Jump to content
GSForum - Segélyvonal

A Sims sorozat

kefete

Recommended Posts

Posted

Kinek mi a véleménye róla?

Szerintem határozottan jobb az elsõ résznél, én elsõre 7 órahosszat játszottam vele egyfolytában, nagyon addiktív játék. Van motiváció is, h az ember egyre tovább játsszon.

Posted

Ja szerintem is sokkal jobb!

Csak kár hogy a felnőtekkel kevés iddeig lehet élni!

Posted

Hát az rajtad múlik, mert, ha nem törődsz vele akkor tényleg rövid ideig él, ha rendesen foglalkozol vele sokat pihen akkor többig. :lol: Én így tom :smile:

Posted

AMúgy szerintem a Sims2 az szimulátor bizonyos fokon! :huh:

Posted

Ember, család, élet, állat szimulátor. Ebben van kutya?

Posted
Ember, család, élet, állat szimulátor. Ebben van kutya?

Alapban nincsen.

Posted
Kár, hogy nem lehet benne építeni :rolleyes:

Dehogynem.Legalábbis a gyáriban minden további nélkül.Azt én is hallottam,hogy némelyik warezos cuccnál ez nem működik.Például nálam a panzers letöltött verziójánál nem működött a szervízautó.

Posted
Kár, hogy nem lehet benne építeni :rolleyes:

Meg kell venni eredetiben. Vagy ügyesnek kell lenni!

Posted

De viszonylag gyorsan felmegy és közbememória játékkal bombáz.

Posted
De viszonylag gyorsan felmegy és közbememória játékkal bombáz.

a memóriáról annyit, hogy kell neki keményen. Nálam 1Gigával is azé oda pofoz.

Posted

Nálam 512 megával közepes mennyiségűt tölt. 1,6-os Athlon XP-vel és 9600proval 1024-be full játszható 4x-es AAval.

Posted
Nálam 512 megával közepes mennyiségűt tölt. 1,6-os Athlon XP-vel és 9600proval 1024-be full játszható 4x-es AAval.

a 4x-es AA-val simább lett a sims arca, bőre? Kisimultak a ráncai?

Posted

Hy, lenne egy kérdésem! Ha tegyük fel születik egy gyerek, akkor ha felnő, akkor el költözhet otthonról? Mert mondjuk elég nevetséges lenne, ha 6-7 generáció ugyanott nőne fel, nem? :rolleyes:

Posted

Hát egy kicsit ya!! :D Meg sztem kicsit gyorsan öregszenek az emberek, talán 30 nap?? Persze a gémbe!! Meg nekem annyira nemis jött be mint az egy, máá nem akkora újdonság de tuti viszik majd mint a cukrot!! :D

Posted

Hy

Az még egy érdekes hogy csináltam egy családot (egy férfi és egy nő) és tök hamar minden full közötük(barátság stb..).

Posted

Hali!

Ha mar mind a 2 Sim-en oreg, akkor nem lehet gyermekuk???

Posted
Hy

Az még egy érdekes hogy csináltam egy családot (egy férfi és egy nő) és tök hamar minden full közötük(barátság stb..).

Próbáld csak meg a csajjal megkedveltetni maga, az első városban, avval a ....Long csávóval. Valamilyen Long a neve, nem tom pontosan de engem -67-esen utál, mint a sz*rt :tongue: :D

Posted
Nekem egy AlcoholClone verzió van Daemon Toools-al felmountolva, és nem kellett hozzá semmi crack, csak a no censorship patchet raktam fel. :smile:

He nekem a no cenzorship patch nem müxik :sad:

Posted

minek az neked???

ienekere izgulsz?

lol

Posted

Hmm én nem is próbáltam

Posted

Hát kíváncsi leszek, nekem ma fogják hozni.. remélem lesz benne kaszás :smile: mindig sok zombi volt a szomszédságban :D

Posted
minek az neked???

ienekere izgulsz?

lol

Nem, de ha már van akkor fölteszem