pbobby Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 imádom a feszültséget.. ettől volt mindig is életszerű ez a topik :D igazi életek igazi sorsok vannak :D :D Jaja ti vagytok ketten tommal a feszültség keltés mesterei...két kis generátor :D
cokler Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 jo h nem azt mondod radiátor.. pofádat vertem volna le :D
TOMEEEEE Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Emberi sorsok jellenk itt meg! :D Kitaszitott emberek felemelkedés bukás kakálás tiszta élet az egész! :D :D
pbobby Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 jo h nem azt mondod radiátor.. pofádat vertem volna le :D Nem akarom feszegetni a srácok nemi identitását :D Emberi sorsok jellenk itt meg! :D Kitaszitott emberek felemelkedés bukás kakálás tiszta élet az egész! :D :D ezt a szót hogy bukás ne is emlitsd ...
kvanta Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 igyunk jóhogy. Kell egy kis búfelejtő feles... 1-2-3-4-5-6 :D de jó is lenne egy kis kiapcsolódás egy nyugis kis pubban haverokkal..hmm a végén még elcsábulok :D Amúgy miért ne innál? tudtommal nem vagy alkoholista hogy ne ihatnál bobby mi ez a nemi identitás téma? nem igazán vágom hogy mire akarsz kilyukadni vele. Vagyis van egy gondolatom de imátkozz hogy ne arra gondolj amireé n gondolok hogy gondolsz mert akkor a nemi identitásos lábammal úgy fejbe rúglak hogy parizel adja a másikat :D :D :D
TOMEEEEE Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Most bobby meleg na bumm fogadd el Bazsi! :D
pbobby Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Most bobby meleg na bumm fogadd el Bazsi! :D cokmester hozta fel a témát ezzel a radiátorral :D ezt meg meg se hallottam ;D
Lukvanov Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ma nyílt ez az őj topic ti meg telehányjátok! :D Mijez a Radiátor? :D
pbobby Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ma nyílt ez az őj topic ti meg telehányjátok! :D Mijez a Radiátor? :D Háttekivagy? :D Ja radiátor :D Mivan benéztél te is? tesó oda engedett? deminek?!
Lukvanov Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Félreértések elkerülése végett tesónak és tesónak külön gépe van! :D
cokler Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 ez az egy szerencséje van öcsinek... különben sose kommentelne ide... mondjuk ez nektek is jó lenne :D
Lukvanov Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ezt meg én cáfolnám meg, mert 1et kapnál "öcsitől" és akkor már alulról szagolnád a HARIBO-s takaródat! :D Jah amúgy nekem volt pofám Cokira szavazni, de visszalehet vhogy vonni? :D
carville Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 No látom meg van az új topic. :D Nem tudom anno kire szavaztam, úgyh szavaztam Ed-re, mert gondoltam rá úgy se fognak sokan. Luki te meg béna vagy ha el se találod azt h kire aakrsz szavazni. :D
kvanta Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Hehe Luki tudtam hogy te elbaltázod a választásod :D cok.: nem lehet valahogy elrontani öcsi gépét? :D Vagy tegyél rá valami IQ növelő programot vagy valami hasonlót, kell a világosság a srácnak én úgy érzem :D
pbobby Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Hehe Luki tudtam hogy te elbaltázod a választásod :D cok.: nem lehet valahogy elrontani öcsi gépét? :D Vagy tegyél rá valami IQ növelő programot vagy valami hasonlót, kell a világosság a srácnak én úgy érzem :D Trójait neki :D :D IQ növelő program???? Az szorozgatja az IQ-t 1,1-gyel...szóval Lukinál az se segit....0x1,1=...mi tudjuk Luki mennyi...te meg ne legyél olyan kiváncsi És még mindig nem tudjuk ki szavazott kvantumra :D
Lukvanov Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Az 0 bobby! :D Csak, h ne legyek hüje :D! :D:D:D:D:D:D:D:D:D Különben nélkülem itt nincs is élet, itt én vagyok a "color" :D Nélkülem depresszióba esnétek, ti aljanaép! D
TOMEEEEE Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 TRojait neki? :D Bobby majd adok én neked egy trojait meg a hülyeségeidet! :D Azt majd csak nézel ki a fejedből miért jár a cd ki be! :D Lukinak elég annyit hogy egy egyszerü müvelettel lehet belépni mondjuk meg kell válaszolni mennyi 2-5! :D Ezzel el lesz egy pár hónapig! :D Utána mondjuk magyarország fővárosa ezzel is elbibelödik kicsit és akkor nem lesz sokat itt! :D
pbobby Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Lukinak elég annyit hogy egy egyszerü müvelettel lehet belépni mondjuk meg kell válaszolni mennyi 2-5! :D Ezzel el lesz egy pár hónapig! :D Utána mondjuk magyarország fővárosa ezzel is elbibelödik kicsit és akkor nem lesz sokat itt! :D Jaja önálló gyüjtőmunka :D Trojait meg adhatok egy párat itt vannak a Nodiba :D van egy kis karámom abba pihennek :D szerk: akko a cd azér jár ki be...aztak**va :lol:
Lukvanov Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 2-5=? A közönségsegítségét kérném! :D Nehéz kérdés! :D Majd írok, ha megfejtettem
Lukvanov Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Na azért nem kell ennyire meghalni emberek? :D
nyulgyerek Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 :D mindenkire nyomtam, csak hogy lássátok h a női oldal mindíg mindenkit szeret ( kivéve akit nem ) :D ) de most hogy látom h Tomra nem nyomtak egyet se, hát majd el sírtam magam h nem rá nyomtam... :D :D na jovan ... örülök az új cuccosnak de vissza a görög-perzsa háborúkba mer baj lesz holnap.. csók család egyébként bobby: az lenne az kérdésem, h Te előtte is olvastad az mt-t ( mielőtt regeltél na ) vagy csak azota vagy miért is jöttél Te ide? jó gondolom a két jómadár hatása csak ugy érdeklődőm mert nemvagyok tájékoztatva és olyan rossz h nekem h na.. :D jóvan ... :D szal ? :D ezt meg az új topicnak...h jószívvel induljon :D :
kvanta Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Köszönjük szépen anőies kommentet, de lassan már túlontúl érzelemdúsra sikerült :D Pl ebben a topikban az utolsó emonem sűrűn fordul meg :D Válaszolok én Bobmen helyett, úgyis unatkozom meg józanodom, ő meg gondolom küzd a gyártással. Szóval az a lnyeg ogy ez a nagyfejű gyerek az évfolyamtársunk azaz inkább azt kell mondanom hogy gyári C csoportos / azt mondani sem kell úgyis tudjátok hogy az MMFK-n a c csoport a legjobb csoport, ez egyértelmű ahol mi Tommal vagyunk az csak jó lehet :D /. Kb ennyi a nagy történet Bobi fiú tudott már erről a történetről és csak úgy idecsapódott.
cokler Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 na kölkök... hát nem nagyon termeltetek pedig egész hétvégén ausztriában síelgettem....de jó h nem sínylette meg a topik a hiányomat .. na felkelni lusta népség.. ha én fenn vagyok ti se aludjatok!! :D
pbobby Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Mi? Hogy? Mi? Most rólam van szó? :D Hát hallottam egyet-s-mást erről a csoda fórumról...há megnéztem má mi folyik itt
Recommended Posts