tom83 0 Share Posted September 21, 2007 Kane & Lynch: Dead Men Infók Képek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca001 0 Share Posted September 21, 2007 az Assasins creed mellet ezt várom a legjobban ugyanis a Splinter Cell mellet a Hitman a kedvencem. csak kár h nemtolom majd coopban, mert nem a nyetes gépen lesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom83 0 Author Share Posted September 21, 2007 Amugy mikor fog megjelenni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaniRazor 0 Share Posted September 21, 2007 Amugy mikor fog megjelenni ? 2007. november 9-én B) már mingyá ittvan Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom83 0 Author Share Posted September 21, 2007 2007. november 9-én B) már mingyá ittvan áá de jó Azthittem 2008-ban valamikor... Remélem a gépigénye nem lesz nagy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca001 0 Share Posted September 21, 2007 áá de jó Azthittem 2008-ban valamikor... Remélem a gépigénye nem lesz nagy tiéden menni fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom83 0 Author Share Posted September 21, 2007 Nekem nagyon bejön ez a játék Nagyon pörgõs a játékmenet B) Hát a grafika egy kicsit lehetne szebb,igaz ilyen kis videón annyira azért nem lehet látni Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuMa01 0 Share Posted September 21, 2007 isten játék lesz B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie 0 Share Posted September 22, 2007 Jó, hogy nyílt egy topik. Ideje volt. Hamarosan itt a gamma. Már nagyon várom. Remélem jobban optimizálják, mint a Strangleholdot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaniRazor 0 Share Posted September 22, 2007 énis naon várom. már kiváncsi vok a game-re és remélem addigra meglesz a gépfejlesztés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca001 0 Share Posted September 22, 2007 Jó, hogy nyílt egy topik. Ideje volt. Hamarosan itt a gamma. Már nagyon várom. Remélem jobban optimizálják, mint a Strangleholdot. mért, tiéden akad az SH?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom83 0 Author Share Posted September 23, 2007 mért, tiéden akad az SH?? Enyémen el se indul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie 0 Share Posted September 23, 2007 Sajnos nálam sem fut. Pedig biztos jót lehet volna benne hentelni. Remélem lesz valami patch hozzá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom83 0 Author Share Posted September 23, 2007 Jelenleg ezt a játékot várom a legeslegjobban Most nem is érdekel nagyon más... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom83 0 Author Share Posted September 23, 2007 Demó mikor lesz kb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ronnie 0 Share Posted September 24, 2007 Demó mikor lesz kb? Szerintem mivel a játék elvileg November elején jön ki, ha csak el nem tolják (Isten Ments!). Akkor kb. Október vége - november elsõ hetében lehet demo. Ha lesz egyáltalán. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted September 25, 2007 Rohadt nagy game lesz ez szerintem :D :D B) nagyon hangulatos B) B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabal 0 Share Posted September 25, 2007 Nekem nagyon bejön ez a játék Nagyon pörgõs a játékmenet B) Hát a grafika egy kicsit lehetne szebb,igaz ilyen kis videón annyira azért nem lehet látni lehetne kicsit szebb? inkább azt mondanám rondább nem is lehetne... nagyon gyenge pontja a grafika és a fizika Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuMa01 0 Share Posted September 25, 2007 lehetne kicsit szebb? inkább azt mondanám rondább nem is lehetne... nagyon gyenge pontja a grafika és a fizika és épp ez az ami nem számít, hülyeség szerintem. ennek a játéknak a története, a karakterei a lényegesek, nem az hogy milyen a grafija, semmilyen játéknak nem az a lényege, vagy ha arra alapoznak a készítõk hogy húú de szép és eladjuk, akkor agyilag semmik Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom83 0 Author Share Posted September 25, 2007 Ha ilyen lesz a grafika és a történet teljesen megleszek elégedve Persze úgy lenne tökéletes ha még szebb lenne a grafika de nagyon fontos más is nem csak a grafika(Crysis )Jelenleg ennél a játéknál semmit sem várok jobban Nagy game lesz B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaniRazor 0 Share Posted September 25, 2007 Ha ilyen lesz a grafika és a történet teljesen megleszek elégedve Persze úgy lenne tökéletes ha még szebb lenne a grafika de nagyon fontos más is nem csak a grafika(Crysis )Jelenleg ennél a játéknál semmit sem várok jobban Nagy game lesz B) énis várom. kíváncsi vok a játékmenetére és azért sztem a grafja sem lesz olyan rossz. de a kívánság listámon még mindig a Max Payne 3 az elsõ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom83 0 Author Share Posted September 25, 2007 énis várom. kíváncsi vok a játékmenetére és azért sztem a grafja sem lesz olyan rossz. de a kívánság listámon még mindig a Max Payne 3 az elsõ Hát ha be is jelentenék hogy lesz az sajnos még nagyon sok idõ míg elkészülne Én nem nagyon foglalkozok olyan játékkal amik még nem mostanában jelennek meg Pl. a Kane & Lynch itt van Novemberben most fõleg ez érdekel már nagyon sok videót néztem róla B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
khabal 0 Share Posted September 25, 2007 és épp ez az ami nem számít, hülyeség szerintem. ennek a játéknak a története, a karakterei a lényegesek, nem az hogy milyen a grafija, semmilyen játéknak nem az a lényege, vagy ha arra alapoznak a készítõk hogy húú de szép és eladjuk, akkor agyilag semmik mindig ezzel a f@szsággal jön mindenki nem csak vagy szép vagy jó játékot lehet csinálni... lehet csinálni szép és jó játékot is, ha ennek a játéknak a GTA 3 motorját rakták volna már akkor szebb lenne, de ezzel a 10 évvel ezelõtt SEGA játékgép engine valami nevetségesen siralmas én is kibpróbálom a játékot, de amikor minden ember ugyanugy néz ki, ugyanugy hal meg, ugyanugy mozog, és semmi realitás nincsen a mozgás dinamikájában azon azért hagy nevessek már (az utcai részen meg ahogy kinéznek az autók... hát tuti a Typing of the Dead-tõl licenszelték) nem mondtam hogy rossz lesz a játék de nem ez a grafika és fizika illene hozzá azért egy Max Payne szintet hozhatnának Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuMa01 0 Share Posted September 25, 2007 mindig ezzel a f@szsággal jön mindenki nem csak vagy szép vagy jó játékot lehet csinálni... lehet csinálni szép és jó játékot is, ha ennek a játéknak a GTA 3 motorját rakták volna már akkor szebb lenne, de ezzel a 10 évvel ezelõtt SEGA játékgép engine valami nevetségesen siralmas én is kibpróbálom a játékot, de amikor minden ember ugyanugy néz ki, ugyanugy hal meg, ugyanugy mozog, és semmi realitás nincsen a mozgás dinamikájában azon azért hagy nevessek már (az utcai részen meg ahogy kinéznek az autók... hát tuti a Typing of the Dead-tõl licenszelték) nem mondtam hogy rossz lesz a játék de nem ez a grafika és fizika illene hozzá azért egy Max Payne szintet hozhatnának lol, max payne szint nincs meg? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D röhög a vakbelem ha meglenne :D :D :D :lol: :lol: :lol: tök úgy nézz ki mint a hitman bloodmoney szinte csak más képi design-nal. :lol: :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Arch- 0 Share Posted September 25, 2007 nem tudom engem anynira megával ragadott a hangulat ( tiszta Szemtõl Szemben ) hogy nem is figyeltem arra hogy ki hogy mozog meg sorolhatnám szerintem szép grafikája is van mindegy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts