Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Penumbra/Amnesia: The Dark Descent

W00dy

Recommended Posts

W00dy

Szerintem megérdemli a topicot. A legjobb horror-kaland játék amivel valaha játszottam! Baromijó sztori, szép grafika, nagyon jó fizika és ezek melett még hátborzongató is. Mindenkinek csak ajánlani tudom :smile:

JaniRazor

Én még nem próbáltam, de talán egyszer erre is sort kerítek. Nagyon nehezek a játék fejtõrõi, el lehet benne akadni? :blink:

Jah és le a kalappal a fejlesztõk elõtt. 2 embertõl ez nem semmi! B)

wYth-NRG

Én még nem próbáltam, de talán egyszer erre is sort kerítek. Nagyon nehezek a játék fejtõrõi, el lehet benne akadni? :blink:

Jah és le a kalappal a fejlesztõk elõtt. 2 embertõl ez nem semmi! B)

a többi kalandhoz viszonyítva nem nagy számok a fejtörõk :unsure: legalábbis nem idõztem olyan sokat velük

W00dy

Attól függ. Nálam volt olyan, hogy a bátyám jött ár valamire, de nem különösebben nehéz. De a story eléggé jóság :D Párat kell csak aludni és ep2. :rolleyes:

JaniRazor

a többi kalandhoz viszonyítva nem nagy számok a fejtörõk :unsure: legalábbis nem idõztem olyan sokat velük

akkor lehet, hogy bepróbálkozok vele B)

• 2 weeks later...
_z0LEe_

Hát nem semmi egy játék. Hangualat, realizmus ott van a toppon. Viszont az nagyon idegesít, hogy kb fél óra után sem tudtam megölni a farkast az overture elején... Alig lehet eltalálni :unsure::sad:

TheGrimReaper

és ezt bé-e lehet szerezni az honországunkba? Mert megnéztem internetes boltokat és ott nem volt!

Csak a Karez-ka segítségével juthatok hozzá? (amit nem szeretnék, mert játszottam a demo-val és jójátékért adok ki péndzt)

DaVeman

Letöltöttem, el is kezdtem, de így villognak a tárgyak meg minden :unsure:

grasslover

és ezt bé-e lehet szerezni az honországunkba? Mert megnéztem internetes boltokat és ott nem volt!

Csak a Karez-ka segítségével juthatok hozzá? (amit nem szeretnék, mert játszottam a demo-val és jójátékért adok ki péndzt)

Hehe, a játékkiadás ezért megy át kalózkodásba :rolleyes: A sok szart vasvillával hányják egymásra a sok pixel shader 3.0-s WC-be, amiért pénzt nem adunk, de az igényt meg nem jelentetik meg... :D

JaniRazor

Kijött a Black Pague!!!

tenderlumpling

Kijött a Black Pague!!!

Végigvittem a Black Plague-t!!!

:D

Ott a mitjátszottál-ban :sleep:

Balee

Na most kezdtem el az elsõ részt az Overture-t, eddig nagyon tetszik a hangulat, ha végigvittem jöhet a Black Plague. B)

Balee

A 7végén befejeztem az Overture-t, hát lenyûgözõ egy game volt, nagyon bejött, nem volt könnyû, de csupán a morze jeles rejtvénynél akadtam el egy rövidebb idõre. A vonatkozó topicban olvassátok el elemzésemet. :smile: Sztem el is kedzem lassan a Black Plague-t, nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra. B)

tenderlumpling

A 7végén befejeztem az Overture-t, hát lenyûgözõ egy game volt, nagyon bejött, nem volt könnyû, de csupán a morze jeles rejtvénynél akadtam el egy rövidebb idõre. A vonatkozó topicban olvassátok el elemzésemet. :smile: Sztem el is kedzem lassan a Black Plague-t, nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra. B)

Elolvastam, de itt reagálnék (éljen a topic), örülök, hogy végre mások is felfedezték ezt az elfeledett játékot, szerintem ez a 2007-es év játéka, nem ilyen... Crysis... :sleep: Egyszerûen kreatív, egyedi, nagyszerû élményt nyújt, nagyon szép, hátborzongató perceket. És ha belevesszük, hogy két-három ember dobta össze az egészet... há pff... :rolleyes:

Balee

Tegnap este befejeztem a Black Plague- t is, szintén elmondható róla az mint az Overture-ról. Kár, hogy ilyen rövid volt, játszottam volna még. :D Bõvebben a mit játszottál... topicban. :smile:

• 1 month later...
Zizou2

az overture-nek van ugye egy elõdje ami tudtommal ingyenesen letölthetõ na én le is szedtem de nem akar indulni egyszerûen mikor elindítom akkor bejön egy fekete kép aztán visszarak az asztalra. Felraktam a az Overture-t is ezzel szintén nem sikerült játszanom ezt az üzenetet kaptam : Your grapichs card does not support vertex shaders. és utána írja hogy szedjem le az új driverek meg hasonlók de nem segít és nem hinném a vkarim nem támogatja a vertex shadereket.... <_< (tudtommal 3.0ás vertex shadert támogat)

Legfrisseb patchek és driverek telepítve.

Gépem fontosabb adatai: E6300 Nvidia 7300 GT 4GB RAM xp sp2

valaki help pls.

Evin

Nekem 6600GT-n ment az összes verzió.

Biztos fel van rakva a Forceware?

-Arch-

Egnem is érdekel az a Game :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: csak utállok parázni xD :lol: :unsure:

Zizou2

Nekem 6600GT-n ment az összes verzió.

Biztos fel van rakva a Forceware?

igen, ezt raktam fel legutóbb:

169.21_forceware_winxp_32bit_international_whql

Evin

igen, ezt raktam fel legutóbb:

169.21_forceware_winxp_32bit_international_whql

Akkor részemrõl passz. Csak ez kapcsolódik a megjelenítéshez, meg az OpenAL, amit a telepítõje felrak.

Zizou2

Akkor részemrõl passz. Csak ez kapcsolódik a megjelenítéshez, meg az OpenAL, amit a telepítõje felrak.

hát jah de sztem az lehet a baja hogy nem ismeri fel az új drivereket lehet megpróbálom majd egy régebbivel...

• 2 weeks later...
tenderlumpling

Hm lesz új rész :rolleyes:

Penumbra: Requiem

Várom-várom ^_^

DaVeman

Én meg nemsokára elkezdem az Overturet.

áá, ugyanazok a grafikai bugok mint amik a BP demojánál. 1.2es patch fennvan, drivert is most frissítettem, opanAL-t is felraktam. Nemtommibaja.

Jahát van frisebb is, erre azt írja fixeli az Ati HD kártyákon a problámát.

beszarás, kéri a serialt, de beírni nem engedi...