyugodt szívvel 5-10 ezreket teszek fel 1-1 meccsre. Focira alapba nem fogadok,csak nagyon ritkán, hosszú távon szerintem nagyon nehéz plusszba lenni. Biathlon, tenisz, kézilabda, nba ami megy nálam.

Posted

Megint 4et találtam el 6ból a hétvégén:

Hull City-Colchester H>>>1-1

Ipswich-Blackpool H>>>2-1

Inter-Livorno (0-1Hendi) H>>>2-0

Betis-Real Madrid V>>>2-1

Willem II-PSV V>>>0-1

Groningen-AZ Almaar H>>>2-1

Bazz...azért egy Real Madrid..meg se tudom mondani h mikor fogadtam rájuk utoljára, lehet h nem is fogadtam még rájuk életemben :o , és amikor fogadok akkor nemhogy nem nyernek hanem kikapnak, ilyen komolyan mondom h nincs..

BL meccsekre lenne 1-2 tippem, szerintem az Inter legyõzi a Lpoolt, meg az Arsenal a Milant, de kéne egy harmadik is, vagy a Sevilla gyõz a törököknél, vagy a Manchester Lyonban, de mind2 veszélyes.. sõt.. Realra megint lehetne fogadni :smile: (rövid idõn belül másodszor), ha otthon játszanának, mert láttam az utóbbi pár hétben pár Roma meccset, és kegyetlen szarok..de idegenben a Real mostanába, hát nem is tudom, a hétvégébõl is kiindulva+az Almeria elleni meccs :sad: Meg ez már igen sok vendég tipp, ebbõl az Inter és az Arsenal gyõzelmét látom a legvalószínûbbnek. De sztem nem fogadok :smile:

DeMorAliZaToR
Posted

Liverpool - Inter X2 @ 1.46

Roma - Real M X @ 3.00

Olimpiakos - Chelsea 2 @ 1.90

Lyon - Man.Utd. X2 @ 1.38

Arsenal - Milan 1X @ 1.27

már ma woltam fogadni BL-re fõleg h kb ami nálam volt 90 ft-nyi összeggel játszottam meg :tongue:

Posted

Végül mégis fogadtam :tongue: :angry: :smile: Arsenalra, Interre és az Olympiakos-Chelsea-n 2-3gólra. Meglátjuk mi lesz :smile:

DeMo 90forintért hol fogadtál? Nem maradt le 1-2 nulla? :smile: