tenderlumpling 270 Share Posted June 7, 2007 Mindig is kíváncsi voltam, hogy a filmes fórumostársaimnak milyen tárgyaik vannak díszes dvd-iken kívül. Feltételezem, falaitok tele vannak filmes poszterekkel, az enyémek igen Alien, Star Wars figurák is biztosan akadnak, képregények, regények, dedikált értékek úgyszintén. Nos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin_dante 0 Share Posted June 7, 2007 Van egy pár, majd csinálok egy-két képet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SasOri-Sama 0 Share Posted June 7, 2007 Hát, egy Nancy poszterem van, meg jóóóóadag képregény :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 192 Share Posted June 7, 2007 Filmes figuráim :lol: Karib-tenger Kalózai 1 - Elizabeth Swann (kés, aranymedál, terep) Karib-tenger kalózai 2 - Jack Sparrow (pálmafa, kard, pisztoly, kalap, rumosüveg, terep) Karib-tenger kalózai 1 - Will Turner (két kard, tomahawk, kalap, cserélhető fej, levehető köpeny és övek) V for Vendetta - V (kalap, 6 kés) GrindHouse - Cherry Darling (alap, cserélhető láb/géppuska) Alien vs Predator Star Wars III.rész: A Sith-ek Bosszúja Hanglemez + Musical Journey DVD Könyvek: Aliens - Az Őrjöngő Halál Aliens vs Predator - Háború Star Wars III: A Sith-ek bosszúja Star Wars - Fénykardok Star Wars - A Birodalom örökösei Star Wars - Vision of the Future Star Wars - A Hutt Játszma Star Wars - Darth Maul: Shadow Hunter Star Wars - Tales of Bounty Hunters Poszterek: http://img20.imagevenue.com/img.php?image=..._122_1084lo.JPG + 10db SW3 poszter Köztársasági Csillagromboló Makett Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted June 7, 2007 Szégyen szemre nekem össz vissz egy Hartigenes Sin City poszterem van, de az sincs kirakva :D Bár lehet, hogy nyáron ráállok a Se7en-es dolgok gyüjtögetésére. Lesz lóvé, van dombor nyomásos kártya, szóval majd lesz :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasslover 40 Share Posted June 7, 2007 Szégyen szemre nekem össz vissz egy Hartigenes Sin City poszterem van, de az sincs kirakva :D Bár lehet, hogy nyáron ráállok a Se7en-es dolgok gyüjtögetésére. Lesz lóvé, van dombor nyomásos kártya, szóval majd lesz :lol: Szt nekem meg semmi :lol: Még filmes poszterem se...egy Darth Maul műanyag mellszobor volt egyszer egy Kellog's gabonapelyhez izében és annyi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-moki- 0 Share Posted June 7, 2007 Szt nekem meg semmi :lol: Még filmes poszterem se...egy Darth Maul műanyag mellszobor volt egyszer egy Kellog's gabonapelyhez izében és annyi. Hát jó, de te nem is értesz a filmekhez, meg alig nézel egy kettőt egy hónapban :ph34r: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Author Share Posted June 7, 2007 Filmes plakátok: - 13 kísértet - A halott menyasszony - Trainspotting - Shrek 2 - Szörny Rt. - Penge 2 - Jay és Néma Bob visszavág - Blair Witch Project 2 - Csontdaráló - Légcsavar - bazi nagy Alienes, csak nem tom, hol van Poszterek, kisplakátok: - Harry Potter és az azkabani fogoly (csak és kizárólag Emma Watson feszít és domborít rajta) - Kill Bill 1 - Kill Bill 2 (kétféle) - Something's Gotta Give - Tomb Raider - Rap, revü, Rómeó - Idővonal - Gollam (Gyűrűk Ura) (nem mindig az ízlést tükrözik, meg nincs mind kirakva, de ezek vannak) Figurák - Star Wars űrhajó és bázis makettek, szereplők figurái (TIE-vadász, TIE-Bombázó, Hoth-űrhajó, vagy mi, twi'lek, birodalmi rohamosztagos, Darth Vader, Palpatine, birodalmi bázis) - Jurassic Park labda, dzsip - Godzilla figura - Astérix és Obelix figurák Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin_dante 0 Share Posted June 7, 2007 Most azt mondanám mit nem fotóztam: az Alien könyveimet, az SW könvyeimet és képregényeimet, a Sin City képregényeimet, az SW figuráimat és a Batman figuráimat... De azért itt van pár amire büszke vagyok, de van köztük pár ami nem is filmes ereklye (mivel nincs meg a film :D Spawn pl ) Ákos dedikált fotóalbum :D Van még egy hatalmas Godzilla figurám, de szerintem már mindenki látta a fórumról, ha pedig nem akkor majd csinálok róla fotót Link to comment Share on other sites More sharing options...
Real013 6 Share Posted June 8, 2007 Egy Kill Bill óriásposzter a szobám falán,meg KArib 3 fejkendő a mozibóóóól :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreator 0 Share Posted June 18, 2007 Posztert, plakátot a mozikból el lehet kérni? Valaki csinálta már? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted June 18, 2007 Posztert, plakátot a mozikból el lehet kérni? Valaki csinálta már? Hát meg kell kérdezni. Az lenne a legjobb ha ismerősöd dolgozna moziban. Akkor tuti kapnál posztert. Így nem biztos, bár sztem ha megkérdezed biztos mondanak valamit. Bár lehet az ott dolgozók csapnak le rájuk :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Author Share Posted June 18, 2007 Posztert, plakátot a mozikból el lehet kérni? Valaki csinálta már? Próbáld meg még videotékákban, a régóta működőkben, meg régóta működő mozikban, plázából csak akkor van esélyed, ha valaki ott dolgozik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
padi21 0 Share Posted June 18, 2007 Nekem ez van otthon, sztem jól néz ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted June 18, 2007 Nekem ez van otthon, sztem jól néz ki Öööö kabbe Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Author Share Posted June 18, 2007 Én megint Shrek-menüt kértem, szal már kétféle poharam van B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted June 18, 2007 Én megint Shrek-menüt kértem, szal már kétféle poharam van B) Gondoltam, hogy van Shrek menü. Most nem adnak hozzá ilyen nyomdás figurákat?? :D Mer nekem olyan van a 2. részből xD A Pohár már nincs meg :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 192 Share Posted June 18, 2007 Nekem ez van otthon, sztem jól néz ki Jaja, ez nálunk is kapható (5k-ért :lol: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Author Share Posted June 18, 2007 Gondoltam, hogy van Shrek menü. Most nem adnak hozzá ilyen nyomdás figurákat?? :D Mer nekem olyan van a 2. részből xD A Pohár már nincs meg :lol: De, csak nem nyomdás, de lehet kérni, milyen figurát. Én macskát kértem. Cicááát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted June 18, 2007 De, csak nem nyomdás, de lehet kérni, milyen figurát. Én macskát kértem. Cicááát. Áááá az király. Akkor majd olyat fogok venni, feltéve ha akkor még játszani fogják a filmet mire eljutunk a moziba xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 192 Share Posted June 18, 2007 Tényleg, Még ilyenem is van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted June 18, 2007 Tényleg, Még ilyenem is van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jesszus ez nagyon gagyi xD :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
-OJ- 192 Share Posted June 18, 2007 Jesszus ez nagyon gagyi xD :lol: :lol: Tudom :lol: De akkor is haláli :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellnight 0 Share Posted June 18, 2007 Tudom :lol: De akkor is haláli :lol: Ennél már csak akkor lenne királyabb, ha azt a szomorú arcot vágná xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenderlumpling 270 Author Share Posted June 18, 2007 Ennél már csak akkor lenne királyabb, ha azt a szomorú arcot vágná xD Így meleg, úgy emos lenne :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts