Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Star Wars: The Force Unleashed I-II

Recommended Posts

Posted

Na itt az idõ,hogy nyissak egy topicot errõl a gammáról.^_^

Remélem,senki nem csinált még róla topicot,nem találtam róla itt gs-n,már amennyire kerestem :roll:,ha mégis duplikátum lenne,akkor byby egyetlen topicom :sad:

Na,lényeg a lényeg,hogy 2008 tavaszán kijön ez a gyöngyszem,ami sajnos valószínûleg csak PS3-ra és XBOX-ra,PS2-re és PSP-re fog megjelenni..Szóval egyik szemem sír a másik nevet. Hiszen nagy SW fan vagyok(mint ahogy sokan) és én ezt a játékot tartom életem játékának xD ,még ha hülyén is hangzik,de a trailereket megnézve,szerintem Ti is így fogtok elmélkedni,mégha nem is ilyen radikálisan.

A játékban a legnagyobb újítás,a fizika és az erõ középpontba helyezése(végre),ahogy a gém neve is tükrözi,egyáltalán semmi túlzással,hiszen az erõ már szinte érezhetõen átjárja a játékot és a játékost. Ez is a játék egyik újítása,hogy eufórikus érzést ad a kedves gémernek,mivel a játékban 2 új fajta technológiát alkalmaznak 1.Digital Molecular Matter (DMM) ^_^ , 2. és az elõbb említett euphoria-t.

Mind2,ahogy a linkben is írják(mindjárt belinkelem nektek),a játékosnak olyan környezetet teremt,amit nagy valószínûséggel még egyikõnk sem élt át.^_^

Mit is írhatnék még...ja igen,az erõkrõl..több fajta erõ van,mint az eddig SW játékokban is..annyi változtatással,hogy ezek már egybefûzhetõek és hatalmas kombók alakíthatóak ki.

A grafika gyönyörû,de ez evidens ezeknél a konzoloknál.

Ezt a játékot semmiért nem hagynám ki..még ha vennem kell egy PS2-t vagy egy PS3at..de lássuk be,mire ez megjelenik a PS2 iszonyat kevésbe fog kerülni..(bár PS3on biztos jobban érvényesülnek ezek az új technológiák),na majd ez is kiderül :smile:

Bízom még benne,hogy talán kijön PC-re és lesz egy jó optimalizálás,ami után PC-n is élvezhetõ lenne eme királyság,de ez még a jövõ zenéje...

Na dobom a linkeket:

A játék legelsõ trailer-je(még George Lucas is közremûködik a játékban,ahogy írják is):

http://www.gamekapocs.hu/hir/6612/Star+War...egre+bejelentve

Itt olvasgathattok még róla(pár dolog benne lesz amit én is leírtam,de jóval több):

http://www.xboxic.com/news/3555

Itt pedig a világ legdurvább trailerje:

http://www.lucasarts.com/games/theforceunleashed/#/trailers/

Nagyon ajánlom mindenkinek,hogy nézze meg. De jól kapaszkodjatok ám! xDD

Na remélem felkeltettem valaki érdeklõdését(igyekeztem tökéletesen és hülyeség mentesen leírni:D),és eme szerény topicom nem vész kárba.

Váronk minél több képet,információt és miegymást B)

May The Force Be With Us! ^_^

Chuck_Norris
Posted

Most nem emlékszem de Dart Maul kinek volt a tanítványa? Vadernek vagy a Sith Lordnak? :unsure: Mert ha Vadernek akkor végülis Mault játszunk ebben a játékban... :smile:

Posted

Most nem emlékszem de Dart Maul kinek volt a tanítványa? Vadernek vagy a Sith Lordnak? :unsure: Mert ha Vadernek akkor végülis Mault játszunk ebben a játékban... :smile:

nem Vadernek...Maul még akkor élt(egy darabig:D) amikor Anakin kicsi volt ^_^

Chuck_Norris
Posted

nem Vadernek...Maul még akkor élt(egy darabig:D) amikor Anakin kicsi volt ^_^

Vader után nyirták ki Mault asszem amikor szöktették Leia-t a hangárban... nem? :huh:

Posted

Ez egy nagyon király játék lesz, talán a egjobb a Star Wars-osok közül. A sztorira nagyon kíváncsi vagyok, nameg hogy kijön-e PC-re. PS3mat ha belehalok akkorse tudok szerezni.

Chuck_Norris
Posted

Ez egy nagyon király játék lesz, talán a egjobb a Star Wars-osok közül. A sztorira nagyon kíváncsi vagyok, nameg hogy kijön-e PC-re. PS3mat ha belehalok akkorse tudok szerezni.

Most végre nagy hangsúlyt fektettek a force -ra :rolleyes:

Posted

ezért jó,hogy kijön PS2-re is elilveg.. :unsure:

csak nem tudom ott mennyire fognak érvényesülni ezek az újdonságok... :sad:

Vader után nyirták ki Mault asszem amikor szöktették Leia-t a hangárban... nem? :huh:

nem nem nem dehogy :D

Vader(Anakin) akkor még kisfiú volt amikor Maul feltűnt és nem Leia-t szöktették a hangárba hanem Amidala/Padme-t ,aki lesz Leia és Luke anyukája majd később.

_Jolly_Joker_
Posted

Darth Sidious volt Maul mestere.

A játékról:

Én már az első videónál kipécéztem magamnak ezt játékot. Továbbfejlesztett Jedi Knight játék :smile: Nagyon bejönne, de úgy tudom csak konzol only, így nekem felejtős. :unsure:

Chuck_Norris
Posted

nem nem nem dehogy :D

Vader(Anakin) akkor még kisfiú volt amikor Maul feltűnt és nem Leia-t szöktették a hangárba hanem Amidala/Padme-t ,aki lesz Leia és Luke anyukája majd később.

Jah, úgylátszik hülyeségeket beszéltem. Bocsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Darth Sidious volt Maul mestere.

A játékról:

Én már az első videónál kipécéztem magamnak ezt játékot. Továbbfejlesztett Jedi Knight játék :smile: Nagyon bejönne, de úgy tudom csak konzol only, így nekem felejtős. :unsure:

igen valószínűleg csak konzol lesz... de legalább ps2-re megérné szerintem..ha tényleg kijön arra is :smile:

Jah, úgylátszik hülyeségeket beszéltem. Bocsi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

semmi gond ^_^

Posted

és itt majd azokkal a jedikkel kell gyakni, akik nem tértek vissza a jedi templomba 3. részben? vagy most megint kinő néhány tanonc a földből?

Posted

és itt majd azokkal a jedikkel kell gyakni, akik nem tértek vissza a jedi templomba 3. részben? vagy most megint kinő néhány tanonc a földből?

nem lehet tudni..csak,hogy elvileg Vader egyik tanítványa ként indulsz..azt nem tudom,hogy elején eldöntheted e hogy sith vagy jedi vagy é...lehet úgy lesz hogy sithnek indulsz..és megválozhatsz..vagy gyakorlod a sithek életét és haragját( ezt tenném én személyszerint :D )

Posted

nem lehet tudni..csak,hogy elvileg Vader egyik tanítványa ként indulsz..azt nem tudom,hogy elején eldöntheted e hogy sith vagy jedi vagy é...lehet úgy lesz hogy sithnek indulsz..és megválozhatsz..vagy gyakorlod a sithek életét és haragját( ezt tenném én személyszerint :D )

én nem :tongue:

_Jolly_Joker_
Posted

Hát én többnyire a jófiúk csapatában játszom, de az istenért! Nem jobb, ha az ember szétaláz pár szemét jedit és vasmarokkal leigázza a Galaxist? Hát dehogynem! :D Darth Maul powaaa :D

Posted

Hát én többnyire a jófiúk csapatában játszom, de az istenért! Nem jobb, ha az ember szétaláz pár szemét jedit és vasmarokkal leigázza a Galaxist? Hát dehogynem! :D Darth Maul powaaa :D

jóhogy jobb... xD

Kiéled a sith erőd teljes mivoltát...nem kell visszafognod magad,azt teszel amit akarsz.. :rolleyes:

Amúgy nem írtam a nyitóbeszédbe(de az egyik linkben asszem benne van),hogy lesz valószínű multi része is..nah az lehet majd még nagyon érdekes :rolleyes:

ahogy az erőkkel összecsapnak a barátok xD

Posted

nekem van xbox360-am szal ha csak konzolra jön kia kkor sincs nagy baj. de azért reméllem h pc-n is élvezhetjük majd

amugy télleg nincs annál jobb mint amikor szétalázol mindenkit és mindent.

Posted

kíváncsi vagyok a játékban mennyire lehet majd fejlődni..erő szempontjából..

mi van ha a végére,már ilyen battleship-et tényleg el lehetne téríteni :o

habár szerintem ez csak a trailerben egy elég hatásvadász mozzanat(ami bevált:D),de akkor is jó lenne :rolleyes:

Posted

Akkor nekem is tetszebni fog, ha jó oldalon is tudunk menni.

Amúgy valahogy úgy olvastam, hogy Shaak Ty valahogy túlélte és ő ellen kell menni (egyik pályán) Rancornok ellen, akik őt védik (akiket érdekel az élet története Shaak Ty-nek az szóljon).

Posted

Akkor nekem is tetszebni fog, ha jó oldalon is tudunk menni.

Amúgy valahogy úgy olvastam, hogy Shaak Ty valahogy túlélte és ő ellen kell menni (egyik pályán) Rancornok ellen, akik őt védik (akiket érdekel az élet története Shaak Ty-nek az szóljon).

engem nagyon is érdekel.

És ennek angy a valószínűsége,mivel a Rancornok ellen(is) kell menni a gammában ^_^

és biztos lehet jedi aki akar :wink:

Posted

Csak nekem tűnik úgy hogy Erő szempontjából eltúlozzák kicsit a játékot? Eltéríteni egy csillagrombolót? Még Yoda se volt képes ilyesmire. Jól néz ki meg minden, de ha ilyen erős ez a Sith az egész SW máshogy alakul...

Darth Vader tanítványai vagyunk, igaz? Remélem lesz vagy 3 bef, és az egyikben Vaderrel legyakjuk az Uralkodót :smile:

Chuck_Norris
Posted

Csak nekem tűnik úgy hogy Erő szempontjából eltúlozzák kicsit a játékot? Eltéríteni egy csillagrombolót? Még Yoda se volt képes ilyesmire. Jól néz ki meg minden, de ha ilyen erős ez a Sith az egész SW máshogy alakul...

Ha olyan erősek leszünk majd akkor magát Vader és leforce-zhatjuk... én szivesen dobálganám a csillagrombolban a falhoz Vader-t néha. :smile: Mondjuk mikor feladatot ad és nem tetszik odavágnám a falhoz... :D

Kizárt hogy olyan erős legyen. Az csak a nyálcsurgatás volt a videoban. :lol: Meg gondolj bele, mikor megy olyan közel 1 csillagrombolo a földhöz? Csak akkor ha zuhan :rolleyes:

Amúgy nem írtam a nyitóbeszédbe(de az egyik linkben asszem benne van),hogy lesz valószínű multi része is..nah az lehet majd még nagyon érdekes :rolleyes:

ahogy az erőkkel összecsapnak a barátok xD

Hát erre én is kiváncsi vagyok, hogyan oldják meg ezt a nagy force-dolgot a multiban... Mert ha úgy lehet majd force-ozni mint a single-ben akkor az egész multi abbol fog álni, hogy aki hamarabb látja meg az ellenséges jedi/sith-et az oda-vissza dobálgatja majd... <_< Remélem nem lesz olyan erős a force a multiban, hogy elnyomná a kardozást, mint pl a JK3 multiban. :wink:

Egyébként meg sztem csak sith kampány lesz mivel Vader tanítványa nem "jó fiú" lesz. Szép is lenne ha hű jedit nevelne 1 sith tanítványból.... :D

Posted

Darth Vader tanítványai vagyunk, igaz? Remélem lesz vagy 3 bef, és az egyikben Vaderrel legyakjuk az Uralkodót :smile:

vader nemihszem hogy bármit is csinálna abban az időszakban az uralkodóval, mikor eredetileg a 6 részben öli meg :wink:

Egyébként meg sztem csak sith kampány lesz mivel Vader tanítványa nem "jó fiú" lesz. Szép is lenne ha hű jedit nevelne 1 sith tanítványból.... :D

végülis miért ne? a végén vader is megtért :D

meg ebben az időszakban még bőven vannak jedik akik bújkálnak, ezek simán kiképezhetnek minket is :smile:

Posted

Nem hiszem,hogy el van túlozva..inkább csak szokatlan,mivel az eddigi SW játékokban nem votl annyira nagy szerepe az erőnek,mint most..az lehet,hogy egy kicsit néhol hatásvadász és bizar,de nekem nagyon bejön ez a kis "eltúlzás" ^_^

Amúgy meg nem hinném,hogy egy csillagrombolóval ezt lehetne majd csinálni..de azért meg kell hagyni menőn néz ki :D

És igen több befejzés is lesz,arról olvastam. :wink:

+ tuti,hogy nem csak sith kampány lesz..még ha nagyon is úgy néz ki xD

Posted

Csak jöjjön ki pc-re is.

Posted

eredetileg a 6 részben öli meg :wink:

Az nem számít, a Revenge of The Sitkben is volt olyan bef hogy Anakin megölte Obi-Wan-t is meg Palpatine-t is. Simán belepiszkálhatnak.