Nanome 0 Share Posted January 18, 2008 Mindenki akinek bejön ez a játék Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chuck_Norris 0 Share Posted January 19, 2008 Mindenki akinek bejön ez a játék Még anno én nyitottam a Silent Hunter III topicot, de behalt, és törölték... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanome 0 Author Share Posted January 19, 2008 Még anno én nyitottam a Silent Hunter III topicot, de behalt, és törölték... Én most speciel a III.-mal játszok Link to comment Share on other sites More sharing options...
kid8 0 Share Posted January 19, 2008 mikor megvettem a sh3-at,kaptam hozzá 1 kis lapot amin rajta voltak a hotkeys-ek.de 1 kedves barátomnak sikerült elveszítenie.nem tudjátok h honnan lehetne kinyomtatni v megvenni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanome 0 Author Share Posted January 19, 2008 mikor megvettem a sh3-at,kaptam hozzá 1 kis lapot amin rajta voltak a hotkeys-ek.de 1 kedves barátomnak sikerült elveszítenie.nem tudjátok h honnan lehetne kinyomtatni v megvenni? Sajnos nincs ötletem, de ha leírod az e-mail címed, bróbálok küldeni egyet .doc-ban esetleg egy behajtó a kedves barátodhoz? nekem segített mikor a CoD kézikönyvét kerestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrett_the_Thief 0 Share Posted January 25, 2008 Sziasztok! A Silent Hunter 3-mal játszottam nagyon hosszú idõkig, aztán gondoltam beújítok; így letöltöttem és feltelepítettem a szabadon letölthetõ kiegészítõ pack-et, a Grey Wolves-t. Mintha kicserélték volna a játékot, nagyon tetszik! :D Az már kevésbé, hogy kb. 2 játékalkalom után a harmadik indításra nem történik semmi, a játék nem indul. Újra feltelepítve az alapjátékot és a GW-t, ismételten 2-3-szor tudok rendesen játszani vele... :o Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond? Köszönöm elõre is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanome 0 Author Share Posted January 25, 2008 Sziasztok! A Silent Hunter 3-mal játszottam nagyon hosszú idõkig, aztán gondoltam beújítok; így letöltöttem és feltelepítettem a szabadon letölthetõ kiegészítõ pack-et, a Grey Wolves-t. Mintha kicserélték volna a játékot, nagyon tetszik! :D Az már kevésbé, hogy kb. 2 játékalkalom után a harmadik indításra nem történik semmi, a játék nem indul. Újra feltelepítve az alapjátékot és a GW-t, ismételten 2-3-szor tudok rendesen játszani vele... :o Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond? Köszönöm elõre is! Sajna nem tudom, mi lehet a gond, lehet h. le kell mondanod a GW-rõl. Mindenképp szoftveres probléma, sztem ott (is)tedd fel kérdésed. Az is lehet, hogy valami más programmal nem bírják egymást. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrett_the_Thief 0 Share Posted January 26, 2008 OK, köszönöm szépen! Majd tájékozódom. :D Amúgy kinek melyik rész tetszik jobban? Régen nagyon szerettem az elsõ 2 részt; aztán jött a harmadik rész, isteni játék. A negyedik részt egy barátomnál láttam, ki is próbáltam, a grafika nagyon tetszik; mondjuk megértem, hogy változatosságot akartak a helyszínváltással, de szerintem maradhattak volna a korábbi részekben bevált koncepciónál: német flotta vs. szövetségesek. Valahogy az amcsikkal annyira nincs meg a jellegzetes hangulat. Bár lehet, hogy csak én vélekedek így! Szóval melyik rész a legjobb, és miért? Pro és contra... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanome 0 Author Share Posted January 27, 2008 OK, köszönöm szépen! Majd tájékozódom. :D Amúgy kinek melyik rész tetszik jobban? Régen nagyon szerettem az elsõ 2 részt; aztán jött a harmadik rész, isteni játék. A negyedik részt egy barátomnál láttam, ki is próbáltam, a grafika nagyon tetszik; mondjuk megértem, hogy változatosságot akartak a helyszínváltással, de szerintem maradhattak volna a korábbi részekben bevált koncepciónál: német flotta vs. szövetségesek. Valahogy az amcsikkal annyira nincs meg a jellegzetes hangulat. Bár lehet, hogy csak én vélekedek így! Szóval melyik rész a legjobb, és miért? Pro és contra... :D Igazad van, a jó régi U-bootok fílingjét semmi nem veri meg Ritkán írnak ide , remélem azért be fog indulni :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrett_the_Thief 0 Share Posted January 28, 2008 Igazad van, a jó régi U-bootok fílingjét semmi nem veri meg Ritkán írnak ide , remélem azért be fog indulni :ph34r: Épp ezért vetettem fel ezt a "Kinek melyik rész jön be"-kérdést, hogy felpezsdüljön a topik, mert a végén megint törlik ezt is. Nem lenne jó. Valahogy tényleg be kellene indítani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kid8 0 Share Posted January 29, 2008 Sajnos nincs ötletem, de ha leírod az e-mail címed, bróbálok küldeni egyet .doc-ban esetleg egy behajtó a kedves barátodhoz? nekem segített mikor a CoD kézikönyvét kerestem a behajtót hogy értetted? de hogy az aktuális témához szóljak: sztem jó ez a németek vs. szövetségesek,nekem bejött az a hangulat ami a gs cikkben is volt(az az úgyis vesztünk dolog)meg általában minden játéknál a derék amerikai,angol katonák gyõzelmét segítjük .Úgyhogy sztem silent hunter 3.Igaz,hogy a 4-et még nem próbáltam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanome 0 Author Share Posted January 31, 2008 A behajtó vicc volt. :lol: Télleg fel kéne pezsdíteni a topikot, például tengeralattjárós történetekkel. El is kezdem: 1939. szeptember 3-án Karl Dönitz rövid rádióüzenetet küldött: beközetkezett az X-helyzet.Fritz-Julius Lemp tengerész fõhadnagy, a VII.A osztályú U-30 fiatal kapitánya is megkapta ezt. Kinyitotta az X-helyzetre vonatkozó borítékot, ami tudatta vele, hogy Németország és Nagy-Britannia között beállt a hadiállapot. Kiadta hát a parancsot: -Harckészültség! Teljes sebességgel elõre! 19:07 perckor az õrszemek egy azonosítatlan kivilágítatlan egységet fedeztek fel, mely az irányelvek szerint katonai egység, vagyis szabadon támadható. Lemp kapitány kiadta a riadóparancsot, az U-boot 17 csomós sebességgel úszott. A kapitány Brit segédcirkálóként azonosította az egységet. 19:32-kor a tengeralattjáró ráfordult a célpontra. -Egyes és kettes vetõcsöveket elõkésziteni! A kapitány az elsõtiszttel kiszámolta a lõelemeket, majd kiadta a II. Világháborúban vívott tengeri háború elsõ tûzparancsát: -Torpedo los! A hajó azonnal elsüllyedt, de Lemp kapitány hatalmas hibát vétett: a megtorpedózott egység nem hadihajó volt, hanem az Athenia személyszállító gõzös. A fedélzeten tartózkodó 1102 utasból 128 az életét vesztette. Az ügy nagy felháborodást keltett, de a kapitányt felmentették.Így a tengeri háború elsõ áldozata egy utasszállító hajó lett... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charger18 0 Share Posted February 3, 2008 Remélem ez a Topik nem lesz jó idejig törölve! Témá meg annyi minden lehetne pl: nektek a SH3-ban melyik típus volt a kedvencetek? Mert nekem mint tengeralattjáró a közepes hatótávolságú VIIC tökéletesen megfelelt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrett_the_Thief 0 Share Posted February 3, 2008 Remélem ez a Topik nem lesz jó idejig törölve! Témá meg annyi minden lehetne pl: nektek a SH3-ban melyik típus volt a kedvencetek? Mert nekem mint tengeralattjáró a közepes hatótávolságú VIIC tökéletesen megfelelt. Nekem is a VIIC a kedvencem. Mit hallottatok az U-Boat - Battle in the Mediterranean c. kiegészítõrõl? Esetleg már próbálta valaki? Olvasgattam a neten a véleményeket, leírásokat, és elég vegyes volt a fogadtatása. Bár azért nem lehet rossz. Vélemények? Nanome! Jó ötlet, ilyen történetek kellenének még! Sajnos most nincs idõm merülni, de majd remélem hamarosan tudok rá idõt szakítani. A Silent Hunter 4-hez annyit, hogy lesz U-Boot-os kiegészítõje, március körül várható. Kíváncsi vagyok rá! Szerintem, ha alapból maradtak volna az U-boot-os, eredeti felállásnál, olyan grafikával nagyobbat durrant volna a 4- rész. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charger18 0 Share Posted February 3, 2008 Most akkor ez a mission U-Boat egy mission kieg lesz a Silent Hunter 4 hez? És akkor mi ez a Mediterán cuccos mhh... jó lesz ez az év ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrett_the_Thief 0 Share Posted February 3, 2008 Most akkor ez a mission U-Boat egy mission kieg lesz a Silent Hunter 4 hez? És akkor mi ez a Mediterán cuccos mhh... jó lesz ez az év ^_^ Az "U-boat - Battle in the Meditarranean" a Silent Hunter 3-hoz jelent meg. Nem hivatalos kiegészítõ. És emellett lesz egy U-boat-os kiegészítõ az Silent Hunter 4-hez is, majd valamikor márciusban. Az elsõ tehát már megjelent, épp ezért kérdezem, hogy próbálta-e már valaki. Bõvebben róla, például itt: http://shop.gamestar.hu/shop.php?mit=mutat&id=2805 Ami a másikat illeti, tehát a Silent Hunter 4-es U-boat-os kiegészítõt, még nem hallottam róla semmit, csak annyit, hogy lesz. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanome 0 Author Share Posted February 7, 2008 A VIIC.Az IA-ból 2 darabot adtak át, a IIB-bõl 22-t, a VIIA-ból 10-et, a VIIB-bõl 23-at, IXC-bõl 54-et, míg VIIC-bõl 572-t(!). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kid8 0 Share Posted February 8, 2008 hát igen...a silent hunter miatt töribõl lehet h kapok egy kósza 5-öst.kioktattam a tanárt a német tengeralattjárók szövetséges rombolók elleni védekezésérõl höhh remélem értelmesen írtam :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanome 0 Author Share Posted February 13, 2008 hát igen...a silent hunter miatt töribõl lehet h kapok egy kósza 5-öst.kioktattam a tanárt a német tengeralattjárók szövetséges rombolók elleni védekezésérõl höhh remélem értelmesen írtam :D Az kemény. A tanárok se tudhatnak mindent. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrett_the_Thief 0 Share Posted February 14, 2008 Kipróbáltam ezt a bizonyos "U-Boat: Battle in the Mediterranean" c. kiegészítõt a Silent Hunter 3-hoz. Hát hatalmas csalódás volt. Szóval, ha még nem próbálta valaki, ne is kezdjen bele. Azért mondom, mert nagyon sokat ígér a kiegészítõ, de sajnos a valóság egy kicsit más. Eleve ott van az a tény, hogy megtöbbszörözi a töltési idõt; aztán új textúrákat ígér, de valahogy én nem vettem észre semmiféle változást. 2 nagyobb hajó kerül a játékba, a Gneisenau és a Scharnhorst, szépek, jók, de valahogy az alapjátékon nem nagyon változtatnak. A brit tengeralattjárók játékba tétele szerintem jó ötlet volt, de én eddig még egyet sem láttam. Szóval ragozhatnám még, de szerintem olyan keveset nyújt ez a kiegészítõ, hogy pofátlanság áruba bocsátva forgalmazni, hiszen bármelyik ingyenes mod, akár a The Grey Wolves, akár az Aces of the Deep, akár a HUNter Pack jobb nála, szebb nála, több nála... Volt eseleg valakinek pozitív élménye is ezzel a kiegészítõvel? :D Ja és, eltávolítottam ezt a kieget, de sajnos utána az alapjáték sem megy, szóval azt is újra kellett raknom. Még jó, hogy a mentések nem vesztek el... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanome 0 Author Share Posted February 14, 2008 Kipróbáltam ezt a bizonyos "U-Boat: Battle in the Mediterranean" c. kiegészítõt a Silent Hunter 3-hoz. Hát hatalmas csalódás volt. Szóval, ha még nem próbálta valaki, ne is kezdjen bele. Azért mondom, mert nagyon sokat ígér a kiegészítõ, de sajnos a valóság egy kicsit más. Eleve ott van az a tény, hogy megtöbbszörözi a töltési idõt; aztán új textúrákat ígér, de valahogy én nem vettem észre semmiféle változást. 2 nagyobb hajó kerül a játékba, a Gneisenau és a Scharnhorst, szépek, jók, de valahogy az alapjátékon nem nagyon változtatnak. A brit tengeralattjárók játékba tétele szerintem jó ötlet volt, de én eddig még egyet sem láttam. Szóval ragozhatnám még, de szerintem olyan keveset nyújt ez a kiegészítõ, hogy pofátlanság áruba bocsátva forgalmazni, hiszen bármelyik ingyenes mod, akár a The Grey Wolves, akár az Aces of the Deep, akár a HUNter Pack jobb nála, szebb nála, több nála... Volt eseleg valakinek pozitív élménye is ezzel a kiegészítõvel? :D Ja és, eltávolítottam ezt a kieget, de sajnos utána az alapjáték sem megy, szóval azt is újra kellett raknom. Még jó, hogy a mentések nem vesztek el... :D Hát, amit leírtál... Egyébkénz úgy tom a legnagyobb típus a "fejõstehén" (XIV) voltak, de javítsatok ki, ha nem. Annyit még, hogy nem köveznétek meg egy-egy nem tengeralattjárós (sivatag, Normandia) történetért??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garrett_the_Thief 0 Share Posted February 16, 2008 Annyit még, hogy nem köveznétek meg egy-egy nem tengeralattjárós (sivatag, Normandia) történetért??? Persze, hogy nem. :D Úgy vagyok vele, hogy az alapjátékkal játszom, és néhány apró modot teszek fel, amely itt-ott cserél le textúrát, vagy hangot, mert vannak ezek a nagyobb modifikációk (Grey Wolves, Aces of the Deep), és bár nagyon tetszenek, nálam nagyon lelassul a játék, már ami a töltési idõket illeti. Amúgy összefutottam VII/C-mmel (U-100) egy komolyabb konvojjal az ír partoktól észak-nyugatra. Kár hogy nagy volt a hullámzás és komoly köd is ereszkedett, de azért 3 hajó így sem jutott tovább (2 T3-as meg egy másik nagyobb, ha jól emlékszem csapatszállító). Ti milyen fokozaton játszotok? Már kb. 2 hónapja 100% realizmus mellett próbálkozom, és tényleg sokkal nagyobb élmény így (sok helyütt olvastam). Ma láttam egy remek dokumentumfilmet a Viasat History-n "Mélytengeri roncsok rejtélye" címmel 16 órától. Láttátok? Ha nem, még úgyis lesz (meg némi infó is róla): http://tv.animare.hu/tvmusor.aspx?id=820ef...93ee5badec940ff 3 U-boot és legénységük sorsát követi nyomon a film, és szó esik a brit aknamezõkrõl is. Nagyon jó volt! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanome 0 Author Share Posted February 18, 2008 Persze, hogy nem. :D Úgy vagyok vele, hogy az alapjátékkal játszom, és néhány apró modot teszek fel, amely itt-ott cserél le textúrát, vagy hangot, mert vannak ezek a nagyobb modifikációk (Grey Wolves, Aces of the Deep), és bár nagyon tetszenek, nálam nagyon lelassul a játék, már ami a töltési idõket illeti. Amúgy összefutottam VII/C-mmel (U-100) egy komolyabb konvojjal az ír partoktól észak-nyugatra. Kár hogy nagy volt a hullámzás és komoly köd is ereszkedett, de azért 3 hajó így sem jutott tovább (2 T3-as meg egy másik nagyobb, ha jól emlékszem csapatszállító). Ti milyen fokozaton játszotok? Már kb. 2 hónapja 100% realizmus mellett próbálkozom, és tényleg sokkal nagyobb élmény így (sok helyütt olvastam). Ma láttam egy remek dokumentumfilmet a Viasat History-n "Mélytengeri roncsok rejtélye" címmel 16 órától. Láttátok? Ha nem, még úgyis lesz (meg némi infó is róla): http://tv.animare.hu/tvmusor.aspx?id=820ef...93ee5badec940ff 3 U-boot és legénységük sorsát követi nyomon a film, és szó esik a brit aknamezõkrõl is. Nagyon jó volt! :D Oké oké, este írom, a DAK-ról lesz szó, akit érdekel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krakki 0 Share Posted February 25, 2008 Sziasztok! Nem tudja valaki h lehet vele lanozni? (Hamachival) Mert próbáltuk haveral de nem látta a szervert... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charger18 0 Share Posted February 25, 2008 Hát, amit leírtál... Egyébkénz úgy tom a legnagyobb típus a "fejõstehén" (XIV) voltak, de javítsatok ki, ha nem. Annyit még, hogy nem köveznétek meg egy-egy nem tengeralattjárós (sivatag, Normandia) történetért??? De a "fejõstehén" csak annyiban volt tengeralattjáró hogy alá tudott merûlni :D :D Hajók elleni támadásra ha jól tudom nem volt alkalmas max a repûlõk ellen, mondjuk lett volna "pár" torpedó amitt kilõhetett volna :lol: Amúgy én is tudok 1 történetett, igaz ez nem ép a legvidámabb, de a WW2-es német tengeralattjárók pályafutásának némikép méltó befejezése lehetne... "Technikai problémák következtében azonban az elsõ darab, az U-2511-es csak a német kapituláció elõtt egy héttel kerûlt bevethetõ állapotba. Mindenesetre könnyen sikerült leráznia az ûldözõ brit tengeralattjáróvadász rajokat. Állítólag próbaképpen lõtávolságra közelített meg egy brit cirkálót is, mégpedig úgy, hogy, a hajó legénysége még csak nem is sejtette. Ezután azonban visszatért németországi támaszpontjára - még éppen idõben ahhoz, hogy a személyzet megadhassa magát. Ha a gyártás során fellépõ problémákat sikerül megoldani, a XXI-es komoly szerepet volna a tengeri csatákban. Mindenesetre alapvetõ hatást gyakorolt a háború utáni tengeralattjáró-tervezésre." Részlet: Ian V. Hogg A II. világháború német titkos fegyverei c. könyvébõl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts