jihad 0 Share Posted October 10, 2004 Hát én még csak most akarom megrendelni a könyvet de most ez a nagy Warhammer mánia felbuzdított!Warhammer fanok szerintetek érdemes megvenni Ian Watson:A Teljes Warhammer40000 univerzum c. könyvet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompika_nyomul 0 Share Posted October 10, 2004 Hát én még csak most akarom megrendelni a könyvet de most ez a nagy Warhammer mánia felbuzdított!Warhammer fanok szerintetek érdemes megvenni Ian Watson:A Teljes Warhammer40000 univerzum c. könyvet? Szerintem ved meg nyugodtan ha érdekel a sci-fi-fantasy stílus ,nekem is meg van a könyv de még nem olvastam el teljesen ,de ameddig eljutottam az alapján tetszett Link to comment Share on other sites More sharing options...
markyd9 0 Share Posted October 11, 2004 Talán én is belekezdek, a DoW valahogy felbuzdított :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompika_nyomul 0 Share Posted October 13, 2004 Jaj azt elfelejtettem megemlíteni hogy még véletlenül se olvassátok el a könyv végén levő Warhammer idővonalat ,mert pár bekezdés után egyből rátér a könyvek tartalmának leírására ,nagyon durván spoileres az egész ,ha nem akarjátok hogy minden pojént lelőjön akkor semmikép se lapozzatok oda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sci-fi_Vampire 0 Share Posted October 13, 2004 Jaj azt elfelejtettem megemlíteni hogy még véletlenül se olvassátok el a könyv végén levő Warhammer idővonalat ,mert pár bekezdés után egyből rátér a könyvek tartalmának leírására ,nagyon durván spoileres az egész ,ha nem akarjátok hogy minden pojént lelőjön akkor semmikép se lapozzatok oda. Serintem qúvalyó könyv, érdemes megvenni.....csak a végét baltázta el /szvsz/ Ian vhogy nincs befejezve......(folytatást meg nem láttam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hepathos 0 Share Posted October 16, 2004 Én megvettem, eddig az Inkvizítornál tartok, az nagyon egyedi volt (bár az eleje kicsit léma...), és nagyon tetszik Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokids 0 Share Posted October 21, 2004 Jól tudom, hogy ez egy bacott vastag könyv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompika_nyomul 0 Share Posted October 21, 2004 Jól tudom, hogy ez egy bacott vastag könyv? Kb 800 oldal Link to comment Share on other sites More sharing options...
barigo 0 Share Posted October 23, 2004 nekem Nagyon teccet az összes Könyv + novella. MINDENKÉPPEN vegyétek meg! már ha tuggyátok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angello 0 Share Posted October 24, 2004 Szerintetek melyik a legjobb rész? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tompika_nyomul 0 Share Posted October 24, 2004 Szerintetek melyik a legjobb rész? Szerintem az Űrgárdista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barigo 0 Share Posted October 24, 2004 Szerintetek melyik a legjobb rész? sztem is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shrek16 0 Share Posted November 8, 2004 hi mindenki! én most kezdtem el olvasni ezt a Teljes Warhammer univerzum c. könyvet és sztem is marhajó! én most kb az Űrgárdista harmadánál tartok, de az Inkvizítor nagyon tetszett. Az a legelső novella (Bennünk lakozó szörny) picit vontatott volt sztem... de ez az Űrgárdista nagyon királynak tűnik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angello 0 Share Posted November 8, 2004 Melyik csoportusolás a kedvencetek?(Mondjuk 90% hogy űrgárdista) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shrek16 0 Share Posted November 8, 2004 Melyik csoportusolás a kedvencetek?(Mondjuk 90% hogy űrgárdista) hogy merült fel benned hogy más? ezért 5 perc jár a neurokesztyűben Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzu11 0 Share Posted November 9, 2004 Én még tavaly vettem meg a warhammer40k teljeset über tuti a nyáron újraolvastam pedig ilyet nem szoktam még a dűnével v az asimow könyvekkel se pedig azok is tutik! Az űrgárdista tuti volt kár h nem pusztultak el a tryanidák de mind1. Az ucsó regény vége viszont nem tetszett olyan befejezetlen mi az h jaq draco meghal????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzu11 0 Share Posted November 9, 2004 Ja és az is kár h Ey'lindi meghalt mikor a könyvtárhoz mentek ja bocs ha vki előtt poénokat lőttem le azé végig olvasni mer kira!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
barigo 0 Share Posted November 10, 2004 hogy merült fel benned hogy más? ezért 5 perc jár a neurokesztyűben Nekem mondjuk nem az űrgárdisták vannak az 1. helyen! TAU RULZ!!!! (én őket gyűjtöm) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angello 0 Share Posted November 13, 2004 Mondjuk szerintem az űrgárdista után a Harlekin a legjobb,de a káoszgyermek nem jó.Melyik Káosz isten e leggszimpatikusabb nektek?(Slaanesh szerintem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sci-fi_Vampire 0 Share Posted November 13, 2004 Mondjuk szerintem az űrgárdista után a Harlekin a legjobb,de a káoszgyermek nem jó.Melyik Káosz isten e leggszimpatikusabb nektek?(Slaanesh szerintem) A legjobb részek az űrgárdiasta után vannak!! Az űrgárdista még nem olyan jó....és az Inkvizíció meg a bérgyilkos rendek 4ever!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo_2 0 Share Posted November 13, 2004 A legjobb részek az űrgárdiasta után vannak!! Az űrgárdista még nem olyan jó....és az Inkvizíció meg a bérgyilkos rendek 4ever!! nekem meg az összes tetszett......... miért?az űrgárdista f*sza volt..... a Harlekinnel,és a Káosz Gyermekkel együtt.......... hogy az Inkvízítort kine felejtsem! az orgyillkos is jó volt,meg a Torz Csillagok is tetszettek nekem........ szóval úgy az egész jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troglodyte 0 Share Posted November 13, 2004 én is most akarom elolvasni... Olyan van köztetek, aki gyűjti a kis figurákat, vagy miket, és szokott rendszeresen "csatázni"? Mert én erősen gondolkodom rajta, hogy belevágjak-e, csak előbb szeretnék kérdezni pár dolgot. pl. anyagi kérdések, meg ilyesmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
barigo 0 Share Posted November 14, 2004 én is most akarom elolvasni... Olyan van köztetek, aki gyűjti a kis figurákat, vagy miket, és szokott rendszeresen "csatázni"? Mert én erősen gondolkodom rajta, hogy belevágjak-e, csak előbb szeretnék kérdezni pár dolgot. pl. anyagi kérdések, meg ilyesmi www.warp.shop.hu Ez egy internetes árúház az ilyen figuknak. Érte kell menned, de még mindíg megéri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troglodyte 0 Share Posted November 15, 2004 hát nálam nem müxik ez a cím Link to comment Share on other sites More sharing options...
TannerT 0 Share Posted November 25, 2004 Az Inkvizítort olvastam,nekem tetszett,bár eleinte nem értettem,mert nem igazán ismerem a Wh40000 univerzumot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts