xy21 0 Share Posted February 3, 2006 Na engem most ez a stílus nagyon meghódított pedig én utálom a diszkó vagy mindenféle tüc tüc zenét.De ez a pörgõs kokós zene nagyon jóóó! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_santee_ 0 Share Posted February 3, 2006 "kokós" pfff... látszik sok közöd nincs hozzá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
a880120 0 Share Posted February 3, 2006 amugy mi ez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xy21 0 Author Share Posted February 3, 2006 "kokós" pfff... látszik sok közöd nincs hozzá... Na nyugi már ennyire nem kell izélned. Számomra kokós mert erre a zenére ki tud denszelni??? csak az aki be van lõve Link to comment Share on other sites More sharing options...
GTAfan 0 Share Posted February 3, 2006 Na nyugi már ennyire nem kell izélned. Számomra kokós mert erre a zenére ki tud denszelni??? csak az aki be van lõve Ez mien zene egyébként? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adesz444 0 Share Posted February 3, 2006 sose hallotam még róla! de ha vmi tüctüc, akkor úgy érzem,h nem is fogok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blowfly 0 Share Posted February 3, 2006 sose hallotam még róla! de ha vmi tüctüc, akkor úgy érzem,h nem is fogok... jah,vmi olyasmi...amugy hallottam már jopár számot és szerintem borzalmas,az embernek megfájdul töle a feje.Ilyen lüktetös tuc-tuc,amire néha vmi ficko beszol vmi szart.Ennyi az alap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morwen 0 Share Posted February 3, 2006 Na nyugi már ennyire nem kell izélned. Számomra kokós mert erre a zenére ki tud denszelni??? csak az aki be van lõve Ez nem igaz! Életem elsõ dnb partiján úgy nyomtuk a táncot... és én még a büdös életben nem szívtam. Még cigarettát sem. =/ A dnb fenomenális! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joccy 0 Share Posted February 3, 2006 jah,vmi olyasmi...amugy hallottam már jopár számot és szerintem borzalmas,az embernek megfájdul töle a feje.Ilyen lüktetös tuc-tuc,amire néha vmi ficko beszol vmi szart.Ennyi az alap. Ha jól rémlik Sub Bass Monstert sorolták ide, mondjuk én nem vágom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xy21 0 Author Share Posted February 4, 2006 Ha jól rémlik Sub Bass Monstert sorolták ide, mondjuk én nem vágom... Subb bass mint DnB???? Szerintem Subb Bass rap vagy valami hip hop de nem Drum N Bass! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calypsol 0 Share Posted February 4, 2006 én már voltam ám dnb buliban adtunk a mocskoknak, haverral elkezdtünk pogózni, egybõl lett helyünk Link to comment Share on other sites More sharing options...
xy21 0 Author Share Posted February 4, 2006 én már voltam ám dnb buliban adtunk a mocskoknak, haverral elkezdtünk pogózni, egybõl lett helyünk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vindo 0 Share Posted February 4, 2006 Na engem most ez a stílus nagyon meghódított pedig én utálom a diszkó vagy mindenféle tüc tüc zenét.De ez a pörgõs kokós zene nagyon jóóó! Imádom a dnb-t pörgõs,laza.......és nem feltétlenül van köze a "gandzsához"....de azért feldobja . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morwen 0 Share Posted February 4, 2006 Ha jól rémlik Sub Bass Monstert sorolták ide, mondjuk én nem vágom... Jézus, úr isteeen! Azért a félretájékozottság... égõ. =( Link to comment Share on other sites More sharing options...
xy21 0 Author Share Posted February 4, 2006 Jézus, úr isteeen! Azért a félretájékozottság... égõ. =( Nem kicsit Link to comment Share on other sites More sharing options...
obliterator 0 Share Posted February 4, 2006 Ha jól rémlik Sub Bass Monstert sorolták ide, mondjuk én nem vágom... bölcsebb maradtál volna... a dnb az jó, jah eléggé pörgõs, én csak réges régen hallgattam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaTHaR 0 Share Posted February 4, 2006 Jézus, úr isteeen! Azért a félretájékozottság... égõ. =( Ne sértegessük egymást (mondjuk fájdalmas baromságokat se mondjunk ). Részegen party-ban jo ez a zene....legalábbis elmegy (party-ba ez való nincs mese). Link to comment Share on other sites More sharing options...
xy21 0 Author Share Posted February 4, 2006 Mongyuk írhatnátok ide elõadókat!!! Az én kedvencem Pendulum (már ha ismeritek.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xy21 0 Author Share Posted February 4, 2006 Tudtok ajánlani valami jó zúzós DnB-t???(olyant mint a pendulum) Link to comment Share on other sites More sharing options...
obliterator 0 Share Posted February 5, 2006 The Visionary meg még keress rá neten hogy dirty bass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joccy 0 Share Posted February 5, 2006 Jézus, úr isteeen! Azért a félretájékozottság... égõ. =( Mingyár elsüllyesek szégyenemben... Odaírtam, h nem vágom, csak mintha régen valami ilyesmit hallottam volna... Szarom le a stílust, nem hallgatok ilyeneket... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalti 0 Share Posted February 5, 2006 A dnb fenomenális! Hümm ... lehet , számomra kibírhatatlanul monoton, de lehet én csak ilyen "igénytelen" dnb-t hallottam, mert nem vagyok nagyon benne a mûfajban. De az ugrálós, hadonászós tánc amit nyomnak rá tetszik . Link to comment Share on other sites More sharing options...
adesz444 0 Share Posted February 5, 2006 Mingyár elsüllyesek szégyenemben... Odaírtam, h nem vágom, csak mintha régen valami ilyesmit hallottam volna... Szarom le a stílust, nem hallgatok ilyeneket... ezel én is így vagyok! bár nem vagyok "elmebeteg rokker" se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiskeys 0 Share Posted February 5, 2006 Szerintem nem rosszak Sõt egész jó Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiskeys 0 Share Posted February 5, 2006 ezel én is így vagyok! bár nem vagyok "elmebeteg rokker" se! Én meg azt hallgatok amit jónak találok...Rock tuccc blues ami jön és jó Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts