szandro Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 A topic-ot azért nyitom, mert érdekel, hogy a fórumról hányan vannak jelen a deviantARt-on. Itt lehet beszélgetni egymás műveiről , lehet egymásnak ötleteket adni és lehet mindent ami deviáns!
s0v1 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 A topic-ot azért nyitom, mert érdekel, hogy a fórumról hányan vannak jelen a deviantARt-on. Itt lehet beszélgetni egymás műveiről , lehet egymásnak ötleteket adni és lehet mindent ami deviáns! Igen jöjjön mindenki aki fennt van.. vagy fennt szeretne lenni ha kérdése van vkinek szívesen segítünk
szandro Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Igen jöjjön mindenki aki fennt van.. vagy fennt szeretne lenni ha kérdése van vkinek szívesen segítünk kolléga jól beszél!
-Arch- Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ismerem az oldalt és nagyon tetszik idővel én is tag leszek majd rajta...
medaline Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 egyszer régen regisztráltam, de elfelejtettem a jelszavamat lehet megteszem még egyszer, és töltögetek fel pár rajzot s0v1 képeit láttam fent, és nagyon jók
szandro Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Ismerem az oldalt és nagyon tetszik idővel én is tag leszek majd rajta... Hajrá! s0v1: Potee itt a GSF-on is Potee? egyszer régen regisztráltam, de elfelejtettem a jelszavamat lehet megteszem még egyszer, és töltögetek fel pár rajzot s0v1 képeit láttam fent, és nagyon jók Gyerünk!
medaline Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 szerintem s0v1 Potee, azaz egy és ugyanazon személy, ha nem tévedek ... ugye nem??
szandro Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 szerintem s0v1 Potee, azaz egy és ugyanazon személy, ha nem tévedek ... ugye nem?? És akkor ki SzDan? SzDan
s0v1 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Hajrá! s0v1: Potee itt a GSF-on is Potee? Gyerünk! Nem apotee név van devianton és a rendes becenevem is az.. a neten a s0v1 (sovi) becenevet használom szerintem s0v1 Potee, azaz egy és ugyanazon személy, ha nem tévedek ... ugye nem?? Nem, nem tévedsz És akkor ki SzDan? SzDan Dan egyszer régen regisztráltam, de elfelejtettem a jelszavamat lehet megteszem még egyszer, és töltögetek fel pár rajzot s0v1 képeit láttam fent, és nagyon jók Kösznöm szépen :D
szandro Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Nem apotee név van devianton és a rendes becenevem is az.. a neten a s0v1 (sovi) becenevet használom Nem, nem tévedsz Dan Kösznöm szépen :D Kössz!
s0v1 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ismerem az oldalt és nagyon tetszik idővel én is tag leszek majd rajta... Gyere árcs! :D Had' szaporodjon a fehérvári nép dA-on ^^ Kössz! Nincs mit ^^ Amúgy most töltöttem fel 2 db új képet
sid Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Van accom, de nem használom, ott van nekem a saját oldalam (sid.uw.hu/rolam/index.php)
s0v1 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Van accom, de nem használom, ott van nekem a saját oldalam (sid.uw.hu/rolam/index.php) kb egy hete néztem nem rosszak
szandro Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Amúgy most töltöttem fel 2 db új képet Csekkolom... Na, az old lake jobban tetszik, mellesleg a másodiknak asszem elírtad a címét, vag az nem cold dawn akart lenni?
s0v1 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Csekkolom... okés (az 1iknek elgépeltem a címét :\ cold helyett Clod-ot írtam...)
szandro Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 okés (az 1iknek elgépeltem a címét :\ cold helyett Clod-ot írtam...) Megtudod változtatni...
szandro Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Már túl vagyok rajta OK, amúgy azt mondtad, hogy legközelebb már méretezel is! De nekem mindegy, csak szeretem egyben látni a képeket...
s0v1 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 OK, amúgy azt mondtad, hogy legközelebb már méretezel is! De nekem mindegy, csak szeretem egyben látni a képeket... méreteztem is Most 1280×960-ban vannak ^^ a 25nemtommenniy×15nemtommenyi helyett :D
szandro Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 méreteztem is Most 1280×960-ban vannak ^^ a 25nemtommenniy×15nemtommenyi helyett :D És neked kifér egybe a kép? Mekkora monitorod van és milyen felbontáson használod? :o
s0v1 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 És neked kifér egybe a kép? Mekkora monitorod van és milyen felbontáson használod? :o 17-es monitorom van és 1024×768-ban használom (de régebben 1280×960-ban nyomtam de bastatta a szememet a nagy felbontás...) amúgy meg azért rakom fel nagyban, mert ha vki netán háttérként szeretné ementeni, az le tudja menteni meg sajnálom levágni a felét
szandro Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 17-es monitorom van és 1024×768-ban használom (de régebben 1280×960-ban nyomtam de bastatta a szememet a nagy felbontás...) amúgy meg azért rakom fel nagyban, mert ha vki netán háttérként szeretné ementeni, az le tudja menteni meg sajnálom levágni a felét Ejj, Te! Hát nem kell levágni! Photoshop-ban balról 2-3. menüben van egy olyan pont, hogy Image size, na most ha ott beírod, hogy 800*600, akkor faján össze nyomja akkorára...
s0v1 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ejj, Te! Hát nem kell levágni! Photoshop-ban balról 2-3. menüben van egy olyan pont, hogy Image size, na most ha ott beírod, hogy 800*600, akkor faján össze nyomja akkorára... azt is tudom.. nem vagyok annyira elvesztt de az 'egyszerű' méretezéshez az Office Picture menágerrel' csinálom
szandro Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 azt is tudom.. nem vagyok annyira elvesztt de az 'egyszerű' méretezéshez az Office Picture menágerrel' csinálom OK, Végülis a Te műveid!
s0v1 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 OK, Végülis a Te műveid! Csak itt csak most csak neked felnyomok még ma este egy másikat is vmi kissebbet, ami kifér a monitorodra :D
Recommended Posts