wYth-NRG 9 Share Posted June 17, 2007 Szerintem nem kell értelmeznem a topic címét! De azért röviden szólok róla pár szót, tehát ide lehetne leírni azokat a jeleneteket a játékokból, amik megragadtak titeket. Lehet jó és persze rossz jelenet is. :D Két jelenet ugrott most be. Az egyik az a Mafia-ból való, mikor egy parkolóházba megyünk megvenni a whisky szállítmányt, mikor odaérkezünk akkor az az átvezető valami zseniális, nem találok rá szavakat, ha találok róla videót valahol akkor megosztom veletek, de aki játszott a játékkal az tudja hogy mire is gondolok A másik emlékezetes pillanat a Condemned-ből, az utólsó előtti pályán, az Apple birtokon, mikor átöltözünk, felvesszük az áldozat ruháját és várjuk a sorozatgyilkost... az a megvalósítás :o mikor a fénylő tágyon nézzük hogy mikor ér oda hozzánk és közben a főhös morgása magában... aztán kezdődik az üldözés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted June 17, 2007 Több is van B) Pl. a F.E.A.R. legvége. Hát az kész Vagy a Syberia legvége. Az meg könnyezős-szép Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuMa01 0 Share Posted June 17, 2007 huhú, rengeteg van!!! a fear kiegészítőjében nagyon durva volt hogy a végénott hagynak minket egyedül a zombikkal teli városban :o :o :o , meg a beyond good and evil-ben annyira gyönyörű volt az amikor elmentük a malacért és kiderült hogy mégsem halt meg, akkor majdnem könnyeztem is, annyira gyönyörű volt! a cod stalingradi partraszálása az alap. a condemned-ben tényleg durca volt az a jelenet, de nekem méginkább durva volt az amikor ott előtte kinzott minket a csákó, de a legjobban az tetszett amikor a srác elkap minket és lelövi a társainkat. meg a bia első részében amikor a felcser egyedül lövi kispetyával a tankot, meg amikor lelövik az egyik ujjunkat. meg az earned in blood záró képe, nah az mekkora.... jah meg a hl2 epi 1-ben amikor alyx megölel minket, nem tudok róla hogy volt e már játék amiben ilyen jól megölelték a főhőst meg a made man-ben nagyon nagy durvulás volt amikor egy rock koncert "felett" harcoltunk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Dragoon- 0 Share Posted June 17, 2007 A KotOR I-ben a fordulat számomra felejthetetlen, ahogy addig minden egybevágott és végül összeáll minden részlet. A Dreamfall vége is megmaradt, de azt igazságtalannak érzem. A Warcraft III Revelation nevű pályája is ott van a topon. Egyáltalán nem lett drámai, de maguk a tények emlékezetessé teszik. És ott van még a felejthetetlen Final Fantasy VII jelenet, amikor valaki meghal. Az tényleg a játéktörténet-írás csúcsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alwares 0 Share Posted June 17, 2007 Mivel évente több száz játékot próbálok ki így kevés marad meg, meg keveset viszek végig. A Dark Messiah-ban az nagyon tetszett mikor az a nagy sárkány elől kellet rohanni, lerugom az orkot, rohanok tovább. No az jó volt. Call of Duty Stalingrad pálya az tényleg mekkora királyság volt! Nagyjából az egyész csak a végére laposodott el némileg... Meg mikor az Oblivionban kiléptem a csatornából, az nem volt jelenet de éreztem hogy innentől úgy fogom nézni egy játék grafikáját hogy Obli előtt és Obli után :lol: Hmm most nem is jut eszembe semmi, de most megyek aludni, hátha akkor majd.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wYth-NRG 9 Author Share Posted June 17, 2007 A Brothers in Arms Earned in Blood elején, mikor bevesszük Hill 30-at Red-el és látjuk ahogy jön Baker a Sherman-ekkel (amit az előző részben végrehajtottunk) Elfelejtettem a Mafia végén, no comment... B) Aztán pl a Halo vége, avval a járművel. MoHAA partraszállás Omaha Beach-nél és a MoHPA partraszállása Tarawa Atoll-nál Max Payne endings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malleus 174 Share Posted June 17, 2007 Több is van ami lehengerelt, csak néhány ami most eszembe jut: Splinter Cell - az utsó pálya vége felé amikor az alagsorban elkapnak Nikoladze-vel - és a szabadulás Splinter Cell Pandora Tomorrow - Sadono elrablása FEAR - a vége Thief2 - amikor a Markham Isle pályán a lifttel lemenve megérkezünk egy terembe, majd ott az ablakot kinyitva megpillantjuk a föld alatti kikötőt és a tengeralattjárót BG2 - a csata Irenicussal az Asylum-ban (egész party + őrült mágusok vs Irenicus ... ritkán látni olyan varázslatorgiát) KOTOR I - a fordulat, ugye Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCube 960 Share Posted June 17, 2007 A Day of the Tentacle -ben első játékom alkalmával (akkor láttam először a SCUMM kezelőfelületét) az első ötletem az volt, hogy kinyitom az órát. És be is jött. Szakadtam a röhögéstől. Prey - Amikor találkozotam az átalakított Jennel Might and Magic VII - Amikor két varázslóm lich -hé változott. A többin még gondolkodom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaVeman 0 Share Posted June 18, 2007 A Max payne 2ben több ilyen van, az egyik amikor Vlad azt mondja:" Max! Dearest of all my friends! I was supposed to be the hero..." A PES6ban mikor megnyertem a spanyol kupa döntőjét a Barcával a REal ellen 10-6ra. A XIIIban mikor megtudtam ki number I. A KotORban a sok fordulat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted June 18, 2007 Beyond Good & Evil: A végén mikor megtaláljuk a malacot Stubbs the Zombie: Mikor a végén elhajózunk a nővel meg persze a kedvencem,mikor meglovagolunk 1 birkát. :D :lol: Meg még vannak.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted June 18, 2007 Thief2 - amikor a Markham Isle pályán a lifttel lemenve megérkezünk egy terembe, majd ott az ablakot kinyitva megpillantjuk a föld alatti kikötőt és a tengeralattjárót Ott nekem az elrejtett kalózhajó tetszik, amikor kinyitod a nagyládát B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindcontrol 0 Share Posted June 18, 2007 A Syberia 2 vége *spoiler*Amikor Megszólaltatjuk a kürtöt, és odajönnek a mamutok, aztán Hans felül az egyik hátára, és elmennek a Szibériai pustaságba *spoiler* Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Share Posted June 18, 2007 A Syberia 2 vége *spoiler*Amikor Megszólaltatjuk a kürtöt, és odajönnek a mamutok, aztán Hans felül az egyik hátára, és elmennek a Szibériai pustaságba *spoiler* Az 1 vége jobban bejött, ez annyira nem. Az első rész vége: várnak a kalandok, a második rész vége: ennyi volt, vége a kalandnak. Szóval az első rész vége valamivel romantikusabb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuMa01 0 Share Posted June 18, 2007 A Day of the Tentacle -ben első játékom alkalmával (akkor láttam először a SCUMM kezelőfelületét) az első ötletem az volt, hogy kinyitom az órát. És be is jött. Szakadtam a röhögéstől. Prey - Amikor találkozotam az átalakított Jennel Might and Magic VII - Amikor két varázslóm lich -hé változott. A többin még gondolkodom... nekem a prey-ben az jött be nagyon amikor mi lettünk a fő csákói a hajónak és belevezettük a napba Beyond Good & Evil: A végén mikor megtaláljuk a malacot Stubbs the Zombie: Mikor a végén elhajózunk a nővel meg persze a kedvencem,mikor meglovagolunk 1 birkát. :D :lol: Meg még vannak.... júj tényleg, a bírkás nagyon nagy volt!!! meg az amikor bele kellet pisálni a víztározóba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csapoati 0 Share Posted June 18, 2007 Ahogy MuMa is mondta, CoD sztálingrádi partraszállás + a Vörös téri roham. No meg persze az egész Sewers pálya. B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Greb_ 7 Share Posted June 18, 2007 nekem a prey-ben az jött be nagyon amikor mi lettünk a fő csákói a hajónak és belevezettük a napba júj tényleg, a bírkás nagyon nagy volt!!! meg az amikor bele kellet pisálni a víztározóba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D jaja,az egész játék nagyon jó volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 192 Share Posted June 18, 2007 Itt leestem a székről :lol: Advent Rising - a végső csata Half-Life 2 - szinte minden :D Hirtelen ennyi, de van még bőven..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iam_The_Ghost 76 Share Posted June 18, 2007 PoP: SoT-ban, mikor elveszítjük Faraht és a WW-ben, mikor Prince ott az alagútban elkeseredik, mert nem változtathatja meg a végzetét, majd aztán jön a Maszk... Biztos van még, de Nálam ez a 2 a kiemelkedő, amire hirtelen emlékszem. Ja, meg a T2T-ben Prince elhatározása az apja halott teste fölött. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Dragoon- 0 Share Posted June 18, 2007 Advent Rising - a végső csata Az tényleg hatttalmas. A zene meg minden... tökéletes. Kár, hogy valószínűleg nem lesz folytatás Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi0625 0 Share Posted June 18, 2007 StarCraft - Szinte minden jelenetet megjegyeztem Nagyon tetszettek, megnéztem őket vagy 4x egymás után :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeJoeJoe 239 Share Posted June 18, 2007 Beyond Good & Evilben, amikor a háztetőkön kell menekülni az Alpha Sectionosok elől. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IstenHataElott 0 Share Posted June 18, 2007 Ami nekem emlékezetes marad: Max Payne 2 : Mona fürdőszobája (TIDAAAY)(Mondjuk nekem az egész MP-k emlékezetesek maradnak. ) Longes Journey vége HL - Blue Shift vége Gothic 2 NotR : Jakhendar szigetét soha nem feledem Vice City vége se volt rossz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaniRazor 0 Share Posted June 18, 2007 Max Payne 1 eleje. Bad Day LA-nek az az átvezetője amikor "megmentjük" a kisbabát Call of Duty-nak az a része amikor visszafoglaljuk a Vörös teret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Share Posted June 18, 2007 Bad Day LA-nek az az átvezetője amikor "megmentjük" a kisbabát Az a videó ütött nekem nagyon, mikor szállunk fel helikopterrel, és a csávó lengeti a fényt, hogy mehetünk, közben szalad hátrafelé és lezuhan a felhőkarcoló tetejéről :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAMEZ 0 Share Posted June 18, 2007 Max Payne 1 eleje. Bad Day LA-nek az az átvezetője amikor "megmentjük" a kisbabát Call of Duty-nak az a része amikor visszafoglaljuk a Vörös teret. Vörös teret? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts