Jump to content
GSForum - Segélyvonal

..::a Mi Topikunk::.. , 2nd Edition

a kérdés:  

81 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

imádom a feszültséget.. ettől volt mindig is életszerű ez a topik :D

igazi életek igazi sorsok vannak :D :D

Jaja ti vagytok ketten tommal a feszültség keltés mesterei...két kis generátor :D

Posted

jo h nem azt mondod radiátor.. pofádat vertem volna le :D

Posted

Emberi sorsok jellenk itt meg! :D

Kitaszitott emberek felemelkedés bukás kakálás tiszta élet az egész! :D :D

Posted

jo h nem azt mondod radiátor.. pofádat vertem volna le :D

Nem akarom feszegetni a srácok nemi identitását :D

Emberi sorsok jellenk itt meg! :D

Kitaszitott emberek felemelkedés bukás kakálás tiszta élet az egész! :D :D

ezt a szót hogy bukás ne is emlitsd ... :blink:

Posted

igyunk jóhogy. Kell egy kis búfelejtő feles... 1-2-3-4-5-6 :D de jó is lenne egy kis kiapcsolódás egy nyugis kis pubban haverokkal..hmm a végén még elcsábulok :D

Amúgy miért ne innál? tudtommal nem vagy alkoholista hogy ne ihatnál

bobby mi ez a nemi identitás téma? nem igazán vágom hogy mire akarsz kilyukadni vele. Vagyis van egy gondolatom de imátkozz hogy ne arra gondolj amireé n gondolok hogy gondolsz mert akkor a nemi identitásos lábammal úgy fejbe rúglak hogy parizel adja a másikat :D :D :D

Posted

Most bobby meleg na bumm fogadd el Bazsi! :D

Posted

Most bobby meleg na bumm fogadd el Bazsi! :D

cokmester hozta fel a témát ezzel a radiátorral :D

ezt meg meg se hallottam ;D

Posted

Ma nyílt ez az őj topic ti meg telehányjátok! :D

Mijez a Radiátor? :D

Posted

Ma nyílt ez az őj topic ti meg telehányjátok! :D

Mijez a Radiátor? :D

Háttekivagy? :D

Ja radiátor :D

Mivan benéztél te is? tesó oda engedett?

deminek?! :smile:

Posted

Félreértések elkerülése végett tesónak és tesónak külön gépe van! :D

Posted

ez az egy szerencséje van öcsinek... különben sose kommentelne ide... :smile: mondjuk ez nektek is jó lenne :D

Posted

Ezt meg én cáfolnám meg, mert 1et kapnál "öcsitől" és akkor már alulról szagolnád a HARIBO-s takaródat! :D

Jah amúgy nekem volt pofám Cokira szavazni, de visszalehet vhogy vonni? :D

Posted

No látom meg van az új topic. :D

Nem tudom anno kire szavaztam, úgyh szavaztam Ed-re, mert gondoltam rá úgy se fognak sokan. :smile:

Luki te meg béna vagy ha el se találod azt h kire aakrsz szavazni. :D

Posted

Hehe Luki tudtam hogy te elbaltázod a választásod :D

cok.: nem lehet valahogy elrontani öcsi gépét? :D Vagy tegyél rá valami IQ növelő programot vagy valami hasonlót, kell a világosság a srácnak én úgy érzem :D

Posted

Hehe Luki tudtam hogy te elbaltázod a választásod :D

cok.: nem lehet valahogy elrontani öcsi gépét? :D Vagy tegyél rá valami IQ növelő programot vagy valami hasonlót, kell a világosság a srácnak én úgy érzem :D

Trójait neki :D :D

IQ növelő program???? :huh: Az szorozgatja az IQ-t 1,1-gyel...szóval Lukinál az se segit....0x1,1=...mi tudjuk Luki mennyi...te meg ne legyél olyan kiváncsi :smile:

És még mindig nem tudjuk ki szavazott kvantumra :D

Posted

Az 0 bobby! :D Csak, h ne legyek hüje :D! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Különben nélkülem itt nincs is élet, itt én vagyok a "color" :D

Nélkülem depresszióba esnétek, ti aljanaép! D

Posted

TRojait neki? :D

Bobby majd adok én neked egy trojait meg a hülyeségeidet! :D

Azt majd csak nézel ki a fejedből miért jár a cd ki be! :D

Lukinak elég annyit hogy egy egyszerü müvelettel lehet belépni mondjuk meg kell válaszolni mennyi 2-5! :D

Ezzel el lesz egy pár hónapig! :D

Utána mondjuk magyarország fővárosa ezzel is elbibelödik kicsit és akkor nem lesz sokat itt! :D

Posted

Lukinak elég annyit hogy egy egyszerü müvelettel lehet belépni mondjuk meg kell válaszolni mennyi 2-5! :D

Ezzel el lesz egy pár hónapig! :D

Utána mondjuk magyarország fővárosa ezzel is elbibelödik kicsit és akkor nem lesz sokat itt! :D

Jaja önálló gyüjtőmunka :D

Trojait meg adhatok egy párat itt vannak a Nodiba :D van egy kis karámom abba pihennek :D

szerk: akko a cd azér jár ki be...aztak**va :lol:

Posted

2-5=? A közönségsegítségét kérném! :D

Nehéz kérdés! :D Majd írok, ha megfejtettem

Posted

Na azért nem kell ennyire meghalni emberek? :D

Posted

:D mindenkire nyomtam, csak hogy lássátok h a női oldal mindíg mindenkit szeret :smile: ( kivéve akit nem ) :D )

de most hogy látom h Tomra nem nyomtak egyet se, hát majd el sírtam magam h nem rá nyomtam... :D :D

na jovan ... örülök az új cuccosnak :smile: de vissza a görög-perzsa háborúkba mer baj lesz holnap.. :smile: csók család :smile:

egyébként bobby: az lenne az kérdésem, h Te előtte is olvastad az mt-t ( mielőtt regeltél na ) vagy csak azota vagy miért is jöttél Te ide? jó gondolom a két jómadár hatása csak ugy érdeklődőm mert nemvagyok tájékoztatva és olyan rossz h nekem h na.. :D jóvan ... :D szal ? :D

ezt meg az új topicnak...h jószívvel induljon :D : :wub:

Posted

Köszönjük szépen anőies kommentet, de lassan már túlontúl érzelemdúsra sikerült :D Pl ebben a topikban az utolsó emonem sűrűn fordul meg :D

Válaszolok én Bobmen helyett, úgyis unatkozom meg józanodom, ő meg gondolom küzd a gyártással. Szóval az a lnyeg ogy ez a nagyfejű gyerek az évfolyamtársunk azaz inkább azt kell mondanom hogy gyári C csoportos / azt mondani sem kell úgyis tudjátok hogy az MMFK-n a c csoport a legjobb csoport, ez egyértelmű ahol mi Tommal vagyunk az csak jó lehet :D /. Kb ennyi a nagy történet Bobi fiú tudott már erről a történetről és csak úgy idecsapódott.

Posted

na kölkök... hát nem nagyon termeltetek pedig egész hétvégén ausztriában síelgettem....de jó h nem sínylette meg a topik a hiányomat .. :smile: na felkelni lusta népség.. ha én fenn vagyok ti se aludjatok!! :D

Posted

Mi? Hogy? Mi? Most rólam van szó? :D

Hát hallottam egyet-s-mást erről a csoda fórumról...há megnéztem má mi folyik itt :smile:

Posted

nem mondom h hiányoztál..... :D