wYth-NRG Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Szerintem nem kell értelmeznem a topic címét! De azért röviden szólok róla pár szót, tehát ide lehetne leírni azokat a jeleneteket a játékokból, amik megragadtak titeket. Lehet jó és persze rossz jelenet is. :D Két jelenet ugrott most be. Az egyik az a Mafia-ból való, mikor egy parkolóházba megyünk megvenni a whisky szállítmányt, mikor odaérkezünk akkor az az átvezető valami zseniális, nem találok rá szavakat, ha találok róla videót valahol akkor megosztom veletek, de aki játszott a játékkal az tudja hogy mire is gondolok A másik emlékezetes pillanat a Condemned-ből, az utólsó előtti pályán, az Apple birtokon, mikor átöltözünk, felvesszük az áldozat ruháját és várjuk a sorozatgyilkost... az a megvalósítás :o mikor a fénylő tágyon nézzük hogy mikor ér oda hozzánk és közben a főhös morgása magában... aztán kezdődik az üldözés
tenderlumpling Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Több is van B) Pl. a F.E.A.R. legvége. Hát az kész Vagy a Syberia legvége. Az meg könnyezős-szép
MuMa01 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 huhú, rengeteg van!!! a fear kiegészítőjében nagyon durva volt hogy a végénott hagynak minket egyedül a zombikkal teli városban :o :o :o , meg a beyond good and evil-ben annyira gyönyörű volt az amikor elmentük a malacért és kiderült hogy mégsem halt meg, akkor majdnem könnyeztem is, annyira gyönyörű volt! a cod stalingradi partraszálása az alap. a condemned-ben tényleg durca volt az a jelenet, de nekem méginkább durva volt az amikor ott előtte kinzott minket a csákó, de a legjobban az tetszett amikor a srác elkap minket és lelövi a társainkat. meg a bia első részében amikor a felcser egyedül lövi kispetyával a tankot, meg amikor lelövik az egyik ujjunkat. meg az earned in blood záró képe, nah az mekkora.... jah meg a hl2 epi 1-ben amikor alyx megölel minket, nem tudok róla hogy volt e már játék amiben ilyen jól megölelték a főhőst meg a made man-ben nagyon nagy durvulás volt amikor egy rock koncert "felett" harcoltunk...
-Dragoon- Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 A KotOR I-ben a fordulat számomra felejthetetlen, ahogy addig minden egybevágott és végül összeáll minden részlet. A Dreamfall vége is megmaradt, de azt igazságtalannak érzem. A Warcraft III Revelation nevű pályája is ott van a topon. Egyáltalán nem lett drámai, de maguk a tények emlékezetessé teszik. És ott van még a felejthetetlen Final Fantasy VII jelenet, amikor valaki meghal. Az tényleg a játéktörténet-írás csúcsa.
Alwares Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Mivel évente több száz játékot próbálok ki így kevés marad meg, meg keveset viszek végig. A Dark Messiah-ban az nagyon tetszett mikor az a nagy sárkány elől kellet rohanni, lerugom az orkot, rohanok tovább. No az jó volt. Call of Duty Stalingrad pálya az tényleg mekkora királyság volt! Nagyjából az egyész csak a végére laposodott el némileg... Meg mikor az Oblivionban kiléptem a csatornából, az nem volt jelenet de éreztem hogy innentől úgy fogom nézni egy játék grafikáját hogy Obli előtt és Obli után :lol: Hmm most nem is jut eszembe semmi, de most megyek aludni, hátha akkor majd....
wYth-NRG Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 A Brothers in Arms Earned in Blood elején, mikor bevesszük Hill 30-at Red-el és látjuk ahogy jön Baker a Sherman-ekkel (amit az előző részben végrehajtottunk) Elfelejtettem a Mafia végén, no comment... B) Aztán pl a Halo vége, avval a járművel. MoHAA partraszállás Omaha Beach-nél és a MoHPA partraszállása Tarawa Atoll-nál Max Payne endings
Malleus Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Több is van ami lehengerelt, csak néhány ami most eszembe jut: Splinter Cell - az utsó pálya vége felé amikor az alagsorban elkapnak Nikoladze-vel - és a szabadulás Splinter Cell Pandora Tomorrow - Sadono elrablása FEAR - a vége Thief2 - amikor a Markham Isle pályán a lifttel lemenve megérkezünk egy terembe, majd ott az ablakot kinyitva megpillantjuk a föld alatti kikötőt és a tengeralattjárót BG2 - a csata Irenicussal az Asylum-ban (egész party + őrült mágusok vs Irenicus ... ritkán látni olyan varázslatorgiát) KOTOR I - a fordulat, ugye
XCube Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 A Day of the Tentacle -ben első játékom alkalmával (akkor láttam először a SCUMM kezelőfelületét) az első ötletem az volt, hogy kinyitom az órát. És be is jött. Szakadtam a röhögéstől. Prey - Amikor találkozotam az átalakított Jennel Might and Magic VII - Amikor két varázslóm lich -hé változott. A többin még gondolkodom...
DaVeman Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A Max payne 2ben több ilyen van, az egyik amikor Vlad azt mondja:" Max! Dearest of all my friends! I was supposed to be the hero..." A PES6ban mikor megnyertem a spanyol kupa döntőjét a Barcával a REal ellen 10-6ra. A XIIIban mikor megtudtam ki number I. A KotORban a sok fordulat.
_Greb_ Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Beyond Good & Evil: A végén mikor megtaláljuk a malacot Stubbs the Zombie: Mikor a végén elhajózunk a nővel meg persze a kedvencem,mikor meglovagolunk 1 birkát. :D :lol: Meg még vannak....
tenderlumpling Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Thief2 - amikor a Markham Isle pályán a lifttel lemenve megérkezünk egy terembe, majd ott az ablakot kinyitva megpillantjuk a föld alatti kikötőt és a tengeralattjárót Ott nekem az elrejtett kalózhajó tetszik, amikor kinyitod a nagyládát B)
Mindcontrol Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A Syberia 2 vége *spoiler*Amikor Megszólaltatjuk a kürtöt, és odajönnek a mamutok, aztán Hans felül az egyik hátára, és elmennek a Szibériai pustaságba *spoiler*
tenderlumpling Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A Syberia 2 vége *spoiler*Amikor Megszólaltatjuk a kürtöt, és odajönnek a mamutok, aztán Hans felül az egyik hátára, és elmennek a Szibériai pustaságba *spoiler* Az 1 vége jobban bejött, ez annyira nem. Az első rész vége: várnak a kalandok, a második rész vége: ennyi volt, vége a kalandnak. Szóval az első rész vége valamivel romantikusabb.
MuMa01 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 A Day of the Tentacle -ben első játékom alkalmával (akkor láttam először a SCUMM kezelőfelületét) az első ötletem az volt, hogy kinyitom az órát. És be is jött. Szakadtam a röhögéstől. Prey - Amikor találkozotam az átalakított Jennel Might and Magic VII - Amikor két varázslóm lich -hé változott. A többin még gondolkodom... nekem a prey-ben az jött be nagyon amikor mi lettünk a fő csákói a hajónak és belevezettük a napba Beyond Good & Evil: A végén mikor megtaláljuk a malacot Stubbs the Zombie: Mikor a végén elhajózunk a nővel meg persze a kedvencem,mikor meglovagolunk 1 birkát. :D :lol: Meg még vannak.... júj tényleg, a bírkás nagyon nagy volt!!! meg az amikor bele kellet pisálni a víztározóba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D
Csapoati Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ahogy MuMa is mondta, CoD sztálingrádi partraszállás + a Vörös téri roham. No meg persze az egész Sewers pálya. B)
_Greb_ Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 nekem a prey-ben az jött be nagyon amikor mi lettünk a fő csákói a hajónak és belevezettük a napba júj tényleg, a bírkás nagyon nagy volt!!! meg az amikor bele kellet pisálni a víztározóba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D jaja,az egész játék nagyon jó volt.
-OJ- Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Itt leestem a székről :lol: Advent Rising - a végső csata Half-Life 2 - szinte minden :D Hirtelen ennyi, de van még bőven.....
Iam_The_Ghost Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 PoP: SoT-ban, mikor elveszítjük Faraht és a WW-ben, mikor Prince ott az alagútban elkeseredik, mert nem változtathatja meg a végzetét, majd aztán jön a Maszk... Biztos van még, de Nálam ez a 2 a kiemelkedő, amire hirtelen emlékszem. Ja, meg a T2T-ben Prince elhatározása az apja halott teste fölött.
-Dragoon- Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Advent Rising - a végső csata Az tényleg hatttalmas. A zene meg minden... tökéletes. Kár, hogy valószínűleg nem lesz folytatás
Adi0625 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 StarCraft - Szinte minden jelenetet megjegyeztem Nagyon tetszettek, megnéztem őket vagy 4x egymás után :D
JoeJoeJoe Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Beyond Good & Evilben, amikor a háztetőkön kell menekülni az Alpha Sectionosok elől.
IstenHataElott Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ami nekem emlékezetes marad: Max Payne 2 : Mona fürdőszobája (TIDAAAY)(Mondjuk nekem az egész MP-k emlékezetesek maradnak. ) Longes Journey vége HL - Blue Shift vége Gothic 2 NotR : Jakhendar szigetét soha nem feledem Vice City vége se volt rossz...
JaniRazor Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Max Payne 1 eleje. Bad Day LA-nek az az átvezetője amikor "megmentjük" a kisbabát Call of Duty-nak az a része amikor visszafoglaljuk a Vörös teret.
grasslover Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Bad Day LA-nek az az átvezetője amikor "megmentjük" a kisbabát Az a videó ütött nekem nagyon, mikor szállunk fel helikopterrel, és a csávó lengeti a fényt, hogy mehetünk, közben szalad hátrafelé és lezuhan a felhőkarcoló tetejéről :D
GAMEZ Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Max Payne 1 eleje. Bad Day LA-nek az az átvezetője amikor "megmentjük" a kisbabát Call of Duty-nak az a része amikor visszafoglaljuk a Vörös teret. Vörös teret?
Recommended Posts