VegaSHFOREVER Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Egyik nagy büszkeségem: http://img119.imageshack.us/my.php?image=ferrarieh9.jpg techniket sose szerettem. soha nem is volt egy se de amugy szép.
-StiF- Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Látom most hirtelenjébe került le a polcról :D Jaja
VegaSHFOREVER Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Látom most hirtelenjébe került le a polcról :D kissé poros jahxD nem gond igy élethűbb :D
-StiF- Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 techniket sose szerettem. soha nem is volt egy se de amugy szép. Nevetni fogsz nem technic, sima System...Énsem szerettem...
Gyu Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Egyik nagy büszkeségem: http://img119.imageshack.us/my.php?image=ferrarieh9.jpg Egy kis portörlés nem ártana Én a klasszikus időszakban nőttem fel, amikor még csak alapkockák voltak, abból kellett mindent megcsinálni...
BajuszGG Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Nevetni fogsz nem technic, sima System...Énsem szerettem... Nekem van pár technicem (főleg Bionicle) de a legszuperebb az a váram. Csak nem találom a fényképezőt... :ph34r:
VegaSHFOREVER Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Nevetni fogsz nem technic, sima System...Énsem szerettem... wow. pedig techniknek tűnt kockás legokat én csak képen láttam. én legoland-on kezdtem az is jó volt amugy a ha jól emlékszem a lego szo jelentése játsz jól. dán cég ha emlékeim nem porosak. :D
BajuszGG Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 wow. pedig techniknek tűnt kockás legokat én csak képen láttam. én legoland-on kezdtem az is jó volt amugy a ha jól emlékszem a lego szo jelentése játsz jól. dán cég ha emlékeim nem porosak. :D Csak dán bácsi találta ki! Abban hogy dán-e a cég már nem vagyok biztos
Gyu Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 wow. pedig techniknek tűnt kockás legokat én csak képen láttam. én legoland-on kezdtem az is jó volt amugy a ha jól emlékszem a lego szo jelentése játsz jól. dán cég ha emlékeim nem porosak. :D The word "Lego" comes from Danish leg godt which translates to "play well". The name could also be interpreted as "I put together" or "I assemble" in Latin, though this would be a somewhat forced application of the general sense "I collect; I gather; I learn"; the word is most used in the derived sense, "I read". The cognate Greek verb "λέγω" also means "gather, pick up", but this can include constructing a stone wall.[2] Forrás Wikipedia.org
VegaSHFOREVER Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 The word "Lego" comes from Danish leg godt which translates to "play well". The name could also be interpreted as "I put together" or "I assemble" in Latin, though this would be a somewhat forced application of the general sense "I collect; I gather; I learn"; the word is most used in the derived sense, "I read". The cognate Greek verb "λέγω" also means "gather, pick up", but this can include constructing a stone wall.[2] Forrás Wikipedia.org ebből annyit értek h a lego szo dániábol ered és h azt jelenti játsz jól. sal jól emlékeztem. :D
BajuszGG Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 The word "Lego" comes from Danish leg godt which translates to "play well". The name could also be interpreted as "I put together" or "I assemble" in Latin, though this would be a somewhat forced application of the general sense "I collect; I gather; I learn"; the word is most used in the derived sense, "I read". The cognate Greek verb "λέγω" also means "gather, pick up", but this can include constructing a stone wall.[2] Forrás Wikipedia.org Feléltem a görög ábécével kapcsolatos ismereteimet és sikerült kiderítenem hogy "λέγω" lefordítva ilyen betűkre Lego-t jelent :D (λ=L (lambda);έ=e (epszilon);γ=g (gamma);ω=o (omega)) Örüljön mindenki
_Jolly_Joker_ Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Juj ezt csak most olvasom. piaci nintendo, sárga kazival ? hóhó nekem is volt ám, tankos játék mekkora volt már. :D És lehetett ketten tolni, és nem is volt drága bele egy játék ellentétben a nagytesójával, ott 10k volt egy erre meg 1-2k a "jobbak" meg 2-3 ezerbe kerültek. :D Pontosan!!!!! :lol: Jajj de imádtam játszani vele. Pókember, Tini nindzsák, stb.
Yeti1942 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Gyerünk gyerekek képeket is lehet rakosgatni..
-moki- Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Váá nem is láttam ezt a topicot. Zseniális játék, a világ legjobb készségfejlesztője, imááádom. Még 20 éves fejjel is néha veszek egy egy kis lego autót, vagy valamit, hogy szinten tartsam magam Amúgy a hardcore lego-s szakaszom 16 éves korig tartott, amikor megkaptam a Szörnyfejes markolót B) Van egy nagy fémdoboznyi ömlesztett lego-m, meg két gyöngyszem a mai napig kint van a polcomon Alig várom, hogy unoka öcsém 6 éves legyen, mert akkor együtt zúzzuk majd a lego-t :lol: Amúgy most minden vágyam egy fehér Exoforce-os robot, vagy egy vörös
a880120 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 De imádtam én ezt... Most a garázsba vannak a kicsikék, de godnolkodtam rajt, hogy néhányyat vissza kéne hozni a szobába Arra rohadt büszke voltam ,ghoy a legnagyobb kalózhajó megvolt, és a vasútbol is majdnem minden cucc (sín váltó, több garniút mozdony, sorompó :D ) Ezen kívül rengeteg legom volt még, aztán kb akkor kezdtem el abbahagyni a legot, mikor a filmekből kezdtek legot csinálni akkor nőttem ki belölle utána is volt, hgoy néha szét kaptam a vasutat, összeraktam, tettem vele néhány kört a szobába stb Nem ismerek mégegy embert akinek akkora garnitúrája lett volna mint nekem
-OJ- Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Ilyen topik is van? :D Kedvenc játékom volt - volt kb 8-9 "nagy" készletem és legalább 40 kicsi. Ezekből mindent meg tudtam építeni :D Sajna nekem nem a legnagyobb kalózhajó volt meg, csak a kicsi - de ez is vagy 4000Ftba került (ami most 12 lenne) Volt egy ilyen kis csónakom És egy ilyen kalóztanyám :lol:
Hellnight Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 OJ, értem már miért is tetszik neked annyira a Karib Tenger Kalózai :lol: :lol:
VegaSHFOREVER Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 az also szigetet nagyon meg akartam szerezni de sajna sose volt meg. a kis csonak nekem is megvan. ha egyszer netalántán előszedem őket majd rakok fel én is képeket. amugy nekem a lovagok és a kalozok voltak a kedvenceim utána meg az ürhajósok. :D
-OJ- Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 az also szigetet nagyon meg akartam szerezni de sajna sose volt meg. a kis csonak nekem is megvan. ha egyszer netalántán előszedem őket majd rakok fel én is képeket. amugy nekem a lovagok és a kalozok voltak a kedvenceim utána meg az ürhajósok. :D Itt van egy rakás LEGO-kép http://www.mindspring.com/~ffilz/Lego/pirate-ships.html http://www.finkel.org/avi/lego/ Nekem ez volt a legeslegelső LEGOm B) De van még ilyenem: És ilyenem :D
a880120 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Látom OJ az űr témának hódoltál :D Egyébként utána gondoltam, és ez jött ki: személy vonat, teher volnat, két készlet váltó, egy sorompó, és egy vasú állomás :D Voltak ilyen kicsi bizgenyűim is..... Volt világító szellemem, az azt hiszem ilyen kicsi kis valamihez ovlt, talán sziget vááá felsorolni is nehéz milyen témákba volt cuccom :D
-Arch- Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Nekem is volt legom és nagyon szerettem :D B) de alig volt kerekem a kocsikba volt 2 pár aztán csumi de csináltam kis bazisokat B) xD :D :lol:
-OJ- Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Látom OJ az űr témának hódoltál :D Egyébként utána gondoltam, és ez jött ki: személy vonat, teher volnat, két készlet váltó, egy sorompó, és egy vasú állomás :D Voltak ilyen kicsi bizgenyűim is..... Volt világító szellemem, az azt hiszem ilyen kicsi kis valamihez ovlt, talán sziget vááá felsorolni is nehéz milyen témákba volt cuccom :D Egyáltalán nem, össz-vissz 4-5db volt az 50ből űrtémájú. A kísértet nekem is megvan, ilyenben: Az egyetlen váram Ja, és az Oroszlánszívű
AusWolf Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hmm... A jó öreg lego. Végigkísérte az életemet. Kicsi koromban duploztam, utána Star Wars legokat gyűjtöttem. Manapság nem veszek legot, az eddig összegyűlt darabokból építek néha-néha Star Trek-beli csillaghajókat képről, videóból vagy akárhonnan. Persze manapság inkább nevezném a tevékenységet modellezésnek, mint legózásnak.
-moki- Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Hú én jópár éve kaptam egy hatalmas űrhajót. Nem toom a sorszámát, így rá se took keresni. Azt tudom, hogy full fehér volt és 3 pilóta fülkéje volt, egy elől és kettő a bal és jobb oldalán. Ez a három fülke egy kabint zárt közre amiben egy számítógép volt ami egy radarhoz volt "kötve" A gép hátulján meg egy tároló rekesz volt, amit két oldalt ki lehetett nyitni és egy nagy sugárágyút lehetett kiemelni belőle. Jah és az egész gép legvégében egy holdjáró volt 2 karral Imádtam azt a legót, nagyon hiányzik Az tuti, hogy ehhez az érához tartozott, azaz ilyen alkatrészekből is állt. Akinek esetleg van régebbi lego katalógusa, az megkeresné nekem? Ezzel kell egy oldalon lennie!
adesz444 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 huhh a lego :') nekem is nagyon sok van, tesómnak volt 1 tűzoltóállomása, aztán nekem 1 system helikopterem, meg van 1 technic 30centis f1-es autó! nagyon imádom, mind2 ki van rakva a szekrény tetején, ja meg kaptam egyszer szülinapomra 1 vödör system legot... azóta má össze van kevere a tűzoltó állomás cuccaival, akor még nagyon kicsi voltam, és sok darabot szétrágtam meg ilyenek :D be szép emlékek fűződnek ehhez a nagyszerű játékhoz :') építettem má azóta sokszor nagy bázist, volt h toronnyal, meg raktam össze pár figurát, autót, meg ilyen futurisztikus repülőt xD... sokat jáccottam régen azzal is, nagyon imádtam amit megcsináltam Egyik nagy büszkeségem: http://img119.imageshack.us/my.php?image=ferrarieh9.jpg ez csak sima system láccik rajta, az én technikem így néz ki: ha má fényképeztem akkor itt a system helikopterem is
Recommended Posts