Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Warhammer 40k Könyvek

jihad

Recommended Posts

jihad

Hát én még csak most akarom megrendelni a könyvet de most ez a nagy Warhammer mánia felbuzdított!Warhammer fanok szerintetek érdemes megvenni Ian Watson:A Teljes Warhammer40000 univerzum c. könyvet?

Tompika_nyomul
Hát én még csak most akarom megrendelni a könyvet de most ez a nagy Warhammer mánia felbuzdított!Warhammer fanok szerintetek érdemes megvenni Ian Watson:A Teljes Warhammer40000 univerzum c. könyvet?

Szerintem ved meg nyugodtan ha érdekel a sci-fi-fantasy stílus ,nekem is meg van a könyv de még nem olvastam el teljesen ,de ameddig eljutottam az alapján tetszett :wink:

markyd9

Talán én is belekezdek, a DoW valahogy felbuzdított :D

Tompika_nyomul

Jaj azt elfelejtettem megemlíteni hogy még véletlenül se olvassátok el a könyv végén levő Warhammer idővonalat ,mert pár bekezdés után egyből rátér a könyvek tartalmának leírására ,nagyon durván spoileres az egész ,ha nem akarjátok hogy minden pojént lelőjön akkor semmikép se lapozzatok oda.

Sci-fi_Vampire
Jaj azt elfelejtettem megemlíteni hogy még véletlenül se olvassátok el a könyv végén levő Warhammer idővonalat ,mert pár bekezdés után egyből rátér a könyvek tartalmának leírására ,nagyon durván spoileres az egész ,ha nem akarjátok hogy minden pojént lelőjön akkor semmikép se lapozzatok oda.

Serintem qúvalyó könyv, érdemes megvenni.....csak a végét baltázta el /szvsz/ Ian vhogy nincs befejezve......(folytatást meg nem láttam)

Hepathos

Én megvettem, eddig az Inkvizítornál tartok, az nagyon egyedi volt (bár az eleje kicsit léma...), és nagyon tetszik

lokids

Jól tudom, hogy ez egy bacott vastag könyv?

Tompika_nyomul
Jól tudom, hogy ez egy bacott vastag könyv?

Kb 800 oldal

barigo

nekem Nagyon teccet az összes Könyv + novella. MINDENKÉPPEN vegyétek meg! ph34r.gif már ha tuggyátok tongue.gif

Angello

Szerintetek melyik a legjobb rész?

Tompika_nyomul

Szerintem az Űrgárdista. wink.gif

barigo

sztem is!

• 3 weeks later...
Shrek16

hi mindenki!

én most kezdtem el olvasni ezt a Teljes Warhammer univerzum c. könyvet és sztem is marhajó!

én most kb az Űrgárdista harmadánál tartok, de az Inkvizítor nagyon tetszett. Az a legelső novella (Bennünk lakozó szörny) picit vontatott volt sztem...

de ez az Űrgárdista nagyon királynak tűnik! smile.gif

Angello

Melyik csoportusolás a kedvencetek?(Mondjuk 90% hogy űrgárdista)

Shrek16
Melyik csoportusolás a kedvencetek?(Mondjuk 90% hogy űrgárdista)

hogy merült fel benned hogy más? smile.gif

ezért 5 perc jár a neurokesztyűben biggrin.gif

zuzu11

Én még tavaly vettem meg a warhammer40k teljeset über tuti a nyáron újraolvastam pedig ilyet nem szoktam még a dűnével v az asimow könyvekkel se pedig azok is tutik! Az űrgárdista tuti volt kár h nem pusztultak el a tryanidák de mind1. Az ucsó regény vége viszont nem tetszett olyan befejezetlen mi az h jaq draco meghal?????????????????

zuzu11

Ja és az is kár h Ey'lindi meghalt mikor a könyvtárhoz mentek ja bocs ha vki előtt poénokat lőttem le azé végig olvasni mer kira!!!!!!!!!!!

barigo
hogy merült fel benned hogy más? smile.gif

ezért 5 perc jár a neurokesztyűben biggrin.gif

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Nekem mondjuk nem az űrgárdisták vannak az 1. helyen! tongue.gif

TAU RULZ!!!! cool.gif (én őket gyűjtöm)

Angello

Mondjuk szerintem az űrgárdista után a Harlekin a legjobb,de a káoszgyermek nem jó.Melyik Káosz isten e leggszimpatikusabb nektek?(Slaanesh szerintem)

Sci-fi_Vampire
Mondjuk szerintem az űrgárdista után a Harlekin a legjobb,de a káoszgyermek nem jó.Melyik Káosz isten e leggszimpatikusabb nektek?(Slaanesh szerintem)

A legjobb részek az űrgárdiasta után vannak!! Az űrgárdista még nem olyan jó....és az Inkvizíció meg a bérgyilkos rendek 4ever!!

neo_2
A legjobb részek az űrgárdiasta után vannak!! Az űrgárdista még nem olyan jó....és az Inkvizíció meg a bérgyilkos rendek 4ever!!

nekem meg az összes tetszett.........

miért?az űrgárdista f*sza volt.....

a Harlekinnel,és a Káosz Gyermekkel együtt..........

hogy az Inkvízítort kine felejtsem!

az orgyillkos is jó volt,meg a Torz Csillagok is tetszettek nekem........ biggrin.gif

szóval úgy az egész jó. smile.gif

Troglodyte

én is most akarom elolvasni... Olyan van köztetek, aki gyűjti a kis figurákat, vagy miket, és szokott rendszeresen "csatázni"? Mert én erősen gondolkodom rajta, hogy belevágjak-e, csak előbb szeretnék kérdezni pár dolgot. pl. anyagi kérdések, meg ilyesmi sad.gif

barigo
én is most akarom elolvasni... Olyan van köztetek, aki gyűjti a kis figurákat, vagy miket, és szokott rendszeresen "csatázni"? Mert én erősen gondolkodom rajta, hogy belevágjak-e, csak előbb szeretnék kérdezni pár dolgot. pl. anyagi kérdések, meg ilyesmi sad.gif

www.warp.shop.hu Ez egy internetes árúház az ilyen figuknak. Érte kell menned, de még mindíg megéri! cool.gif

Troglodyte

hát nálam nem müxik ez a cím sad.gif

• 2 weeks later...
TannerT

Az Inkvizítort olvastam,nekem tetszett,bár eleinte nem értettem,mert nem igazán ismerem a Wh40000 univerzumot.