-Thingol- 0 Share Posted November 4, 2007 Friday Night LightsJunkieimdbtv.com Nem tudom, meddig kéne fehéríteni. A felirat a második évad harmadik részénél tart, a negyedik hamarosan kijön, angol felirat az ötödik évadhoz még nincs. Szóval ezt nemtom még el kéne dönteni. Szerintem a felirattal haladni reális, mégiscsak azzal nézik a legtöbben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NemTom_ 0 Share Posted November 4, 2007 Ne legyen igazam, de sztem úgy jár majd a topik mint a Weeds topik.....hiába nézzük páran nem ír bele egyikünk sem és a süllyesztõben végzi....és ezzel is így lesz sztem..... Amúgy tavaly auguwsztusban úgy voltam, hogy majd bepróbálom, de az istenért nem akar rávenni a lélek azóta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Thingol- 0 Author Share Posted November 4, 2007 Ne legyen igazam, de sztem úgy jár majd a topik mint a Weeds topik.....hiába nézzük páran nem ír bele egyikünk sem és a süllyesztõben végzi....és ezzel is így lesz sztem..... Amúgy tavaly auguwsztusban úgy voltam, hogy majd bepróbálom, de az istenért nem akar rávenni a lélek azóta... És ha kihalt lesz? Max törlik. Ennyi =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierrasprings 0 Share Posted November 4, 2007 Elõször is, köszi Thingol a topikot! Másodszor pedig, hagy' osszam meg örömöm veletek: végre megjött az 1. szezon DVD-n és hát mit ne mondjak gyönyörû darab Egyébként, hogy tetszett az eheti rész? Szerintem mostmár kezd végre megint olyan jó lenni mint az 1. season. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Thingol- 0 Author Share Posted November 4, 2007 Elõször is, köszi Thingol a topikot! Másodszor pedig, hagy' osszam meg örömöm veletek: végre megjött az 1. szezon DVD-n és hát mit ne mondjak gyönyörû darab Egyébként, hogy tetszett az eheti rész? Szerintem mostmár kezd végre megint olyan jó lenni mint az 1. season. Még nem láttam az új részt =). Megvetted az elsõ évadot? képeket, leírást sajnos a 2. évad elsõ 4 része elég gagyi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierrasprings 0 Share Posted November 4, 2007 Még nem láttam az új részt =). Megvetted az elsõ évadot? képeket, leírást sajnos a 2. évad elsõ 4 része elég gagyi... Én szerintem, már a negyedik, egészen elfogadható, de persze nincs az elsõ évad szintjén. A DVD-rõl pedig a jövõhét folyamán készítek képeket, meg leírom majd a véleményem Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Thingol- 0 Author Share Posted November 4, 2007 Te gondolom akkor még angol feliratot sem használsz 8) Negyediknek az utolso 5 mp-e nagyon odab.szott ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitisz 0 Share Posted November 4, 2007 Elõször is, köszi Thingol a topikot! Másodszor pedig, hagy' osszam meg örömöm veletek: végre megjött az 1. szezon DVD-n és hát mit ne mondjak gyönyörû darab Egyébként, hogy tetszett az eheti rész? Szerintem mostmár kezd végre megint olyan jó lenni mint az 1. season. Én is gondolkoztam már hogy megvegyem Mennyibe fáj úgy összesen mindennel együtt ? Rendelni ? Amúgy a sorozat bizony megérdemli a topicot , kitünõ minõségû dráma , szerintem egyértelmûen a tavalyi év legjobbja Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Thingol- 0 Author Share Posted November 4, 2007 Én is gondolkoztam már hogy megvegyem Mennyibe fáj úgy összesen mindennel együtt ? Rendelni ? Amúgy a sorozat bizony megérdemli a topicot , kitünõ minõségû dráma , szerintem egyértelmûen a tavalyi év legjobbja azééért a heroooes : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitisz 0 Share Posted November 4, 2007 azééért a heroooes : ) Heroes szerintem sokkal gyengébb mint FNL Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Thingol- 0 Author Share Posted November 4, 2007 Heroes szerintem sokkal gyengébb mint FNL azért nem. de ezt fõleg a második évad miatti elõitéleteim miatt mondom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierrasprings 0 Share Posted November 4, 2007 Én is gondolkoztam már hogy megvegyem Mennyibe fáj úgy összesen mindennel együtt ? Rendelni ? Amúgy a sorozat bizony megérdemli a topicot , kitünõ minõségû dráma , szerintem egyértelmûen a tavalyi év legjobbja Átszámítva, Ft-ba 4,000, tehát szerintem ez simán megérdemli ezt az amúgy is kis összeget! (szerintem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitisz 0 Share Posted November 4, 2007 azért nem. de ezt fõleg a második évad miatti elõitéleteim miatt mondom Heroes-nak a az egész elsõ évad második fele harmatgyenge volt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierrasprings 0 Share Posted November 4, 2007 azért nem. de ezt fõleg a második évad miatti elõitéleteim miatt mondom Ha a Heroes elsõ évadot nézem, akkor fölveszi a versenyt az FNL-el, de a mostani második kevésbé jó mint az elsõ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitisz 0 Share Posted November 4, 2007 Átszámítva, Ft-ba 4,000, tehát szerintem ez simán megérdemli ezt az amúgy is kis összeget! (szerintem) Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierrasprings 0 Share Posted November 4, 2007 Köszi Semmiség B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Thingol- 0 Author Share Posted November 4, 2007 Átszámítva, Ft-ba 4,000, tehát szerintem ez simán megérdemli ezt az amúgy is kis összeget! (szerintem) megveszem tõled 5kért (te meg rendelhetsz magadnak egy ujat igy te is en is jol jartunk ) Heroes-nak a az egész elsõ évad második fele harmatgyenge volt pont, hogy az volt a legjobb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierrasprings 0 Share Posted November 4, 2007 megveszem tõled 5kért (te meg rendelhetsz magadnak egy ujat igy te is en is jol jartunk ) pont, hogy az volt a legjobb Hehe, jó vicc :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Thingol- 0 Author Share Posted November 4, 2007 Hehe, jó vicc :lol: komolyan modntam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitisz 0 Share Posted November 4, 2007 Hehe, jó vicc :lol: Thingol sosem viccel :D Most néztem meg 1x20-t , nagyon ott volt B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Thingol- 0 Author Share Posted November 5, 2007 Thingol sosem viccel :D Most néztem meg 1x20-t , nagyon ott volt B) Az volt az iszap csata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitisz 0 Share Posted November 5, 2007 Az volt az iszap csata? Jaja B) Saracen atom jó volt :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierrasprings 0 Share Posted November 5, 2007 Jaja B) Saracen atom jó volt :D Saracen mindig atom jó :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierrasprings 0 Share Posted November 5, 2007 Ha már itt tartunk, ki a kedvenc szereplõtök? Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Thingol- 0 Author Share Posted November 5, 2007 Saracen mindig atom jó :D nono 2x opening day végén nem jó arc:D de az iszap csata végén ahogy elkapta julest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts