Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Metal Gear Solid sorozat

Recommended Posts

Posted

PC-n?? :unsure:

Ha igen, akkor hagyd abba :sad::unsure:

Hát pedig megpróbálom :] Remélem sikerülni fog.Ez 105MB becsomagolva,mentségemre legyen az,hogy mrt töltöttem le,mert nem lehet megtaálni sehol :sad: PS-re is megvan,csak ha nemlett volna gy "kis" baleset(meghalt a memkari,és ey gyerek "véletlenül" kettétörte az alaplapot <_< ),akkor azon tolnám :D Egyébként hol akad el? :unsure:

Posted

Hát pedig megpróbálom :] Remélem sikerülni fog.Ez 105MB becsomagolva,mentségemre legyen az,hogy mrt töltöttem le,mert nem lehet megtaálni sehol :sad: PS-re is megvan,csak ha nemlett volna gy "kis" baleset(meghalt a memkari,és ey gyerek "véletlenül" kettétörte az alaplapot <_< ),akkor azon tolnám :D Egyébként hol akad el? :unsure:

Szinte a legvégén. Bár nekem a 2CD-s van meg, lehet nálad nem fog előjönni :unsure: De azért elmondom.

Amikor a végén a 3 PAL kártyát kell a gépekbe beletenni. Amikor ugye a 3-at is berakod elgázosítják a szobát. Felhívod Otacont aki pár másodperc múlva visszahív, hogy kinyitotta az ajtót. A gáz ugye távozik és neked ki kellene menned az ajtón. Csak az ajtó nekem legalábbis nem nyílt ki. Utánakérdeztem 576 fórumon, hogy ez miért van és ott mondták, hogy sajnos ez a warez verzió hibája :sad:

VegaSHFOREVER
Posted

Nekem 1 cd-sbe van meg azzal elvielg nincs gond :unsure: Amugy ezt a problémát nem oldja meg valami patch? :huh:

Posted

Nekem 1 cd-sbe van meg azzal elvielg nincs gond :unsure: Amugy ezt a problémát nem oldja meg valami patch? :huh:

Tudtommal patch nem létezik az első részhez. Legalábbis nem találtam még egyet sem.

Viszont ha nektek nincs benne hiba akkor kérnék egy mentést attól a ponttól, miután kiléptetek az ajtón :D :rolleyes:

Posted

Tudtommal patch nem létezik az első részhez. Legalábbis nem találtam még egyet sem.

Viszont ha nektek nincs benne hiba akkor kérnék egy mentést attól a ponttól, miután kiléptetek az ajtón :D :rolleyes:

Na szoval.Nekem volt egy ilyen cucc,hogy "Metal Gear Solid+FIX".Csak nekem ez nemnagyon akart jönni :sad: .Remélem nekem menni fog,mert az egyik kedvenc játékaim közé tartotik az 1 :D

Posted

Szinte a legvégén. Bár nekem a 2CD-s van meg, lehet nálad nem fog előjönni :unsure: De azért elmondom.

Amikor a végén a 3 PAL kártyát kell a gépekbe beletenni. Amikor ugye a 3-at is berakod elgázosítják a szobát. Felhívod Otacont aki pár másodperc múlva visszahív, hogy kinyitotta az ajtót. A gáz ugye távozik és neked ki kellene menned az ajtón. Csak az ajtó nekem legalábbis nem nyílt ki. Utánakérdeztem 576 fórumon, hogy ez miért van és ott mondták, hogy sajnos ez a warez verzió hibája :sad:

Nekem is 2CD-s verzió van meg, de szerintem ez a hiba csak nálad van.(igaz én a tankos embernél abbahagytam) Mert én úgy tudom, hogy a védelmen kívül(keresi az eredeti lemezt), csak annyival van még levédve, hogy nem tudod felhívni Meril-t, mert a frekvencia a doboz hátuljára van ráírva.

Posted

Nekem is 2CD-s verzió van meg, de szerintem ez a hiba csak nálad van.(igaz én a tankos embernél abbahagytam) Mert én úgy tudom, hogy a védelmen kívül(keresi az eredeti lemezt), csak annyival van még levédve, hogy nem tudod felhívni Meril-t, mert a frekvencia a doboz hátuljára van ráírva.

Mi az,hogy nem tudom felhívni Merylt? :D Jah.És szégyen szemre elakadtam :sad: Psycho Mantis megjeéent,amikora katona ruhába öltözött Meryl ránklőtt.Na utána nemtudom mit kell csinálni :sad: Segítenétek lécci?Jah és Hellnight:kell a linkje annak a torrent filenak,amit én szedtem le? :rolleyes:

Posted

Mi az,hogy nem tudom felhívni Merylt? :D Jah.És szégyen szemre elakadtam :sad: Psycho Mantis megjeéent,amikora katona ruhába öltözött Meryl ránklőtt.Na utána nemtudom mit kell csinálni :sad: Segítenétek lécci?Jah és Hellnight:kell a linkje annak a torrent filenak,amit én szedtem le? :rolleyes:

Vhol még az elején nem lehet Meril-t felhívni, mert shol sincs megadva a frekvenciája, csak a dobozon van feltüntetve. Tudom, mert ott elakadtam, és úgy mondták meg.

Posted

Vhol még az elején nem lehet Meril-t felhívni, mert shol sincs megadva a frekvenciája, csak a dobozon van feltüntetve. Tudom, mert ott elakadtam, és úgy mondták meg.

Köszi.Majd megkeresem NETen a frekijét :D

VegaSHFOREVER
Posted

hehe :D felteszem és megtolom majd oké? :D Vagy átküldöm msn-en. nem vicc. NRG a NOLF Contract Jack-et küldte át msn-en és simán átjött 3óra alatt pedig az 2 cd :smile:

Posted

Elakadtam az egyben :sad::sad::sad::sad:

N a részletezem,hogy hol akadtam el:amikor a katona ruhába öltözött Meryl elmegy,és PSycho Mantis átveszi felette az irányítást,és így Meryl ránklő a liftböl és elmegy.És itt megjelenik Psycho Mantis lebegve.Aztán eltűnik.Ez még az elején van,a B1-es szinten,a Tank hangárnál.Na itt akadtam el,de az ember,akinek a cellájába beestünk(vagyis bemásztunk :D ),már halott,a katonákat megöltük,és Meryl is elment a lifttel együtt.

Posted

Le kell menni a B2 szintre, felvenni a C4-et és kell csinálni valamit :rolleyes: Asszem most itt tarthatsz :unsure: Ha nem akkor sry, de láma vagyok. Rohadt szar a memóriám ilyen téren :sad:

Evin: mint mondtam rákérdeztem direkt 576-on az MGS topicba, hogy mi lehet a baj és ők mondták nekem, hogy ez warez betegség :unsure:

Merylt fel tudtam hívni amikor ki kell menni a hangárból. Valahogy beírtam a frekiját, vagy nem is tudom :unsure:

Posted

Elakadtam az egyben :sad::sad::sad::sad:

N a részletezem,hogy hol akadtam el:amikor a katona ruhába öltözött Meryl elmegy,és PSycho Mantis átveszi felette az irányítást,és így Meryl ránklő a liftböl és elmegy.És itt megjelenik Psycho Mantis lebegve.Aztán eltűnik.Ez még az elején van,a B1-es szinten,a Tank hangárnál.Na itt akadtam el,de az ember,akinek a cellájába beestünk(vagyis bemásztunk :D ),már halott,a katonákat megöltük,és Meryl is elment a lifttel együtt.

Nem biztos, mert nagyon rég játszottam, azt hiszem vissza kell menni a tank hangárba, szerezni kell egy Level2-es kulcsot, elmenni a lőszerraktárba.

Vagy most kellene hívni Meril-t?!?

Evin: mint mondtam rákérdeztem direkt 576-on az MGS topicba, hogy mi lehet a baj és ők mondták nekem, hogy ez warez betegség :unsure:

Merylt fel tudtam hívni amikor ki kell menni a hangárból. Valahogy beírtam a frekiját, vagy nem is tudom :unsure:

Lehet, én odaáig még nem jutottam el.

Lehet, hogy mákod volt vele. :lol:

Posted

Na megoldottam,Ocelotot is legyőztem,volt vagy kemény 1perc 43mp xD.Most kellene hívnom Merylt.Mi is a frekije? :unsure:

Szerk.:Höh.Gugin megtaláltam a frekijét,beírtam hogy "metl gear solid box".Kiis adta :D

Ááááá a ratyi kis tank :sad: Nyomi :sad:

Posted

Na megoldottam,Ocelotot is legyőztem,volt vagy kemény 1perc 43mp xD.Most kellene hívnom Merylt.Mi is a frekije? :unsure:

Szerk.:Höh.Gugin megtaláltam a frekijét,beírtam hogy "metl gear solid box".Kiis adta :D

Ááááá a ratyi kis tank :sad: Nyomi :sad:

Milyen tank? Vulcan Raven-é?

Posted

Most olvastam, hogy hivatalosan is fim készül a játékból. Azt nem tudni, melyik részből, vagy az egészből-e!!!

(Hardwired.hu)

Posted

Milyen tank? Vulcan Raven-é?

Jaja :D De aztán beletelt vagy 8percembe leverni :D

Most olvastam, hogy hivatalosan is fim készül a játékból. Azt nem tudni, melyik részből, vagy az egészből-e!!!

(Hardwired.hu)

Ezt eddig is tudtam :smile: Mi csak egy kis FAN filmet készítünk haverokkal :D És nem Uwe Boll kapt a filmet,ezt Kojima is kijelentette,hogy UB enm akphatja mert elbacca :D

Posted

(Hardwired.hu)

Imdb-n is már régóta be van jegyezve egy (eddig) 2008-as dátum, melyről eddig semmit nem lehet tudni. Igaz mindenki egy esetleges MGS film tervezését következtette ki, hiszen Kojima elárulta nem tervez több részt készíteni a szériának. Hát én bízom benne, hogy tényleg megjelenik minél hamarabb :rolleyes:

Gyors utánanéztem mit is írtak az MGS filmről. Hát bíztató az, hogy az MGS a legjelentősebb alkotás a WoW mellet. Nomeg a Warner Bros. sem rossz ha ott készül :D

Várom, várom, várom, várom :D

Posted

Imdb-n is már régóta be van jegyezve egy (eddig) 2008-as dátum, melyről eddig semmit nem lehet tudni. Igaz mindenki egy esetleges MGS film tervezését következtette ki, hiszen Kojima elárulta nem tervez több részt készíteni a szériának. Hát én bízom benne, hogy tényleg megjelenik minél hamarabb :rolleyes:

Gyors utánanéztem mit is írtak az MGS filmről. Hát bíztató az, hogy az MGS a legjelentősebb alkotás a WoW mellet. Nomeg a Warner Bros. sem rossz ha ott készül :D

Várom, várom, várom, várom :D

Kojima-san azt mondta hogy nem Ő készítí a következő MGS részt,hanem cask felügyeli :D Lehet hogy egy újabb Raidenes rész lesz a következő(nem a Guns of the Patriots) MGS rész?Hát annak örülnék :D

Posted

Kojima-san azt mondta hogy nem Ő készítí a következő MGS részt,hanem cask felügyeli :D Lehet hogy egy újabb Raidenes rész lesz a következő(nem a Guns of the Patriots) MGS rész?Hát annak örülnék :D

Kojima nélkül nem igazi MGS az MGS :sleep:

Én Raident nem erőltetném azért annyira :unsure: Mégsem olyan, mint Snake nah :rolleyes:

Posted

Kojima nélkül nem igazi MGS az MGS :sleep:

Én Raident nem erőltetném azért annyira :unsure: Mégsem olyan, mint Snake nah :rolleyes:

Gondolom őis ottlesz,csak háttérben.Aztán kiderül,hogy ugyanaz lesz,mint a Snake Eaternél,hogy aztmondta,hogy csak felügyeli,aztán mégis ő volt ott a rendezői székben :D

Posted

Hát még mindig nem tudom rávenni magam h a Snake Eater-el játszak szar kamera szar irányítás így nem lehet játszani.

Posted

Hát még mindig nem tudom rávenni magam h a Snake Eater-el játszak szar kamera szar irányítás így nem lehet játszani.

Subsistence nincs meg? :unsure:

Posted

Subsistence nincs meg? :unsure:

Folyamatban van 24 az egyik a másik meg 76 nap de este majd jobban fog jönni.

Posted

Metal Gear Solid.3-at már Subsistence verziót érdemes megszerezni.

Nem csak a 3.dvd-s kiadása miat hanem a rahedli extra miat.Számomra sztem így kellet volna kijönnie a játéknak.

1.lemez:

- A snake eater teljes verziója

- Megfűszerezve a mostmár szabadon mozgatható third person nézet :D ,szal nem madártávlatból rohangázhatunk.

- Demo theater. A 2.rész speciális kiadása aduásza itt is visszatért.Rendezd újra a videókat sajád izlésed szerint.Add meg milyen karakter milyen ruhában legyen egy adott jelenetben.A háromszög segítségével pedig mozgasd ízlésed szerint a kamerát ezzel ún. "amatőr filmes" effektus is vele jár.

2.lemez:

- A játék sorozatban először multiplayer lehetősége!

- Játsz team deathmach,capture the duck és egyéb kojimához megszokott mgs feelingű játékal társaidal együtt.

- Nosztalgia rulez: Kronológiai sorrendben felkerült a metal gear és a metal gear.2: solid snake ősrégi leg leg első mgs játékok! Rémbuta MI-vel de nosztalgia rulez...

- Ape majom vadászat!

3.lemez:

- Újravágott majd 2 órás mgs:snake eater film! Éld át újra a videókat mostmár film élményként.

- Bonus disc videó: metal gun solid: raiden eater.Pojén videjó mi lett volna ha snake helyet raiden-el játszotunk volna?

Sztem ennyi extra után éremes ezt beszerezni.

Egyébként előrébb haladtam azé én is a mgs3-ban kinyírtam nem mást mint:

IPB Image

Fury-t az utsó ellőti the cobras tagot. Annak ellenére ahogy kinéz ez a lángszórós manus elég nehéz is kinyírni.Bár nem olyan nehéz mint the end-et (áárgh megne említsétek!) de azé ő is tud khöcsög lenni ha akar.Mivel lángszóró mellet felvan szerelve egy NASA-tól kölcsönkért rakéta siklóval így akár a levegőbe is osztja az áldást. 5x-re csak sikerül kilehelnie a lelékt...ekkor néztem csak meg hogy vannak ilyen vizes csövek amiből víz csordul ki.Így picit megkönnyebbülve de fél órás harc után levettem a stanimáját :smile: .Mivel a mgs.3-ban aki nem tudná ha nem az életét vesszük le a főellenségnek hanem a stanimáját midníg kapunk valami bonus ruhát tőle.

Jah még utoljára. Kiderül mégis mi lesz a készülő Metal gear solid film története:

"1997-ben a nukleáris szuperhatalmak leszerelik atomfegyvereik többségét. Ezekben az időkben egy kis nemzet, nevezetesen Zanzibar Land létrehoz egy katonai diktatúrát. Lakosai túlnyomórészt zsoldosok, akik támadásokat intéznek a világ több országában lévő nukleáris támaszpontok ellen és így az ország a világ legnagyobb atomhatalmává válik. Ezzel persze fenyegetést jelent a világ többi részére. A helyzet megoldásával Solid Snaket, a Fox Hound legjobb emberét bízzák meg."

Örömel várjuk a 2008-as évet :smile: .

Jah igen és van bejelentenivalóm hogy:

Metal Gear Solid fan film készül! Racquon haverom nagy lelkesedése iránt sajna bajban vagyunk.Ugyanis katonákra való ember még nincs stáblista közelben így aki érez magában bátorságot egy ilyen filmhez emellet nagy rajongója a játéknak és nem szeretné ha ismerősei kinevessék hát mire vársz? Jelentkezz katonának a mgs filmbe! Emellet revolver ocelot szerepe is kérdéses (ha elett döntve akkor nem szóltam) további infót kérjetek Racquon haveromtól.