Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Kedvenc Jelenet

wYth-NRG

Recommended Posts

wYth-NRG

Szerintem nem kell értelmeznem a topic címét!

De azért röviden szólok róla pár szót, tehát ide lehetne leírni azokat a jeleneteket a játékokból, amik megragadtak titeket. Lehet jó és persze rossz jelenet is. :D

Két jelenet ugrott most be.

Az egyik az a Mafia-ból való, mikor egy parkolóházba megyünk megvenni a whisky szállítmányt, mikor odaérkezünk akkor az az átvezető valami zseniális, nem találok rá szavakat, ha találok róla videót valahol akkor megosztom veletek, de aki játszott a játékkal az tudja hogy mire is gondolok :smile:

A másik emlékezetes pillanat a Condemned-ből, az utólsó előtti pályán, az Apple birtokon, mikor átöltözünk, felvesszük az áldozat ruháját és várjuk a sorozatgyilkost... az a megvalósítás :o mikor a fénylő tágyon nézzük hogy mikor ér oda hozzánk és közben a főhös morgása magában... aztán kezdődik az üldözés :smile:

tenderlumpling

Több is van B)

Pl. a F.E.A.R. legvége. Hát az kész :smile:

Vagy a Syberia legvége. Az meg könnyezős-szép :rolleyes:

MuMa01

huhú, rengeteg van!!!

a fear kiegészítőjében nagyon durva volt hogy a végénott hagynak minket egyedül a zombikkal teli városban :o :o :o , meg a beyond good and evil-ben annyira gyönyörű volt az amikor elmentük a malacért és kiderült hogy mégsem halt meg, akkor majdnem könnyeztem is, annyira gyönyörű volt! a cod stalingradi partraszálása az alap. a condemned-ben tényleg durca volt az a jelenet, de nekem méginkább durva volt az amikor ott előtte kinzott minket a csákó, de a legjobban az tetszett amikor a srác elkap minket és lelövi a társainkat. meg a bia első részében amikor a felcser egyedül lövi kispetyával a tankot, meg amikor lelövik az egyik ujjunkat. meg az earned in blood záró képe, nah az mekkora....

jah meg a hl2 epi 1-ben amikor alyx megölel minket, nem tudok róla hogy volt e már játék amiben ilyen jól megölelték a főhőst :smile:

meg a made man-ben nagyon nagy durvulás volt amikor egy rock koncert "felett" harcoltunk...

-Dragoon-

A KotOR I-ben a fordulat számomra felejthetetlen, ahogy addig minden egybevágott és végül összeáll minden részlet.

A Dreamfall vége is megmaradt, de azt igazságtalannak érzem.

A Warcraft III Revelation nevű pályája is ott van a topon. Egyáltalán nem lett drámai, de maguk a tények emlékezetessé teszik.

És ott van még a felejthetetlen Final Fantasy VII jelenet, amikor valaki meghal. Az tényleg a játéktörténet-írás csúcsa.

Alwares

Mivel évente több száz játékot próbálok ki így kevés marad meg, meg keveset viszek végig.

A Dark Messiah-ban az nagyon tetszett mikor az a nagy sárkány elől kellet rohanni, lerugom az orkot, rohanok tovább. No az jó volt.

Call of Duty Stalingrad pálya az tényleg mekkora királyság volt! Nagyjából az egyész csak a végére laposodott el némileg...

Meg mikor az Oblivionban kiléptem a csatornából, az nem volt jelenet de éreztem hogy innentől úgy fogom nézni egy játék grafikáját hogy Obli előtt és Obli után :lol:

Hmm most nem is jut eszembe semmi, de most megyek aludni, hátha akkor majd....

wYth-NRG

A Brothers in Arms Earned in Blood elején, mikor bevesszük Hill 30-at Red-el és látjuk ahogy jön Baker a Sherman-ekkel (amit az előző részben végrehajtottunk)

Elfelejtettem a Mafia végén, no comment... B)

Aztán pl a Halo vége, avval a járművel.

MoHAA partraszállás Omaha Beach-nél és a MoHPA partraszállása Tarawa Atoll-nál

Max Payne endings :smile:

Malleus

Több is van ami lehengerelt, csak néhány ami most eszembe jut:

Splinter Cell - az utsó pálya vége felé amikor az alagsorban elkapnak Nikoladze-vel - és a szabadulás

Splinter Cell Pandora Tomorrow - Sadono elrablása

FEAR - a vége

Thief2 - amikor a Markham Isle pályán a lifttel lemenve megérkezünk egy terembe, majd ott az ablakot kinyitva megpillantjuk a föld alatti kikötőt és a tengeralattjárót

BG2 - a csata Irenicussal az Asylum-ban (egész party + őrült mágusok vs Irenicus ... ritkán látni olyan varázslatorgiát)

KOTOR I - a fordulat, ugye

XCube

A Day of the Tentacle -ben első játékom alkalmával (akkor láttam először a SCUMM kezelőfelületét) az első ötletem az volt, hogy kinyitom az órát. És be is jött. Szakadtam a röhögéstől.

Prey - Amikor találkozotam az átalakított Jennel

Might and Magic VII - Amikor két varázslóm lich -hé változott.

A többin még gondolkodom...

DaVeman

A Max payne 2ben több ilyen van, az egyik amikor Vlad azt mondja:" Max! Dearest of all my friends! I was supposed to be the hero..."

A PES6ban mikor megnyertem a spanyol kupa döntőjét a Barcával a REal ellen 10-6ra.

A XIIIban mikor megtudtam ki number I.

A KotORban a sok fordulat.

_Greb_

Beyond Good & Evil: A végén mikor megtaláljuk a malacot

Stubbs the Zombie: Mikor a végén elhajózunk a nővel meg persze a kedvencem,mikor meglovagolunk 1 birkát. :D :lol:

Meg még vannak....

tenderlumpling

Thief2 - amikor a Markham Isle pályán a lifttel lemenve megérkezünk egy terembe, majd ott az ablakot kinyitva megpillantjuk a föld alatti kikötőt és a tengeralattjárót

Ott nekem az elrejtett kalózhajó tetszik, amikor kinyitod a nagyládát B)

Mindcontrol

A Syberia 2 vége *spoiler*Amikor Megszólaltatjuk a kürtöt, és odajönnek a mamutok, aztán Hans felül az egyik hátára, és elmennek a Szibériai pustaságba :smile:*spoiler*

tenderlumpling

A Syberia 2 vége *spoiler*Amikor Megszólaltatjuk a kürtöt, és odajönnek a mamutok, aztán Hans felül az egyik hátára, és elmennek a Szibériai pustaságba :smile:*spoiler*

Az 1 vége jobban bejött, ez annyira nem. Az első rész vége: várnak a kalandok, a második rész vége: ennyi volt, vége a kalandnak. Szóval az első rész vége valamivel romantikusabb.

MuMa01

A Day of the Tentacle -ben első játékom alkalmával (akkor láttam először a SCUMM kezelőfelületét) az első ötletem az volt, hogy kinyitom az órát. És be is jött. Szakadtam a röhögéstől.

Prey - Amikor találkozotam az átalakított Jennel

Might and Magic VII - Amikor két varázslóm lich -hé változott.

A többin még gondolkodom...

nekem a prey-ben az jött be nagyon amikor mi lettünk a fő csákói a hajónak és belevezettük a napba

Beyond Good & Evil: A végén mikor megtaláljuk a malacot

Stubbs the Zombie: Mikor a végén elhajózunk a nővel meg persze a kedvencem,mikor meglovagolunk 1 birkát. :D :lol:

Meg még vannak....

júj tényleg, a bírkás nagyon nagy volt!!! meg az amikor bele kellet pisálni a víztározóba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D

Csapoati

Ahogy MuMa is mondta, CoD sztálingrádi partraszállás + a Vörös téri roham. No meg persze az egész Sewers pálya. B)

_Greb_

nekem a prey-ben az jött be nagyon amikor mi lettünk a fő csákói a hajónak és belevezettük a napba

júj tényleg, a bírkás nagyon nagy volt!!! meg az amikor bele kellet pisálni a víztározóba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D

jaja,az egész játék nagyon jó volt. :smile:

-OJ-

Itt leestem a székről :lol:

Advent Rising - a végső csata

Half-Life 2 - szinte minden :D

Hirtelen ennyi, de van még bőven..... :rolleyes:

Iam_The_Ghost

PoP: SoT-ban, mikor elveszítjük Faraht és a WW-ben, mikor Prince ott az alagútban elkeseredik, mert nem változtathatja meg a végzetét, majd aztán jön a Maszk... :rolleyes: Biztos van még, de Nálam ez a 2 a kiemelkedő, amire hirtelen emlékszem. Ja, meg a T2T-ben Prince elhatározása az apja halott teste fölött.

-Dragoon-

Advent Rising - a végső csata

Az tényleg hatttalmas. A zene meg minden... tökéletes. Kár, hogy valószínűleg nem lesz folytatás :sad:

Adi0625

StarCraft - Szinte minden jelenetet megjegyeztem :smile:

Nagyon tetszettek, megnéztem őket vagy 4x egymás után :D

JoeJoeJoe

Beyond Good & Evilben, amikor a háztetőkön kell menekülni az Alpha Sectionosok elől.

IstenHataElott

Ami nekem emlékezetes marad:

Max Payne 2 : Mona fürdőszobája (TIDAAAY)(Mondjuk nekem az egész MP-k emlékezetesek maradnak. :rolleyes: )

Longes Journey vége

HL - Blue Shift vége

Gothic 2 NotR : Jakhendar szigetét soha nem feledem

Vice City vége se volt rossz... :unsure:

JaniRazor

Max Payne 1 eleje.

Bad Day LA-nek az az átvezetője amikor "megmentjük" a kisbabát

Call of Duty-nak az a része amikor visszafoglaljuk a Vörös teret.

grasslover

Az a videó ütött nekem nagyon, mikor szállunk fel helikopterrel, és a csávó lengeti a fényt, hogy mehetünk, közben szalad hátrafelé és lezuhan a felhőkarcoló tetejéről :D

GAMEZ

Max Payne 1 eleje.

Call of Duty-nak az a része amikor visszafoglaljuk a Vörös teret.

Vörös teret? :unsure: