_Jolly_Joker_ Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Ide jöhetnek infók az UT új részérõl! Gépigény.
harahara Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Ide jöhetnek infók az UT új részérõl! Gépigény. Elsõre kicsit rémisztõnek hathat ez a gépigény, de ha a mai legújabb játékokat akarjuk full-on pörgetni akkor is kb. hasonló gépre van szükségünk (dualcore prockó és fizikai gyorsító beszerzése azért elég para lesz)...
_Jolly_Joker_ Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Pár kép kedvcsinálónak: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=19035 http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cmd=k...1278&kep_szam=7 http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cmd=k...1278&kep_szam=6 Szal nem akármilyen graffal van dolgunk.
_Jolly_Joker_ Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 A hivatalos oldal , bár nem sok dolog van még rajta.
harahara Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Pár kép kedvcsinálónak: http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=19035 http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cmd=k...1278&kep_szam=7 http://www.gamestar.hu/jatekinfo.php?cmd=k...1278&kep_szam=6 Szal nem akármilyen graffal van dolgunk. majd ha lesz idõm elõkerítek pár videót!
_Jolly_Joker_ Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 majd ha lesz idõm elõkerítek pár videót! Okaj! Én meg egy új erõmûvet!
martin_dante Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Sztetek ezen a gépen jól fog menni? P4 Prescott 3.2Ghz 1GB RAM nVidia 6600GT 420W Táp
Tompika_nyomul Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Sztetek ezen a gépen jól fog menni? P4 Prescott 3.2Ghz 1GB RAM nVidia 6600GT 420W Táp Talán medium beállításon elröcög
_Jolly_Joker_ Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Talán medium beállításon elröcög Ja, de ki tudja, hogy mikket változtatnak még.
Santata Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Én a készítõktõl jövõ karácsonyra egy jó optimizációt kérek
_Jolly_Joker_ Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Én a készítõktõl jövõ karácsonyra egy jó optimizációt kérek Nem ártana, mert ez azért egy kicsit túlzás, tudom, hogy ez lesz a legszebb, legjobb, leggyorsabb motor, de hááát, ez azért durva.
harahara Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Én a készítõktõl jövõ karácsonyra egy jó optimizációt kérek Annál hamarabb kijön, legalábbis remélem!
Darkadam Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Az Epic Games nyilvánosságra hozta az Unreal Tournament 2007 rendszerkövetelményét és a támogatott technológiák listáját : - minimum: 2.8GHz, 512mb Ram,Geforce6 - magas beállítások esetén: 3-4GHz, 1Gb Ram, Nvidia 6800GT/ultra vagy 7800GT/GTX - Dual-core Processor esetén: Multi-Threading technológia támogatva - 64 Bit verzió szebb texturákkal - Extrák: Shader-3.0, Fallback-Mode, Shader 2.0 - HDR: van - Fizika: Novodex-Physik-Engine - Ageias PhysX Processor támogatva Azért ez szép
harahara Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Nem ártana, mert ez azért egy kicsit túlzás, tudom, hogy ez lesz a legszebb, legjobb, leggyorsabb motor, de hááát, ez azért durva. Szerintem jobban jön ki az ember egy elfogadható áru 1 magos 64bites procival és egy fizikai gyorsító kártyával, mint egy nagy dualcore procival és gyorsító nélkül!
_Jolly_Joker_ Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Az Epic Games nyilvánosságra hozta az Unreal Tournament 2007 rendszerkövetelményét és a támogatott technológiák listáját : - minimum: 2.8GHz, 512mb Ram,Geforce6 - magas beállítások esetén: 3-4GHz, 1Gb Ram, Nvidia 6800GT/ultra vagy 7800GT/GTX - Dual-core Processor esetén: Multi-Threading technológia támogatva - 64 Bit verzió szebb texturákkal - Extrák: Shader-3.0, Fallback-Mode, Shader 2.0 - HDR: van - Fizika: Novodex-Physik-Engine - Ageias PhysX Processor támogatva Azért ez szép Ezeket már betettem, de nem baj! Had lássa mki. Ilyne gépigény után jó lesz nekem a 2004 is. Ez min fog megjelenni dupla DVD-n????
sF_WhiteRaven Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Szerintem a PC Games (Germany) információiban pont annyira lehet megbízni, mint a magyar hasonló témájú lapok információiban. Másrészt forrás sincs megnevezve, ennyi erõvel én is a hasamra csapok és mondok valamit. Különben irreálisan magasnak tartom még a minimum gépigényt is. Harmadrészt pedig miért csak nVidia VGA kártyák és Intel procik vannak feltûntetve a listában? Hivatalos forrás (PCG forrása) nem követne el akkora hibát, hogy csak ezeket említi (versenytörvény miatt). Én is tudok bármikor szép történeteket kitalálni, verseket írni. Lehet, hogy elmegyek költõnek. Elõzõ UT2007 topic ki lett törölve?
_Jolly_Joker_ Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Szerintem a PC Games (Germany) információiban pont annyira lehet megbízni, mint a magyar hasonló témájú lapok információiban. Másrészt forrás sincs megnevezve, ennyi erõvel én is a hasamra csapok és mondok valamit. Különben irreálisan magasnak tartom még a minimum gépigényt is. Harmadrészt pedig miért csak nVidia VGA kártyák és Intel procik vannak feltûntetve a listában? Hivatalos forrás (PCG forrása) nem követne el akkora hibát, hogy csak ezeket említi (versenytörvény miatt). Én is tudok bármikor szép történeteket kitalálni, verseket írni. Lehet, hogy elmegyek költõnek. Elõzõ UT2007 topic ki lett törölve? Ez már nekem is feltûnt, hogy nincs ATI, se AMD. Én is meglepõdtem, hogy nincsen ilyen topik.
lonward Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Ennyit arról h váltok ut2k4-rõl.Talán frissitek majd karácsonykor egy kicsit de sztem akkor se fog futni
sF_WhiteRaven Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Ennyit arról h váltok ut2k4-rõl.Talán frissitek majd karácsonykor egy kicsit de sztem akkor se fog futni Nyugi, szerintem (legalább) fele kamu az egésznek.
Zizou2 Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 - minimum: 2.8GHz-es proci, 512MB Ram, Geforce 6 - ajánlott: 3-4GHz proci, 1GB Ram, Nvidia 6800GT/ultra vagy 7800GT/GTX SLI - Duálmagos Processzorral rendelkezõk esetében: Támogatott a Multi-Threading technológia. - 64 Bites rendszerek szintén támogatottak a szebb textúrák érdekében. - Renderelõk: Shader-3.0, Fallback-Mód a Shader 2.0-hoz, dx8 renderer. - HDR: igen - fizika: Novodex-Physik-Engine. - Ageias PhysX Processzor támogatott. hát vazzeg ezek hülyéák kinek fog ez indulni normálisan???
Tompika_nyomul Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Még hányszor kívánjátok beidézni az UT2007 gépigényét? Amúgy is mire jövõ nyáron vagy õsszel kijönn a gém addigra ezek a konfigok tök általánosak lesznek.
Snake_Pliszkin Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Mit sír a szátok, sokaknak már most is futna ha kijönne, és még hol van a valódi megjelenés, mikre kijön az emberek nagyrészének meglesz hozzá a vasa...
_Jolly_Joker_ Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 - minimum: 2.8GHz-es proci, 512MB Ram, Geforce 6 - ajánlott: 3-4GHz proci, 1GB Ram, Nvidia 6800GT/ultra vagy 7800GT/GTX SLI - Duálmagos Processzorral rendelkezõk esetében: Támogatott a Multi-Threading technológia. - 64 Bites rendszerek szintén támogatottak a szebb textúrák érdekében. - Renderelõk: Shader-3.0, Fallback-Mód a Shader 2.0-hoz, dx8 renderer. - HDR: igen - fizika: Novodex-Physik-Engine. - Ageias PhysX Processzor támogatott. hát vazzeg ezek hülyéák kinek fog ez indulni normálisan??? Nézz körbe Zizou. Már kétszer bennt volt + az idézetek.
Mariachi Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Szerintem nem vészes annyira. Elég sok embernek megvan már a minimum és gondolom úgy se néz ki csúnyán.
Guest Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Szerintem nem vészes annyira. Elég sok embernek megvan már a minimum és gondolom úgy se néz ki csúnyán. Szvsz az ajánlott se nagyon durva. Soká lesz még ez a játék amúgy is. (na jó, annyira nem)
Recommended Posts