Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Kane & Lynch 1-2

tom83

Recommended Posts

Posted

az Assasins creed mellet ezt várom a legjobban :rolleyes: ugyanis a Splinter Cell mellet a Hitman a kedvencem. :rolleyes: csak kár h nemtolom majd coopban, mert nem a nyetes gépen lesz :sad:

Posted

Amugy mikor fog megjelenni ? :rolleyes:

2007. november 9-én B) már mingyá ittvan :smile:

Posted

2007. november 9-én B) már mingyá ittvan :smile:

áá de jó :smile: Azthittem 2008-ban valamikor... :unsure: Remélem a gépigénye nem lesz nagy

Posted

áá de jó :smile: Azthittem 2008-ban valamikor... :unsure: Remélem a gépigénye nem lesz nagy

tiéden menni fog :wink:

Posted

Nekem nagyon bejön ez a játék :rolleyes:

Nagyon pörgõs a játékmenet B) Hát a grafika egy kicsit lehetne szebb,igaz ilyen kis videón annyira azért nem lehet látni :wink::unsure:

Posted

Jó, hogy nyílt egy topik. Ideje volt. Hamarosan itt a gamma. Már nagyon várom. Remélem jobban optimizálják, mint a Strangleholdot.

Posted

énis naon várom. már kiváncsi vok a game-re és remélem addigra meglesz a gépfejlesztés :smile:

Posted

Jó, hogy nyílt egy topik. Ideje volt. Hamarosan itt a gamma. Már nagyon várom. Remélem jobban optimizálják, mint a Strangleholdot.

mért, tiéden akad az SH??

Posted

mért, tiéden akad az SH??

Enyémen el se indul :wink:

Posted

Sajnos nálam sem fut. Pedig biztos jót lehet volna benne hentelni. Remélem lesz valami patch hozzá.

Posted

Jelenleg ezt a játékot várom a legeslegjobban :smile: Most nem is érdekel nagyon más... :wink:

Posted

Demó mikor lesz kb?

Szerintem mivel a játék elvileg November elején jön ki, ha csak el nem tolják (Isten Ments!). Akkor kb. Október vége - november elsõ hetében lehet demo. Ha lesz egyáltalán. :smile:

Posted

Rohadt nagy game lesz ez szerintem :blink: :D :D B) nagyon hangulatos B) B)

Posted

Nekem nagyon bejön ez a játék :rolleyes:

Nagyon pörgõs a játékmenet B) Hát a grafika egy kicsit lehetne szebb,igaz ilyen kis videón annyira azért nem lehet látni :wink::unsure:

lehetne kicsit szebb?

inkább azt mondanám rondább nem is lehetne... nagyon gyenge pontja a grafika és a fizika

Posted

lehetne kicsit szebb?

inkább azt mondanám rondább nem is lehetne... nagyon gyenge pontja a grafika és a fizika

és épp ez az ami nem számít, hülyeség szerintem. ennek a játéknak a története, a karakterei a lényegesek, nem az hogy milyen a grafija, semmilyen játéknak nem az a lényege, vagy ha arra alapoznak a készítõk hogy húú de szép és eladjuk, akkor agyilag semmik :smile:

Posted

Ha ilyen lesz a grafika és a történet teljesen megleszek elégedve :smile: Persze úgy lenne tökéletes ha még szebb lenne a grafika de nagyon fontos más is nem csak a grafika(Crysis :tongue: )Jelenleg ennél a játéknál semmit sem várok jobban :rolleyes: Nagy game lesz B)

Posted

Ha ilyen lesz a grafika és a történet teljesen megleszek elégedve :smile: Persze úgy lenne tökéletes ha még szebb lenne a grafika de nagyon fontos más is nem csak a grafika(Crysis :tongue: )Jelenleg ennél a játéknál semmit sem várok jobban :rolleyes: Nagy game lesz B)

énis várom. kíváncsi vok a játékmenetére és azért sztem a grafja sem lesz olyan rossz. de a kívánság listámon még mindig a Max Payne 3 az elsõ :rolleyes:

Posted

énis várom. kíváncsi vok a játékmenetére és azért sztem a grafja sem lesz olyan rossz. de a kívánság listámon még mindig a Max Payne 3 az elsõ :rolleyes:

Hát ha be is jelentenék hogy lesz az sajnos még nagyon sok idõ míg elkészülne :sad: Én nem nagyon foglalkozok olyan játékkal amik még nem mostanában jelennek meg :unsure: Pl. a Kane & Lynch itt van Novemberben most fõleg ez érdekel már nagyon sok videót néztem róla B)

Posted

és épp ez az ami nem számít, hülyeség szerintem. ennek a játéknak a története, a karakterei a lényegesek, nem az hogy milyen a grafija, semmilyen játéknak nem az a lényege, vagy ha arra alapoznak a készítõk hogy húú de szép és eladjuk, akkor agyilag semmik :smile:

mindig ezzel a f@szsággal jön mindenki

nem csak vagy szép vagy jó játékot lehet csinálni... lehet csinálni szép és jó játékot is, ha ennek a játéknak a GTA 3 motorját rakták volna már akkor szebb lenne, de ezzel a 10 évvel ezelõtt SEGA játékgép engine valami nevetségesen siralmas

én is kibpróbálom a játékot, de amikor minden ember ugyanugy néz ki, ugyanugy hal meg, ugyanugy mozog, és semmi realitás nincsen a mozgás dinamikájában azon azért hagy nevessek már (az utcai részen meg ahogy kinéznek az autók... hát tuti a Typing of the Dead-tõl licenszelték)

nem mondtam hogy rossz lesz a játék de nem ez a grafika és fizika illene hozzá

azért egy Max Payne szintet hozhatnának

Posted

mindig ezzel a f@szsággal jön mindenki

nem csak vagy szép vagy jó játékot lehet csinálni... lehet csinálni szép és jó játékot is, ha ennek a játéknak a GTA 3 motorját rakták volna már akkor szebb lenne, de ezzel a 10 évvel ezelõtt SEGA játékgép engine valami nevetségesen siralmas

én is kibpróbálom a játékot, de amikor minden ember ugyanugy néz ki, ugyanugy hal meg, ugyanugy mozog, és semmi realitás nincsen a mozgás dinamikájában azon azért hagy nevessek már (az utcai részen meg ahogy kinéznek az autók... hát tuti a Typing of the Dead-tõl licenszelték)

nem mondtam hogy rossz lesz a játék de nem ez a grafika és fizika illene hozzá

azért egy Max Payne szintet hozhatnának

lol, max payne szint nincs meg? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D röhög a vakbelem ha meglenne :D :D :D :lol: :lol: :lol:

tök úgy nézz ki mint a hitman bloodmoney szinte csak más képi design-nal. :lol: :D

Posted

nem tudom :huh: engem anynira megával ragadott a hangulat ( tiszta Szemtõl Szemben :rolleyes::rolleyes: ) hogy nem is figyeltem arra hogy ki hogy mozog meg sorolhatnám :huh: szerintem szép grafikája is van :huh::huh::blink: mindegy :smile: