schenker88 Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Nos eladó lenne egy MSI GeForce 4 Ti4200-8X 128MB 250CC/514MC VGA full dobozos teljes kiszerelessel! Le akarom cserelni nagyobbra, ezidaig tokeletesen teljesitette szolgalatait, es teljesiti mai napig! Varom a kerdeseket, ajanlatokat! Ezenkivul meg lenne 1-2 dolgom itthonrol elado... Ha kerdezni szeretnetek hardverrel kapcsolatban, keressetek meg priviben, vagy irjatok ide! udv schenker
Lord_Zotya Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Nos eladó lenne egy MSI GeForce 4 Ti4200-8X 128MB 250CC/514MC VGA full dobozos teljes kiszerelessel! Le akarom cserelni nagyobbra, ezidaig tokeletesen teljesitette szolgalatait, es teljesiti mai napig! Varom a kerdeseket, ajanlatokat! Ezenkivul meg lenne 1-2 dolgom itthonrol elado... Ha kerdezni szeretnetek hardverrel kapcsolatban, keressetek meg priviben, vagy irjatok ide! udv schenker sorold
schenker88 Posted July 31, 2005 Author Posted July 31, 2005 sorold mit? nem kell senkinek a titanium ???
Lord_KROK Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 mit? nem kell senkinek a titanium ??? árat írhattál volna
CrW Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 mit? nem kell senkinek a titanium ??? már nagyon nem éri meg
schenker88 Posted July 31, 2005 Author Posted July 31, 2005 miaz hogy nagyon nem eri meg??? 1.azt szeretnem hogy ti irjatok arakat 2.errol a nagyon nem eri megrol csak annyit, hogy nezzel meg sok jatekot szuresek nelkul, a titanium mai napig elfogadhato teljesitmenyt nyujt a legtobbnel, pedig mar 2 eves modell! az ati radeon 9600pro nem jobb semmivel hiaba ujabb 1 evvel! nezzel teszteket... (csak annyiban, hogy tamogatja a directx9 et)
CrW Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 miaz hogy nagyon nem eri meg??? 1.azt szeretnem hogy ti irjatok arakat 2.errol a nagyon nem eri megrol csak annyit, hogy nezzel meg sok jatekot szuresek nelkul, a titanium mai napig elfogadhato teljesitmenyt nyujt a legtobbnel, pedig mar 2 eves modell! az ati radeon 9600pro nem jobb semmivel hiaba ujabb 1 evvel! nezzel teszteket... (csak annyiban, hogy tamogatja a directx9 et) és pont ez az... nincs directx 9... és mivel nem támogatja ezért a d9-es játékoknál lassabb.
schenker88 Posted August 1, 2005 Author Posted August 1, 2005 vegye mar meg vki a vga karimat lecci lecci lecci!!! mast is eladok meg, elfekvobe lett 1 par dolog, mert ujitom a gepet!!! de eloszor ezt akarom
abdulm Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 vegye mar meg vki a vga karimat lecci lecci lecci!!! mast is eladok meg, elfekvobe lett 1 par dolog, mert ujitom a gepet!!! de eloszor ezt akarom Biztos jobb az a vga? Egyébként meg illene árat írni, úgy szokás és talán több lenne az érdeklõdõ is. Te akarod eladni, nem más hírdette keresésre
schenker88 Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 Biztos jobb az a vga? Egyébként meg illene árat írni, úgy szokás és talán több lenne az érdeklõdõ is. Te akarod eladni, nem más hírdette keresésre 15k?
-IIIstIII- Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 adok egy tanácsod: vidd el valamelyik pc bontóba és kérdezd meg mennyit kapsz érte. hidd el sokkal könnyebb mint itt hirdetni mert itt mindenki annyira tájékozódott hogy tudja milyen szar. a pc bontóba meg bemegy egy ember: "Egy jó videokártyát szeretnék de olcsón!" és kezébe is nyomják a vgadat. Õ biztos nem ért hozzá csak az számít neki hogy a kisfia tudjon otthon jáccani. nem fogja megkérdezni hány futószallag van rajta vagyhogy milyen dxet támogat mert aki oda megy az tuti nem nagyon ért az ilyenekhez(ha értene akkor egy vadiujjat venne egy pc boltban. Szal szerintem keress fel egy pc bontót és kérded meg mennyit adnak érte. ha nem megy akkor próbáéd a phn vagy valamilyen nagyobb ujságban pl bazár. sok sikert
menshtier Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 adok egy tanácsod: vidd el valamelyik pc bontóba és kérdezd meg mennyit kapsz érte. hidd el sokkal könnyebb mint itt hirdetni mert itt mindenki annyira tájékozódott hogy tudja milyen szar. a pc bontóba meg bemegy egy ember: "Egy jó videokártyát szeretnék de olcsón!" és kezébe is nyomják a vgadat. Õ biztos nem ért hozzá csak az számít neki hogy a kisfia tudjon otthon jáccani. nem fogja megkérdezni hány futószallag van rajta vagyhogy milyen dxet támogat mert aki oda megy az tuti nem nagyon ért az ilyenekhez(ha értene akkor egy vadiujjat venne egy pc boltban. Szal szerintem keress fel egy pc bontót és kérded meg mennyit adnak érte. ha nem megy akkor próbáéd a phn vagy valamilyen nagyobb ujságban pl bazár. sok sikert Most jól elvetted a kedvét
-IIIstIII- Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Most jól elvetted a kedvét hát figy szted itt megvette volna valaki?
Sundesz Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 és pont ez az... nincs directx 9... és mivel nem támogatja ezért a d9-es játékoknál lassabb. Azért mert nem támogatja még nem feltétlen lassabb a DX9-es gameknél, mert akkor csak 8.1-et használ, FX5200-ot is porba nyomja. Nekem sokáig volt ilyen karim és tényleg faxa, tévhit, hogy nincs DX9 akkor már kaki... Engem érdekelne a kari, viszont 15K az húú de nagyon magas érte!
schenker88 Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 Azért mert nem támogatja még nem feltétlen lassabb a DX9-es gameknél, mert akkor csak 8.1-et használ, FX5200-ot is porba nyomja. Nekem sokáig volt ilyen karim és tényleg faxa, tévhit, hogy nincs DX9 akkor már kaki... Engem érdekelne a kari, viszont 15K az húú de nagyon magas érte! elmondom hogy 1 szinten van az 5600 assal is... az 5200 as meg egy fos, smemire nem jo!!! ha megnezzuk mikor kari, le a kalappal elotte!!! vki?
Sundesz Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 elmondom hogy 1 szinten van az 5600 assal is... az 5200 as meg egy fos, smemire nem jo!!! ha megnezzuk mikor kari, le a kalappal elotte!!! vki? Most mondtam, hogy érdekel. Tisztában vagyok a képességeivel, mert ilyenem volt 2 évig. FX5200 nem akkor xar mint látszik, de 4200-es jobban jönne.
CrW Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 15K???? lol én 13-15-ért akarom majd eladni a 9600omat... nem tom az embreke többbsége melyiket venné
schenker88 Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 15K???? lol én 13-15-ért akarom majd eladni a 9600omat... nem tom az embreke többbsége melyiket venné full dobozos MSI!!! mindene megvan!!! 8XAGP-s es 128 megas...
schenker88 Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 15K???? lol én 13-15-ért akarom majd eladni a 9600omat... nem tom az embreke többbsége melyiket venné ja mellesleg: a sima 9600 at szarrá veri!!! 9600pro val egyenrangu kartya! dx8 ban azt is szarra gyalazza! lattam a sajat szememmel a 3dmark2001 eredmenyeit... 9600pro gyenge volt :S
Bangyee Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Nyomorult, mûködésképtelen, istensetuggyamibaja Abit nf7 alaplap eladó mittómén gyûjtõknek, mániákus alaplapszétszerelõknek...irányár 2000Ft. Mondjuk. Úgy kábé.
schenker88 Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Nyomorult, mûködésképtelen, istensetuggyamibaja Abit nf7 alaplap eladó mittómén gyûjtõknek, mániákus alaplapszétszerelõknek...irányár 2000Ft. Mondjuk. Úgy kábé. ezt miert itt? na privizzetek szuksegetek van e a karira illetve mas cuccra, amit lecserelnek ...
TheSerialkiller Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Nyomorult, mûködésképtelen, istensetuggyamibaja Abit nf7 alaplap eladó mittómén gyûjtõknek, mániákus alaplapszétszerelõknek...irányár 2000Ft. Mondjuk. Úgy kábé. ofillatanyag: www.hardwareoc.hu adok veszek cserélek forumba van egy ilyen topic ahol egy emberke gyüjti az ilyen szarokat. Tõlem megvett az ürge egy félholt nf7-est 2000 ft ért (+kifizette az utánvételi költséget) Ajánlom.
schenker88 Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 ofillatanyag: www.hardwareoc.hu adok veszek cserélek forumba van egy ilyen topic ahol egy emberke gyüjti az ilyen szarokat. Tõlem megvett az ürge egy félholt nf7-est 2000 ft ért (+kifizette az utánvételi költséget) Ajánlom. kocee! up! senkinek nem kell a markas hardver elado? tudok mast is, eladok most sok mindenemet... gepet kell fejleszteni 1000-rel komoly erdeklodok keressenek priviben
fodi-nka Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Engem használt Geforce 6600GT érdekelne, AGP-s, a lehetõ legolcsóbban.
bdavid Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Nos eladó lenne egy MSI GeForce 4 Ti4200-8X 128MB 250CC/514MC VGA full dobozos teljes kiszerelessel! Le akarom cserelni nagyobbra, ezidaig tokeletesen teljesitette szolgalatait, es teljesiti mai napig! Varom a kerdeseket, ajanlatokat! Ezenkivul meg lenne 1-2 dolgom itthonrol elado... Ha kerdezni szeretnetek hardverrel kapcsolatban, keressetek meg priviben, vagy irjatok ide! udv schenker mennyiis lenne az a titánium? engem ha agyon ugyvan lehet érdekelne ,de max olyan 0 eskörnyékén... jó kis kari.8.1 es direkt x-el....szvsz van lyan mint egy 9550 GE de nem kel aba 128 ram,mert ugy is csak 64e használki:) mennyi is:)
Recommended Posts